Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ari Santaselle kenkää!

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Trimmer, 30.09.2016 klo 20.15.

?

Milloin kenkää?

 1. Nyt

  61 ääntä
  43,3%
 2. Jouluna

  14 ääntä
  9,9%
 3. Keväällä

  4 ääntä
  2,8%
 4. Antaa jatkaa

  62 ääntä
  44,0%
 1. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei Lehterä sovi sikälikään, että SaiPan valmentajan pitää perinteisesti olla entinen SaiPan pelaaja, mieluiten kapteeni tai sitten SaPKon päävalmentaja. Sen etemmäs ei katsella, tietty sisäsiittoisuus täytyy säilyttää organisaatiossa. Kyllä meidän hyvin menestyneiden A-junnujen valmentajista leivotaan liigaan valmentajia, oman organisaation sisältä se paras osaaminen löytyy...jne.

  Jos nyt kuitenkin päädytään siihen, että tää kapteeni/junnukoutsit tie sakkasi tällä kertaa, niin vaihtoehdoksi jää siis Räsäsen Pasi SaPKosta.
   
 2. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Sieltähän se itseasiassa tuiikin pienellä puristamisella: Mälkiän "veljekset" eli Janne ja Simo puikkoihin, ei tuosta nykymenosta voi paljoa enää pudottaa tasoa, joten riskitön veto.

  Olettaa sopii että molemmille janareille ko, kuvio kävisi. Pääsisi kokeilemaan hommia valtakunnallisella tasolla paineettomassa ympäristössä. Kevään koittaessa voisi tunnustella puolin ja toisin onko yhteisiä intressiä olemassa ja mikä on miesten markkinahinta.

  Tero Lehterään verrattuna olisi saipalainen veto. Mitään länsirannikon kavereita ei kannata tänne raukoille rajoille ajattaa, ei ne pärjää täällä.
   
 3. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Ootko sä kattonut niitä Lehterän silmäpusseja? Niillä on niin jäätävä katu-uskottavuus, että ne menisi täällä aivan loistavasti. Vielä kun haettaisiin tuolta rajan toiselta puolelta joku kuuma fitnesmisu kainaloon, joka olisi 24/7 paakkelit naamassa, niin kukaan edes tajuaisi että se on jostain lännestä tullut. Siinä olisi ainakin camp meno kohdallaan.
   
 4. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Selin-Pikkarainen-kaksikko lie vielä vapaalla, joten nyt siihen rakoon uusi yritys Lappeessa? Nykykolmikolla kuuhun ei mennä, tuskin edes pleijareihin, joten hallituksessa herätys. Ilman satsauksia ensi kaudesta tulee tätäkin surkeampi, ja sitten ollaankin jo mestiksen keskikastia.
   
 5. 3156155 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Viime vuonna Tirkkosen SaiPa ei voittanut Sporttia kertaakaan? Santasen SaiPa on tällä kaudella voittanut Sportin kolmesti. Keräten Kotkapaidoilta 7 sarjapistettä.

  Eteenpäin on siis menty.;D
   
 6. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ottaisin koska tahansa Tomekin loppukaudeksi Sannin tilalle jos saisi kenkää Sportista (tuskin saa mutta ainakin kannattajat toivovat). Tulisi ainakin vähän tunnetta penkin taakse eikä vaan tyhjyyteen tuijottavaa kädet munissa seisoskelevaa muumiota.
   
 7. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Ottakaa Mattila. Sekin osasi katsella tyhjyyteen.