Balazs Sebok – Unkarin lahja Savolle

  • 10 545
  • 23

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Balazs "Balu" Sebok tekaisi juuri KalPan kanssa kevääseen 2018 asti ulottuvan sopimuksen. Vahvaa tulokaskautta Liigassa operoiva unkarilainen ansaitseekin mielestäni oman ketjunsa varsinkin nyt, kun miestä tullaan näkemään Savossa pidempäänkin.

"- Balazs on osoittanut kykynsä heti ensimmäisen Liiga-kautensa syksyllä, ja meillä on vahva usko jotta hän tulee olemaan tulevina kausina meille ja Liigalle äärimmäisen hyvätasoinen pelaaja. Halusimme tehdä jatkosopimuksen jo aikaisessa vaiheessa ja pelaaja oli halukas sitoutumaan meihin, taustoittaa urheilujohtaja Kimmo Kapanen."

Mielestäni loistavaa, että Balulle saatiin tehtyä jatkoa ja mies on tykännyt pelata Kuopiossa Pekka Virran kiekkokontrollin alaisena. Kehityksen jatkuessa tulee varmasti nappaamaan joukkueesta tulevina kausina ison roolin. Kiitos toimisto!

Uutiset - Vahvaa tulokaskautta pelaava Balazs Sebok pidensi sopimustaan KalPan kanssa (linkki vie KalPan sivuille uutiseen jatkosopimuksesta.)
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Yay! Tämä on kyllä hyvä uutinen! Sebokki on ollut yksi lempipelaajistani KalPassa.
 

HankChief

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Heh, eilen illalla juuri mietin Sebokin jatkoa sekä hänen vahvuuksiaan ja heikkouksiaan. Tulin siihen tulokseen, että omaa erittäin hyvän potentiaalin kehittyä KalPan näköiseksi pelaajaksi ja hyväksi kakkossentteriksi. Hällä näkyy kuitenkin jo nyt hyvä pelikäsitys ja kädet ja syksyn mittaan on päässyt paremmin liigavauhtiin mukaan, kun alkusyksystä oli vähän liian kiire ja hätiköityjä ratkaisuja. Vielä kun saisi lisää voimaa varteen, että pärjäisi kaksinkamppailuissa ja mahdollisesti myös saisi väännettyä aloituksia vähän paremmalla prosentilla niin a vot. Tuota voimapuolta ehtii tässä nyt hyvin kehittää, kun on pidempi soppari, mutta pelikäsitystä ja KalPan pelityyliä on vaikeampi omaksua, jos ei ole siihen luonnostaan ominaisuuksia. Lisäksi miehestä omaan silmään jotenkin huokuu semmoinen omanlaisensa hyväntuulisuus / velikultamaisuus (voi olla harhaakin toim.huom.), joten niiltäkin osin pitäisi sopeutua hyvin kierojen savolaisten joukkueeseen. Eli näillä askelmerkeillä olen tyytyväinen jatkoon ja tuskin vielä tässä vaiheessa tuli edes kovin kalliiksi. Ei ehkä ihan "uusi Ruohomaa", mutta sinne suuntaan eli hyvin KalPamainen projekti (ei valmis (=kallis) pelaajaa, mutta hyvä potentiaali kehittyä).

Ps. mitenkähän herralta sujuu suomen haastelu, kun kuitenkin jo vuosia ollut Suomessa ja unkari kuitenkin sukulaiskieli? Lentääkö jo läppä savoksi vai meneekö in english?
 

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo feat. Veljmiehet
Ps. mitenkähän herralta sujuu suomen haastelu, kun kuitenkin jo vuosia ollut Suomessa ja unkari kuitenkin sukulaiskieli? Lentääkö jo läppä savoksi vai meneekö in english?
Sebok antoi taannoin KalPa-TV:lle haastattelun Suomeksi. Soljuvaa ja ymmärrettävää tarinointia.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Loistava uutinen. Alkukaudesta ei vielä oikein pysynyt vauhdissa mukana, eikä kiekko lavassa, mutta nyt on alkanut näyttää ihan hyvältä kakkossentteriltä. Kehitys varmasti jatkuu, joten jatkossa saadaan varmaan nauttia hienoista otteista.

Vielä kun saisi jatkoa Keräsen sopimukseen niin olisi joululahjat kohdillaan.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Vaikean alun(toki hyppäys Mestiksestä Liigaan on iso) jälkeen Sebokista on kuoriutunut luottopelaaja KalPalle. Jatkosopimus ja eritoten sen pituus oli kyllä ilouutinen, mikä saattaa osoittautua todelliseksi ryöstöksi.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Oikein meni tuomio. Varmasti vahingossa luisteli dumariin, mutta luisteli kuitenkin.

Sääli. Kaveria tarvittaisiin SaiPaa vastaan...
 

Uncle Ben

Jäsen
Balazs Sebok on aloittanut kauden varsin hyvin, viiteen liigapeliin tehot 2+2. Keskimääräinen peliaikakin näyttäisi olevan KalPa-hyökkääjistä kolmanneksi suurin, Rissasen ja Keräsen jälkeen. Onneksi Markku Flinckin taklauksesta seurannut sairausloma vaikuttaisi nyt jäävän ainoastaan pariin peliin. Sebok on siis palaamassa kehiin tänään kun KalPa saa vastaansa Djurgårdenin CHL:n pudotuspeleissä.

Unkarilainen Balazs Sebok - tulinen paprika jäällä - Savon Sanomat
 

Uncle Ben

Jäsen
Balazs Sebok on nyt kuluneella kaudella pitänyt KalPan kultakypärää jo hyvän tovin. Edellisessä Tappara-pelissä syntynyt maali nosti kauden pistesaldon tähän mennessä lukemiin 8+24=32. Se puolestaan tarkoittaa sitä, että miehen toissakaudella syntynyt aikaisempi piste-ennätys on nyt laitettu pykälän verran paremmaksi.

Kautta on edelleen reilusti jäljellä, eli lukemat korjaantunevat tuosta vielä hyvinkin, jos vain mies pelikunnossa säilyy.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: -40

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Marraskuun puolen välin tienoilta joulukuun loppuun olikin aika huikee tahti. Siinä ajassa teki yli puolet tämän kauden pisteistä. Yllättävä sattuma että tuo nykyinen ykkösketju sai muotonsa samaan aikaan kolmosketjuna. Nyt tahti on palautunut sinne alkukauden tehtailun tasolle. Kyllä tuo silti riittänee herättämään muidenkin joukkueiden kiinnostuksen.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Sebok näyttää tällä hetkellä todella hyvältä, tuntuu lämpenevän aina kevättä kohti...
 

Uncle Ben

Jäsen
Savon Sanomien mukaan Balazs Sebok siirtyy Ilvekseen.

Kuten toiseen ketjuun aikaisemmin tarinoin, niin Sebok on kyllä hyvä sentteri, mutta ei varsinaisesti sellainen perinteinen, vahvalla pelinrakentajan pelisilmällä ja äärimmäisen pehmeillä käsillä varustettu playmaker, vaan enemmänkin vahvalla jalkatyöllä kiekkoa ylös tuova vauhdinpitäjä, joka saa kyllä peliä silläkin tavalla luotua. Tuo luisteluvoima istuisi ja kelpaisi varmasti moneenkin joukkueeseen, mutta varmasti myös Ilvekseen.

Täällä KalPan puolella Sebok on saanut minusta kohtuutontakin kritiikkiä osakseen ja itse olisin voinut nähdä hänet KalPassa jatkossakin, kuten ilmeisesti seurajohtokin. Toisaalta hänelle on maksettu jo ihan setelirahaa, että ehkäpä seuran kannalta jotain vaihtoehtoisia ratkaisujakin voi olla löydettävissä – vaikka sentterit välillä vähän kiven alla tuppaa olemaankin. Pelaajan itsensä kannalta on myös ihan ymmärrettävää, jos haluaa nyt hakea uralleen uusia tuulia muualta, onhan hän pelannut jo kuusi kautta putkeen Kuopiossa.

Sinällään ei siis mitenkään ihmeellistä tai yllättävää, että KalPan ja Sebokin tiet nyt eroavat. Pelivuosia on toivon mukaan vielä paljon jäljellä, joten ainahan sitä voi vaikka myöhemmin palata takaisin. Ei muuta kuin isot kiitokset tässä kohtaa ja kaikkea hyvää jatkoon!
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Kiitokset ja hyvät jatkot! Itse olen kuitenkin tyytyväinen tähän. Turhan ailahtelevainen oli Sebok ykkössentteriksi ja niin monta kertaa sai tuskastua Balaszin onnettomaan maalintekoyritykseen, että todella mielelläni katselen välillä jotain muuta tuolla tontilla.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kiitokset Sebokille KalPa-vuosista! Oli kyllä parhaimmillaan sekä viihdyttävä että taisteleva pelaaja, ja oli kyllä hienoa nähdä miten kehittyi näiden vuosien aikana. Nyt on kuitenkin hyvä hetki vaihtaa maisemaa ja ottaa se seuraava steppi uralla.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kyllähän Seppoa oli ilo katsella. Vaikka maalipaikoissa oli melko kädetön, nii vastapainoksi jakeli kyllä perkeleen nättejä passeja.

Tsemii Ipaan.
 

Uncle Ben

Jäsen
Ilves vahvisti Sebokin sopimuksen, ehkä hieman yllättäen vain vuoden diili.

 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Sinne lähti Seppo.

Itse en ainakaan ikävöi yhtään. Joo teki parilla kaudella 40p joka on ok saldo, mutta. Aivan järkyttävä määrä tuhlattuja paikkoja sun muita sekoiluita mitä en ainakaan itse jää kaipaamaan yhtään.

Semmonen viimeinen läpimurto mielestäni jäi vielä tekemättä, vaikka tuossa varmasti myös miehen katto on. Ei ole imo sitä tähtisentteri ainesta koskaan ollutkaan, ja silti on huhujen mukaan isoakin liksaa Kalevassa nostellut.

Yksi omia kaikkien aikojen inhokkeja. Kiitos Sepolle kuitenkin vuosista täällä ja onnea tuleviin koitoksiin. Oli jo aikakin.
 

MetalT75

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Juuei jää Sepokkia ikävä. Aika oli, aika meni. Vaikka pyörikin kärkipistemiesten joukossa, ailahtelevaisuus ja sohlaaminen saivat riittää. Ja samaa mieltä olen tuosta, että se lopullinen steppi ylös päin jäi ottamatta. Varmasti on Sepollekin paikallaan maiseman vaihto. Onnea matkaan Sepolle.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ilves vahvisti Sebokin sopimuksen, ehkä hieman yllättäen vain vuoden diili.
Kiiskisellekkin "vain vuoden kotiinpaluu diili".
Olisiko korona syynä puolin ja toisin?

Onnea Sepolle uusiin ympyröihin, muutaman lisämaalin metsästykseen ja sitä kautta steppiin isompiin tilipusseihin. Tai sitten entisten Mestis joukkueiden kautta takaisin KalPaan :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös