Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Antti Virtanen TuTon päävalmentajaksi kaudesta 2019–2020 alkaen

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Musta Nuoli, 21.06.2019 klo 02.07.

 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Kuten jo aiemmin uutisoitiin Jatkoajassa ja vahvistettiin myöhemmin TuTon omilla kotisivuilla, niin TuTo-ikoni Antti "Virru" Virtanen aloittaa joukkueen päävalmentajana kaudesta 2019-2020 alkaen. Valmennustiimiin liittyy myös Miikka Laaksonen.

  Valtaosa TuToon liittyvistä uutisista aiheuttaa yleensä polemiikkia puolesta ja vastaan, ja osa uutisista kuten Tapparan farmiseuraksi ryhtyminen ovatkin ristiriitaisia, mutta kenelläkään ei varmaan luulisi olevan mitään Antti Virtasta vastaan.

  Kiinnostava ja raikas valinta, joka palauttaa hieman sitä kadonnutta seurahenkeä jota nämä SM-liigaseuran kanssa tehdyt yhteistyösopimukset ovat alentaneet. Virtanen on ainakin aina ollut lähtöjään TuTon miehiä, vaikka muualla onkin mittavan uran tehnyt, ja peliura loppui tyylillä TuTon nutussa.

  Kyllä tämä TuTo-fiilistä ehdottomasti nostattaa enemmän kuin vailla mitään seurasiteitä omaavan vaihtoehdon palkkaaminen päävalmentajaksi olisi nostanut, en olisi mitään huippuliksaa nostavia kaisuikkasia kaivannutkaan seuran taloutta kuormittamaan.

  Toivon onnea Virtasen päävalmentajauralle, ja keskustelu alkakoon Virtasen päävalmennuksesta heti kun keskusteltavaa on, eli lähinnä alkusyksystä harjoituspelien alettua.
   
 2. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
 3. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eikös hän ollut jo TUTO:n valmennukseen valittu jo aiemmin, mutta siirtyi sitten Jyväskylään? Pitkä ura ollut ja menestystä pelaajana tullut. On varmaan myös omannut hyvät suhteet valmentajiinsa ja ehkä siis samalla ominut oppia. Valmentajana kuitenkin vielä kokematon, mutta kuka tietää vaikka hänen ajatukset pelistä olisi piristävää ja toisi tulostakin. Sen näkee sitten kun pelit alkavat.