Uleåborgir
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Muutama viikko sitten ostin kuriositettimielessä (ehem) putelin Gambinaa. Gambinahan on sekoitus punaista vermuttia, giniä ja appelsiininkuorta sekä rikkidioksidia säilöntäaineena.
Maku muistuttaa punaista Camparia, mutta lisänä on hieno valopetroolin vivahdus. Yökkäysreaktiota ei oikeastaan tule, ensimmäinen suullinen on ehdottomasti haastavin. Jäiden kanssa nautittuna yllättävän juotavaa, eikä kysymyksessä missään tapauksessa ole myrkky. Juomista seuraavana päivänä elimistö ei tunne tarvetta nauttia lisää Gambinaa, mikäli Gambinaa on käytetty edellisenä iltana vähintään yksi 0,75 litran pullo.
Gambina on oiva seuralainen esimerkiksi kalapuikoille, keitetyille perunoille ja hernekeitolle. Ovatpa jotkut rohkeat nauttineet Gambinaa kylmän einespizzan kyytipoikana. Onkin oltava urhea kokeilija Gambina-asioissa.
Olen murheen murtama mies, koska en koskaan ehtinyt edes maistaa Sorbusta. Toivoisin arvioita Sorbuksesta.
Maku muistuttaa punaista Camparia, mutta lisänä on hieno valopetroolin vivahdus. Yökkäysreaktiota ei oikeastaan tule, ensimmäinen suullinen on ehdottomasti haastavin. Jäiden kanssa nautittuna yllättävän juotavaa, eikä kysymyksessä missään tapauksessa ole myrkky. Juomista seuraavana päivänä elimistö ei tunne tarvetta nauttia lisää Gambinaa, mikäli Gambinaa on käytetty edellisenä iltana vähintään yksi 0,75 litran pullo.
Gambina on oiva seuralainen esimerkiksi kalapuikoille, keitetyille perunoille ja hernekeitolle. Ovatpa jotkut rohkeat nauttineet Gambinaa kylmän einespizzan kyytipoikana. Onkin oltava urhea kokeilija Gambina-asioissa.
Olen murheen murtama mies, koska en koskaan ehtinyt edes maistaa Sorbusta. Toivoisin arvioita Sorbuksesta.