Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Antti Törmäsen jatko IFK:n päävalmentajana

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana #71, 12.04.2017 klo 22.24.

?

Tulisiko Antti Törmäsen saada jatkaa IFK:n päävalmentajana?

 1. Kyllä. Olen IFK:n kannattaja.

  10,6%
 2. Kyllä, mutta valmennusjohtoon on tehtävä muita muutoksia. Olen IFK:n kannattaja.

  14,9%
 3. Ei. Olen IFK:n kannattaja.

  12,8%
 4. Kyllä. En ole IFK:n kannattaja.

  27,7%
 5. Kyllä, mutta valmennusjohtoon on tehtävä muita muutoksia. En ole IFK:n kannattaja.

  10,6%
 6. Ei. En ole IFK:n kannattaja.

  23,4%
 1. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Antti Törmänen on vahvasti mielipiteitä jakava päävalmentaja. Modernin koulukunnan mies, joka on valmentanut IFK:n runkosarjan voittoon ja nyt kahdesti peräkkäin mitalipeleihin. Mies, jonka flow-jääkiekko on parhaimmillaan upeata katsottavaa kahleista vapautettujen yksilöiden loistaessa, kauheimmillaan päämäärätiedotonta träppiin puskemista.

  Pitkin kevättä on huhuttu Törmäsen päivien olevan IFK:ssa luetut. Kysymys kuuluukin nyt jatkislaisille: tulisiko IFK:n jatkaa Törmänen päävalmentajanaan, vai antaa hänelle lähtöpassit? Äänestys on annettujen äänten osalta julkinen, koska vastausvaihtoehdot sitä vaativat.
   
 2. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Saa jatkaa mun puolesta. Tapparaa vastaan rämpiminen on saanut Törmäsen näyttämään heikommalta kuin oikeasti onkaan. Ei esimerkiksi viime kauden runkosarjan voitto irtoa ilman osaamista, myöskin Tappara haastettiin tuolloin ihan eri tavalla kuin nyt. Loukkaantumissuma, joka on ollut jatkuva koko Törmäsen aikakauden, on saatava loppumaan. Uutta ja pätevää verta fysiikkavalmennuksen puolelle siis toivon. Samoin muun valmennusryhmän kokoonpanoa voi miettiä. Onko Tanskalla enää annettavaa, ja kuinka paljon sitä ylipäänsä on ollut? Lundell tehnyt hyvää työtä, joten maalivahtilegenda jatkakoon hommissaan.
   
 3. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Etsisin valmennustiimin vahvistukseksi yhden kokeneen kaverin, joka auttaisi Törmästä kehittymään omien heikkouksiensa osalta, mutta ei varsinaisesti olisi joukkueen kanssa kiinteässä kontaktissa. Valmentajien valmentaja.

  Tämän henkilön työt jakautuisi osittain myös junnujen valmentajien tueksi. Ehdotan Hannu Aravirtaa.
   
 4. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Se ettei Ramua korvattu on iso miinus joukkueen kasaajalle. Ramstedt oli viime kaudella dominoiva pelaaja finaaleissa vaikka voittoa ei tullutkaan, toi kiekon alueelle aina halutessaan. En laittaisi kaikkea Törmäsen piikkiin jos joukkueesta puuttuu ykkössentteri.
   
 5. Rambo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, New York Rangers
  Koko kauden aikana ei ylivoima skulaa ja runkosarja rämmittiin yhdeksänneksi. Jos ei ole koko kauteen järjen hiventä hyökkäyspelissä, tämän missä nyt ollaan, pystyy hyvä materiaali tosi paikan tullen tekemään. Missä Törmäsen taktinen ja pelitavan osaaminen? Ei jatkoon vaikka viime kaudelta jäikin hyvä fiilis.
   
 6. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Kyllä, mutta ei sen viime kauden Ramun tasoisia ukkoja tuosta vaan naarata. Toisaalta en ole ihan varma, olisiko tämäkään sarja ollut yhtään erilainen, jos Järvinen & Lajunen ja Elkins & Hintz olisivat vaihtaneet paikkaa. Järvinen toki paljon Hintziä kokeneempi, mutta muuten nuo menee aika tasan.
   
 7. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Ei naarata ei mutta uskon että Pellaajan hinnalla olisi voinut saada melko hyvän stuntin.
   
 8. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Toki ;) Mutta vähän jälkiviisauttakin, ei tuo pellaajan epäonnistuminen nyt ihan kirkossa kuulutettu ollut. Itsellänikin oli epäilykseni, mutta Juhis kyllä alitti kaikki mahdolliset rimat.
   
 9. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Vaikka Nuhamatti yhden mestaruuden seiskapelissä Tapparaa vastaan ratkaisikin niin en ole hänestä koskaan pelaajatyyppinä perustanut. Laiska taiteilijaluonne joka surffailee usein pelin ulkopuolella, ei sellainen pelaajatyyppi joita arvostan. High risk, high reward, nyt riski tuli maksuun.
   
 10. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Antti Törmänen = suippoleukaluuseri. On aika jättää hyvästit tälle otukselle. Ala vetää!
   
 11. KwutsNI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Äänestin jatkon puolesta. Törmänen on hyvä valmentaja, ja kekeneväinen menestymään. Olisin tämän kauden runkosarjan perusteella valmis myös luopumaan, mutta en näe tällä hetkellä riittävän hyvää seuraajaa vapaana, joten mennään vielä se vuosi. Muuta valmennusjohtoa voi toki vaihtaa.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kevvään mieheltä on tullut riski maksuun 3 vuotena peräkkäin ja sitä ennen en seurannut. High revard on mennyttä maailmaa Nuha Matin kanssa.
   
 13. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tää on kyllä hupaisaa kritiikkiä. Törmäsellä on pelaajana neljä suomen mestaruutta, maailmanmestaruus, kaksi mm-hopeaa ja olympiapronssi. Valmentajana löytyy lyhyeen uraan nähden varsin kunnioitettavat Mestiksen ja Sveitsin mestaruus, Liigan runkosarjan voitto (IFK:n historian ainokainen), finaalipaikka ja kolmen kauden aikana kahdesti neljän joukkoon.

  Vittu että tämä suippoleukaluuseri tuli pilaamaan voittajientäyteisen IFK:n kuviot.
   
 14. hege Jäsen

  Itse edelleenkin sitä mieltä, että oleellinen asia on jos ”toimistolla” ja Antilla on selvä ymmärrys siitä mikä meni pieleen ja miksi näin kävi sekä yhteinen visio siitä miten tilanne korjataan ensikaudeksi niin jatkoon vaan. Jos taas tilanne on se, että ei tiedetä mikä meni pieleen tai sen korjaamiseksi ei ole yhteistä näkemystä niin silloin jatko on vaikeaa. Ensimmäisessä tapauksessa valmentaja pitää laittaa kiertoon mutta silloin toimistolla pitää ajatus siitä mikä ei toiminut ja miten se korjataan (valmentajan vaihto plus mitä?) tai muuten samat riskit ja ongelmat ovat taas edessä.

  Yleisemmin minä en oikein jaksaisi kuunnella mitään ”uuden projektin aloitus” jargonia koska kunnollisilla resursseilla varustetun ja kunnollisesti johdetun seuran pitäisi olla aina kamppailemassa mestaruudesta ”tässä ja nyt”, eikä niin kuin meillä usein ”tuolla ja joskus”. Eli hallituksen ja toimivan johdon pitäisi omata selvä visio siitä millaista peliä joukkueen halutaan esittävän ja millaisiin tavoitteisiin pyritään (mestaruus) ja tähän sitten hankitaan ne työkalut ja tämä ei voi olla sellainen mikä muuttuu paniikinomaisesti joka toinen kausi.
   
 15. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tähän on sanottava sen verran, että Ramstedt yritettiin korvata ensin joukkueen sisältä Hintzillä, jonka jälkeen hankittiin paperilla kova Johansson ja siirtorajalla vielä KooKoon ykkössentteri Malinen. Onnistumista ei tullut, mutta yritystä oli. Veikkaan, että jos Johansson oltaisiin päästetty muualle, olisi Nybari pitänyt fanien mielestä hirttää munistaan Nordiksen kattoon. Ei varmasti lähtökohtaisesti tuon tason kavereita ollut montaa tarjolla kesken kauden. Suurin miinus joukkueen kasaamisessa oli se, että Generous paikkasi viime kauden Järvistä ja se kyllä näkyi.

