Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Toronto Maple Leafs
Palstalla pyörii jos jonkinmoista yleisvisaa, kiekkovisaa, futisvisaa ja päivän kysymystä, joten täytyy sitä sorvailla yksi myös pelaavalle kansanosalle. Turhaa tietoa kuulusteltaisiin kaikkien aikojen parhaasta (rooli)pelistä BG kakkosesta lisäosineen. Toivottavasti kyseinen tekele on foorumin fantasianörteille tuttu, sillä muuten tämä setti menee täysin reisille. Kysymysten on tarkoitus olla ainakin osittain aivan saatanan vaikeita. Käyttäkää spoilereita vastatessa. Oikeat vastaukset framille joskus viikon-parin kuluttua. Voittajalle luvassa mainetta, naisia, kunniaa ja kultarahoja.

1. Kenen periaatepäätös oli tappaa impit pitkän työrupeaman päätteeksi?

2. Mitkä kolme osaa The Equalizerin kokoamiseen tarvitaan ja mistä ne löytää?

3. Kenen sanavarastoon kuuluvat mm. yleiset englanninkieliset sanat kuten "superincumbent", "aspersion" ja "circumscribed"?

4. Mikä tulee tämän joukon jatkoksi: mind flayer, troll, umber hulk, ?

5. Minkä varusteen valmiiksi saattamiseen liittyy kirja nimeltä "The History of Zhentarim"?

6. Kuudella suvulla on oma edustusasunto (estate) Athkatlan government districtillä. Mainitse ainakin kolme.

7. Pelissä voi kohdata yhteensä kymmenen lohikäärmettä (viisi varsinaisessa ja viisi lisäosassa). Mainitse ainakin kahdeksan.

8. Täydennä lause: "One has lots of time for reflection while waiting for the ENDLESS WAVES OF (___ _____ _______) MONSTERS THAT CHEW YOUR TOES WHILE YOU SLEEP!!"

9. Mitä yhteistä on Nyaleella, Moiralalla, Ardulacella, Jenialla ja Kveroslavalla?

10. Mainitse joku historiallisen henkilön mukaan nimetty pelissä tavattava hahmo. Pelkkä etunimi ei riitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy