Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Ari-Pekka Pajuluoma – kuningas omalla maalla?

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana t.m.a.l, 13.03.2018 klo 18.03.

 1. t.m.a.l Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SPORT
  Pajuluomalle on hyvä avata uusi ketju, koska Sport aloittaa puhtaalta pöydältä, käyköön näin myös päävalmentajaa koskevalle spekuloinnille.

  Mulla on hyvä tuntuma Ari-Pekan valinnasta. On luonteva esiintyjä, rauhallinen ja analyyttinen, sekä oman kylän mies ja kokemus jääkiekosta ja valmentamisesta alkaa olla uskottavalla tasolla.

  Aika näyttää, tuntuma on, että tää on hyvä siirto:)
   
 2. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Muuten samaa mieltä kirjoituksesta, mutta boldaamastani kohdasta en. Mielestäni Maukalla on heikko ulosanti ainakin kameran edessä jo koko olemuskin on hieman hermostuneen oloinen. Toki, tämäkin tulee varmasti paranemaan kokemuksen myötä. Eipä taida Maukka olla hirveästi kameran edessä viihtynyt aiemmin.
   
 3. t.m.a.l Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SPORT
  No, joo tarkoitin ehkä enemmän yleisesti, eikä pelkästään tän päiväisen perusteella, tosin kuka tahansa valmentaja on varmasti hiukan hermostunut ekassa pressissä, jossa julkaistaan uusi PÄÄvalmentaja.
   
 4. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Fakta on se, että Sport otti pakon edessä suuren luokan riskin. Sport ”kartoitti” eri vaihtoehtoja, mutta päädyttiin Maukkaan. Hyvin asia meille myytiin. En ole todellakaan varma, oliko Valtosen kenkiminen lopultakaan järkevin vaihtoehto. Tilalle saatiin täysi noviisi. Yleisen paineen edessä päätös joka tapauksessa tehtiin.

  Toivottavasti Maukan pää kestää, eikä palaa huutamisen tielle, kun paineet kasvaa. Toivon totisesti hänelle onnistumista, Sport pelaa elämästään ensi kaudella. Kaikki tuki Maukalle tästä eteenpäin. Toivottavasti Mannerin poika antaa kaverilleen taustatukea ja toimii tutorina.
   
 5. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Päin vastoin, näen että Sport tällä minimoi riskin. Voit olla varma että kukaan nimekkäämpi valmentaja ei olisi tullut tähän tilanteeseen lähellekään sillä palkalla minkä Maukka oletettavasti saa. Kun tietää mistä lähtökohdista (joukkue on taatusti materiaaliltaan Liigan heikoimpia) uusi valmentaja aloittaa, niin jonkun Ahon, Matikaisen palkkaaminen todennäköisesti nostaisi (jälleen) odotuksia epärealistisen korkealle. Maukan kanssa kaikki mikä on tätä kautta parempaa on askel eteenpäin. Ja tosiaan, parhaassa tapauksessa luodaan sellainen tarina josta puhutaan vielä pitkään.

  Toinen asia, kun tarkastelee kokonaiskuvaa, niin Maukka täydentää erinomaisesti junioripuolelle tehtyjä värväyksiä. Ainakin luulisi Maukalla olevan erittäin kova intressi saada omia junnuja nostettua edustusjoukkueeseen. Vaikka urheilullista menestystä ei tulisikaan pikavoittona, niin sitä isompi asia olisi saada Sportin junioripolku kuntoon. Jos Maukan palkkaaminen edesauttaa tätä on se jo itsessään iso menestys.
   
 6. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Minusta Maukka on ollut todella vakuuttava Fanseatin haastatteluissa. Sanoisinpa melkein että se on yksi syy miksi olen pitänyt häntä hyvänä valmentajana. Näytöt päävalmentajana Hermeksessä jäi lyhyeksi. Jos miettii puhtaasti tilastoja niin Hermes ei ole vielä voittanut yhtään ainuttakaan tärkeetä ottelua Maukan alaisuudessa. Hermes taisi hävitä kaikki pelit paitsi yhden kun pelattiin Ipk, Roki, Unitedia vastaan. Kun Maukka tuli Hermekseen olimme toiseksi viimeisenä, ja olimme myös kauden lopussa samalla paikalla. Herää kysymys onnistuiko Maukka? Mihin perustuu se mielikuva että hän on mestikseen hyvä valmentaja?

  Maukka ei saanut Hermeksessä työkaluja jolla olisi mahdollisuutta saavuttaa jotain, tosin ei hän saanut joukkuetta myöskään ylisuorittamaan.

  Aika näyttää oliko tämä hyvä ratkaisu, itse veikkaan että vuoden päästä nähdään Vaasassa uusi päävalmentaja.

  Maukan ei tarvi tulla takaisin Kokkolaan.
   
 7. Rocco Jäsen

  Maukka on nähnyt useita erilaisia valmentajia, kun on kakkoskoutsina ollut. Ehkä se kakkoskoutsin paikka on hänelle paras, tai sitten hän nyt antaa hyvät näytöt ollakseen ykkönen. Sportin viime kausi meni niin sukkana pönttöön, että Maukalla ei ole oikeastaan kuin voitettavaa.

  Se itseä harmittaa tavallaan, että tuli oma poika taloon, koska Sport on ollut toimiston puolella hyvin pitkälle kaveriporukka, ja Maukka on myös UTJ Jämsän pelikaveri. Samoin kuten A-nuoriin palkattu Olli Hällfors ja hänen molemmat apuvalmentajat. Onneksi Junior-Sportin toiminnanjohtajaksi löytyi mies ulkopuolelta, ja ilmeisesti tosi pätevä kaveri onkin. Ja Sportilla on Liigajoukkue, A-nuoret, B-nuoret ja C-nuoret, kaikki sarjansa peränpitäjinä. En usko että nämä kaveriporukan miehet ovat sellainen vetovoima valmennuksessa, että tänne saataisiin lähialueen junnuja.

  Talousasiat painoivat varmasti paljon palkkauksessa. Tomekilla on ensi kaudestakin vielä sopimus olemassa, ja varmasti sen Sport joutuu maksamaan, eli nyt Sportilla on kaksi päävalmentajaa palkkalistoilla. Toivotaan että Tomek saisi pian töitä muualta, niin Sport saisi katkaista palkanmaksun.

  Aika näyttää. Maukka saa nyt puhtaan kankaan eteensä, ja nyt tarvitsee ottaa pensseli käteen ja aloittaa maalaamaan.
   
 8. Redi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Royals, Vepsu
  Lainaus:
  En ole mikään sopimusasiantuntija, mutta jos sopimus on purettu yhteisymmäryksessä, kuten on uutisoitu, niin joutuuko Sport todella maksamaan Valtoselle myös tulevasta kaudesta?
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2018 klo 13.03
 9. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  No eihän Valtonen ilmaiseksi sitä purkanut. Tuskin Sport hänelle koko ensi kauden palkkaa maksaa, mutta veikkaisin, että 50-75% ainakin.
   
 10. MENTALSPORT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  en ole myöskään sopimusasiantuntija, mutta yleensä jos seura uutisoi sopimuksen purusta "yhteisymmärryksessä" niin totuus on kyllä, että mitään yhteiysymmärrystä ei ole vaan sport maksaa koko enskauden palkan kokonaan tai sitten tomekki on tullut hyvää hyvyyttään vähän vastaan. mitään velvollisuutta tomekilla ei ole sopimuksesta hyvittää mitään sportin suuntaan.
   
 11. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  @MENTALSPORT tuossa kertoikin jo miten menee. Tuo riippuu ihan mitä sovitaan. Kuitenkin maksamaan Sport joutuu.
   
 12. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  everon kirjoitti:
  Tomekilla on ensi kaudestakin vielä sopimus olemassa, ja varmasti sen Sport joutuu maksamaan, eli nyt Sportilla on kaksi päävalmentajaa palkkalistoilla. Toivotaan että Tomek saisi pian töitä muualta, niin Sport saisi katkaista palkanmaksun.

  Tuo ei sitten muuten ollut ollenkaan mun kirjoitus. Nyt meni Redin siteerauksessa jokin pieleen ;)
   
 13. Redi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, Royals, Vepsu
  Lainaus:
  Katos vaan, jotain tullut sohlattua... Fixasin lähteen.

  Aika yhdestä suusta tuli kommentit Valtosen ensi kauden palkanmaksuun. Toivotaan siis tosiaan, että löytää uuden työnantajan ennemmin kuin myöhemmin.
   
 14. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Lainaus:
  Ei sillä taida olla merkitystä enää. Sport maksoi tuon sopimuksen todennäköisesti ulos ja sai jonkun alennuksen verrattuna Tomekin koko kauden liksaan. Nyt kun Tomek ei ole enää sopimuksen alainen, hän on vapaa etsimään uuden työnantajan.

  Sport säästi todennäköisesti jotain vrt. Tomekin koko kauden liksa ja Tomekin kannalta tilanne on erinomainen, jos hän työllistyy johonkin.
   
 15. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Sportin uusi päävalmentaja otti suojatteineen tänään kotona Kokkolassa 1-3 kuokkaan Suomisarjan KooVeelta.
   
 16. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Nauttikaa Pajuluoman opeista siellä Vaasassa!!
   
 17. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Pitäiskö teidän pelaajien opetella laittamaan sitä lötöä pussiin? Torjunnat 9 vs 45. Ja ennen kun kysyt, niin katsoin pelin.
   
 18. Nebelwerfer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Näköjään. Omituinen matsi, ainakin statsien perusteella, torjunnat nimittäin 9 - 45! Yhtä päätä ton mukaan, mutta 1 - 3 taululle siis.

  Edit. Hidas
   
 19. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Lainaus:
  Kiitos vain. Itse olisin pitänyt kiinni Tomekista, jos vaihtoehto oli tässä. Sportin kannattajana on tullut elettyä pääasiassa kärsimysnäytelmää 70 -luvulta saakka, että kyllä tämäkin kestetään!

  Edit: tässä voi käydä vielä niin, että Hermes ehtii antamaan Pajuluomalle kenkää, jos ja kun ovat varmasti valmiita käyttämään kaikki kortit sarjapaikan säilyttämiseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 16.03.2018 klo 21.20
 20. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  SItä nyt ei vielä tiedä, mutta pelillisesti ehkä olisikin ollut järkevää pitää kiinni Tomekista, mutta seura oli tässä pakkoraossa, eikä voinut enää riskeerata, että yleisö jäisi nimenomaan Tomekin takia hallilta pois.
   
 21. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Ei nämä paskat vaan osaa! Kyläsarjan kaveritkin pistää paremmin kiekkoa pussiin.
   
 22. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Jep.. unohtui laittaa, että kotijoukkueen hallintaa. Pystyin vaan ennalta arvaamaan, millanen paskamyrsky saattaisi olla joidenkin osalta tulossa.
   
 23. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Pajuluoman Hermes vei toisen matsin 0-4.
   
 24. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Pajuluoman Hermes vei kolmannen matsin 4-2.
   
 25. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Hermes vei neljännen matsin 3-0.