  Itse äänestin jatkon puolesta. Paljonko maksaisi kahden päävalmentajan liksa, jos Törmänen ostetaan ulos. Keskittyisin mieluummin hankkimaan Törmästä tukevan ja täydentävän valmennustiimin. Aivan järkyttävä määrä loukkaantumisia ja tuohon fysiikkavalmennukseen vaaditaan joku oikeasti sen alan ammattilainen. Lisäksi joku joka ymmärtää ylivoiman päälle olisi hyvä saada valmennukseen mukaan.
   
 16. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Eiköhän tuosta valmentaja vielä kuorituisi, jos jättäisi esimerkiksi turhan tuomareista itkemisen ja muihin epäolennaisuksiin keskittymisen pois, sekä hiukan yksinkertaistaisi ja jämäköittäisi ajatustaan pelistä.

  Nyt pitää löytyä kritiikkiä itselle, eikä pelkästään ympäristötekijöille.
   
 17. Wiksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Äänestin jatkon puolesta, mutta valmennusjohtoon on tehtävä muita muutoksia. Olin runkosarjan aikana valmis huutelemaan Törmäselle potkuja, mutta olen tullut toisiin aatoksiin. Runkosarja meni aivan penkin alle, mutta en alkaisi syyttämään yksistään Törmästä asiasta, viime kaudella kun samainen valmentaja sai parempaa tulosta aikaan. Uskon, että huono runkosarjamenestys oli monen huonon sattuman summa. Esimerkiksi loukkaantumiset ovat varmasti vaikuttaneet suurelta osin, kun mitään pysyviä, toimivia ketjuja ei ole saatu muodostettua. Kritiikkiä kuitenkin Törmäselle siitä, että mitään selkeää pelitapaa ei tuntunut olevan. Taiteilijat (Aaltonen&Johansson) saivat surffailla vapaasti, eikä ylivoimalla maalin takana neppailemalla tehdä maaleja.

  Valmennusjohtoon on kuitenkin tehtävä muutoksia. Ihan ensimmäisenä ja tärkeimpänä nostaisin fysiikkavalmennuksen esille. Fysiikkavalmennuksessa on pakko olla jotain mätää, jos kymmenkunta pelaajaa on rikki samaan aikaan. En osaa Kangasalustasta ja Tanskasta oikein sanoa juuta enkä jaata, mutta ilmeisesti Kangasalusta on toimittanut tuota fysiikkavalmentajan virkaa. Siinä hommassa mikään ei ole onnistunut. Valmennuksesta Lundell saa puhtaat paperit ja toivon, että Törmänen ja Lundell kuuluvat vielä ensi kauden valmennustiimiin. Mun puolesta apuvalmentajat voi heivaa muualle ja ottaa uudet tilalle. Toki on mahdollista, ettei mitään parempaakaan saada, mutta kokeilemattahan sitä ei voi tietää. Aika bueno olisi, jos Törmäsen vierelle saataisiin joku kokenut kaveri. Joku, jolla on todellista annettavaa joukkueelle ja joka samalla kehittäisi Törmästä valmentajana.
   
 18. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #8, Athletic Bilbao, Millwall FC, Saints
  Lainaus:
  Hei kamoon! Ei riitä mihinkään edaristandardeilla! Monoa vaan suippoleukaspedelle.

  Nybari kasaa teille ensi kaudeksi jengin jonka rinnalla Keklun 98 porukka näyttää divarihöntsääjiltä.

  Tulevalla materiaalilla A-P "Jeesuksen isoveli" Selin rakentaa teille tuhatvuotisen dynastian! Onnea jo etukäteen!
   
 19. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Itse olen HIFK:n kannattaja ja en halua Törmäsen jatkavan. Se, että jotkut "ei-kannattajat" haluavat Törmäsen jatkavan on aika ymmärrettävää kun katsoo kuluneeseen kauteen : Törmänen on "vahvistus" vastustajille.
   
