V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Oikeanlainen hankinta; hyvä ja kokenut pelaaja, jonka suuri yleisö tuntee. Ei se tätä kautta pelasta, se nyt on selvää, mutta ehkä ensi kaudella. Toivottavasti jossain muualla kuin KHL:ssä.
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

All vibes, no tactics

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita luvassa. Peukku hankinnalle siis.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

faro

Jäsen
Noniin! Reagointia! Huutoon on vastattu. Kärsivällisyys on ohi!

Pihlström on ihan hyvä haku. Ei todellakaan mikään ratkaisu hyökkäyspään ongelmiin, mutta aina esimerkiksi Marko Anttilaa parempi kakkosketjuun. Tehnyt nimittäin hyviä tehoja myös KHL:ssä. Parasta on kuitenkin ehdottomasti se, että nyt joukkueeseen saatiin takuuvarma suorittaja, josta tiedetään mitä saadaan. Floppivaaraa ei pitäisi olla.
 
Viimeksi muokattu:

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Viimeinen rahastus ennen liigajäille palaamista? Noh, onhan Pihlström toki parannus Anttiloihin ja Keräsiin verrattuna. Edellinen kausi meni penkin alle eikä vissiin tämäkään kausi alkanut kovin lennokkaasti, mutta oikeassa roolissa Pihlström on hyvä lisä secondary scoring-osastolle. CSKA:ssa taisi olla kilpailua sen verran paljon, ettei näytönpaikkoja kunnolla siunaantunut.
 
JE SUIS ILVES

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun joukkueen pelaaminen on mitä on, niin ei tämä kauheasti lämmitä. Mutta hyvä pelaaja kuitenkin, joka olisi voitu kiinnittää jo aikaisemmin, mutta rahasta se tietysti oli kiinni, mikä on surullista, koska ei Antti nyt kuitenkaan enää ihan ykköskorin pelaajia ole KHL-tasolla.

Antille pitäisi jostain löytää kansainvälisen tason sentteri, niin ehkä tuo kokonaiskuva alkaisi näyttämään vähän paremmalta.
 
JHag: Mutta ilkeyttä HIFK:ssa ei ole pätkääkään, ei myöskään kovuutta alakerrassa.

Kanerva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights
Kurri on tähti, eteni Trumpin opein ja tarrasi Pilluun kiinni

Hyvä haku!
 
"Sinä tyhmyyden tiivistymä."

Nimeämätön nimimerkki nimeämättömästä nimimerkistä

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Mielestäni varsin hyvä haku, tuo ainakin vauhtia hyökkäykseen vaikkei niitä käsiä niin olekaan ja kyllähän Pillu ainakin saa laidat paukkumaan. Pihlström vahvistaa joukkuetta ja tuo kentälle nopeutta, suoraviivaisuutta ja energiaa.

Ja kukapa meistä ei Pillusta tykkäisi...
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Toivottavasti joukkuetta kasataan nyt liigaan paluu mielessä. Kova joukkue tulossa ja Jukurit vapisee!

Pillu on aina jees mutta tästä Pillusta en syty kuin 3/5.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
Tämän kauden edellisten hankintojen tiimoilta todettakoon, että tällä kertaa Kurri ei 100% varmasti työntänyt näppejään paskaan! Vaan Anttiin!

Kokenut sotaratsu. Ei käsittääkseni niinkään leaderihahmo vaan sympaattinen härvääjä. Toivottavasti energiansa tartuttaa muihin.
 
Grunge, Alice In Chains, Led Zeppelin, Guns n Roses ja Chris Cornell forever!

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin, onkos meillä nykyään sitten 30 kertaa kaudessa mahdollisuus mennä katsomaan sex hibition tapahtumaa. Eli mahdollisuus katsoa kun pillussa on munaa? Tässähän alkaa taas olemaan tyytyväinen kausarin omistaja.
 

Mr. Cloudy

Jäsen
Suosikkijoukkue
50 in '07
Kappas, Pietarin nöyryytyksen jälkeen saatiin sentään sääliPillua. Toivottavasti onnistuu ja tiputtaa Lempäälän Markon kokoonpanosta.
 
”Fuck off you fucking donkey!"
- Gordon Ramsey

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nämä pillu vitsit on ehkä väsyneintä läppää, mitä tällä palstalla on. Voisi jo lopettaa kun kukaan ei oikeesti mitään hauskaa tai varsinkaan uutta tule enää keksimään. Mieluummin kuulisi, mitä mieltä muut on Pihlströmin hankinnasta, mutta ymmärtäähän sen, kun ei ole naista nähnytkään niin se houkutus kirjoittaa se pillu sana on todella suuri.
 

Dagenais

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mahdotonta innostua tästä hankinnasta. Viime kaudella 29 peliä 1+1, paras KHL-kausi 28 pistettä. Laput silmillä koohottava kädetön voimahyökkääjä. Kurrin ja Vuorisen mielestä näitä ei näköjään ikinä ole tarpeeksi Jokereissa. Kaiken kukkuraksi pelaa varmasti helvetinmoisella liksalla.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Mielestäni hyvä hankinta tähän saumaan. Ei ehkä niinkään maalien ja tehopisteiden merkeissä, mutta pelaajana antaa kyllä aina kaikkensa kentällä. Voi olla se kaivattu piristysruiske, joka herättää muutaman syväjäässä hiihtävän pelaajan. Iso plussa EVU taustasta!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Mahdotonta innostua tästä hankinnasta. Viime kaudella 29 peliä 1+1, paras KHL-kausi 28 pistettä. Laput silmillä koohottava kädetön voimahyökkääjä. Kurrin ja Vuorisen mielestä näitä ei näköjään ikinä ole tarpeeksi Jokereissa.
Hyvä että yritetään ja saadaan edes hieman kilpailua pelipaikoista. Toivotaan, että vammat eivät ole vieneet Pihlströmin peliosaamista ja vahvuuksia. Ja se on Jokereissa Pihlström tai jokin väännös. Pillu on junttien juttuja Pihlströmin osalta.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitäisikö tästä hankinnan lempinimestä kirjoittaa sitten "vitutus ketjuun"? ;=D

Mielestäni ihan hyvä hankinta. Monta vuotta toivonut p****a Jokereihin ja nyt se sitten toteutui. Energiaa tuo aivan varmasti kentälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy