Aloin pyörittelemään, että kun miehen samannimisestä pojasta käytetään junioria nimen lopussa, niin mites sitten naisten tapauksissa, kun en ole koskaan törmännyt sellaiseen. Kuten en ole myöskään törmännyt naisiin, joiden nimi on vaikka LaTonya III (the third), siis kun hallitsijoita ei lasketa. Eivätkö naiset vain ole yhtä turhamaisia, vai eikö kukaan nimen saanut julkkisnainen ole käyttänyt sitä julkisesti.
Tietysti joissain kulttuureissa käytetään patronyymeja, kuten Vladimir Vladimirovich Putin ja Svetlana Iosifovna Alliluyeva, joiden keskimmäiset nimet tarkoittavat Vladimirin poikaa ja Iosifin (Joseph) tytärtä. Espanjan kielessä lapsi saa perhenimen sekä isän että äidin puolelta Xavier Hernandez Creus. Matronyymeja sen sijaan ei käytetä yhtä laajalti kuin patronyymeja ja ammoisina aikoina matronyymeja saivat aviottomien naisten lapset, tai avioliiton ulkopuolella syntyneet lapset, joita isä ei tunnustanut. Poikkeuksia toki oli, esim. jos äiti oli hyvin vahva ja tunnettu hahmo.
Wikipedia sitten sivisti lisää, että samannimisistä äidistä ja tyttärestä käytetään suffikseja senior ja junior. Lisäksi he saavat suffiksin (II, III jne.), mikäli heidät nimetään esimerkiksi isoäitinsä mukaan. Usein kuitenkin halutaan valita eri toinen nimi kuin mummilla, joten suffiksin käytölle ei ole tällöin tarvetta ihmisten erottamiseksi. Ja tietysti, kun sitten aikanaan nainen menee mahdollisesti naimisiin ja ottaa mahdollisesti miehensä sukunimen, niin suffiksi jää tarpeettomaksi.
Esimerkkejä suffikseja käyttäneistä naisista: Nancy Sinatra, Anna Eleanor Roosevelt.