 20. #32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
  Olipa ratkaisu mikä vaan Törmäsen suhteen, niin tulevalle kaudelle vaadin, että runkosarja pelataan kotona huomattavasti viihdyttävämpää lätkää. Oman alueen puolustuspelaaminen sekä ylivoimapelin kuntoon laittaminen! Jos nämä kaksi asiaa ei Törmäsen opein tule kuntoon, niin sitten valmennustiimiin mukaan henkilö, joka osaa auttaa joukkuetta näissä asioissa!
  Jos maksaa 940€ kausikortista, niin toista samanlaista runkosarjaa ei varmaan halua katsella.
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2017 klo 10.57
 21. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @BigRedCat; IFK:ssa suippoleuka ei ole voittanut yhtään mitään (sisältää "runkosarjan voiton"). Eli muinaisten roomalaisten tavoin kommenttini: Hic Rhodus, hic saltus. Copypastattuna selitystä niille, jotka eivät ole lukeneet Aisopoksen alkuperäistekstiä eivätkä roomalaista väännöstä siitä.

  Aesop 51 Chambry, translated by Laura Gibbs in Aesop's Fables (Oxford: Oxford University Press, 2002), p. 106 (#209):
  There was a man who had been away on a journey and had then come back home. He strutted about town, talking loudly and at great length about the brave deeds he had accomplished in the various lands he had visited. In Rhodes, the man said, he had jumped such a long jump that no man alive could equal it, and he claimed that there were witnesses who could back up his story. A bystander then remarked, 'All right! If you're telling the truth, here is your Rhodes: go on and jump!'

  The fable shows that talking is a waste of time when you can simply provide a demonstration. The Greek:
  ἄνθρωπός τις ἀποδημήσας ἧκε πάλιν εἰς τὴν ἰδίαν χώραν. φρυαττόμενος δὲ ἐκαυχᾶτο μεγάλως, ὡς ἀνδραγαθήσας εἰς διαφόρους τόπους· ἐν δὲ τῇ Ῥόδῳ ἔφασκε πήδημα μέγα πηδήσας, ὅπερ οὐδεὶς τῶν ἀνθρώπων δύναται πηδῆσαι, καὶ μάρτυρας ἔφασκεν ἔχειν εἰς τοῦτο. τῶν δὲ παρόντων τις ὑπολαβὼν ἔφη αὐτῷ· ὦ οὗτος, εἰ τοῦτο ἀληθές ἐστι, ἰδοὺ Ῥόδος καὶ πήδημα.

  ὁ μῦθος δηλοῖ, ὅτι, ἐὰν μὴ πρόχειρος ἡ πεῖρα τοῦ πράγματος, πᾶς λόγος περιττός ἐστιν.
   
 22. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  @Aurinkotuuli : Eli meinaatko nyt että Törmänen ei ole oikeasti voittanut mitään vaan pieksää ainoastaan suutaan, vai mikä idea tässä hienossa lainauksessasi oli? IFK:ssa ei ole voittanut ikinä mitään myöskään Corey Elkins. Pistetäänkö hänetkin samoin perustein kilometritehtaalle? Eikä taida Ramullakaan olla takaisin tulemista.

  Sinun tarkoittamaasi käyttöön tuo vertaus on totaalisen typerä. Se sopii ainoastaan yksinkertaiseen tilanteeseen, jossa kyseessä on helposti toistettava suoritus, kuten juurikin hyppy. Jääkiekkojoukkueen, jossa pelaa useampi kymmenen pelaajaa ja mukana soppaa hämmentämässä häärii myös muu valmennusjohto sekä urheilutoimenjohtaja ja kaikkiin vaikuttaa tiimin lisäksi myös muut kaverit, tyttöystävät, vaimot, läheisten kuolemat/ongelmat..., kohdalla ei todellakaan voida sanoa yhdelle henkilölle että "voita mestaruus tai olet paska". Tai voihan sitä sanoa ja moni typerys tuntuu sanovankin. Lopputulema on sitten, että joka vuosi Liigassa on 14 täysin epäonnistunutta valmentajaa.