Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Ari-Pekka Selin HIFK:n päävalmentajana

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana douppi, 08.05.2017 klo 11.20.

 1. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Viimeksi muokattu: 08.05.2017 klo 12.52
 2. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Ei peukkua ykös, eikä alas. Vähän joutuu pureskelemaan ensin.
   
 3. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Samat fiilikset täälläkin, kai tämä ihan hyvä juttu on?
   
 4. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Tervetuloa. Ei trappipaskaa ja seisoskelua sitten. Kiitos. Tack.
   
 5. Siim72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L.A. Kings
  Aika ihmeellistä, ettei HIFK tullut ulos törmäsen tilanteesta. Selviäähän se tosta tiedotteestakin, mutta musta asian olisi voinut ilmoittaa myös erillisellä tiedotteella. Eikä näy uuttaa fyssaria, eli ainakaan ketään täysipäiväistä ei ole vielä palkattu?
   
 6. redzel777 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyi helvetti mitä paskaa IFK:n johdolta. Tuskin tulen hallilla käymään ensi kaudella.
   
 7. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kato köyhän miehen Raivo Summanen, aka Jarno Pikkarainen tuli kanssa mukana.

  En tiiä mitä ajatella. Todella ristiriitaset fiilikset.

  Ps. Eniten häiritsee Selin ja miehen saavutukset. Niitä kun ei ole yhtään kappaletta.
   
 8. Sonic Empire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei edelleenkään sitä fysiikkavalmentajaa?
   
 9. tomechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, St. Louis Blues, Joe Finley
  Tanska se vaan aina jää :D
   
 10. el_hazardo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Vittu että vituttaa. IFK olisi voinut jatkaa jääkiekkomaailman kehityksen aallonharjalla Törmäsen kanssa, mutta sen sijaan (periaatteessa ilman sen kummempaa hätää) päätettiin valita uusi päävalmentaja ja aloittaa jälleen turbulenssin aikakausi juhlavuoden kunniaksi. Kiitti Tom!
   
 11. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Noniin, syy on vieritettu Törmäsen niskaan (osittain aiheestakin) ja Nybari saa jatkaa puuhasteluaan. Todella tyylittömästi hoidettu keissi kaiken kaikkiaan.
  Eiköhän meikäläinen jatka boikottia hallilla neljättä vuotta. ( muutamaa peliä lukuunottamatta).
  Onnea Selinille ja apureille, toivottavasti menestytte. Varautukaa siihen että apua organisaatiolta ei tule ja jos hommat lähtee väärille urille niin ainoa apu mitä saatte on potkun persuksille, koska joukkueella olisi pitänyt pärjätä paremmin.
  Tsemppiä kaikille elinkautisille, Kari-sedän sanoin, vielä tulee päivä kun IFK menestyy.
   
 12. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hohhoijaa. Jos jotain Nybarin puolesta voi sanoa, niin olen ollut ihan oikeasti suht vaikuttunut siitä, miten sen "turbulenssi loppuu tähän" -puheen jälkeen seuran toiminnassa on ihan oikeasti vaikuttanut olevan pitkäjänteisyyttä ja turbulenssin puutetta. Mutta se siitä nyt sitten, Stögö heitettiin bussin alle viime kauden syntipukkina, koko joukkue vaihtuu ja nyt kaivettiin pikahälytyksellä ensimmäinen / ainoa vapaana oleva jotenkuten potentiaalinen koutsi ruoriin. Hyvä hyvä, eihän tämä mitään turbulenssia ole, ei tietenkään.

  Selinistä sinänsä ei vahvaa mielipidettä. Diggasin Stögöstä ekat kaudet, mutta onhan se kaikesta huolimatta fakta että Törmäsen toisen ja kolmannen kauden välillä otettiin monta askelta taaksepäin, johtui sitten mistä hyvänsä. En siis ole varsinaisesti valmentajavaihdosta vastaankaan juuri nyt, tapa jolla se tehtiin oli vain todella ala-arvoinen.

  Oli miten oli, Selin on nyt ruorissa ja annetaan äijälle mahdollisuus. Vielä kun tietäisi keitä pelaajia itse joukkueessa tulee edes pelaamaan.
   
 13. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Se että Törmäsestä luovuttiin jatkosopimuksen tekemisen jälkeenkin on ok, mutta miten ihmeessä meille näitä päävalmentajia ylipäätään arvotaan? On jo nyt täysin selvää, että menestystä ei Selinin kanssa tule.
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Jos Selin peluuttaa samanlaista lätkää kuin viime kaudella ei tämä vituta. En dumaa Seliniä vielä antaa pelien sitten näyttää. Jos sieltä tulee träppipaskaa niin sitten vasta dumaan.

  Ainut mikä tässä vituttaa on Törmäsen kohtelu, täyttä vittuilua IFK:lta valmentajaansa kohtaa kaikki toiminta ollut viime ajat. Nybondas heittää Stögön täysin bussin alle suojellakseen omaa epäonnistumistaan ja miksi ei voitu saada jotain haastattelua vielä Stögöltä?

  Törmäselle toivotan tsemppiä uusiin haasteisiin! Aivan varmasti löytyy ottajia miehelle jonoksi asti ja itselle jäi Stögöstä hyvä kuva vaikka onhan se totuus, että miehen kolmesta kaudesta kaksi olivat enemmän ja vähemmän pannukakkuja. Ja Selinille tervetuloa, toivottavasti homma lähtee rullaamaan oikeaan suuntaan. Vaikeaa se tulee olemaan kun naruista vetelee Tomtom.
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  No ei ehkä Mestaruutta, siihen menee vielä tovi -11 jäljiltä, mutta mikä estää IFKta pelaamasta mitaleista ensi vuonnakin?
   
 16. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Jukka Jalostako odotitte?

  Selkeä upgrade ja porukka lähes vetelee ranteet auki
   
 17. Pordinard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Matt Generous
  Haista kaavittu hätäpaskahankinta tämä.

  Pro-Törmänen loppuun asti.
   
 18. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mitähän tästä nyt sitten taas tuumaisi. Törmänen veti kuitenkin loppujen lopuksi ihan kunnialliset kolme kautta ja piti IFK:ta aika paljon siellä, missä IFK yleensä ei ole. Viime kausi oli totaalinen floppi, mutta oliko sitä nimenomaan Törmäsen takia? Kun katsoo, miten esim. Aaltonen "pellailee" muualla niin ei tuosta rakas Late Marjamäkikään paljoa parempaa ole saamassa irti.

  IFK:lla tuntuu olevan luontainen tarve korjata sellaista, mikä ei ole rikki. Vähiten IFK:ssa näyttäisi ulkopuolisen silmin olevan valmennus rikki: yleensä joukkueen rakennus vaan on...no vähintään erikoista. IFK ei pysty käyttämään pääkaupunkiseudun luontaista imua hyödykseen ja tuntuu, että se ei tunnu kotimaisilta markkinoilta saavan terävintä kärkipelaajaa, vaikka yrittää. Törmäsen IFK oli loppujen lopuksi kohtalaisen "nimetön", kun otetaan nuo muutamat superstarat pois. Sen alla ei löytynyt paljoa mitään erikoista, pelaajaa Ilveksestä ja KalPasta ja pari muualta.

  Ihmettelen osittain sitä, miten Tom Nybondas saa vuodesta toiseen jatkaa joukkueen kasaamista, jos se kasaaminen on noin onnetonta. IFK:n pitäisi saada edes jonkinlainen kivijalka luotua, jonka varaan voisi rakentaa vaikka edes kaksi kautta. Tällä hetkellä jokainen kausi on oma projektinsa ja pelaajat jaksavat/pystyvät pelaamaan yhden hyvän kauden ja sitten on taas vaikeaa. Lähtökohtaisesti en näe edelleenkään valmennusta suurimpana ongelmana vaan se, että joukkueen kasaaminen pitäisi saada tähän päivään.

  Lopettakaa se ex-Jokereille maksaminen ja hommatkaa vaikka näitä potentiaalisia ja kehittyviä pelaajia maakunnista mieluummin kuin se, että haette muualla jo flopanneita edelliskausien mestareita, joiden uran suunta on menossa alaspäin. En usko, että AP Selin pystyy sen ihmeempiin kuin Antti Törmänen, jos IFK:ssa ei saada viimein jonkinlaista järkevää rakennetta joukkueeseen.
   
 19. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Haluaako joku muistuttaa niistä IFK:n jaloista arvoista, joiden pohjalta tätä seuraa tuetaan? En muista nimittäin yhtään, lähinnä seuran viime aikainen toiminta on aiheuttanut pahoinvointia.
   
 20. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Se on juuri näin. Kiteytit ulkopuolisena hienosti kaiken olennaisen.

  Tom Nybondas ansiomerkkeineen heitti hallituksen mandaatilla Törmäsen bussin alle. Todella tyylittömästi hoidettu case, hyi helvetti.
   
 21. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Tämä. Olen aina pitänyt IFK:ta viimeisen päälle asiallisena organisaationa, mutta nyt tuo usko kyllä rakoilee. Törmästä ei edes mainita koko vitun tiedotteessa! Yleensähän noissa on joku "Seura toivottaa henkilölle x onnea tuleviin haasteisiin" tai jotain.

  Selin ei ole voittanut mitään, mutta annetaan nyt edes mahdollisuus. Aika iso juttuhan on se, millaisen joukkueen Selin saa näppeihinsä.
   
 22. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Peterra kiteytti kaiken olenaisen tuossa ylempänä. Ei mitään lisättävää.
   
 23. matti&teppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aika huonot on fiilikset.

  Tämähän tarkoittaa suoraan sitä että Tomppa ja HIFK on omasta mielestään toiminut hyvin ja antanut törmäselle hyvät eväät, kun todellisuus viime kaudelle oli jotain ihan muuta. Mikään ei siis tule muuttumaan ennekuin Tom Nybondas poistuu HIFK:n palveluksesta.
   
 24. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Toivottavasti Selin tuo jotain ryhtiä joukkueeseen eikä viime kauden kaltaista skeidaa tarvitse toista vuotta katsoa. Ammattilaislätkä on tulosurheilua vaikkei IFKsta sitä uskoisi. Törmäsen potkut on täysin ansaitut.
  IFK-perhe tarvitsee ulkopuolelta tulevan mulkun, joka laittaa Kunnianhimottomat Laiskiaiset ruotuun. Ehkä Selin on sellainen.
   
 25. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Odotettu tiedote. Jos koittaa neutraalisti ajatella, niin runkosarja tuskin voi mennä paljon huonommin kuin viime kaudella. Pleijareissa sitten onkin kaikki mahdollinen hävittävänä. Stögöllä oli jo muutama pokaali kaapissaan, kun tuli IFK:hon, Selinillä on vielä poff-näytöt antamatta. Toivottavasti niitä tulee ensi kaudella.

  Tanskan suojatyöpaikka ihmetyttää.