Antti Pennanen HPK:n päävalmentajana

  • 157 244
  • 437

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiitos Antti!
Mielestäni Liigan paras päävalmentaja viime vuosina. 2019 mestaruus jää ikimuistoiseksi!
Tähän on selkeästi oltava samaa mieltä, viimeiset kaksi vuotta paras valmentaja liigassa. Neljään vuoteen osui yksi notkahdus, mutta se oli ehkä se oppivuosi, minkä Pennanen ja joukkue tarvitsivat nappikauteen. Ensimmäinen kausi oli opettelua ja uskon palautus, viimeinen yllättävän pienillä satsauksilla vedetty setti (, joka jälkikäteen katsottuna oli luojan lykky, vaikka sitä ei kyllä kukaan voinut syyskaudella tietää). Nyt Pennanen on uuden edessä, Kerhoon mies tuli oman tiimin kanssa ja muutos oli vain sarjatasossa. Nyt ainakin vanha osa tiimistä jää Hämeenlinnaan, saa nähdä ketä saa tiimiinsä. Kausivalmentaminen muuttuu turnausvalmentamiseksi, eikä pelaajien kehittäminen ole niin suuressa roolissa. Uutta tulee ja ei välttämättä aluksi suju, mutta mentorinsa Jalonenkin sai alkuvaikeuksien jälkeen homman pelittämään varsin mallikkaasti, miksei Pendokin. Ehkä Pendo on se valmentaja, joka oikeasti menestyy NHL:ssä?

Kiitos Pendo kaikesta, kirsikasta eniten, oranssi kevät, never forget!
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pennanen oli nappihankinta HPK:lle. Olen aikaisemminkin sanonut, että jo ne ensimmäiset haastattelut vakuuttivat minut siitä, että hän tietää mistä puhuu. Sieltä paistoi läpi intohimo lajia kohtaan ja itsensä kehittäminen. Uskoin alusta alkaen, että HPK palaa mitaliseuraksi Pennasen alaisuudessa mutta mestaruutta en sentään uskaltanut veikata.

Tärkeintä Pennasen ajassa on mielestäni se, että toi seuraan takaisin sellaisen tekemisen kulttuurin ja pitkäjänteidyyden asioita kohtaan. Strategiasta ja tavoitteista täytyy pitää kiinni eikä niin, että ne muuttuvat jatkuvasti sen mukaan, kun ihmiset siellä vaihtuvat. Tällä tavoin luodaan seuralle pysyvää arvoa, niin taloudellisesti kuin urheilullisestikin.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Kiitos Antti. Aika valjustihan tuokin on sanottu, mutta pää lyö sen verran tyhjää, että ei tule muutakaan mieleen. Aikoinaan oli toive, että nyt ollaan urheilullisia ja raikkaita, kun nuori mies hyppää puikkoihin. Mutta se kokonaispaketti, mikä siitä lopulta tänne syntyi, uskoisin sen olevan yksi HPK-historian merkittävimmistä, varsinkin, jos jatkuvuus saadaan toteutettua.
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toivottavasti Pennanen pääsee paikalle, kun HPK joskus seuraavan kerran pelaa Hämeenlinnassa Liiga-ottelun. Uskoisin, että olen yksi todella monesta, jotka haluavat livenä kiittää Pennasta hänen työstään.

Kerrassaan hienoa meteliä yleensäkin pitävä HPK Kannattajat voisivat tehdä jonkin riittävän yksinkertaisen kiitoslaulun tai huutojen sarjan, johon koko yleisö voisi osallistua.

Pendo, sinun junasi kulkee eteenpäin, mutta jotkin asemat jäävät paremmin mieleen. Tervetuloa joskus takaisin!
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Hämeen Sanomat/Kaupungin uutiset tehneet jutun Pendosta.
Samoin Ylellä erinomainen juttu:
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Fiksuja puhuu Pendo. Jonkin verran tullut kuunneltua noita Sarasvuon podcasteja Areenasta ja siellä usein on joitakin yhteyksiä, joissa sivutaan urheilua. Monta kertaa kertoo keskustelleensa Pennasen kanssa. Vaikka Sarasvuosta voi olla montaa mieltä, en usko yli lajirajojen tai yli tietyn uskomuksen käytävien keskusteluiden alan ulkopuolelta ainakaan huonoa tekee kehittymiselle valmentajana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös