Antti Mäkinen

  • 1 384 216
  • 4 493

Tumbenson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän Mäkiselle on sulka hattuun annettava siitä, että hän TUNTEE Konnan ja täten osasi ajaltaan melko rajoitetussa ikkunassa nostaa niitä hauskoja Konnan kertomia tarinoita vuosien varrelta. Parhaita jaksoja hetkeen, mielestäni.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Erittäin hyvä jakso, meni parhaimmistoon. Kontiola osaa kertoa viihdyttävällä tavalla tarinoitaan ja koska on Mäkisen kaveri, henkilökemiat pelaavat. Timoselta tuli taas muutama hellyttävä ihmettely, kysyi muun muassa ilmeisen tosissaan että onko KHL Euroopan kovin sarja... Hauskojahan nuo ovat, varmaankin on omaksunut jenkkitavan eli "sano nyt jotain".

Kimanttia-podcastistä voidaan olla montaa mieltä, mutta vieraat ovat kyllä olleet todella hyviä pl. Numminen ja VilleGalle.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Vähän muutakin kuin Kimanttia-asiaa…

Antti päätti sitten alkaa pestä perheensä ja Tapparan keskinäistä katkeransuolaista likapyykkiä julkisesti:



Asia ei tietty minulle kuulu enkä tiedä ketä kaikkia kekkereihin edes kutsuttiin, mutta onhan Tapparalla valtava määrä ex-pelaajia joilla on sama tai isompi määrä mitaleja & saavutuksia kuin isä-Mäkisellä, siispä oli varmaan hankala vetää rajaa mihinkään. Toki siellä oli kuulemma J. Varvio pyörimässä, joten haiskahtaa vahvasti ”kaverikerhon” puuhastelulta, kuten koko Tapparan vika matsi Leinosen ”puheineen” muutenkin.

Anyways mielestäni noin ei tällaisia asioita tulisi julkisessa asemassa olevan henkilön hoitaa, kerjätä nyt seuraajilta Twintter-sympatiaa ja tykkäyksiä…
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Isänsä kantoi lippua vuonna 65 kun pelasi tyyliin a-junnuissa. Vautsi, hienoa! Siellä on muutkin a-junnut ja uraa tehneet kantaneet lippua :D
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Ja Antti sieltä Tapparalle vastasikin, että isä sai 90-luvulla Tappara Alumnin ainaisjäsenyyden. Mutta kukas niistä kaikista Alumneista nyt mitään listaa pitää, Life is Life ja niin edelleen.

Antilta tosin pääsi huuruissa mitä ilmeisemmin lipsahtamaan yksi isän viereisessä pukukopissa saavuttama mitali tuonne Tapparan saavutuksiin, kun Eliteprospectsin mukaan isä-Pekka saavutti seitsemän mitalia Tapparassa noina Antin mainitsemina vuosina, eikä kahdeksaa. Noihin seitsemään mitaliin lukeutuu myös Eliteprospectsin mukaan jaettu hopeamitali keväältä -81, vaikka isä-Pekan peliura kuitenkin päättyi kevääseen -80. Noh, pikku vikoja.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Ja Antti sieltä Tapparalle vastasikin, että isä sai 90-luvulla Tappara Alumnin ainaisjäsenyyden.
No tuo on kyllä ollut noloa Tapparalta. Nyt ehdottomasti Pekka Mäkiselle kutsu Nokian avauspeliin ja VIP-aitioon. Antti vierellään, tottakai.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Eikun eihän tää ollutkaan Tamin ketju...
Antin pitäisi ehdottomasti kutsua Tami Kimanttia-vieraaksi. Siihen ei kaksi tuntia riittäisi, kun Tami luettelee reissunsa. Ja Mäkinen on tottakai "toisella puolella kaukaloa" seurannut Tamia jo Keikadun ajoista lähtien.

Kime olisi taas hellyttävän pihalla - jos pääsisi edes ääneen näiden kahden koohotukselta - eikä tietäisi Tamin nostaneen TuTon Liigaan:

"Onko noin? Aaahaa."

Mäkinen, nyt soittoa Kuusamakujalle!
 

axe

Jäsen
Vaikka isä-Pekka on jonkin ikijäsenyyden Tapparaan aikoinaan saanutkin, niin tämä jäsenensä tuohon peliin kutsunut Liiga-Alumnin (Etusivu | Liiga Alumni) Tappara-osasto ei ole se. Jos Mäkinen ei ole tuohon liittynyt, tai jos vaikka ei ole antanut sinne esim. sähköpostia, niin tuskin on mennyt viesti perille. Kutsuttunahan oli näköjään ihan kaikki tähän alumniin liittyneet, ja siihen pääsee mukaan yhdelläkin SM-pelillä eikä tartte kuutta mestaruutta hei.

Tapparallakin on se joku 600 ex-pelaajaa. Siihen jää ulkopuolelle luultavasti joku sata SM-pelaajaa, joka ei ole liittynyt tuohon alumnitoimintaan mukaan eikä tilaisuudesta saanut tietoa. Huippumaailmassahan toki olisi kaikkiin yritetty saada henk.koht. yhteys muutenkin kuin vajavaisen sähköpostituslistan kautta.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Miksi ei voi henkilökohtaisesti käydä vaikka toimistolla kysymässä asiaa?

Miksi kaikesta pitää loukkaantua ja marista ja kitistä julkisesti?

Tai laittaa sähköpostia toimistolle? Toki tämä suoraan yhteys ei mahdollista sitä, että tässä "ei haluttu tehdä tästä isoa numeroa" asiasta ei olisi kirjoitettu valtakunnan mediassa.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
" – Isäni ei olisi halunnut tehdä asiasta mitään numeroa, mutta mielestäni se oli syytä tuoda esiin. Twitter-kirjoitukseni oli piikki Tapparan seurajohdolle siitä, että seura ei saisi unohtaa ketään niistä pelaajista, jotka olivat aikanaan vuosikausien ajan rakentamassa sen kulttuuria ja henkeä, Mäkinen perustelee. "

Tämä summaa mun mielestä täydellisesti koko asian.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
" – Isäni ei olisi halunnut tehdä asiasta mitään numeroa, mutta mielestäni se oli syytä tuoda esiin. Twitter-kirjoitukseni oli piikki Tapparan seurajohdolle siitä, että seura ei saisi unohtaa ketään niistä pelaajista, jotka olivat aikanaan vuosikausien ajan rakentamassa sen kulttuuria ja henkeä, Mäkinen perustelee. "

Tämä summaa mun mielestä täydellisesti koko asian.

Ilmari Selänne says hello! Eikö nämä aikuiset miehet voisi ajatella vähän enemmän asioita iäkkäiden vanhempiensa näkökulmasta? He kun eivät välttämättä halua tehdä suurta numeroa yhtään mistään itseensä liittyvästä asiasta, joten pitääkö heidän lastenkaan? On aivan eri asia, jos nämä faijat kohtaavat oikeasti jotain vääryyksiä tai vaikkapa karkeita hoitovirheitä, mutta nämä kutsumattomuudet juhlapeleihin tai kunnassa järjestettävän koronarokotuksen aikataulut ovat naurettavia syitä kohdistaa huomio vanhoihin ihmisiin.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Antti nyt ei ole enää aikoihin osannut asettaa itseään oikeaan kontekstiin. Antti on ensisijaisesti jääkiekkoselostaja, joka omaa kattavan tietämyksen NHL:stä. Toisinaan tuntuu herran podcastia ja selostuksia kuunnellessa, että hän on keskipisteessä, ei peli jota selostaa tai podcastin aihe tai sen vieraat. Edelleen Antti on jääkiekkoselostaja. Tai siis vain jääkiekkoselostaja, joka on nostanut itsensä sinne kuulumattomalle jalustalle.

Tai jos ihan tarkkoja ollaan niin Antti on jääkiekkoselostaja, jonka ego estää miestä pysymään roolissaan.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Kontrasti on Timosen ja Mäkisen välillä suuri kimanttia ohjelmaa kuunnellessa. Timosesta saa välillä sen kuvan, että mies ihan tarkoituksella vähän jopa välttelee omasta urastaan, saavutuksistaan tai pelikavereistaan puhumista, eikä sen kummemmin halua nostaa itseään framille.

Mäkiselle on taas aivan valtavan tärkeää namedroppailla ja nostaa esiin tämä ja tuo jääkiekkoilija tai toimittaja, jonka kanssa on kaveria tai ollut jossain tekemisissä. TV-lähetyksissä on siinä "puhujan pöntöllä" katsottu varmasti ihan viimeisen päälle, että se kello kanssa näkyy sieltä hihan alta juuri sillä tavalla, kuin pitääkin ym. tällaista turhamaisuutta.

Ei tuo minulle Mäkisen kuuntelemisesta tee mitenkään mahdotonta, ja tuota heidän podcastiaan olen myös oppinut tässä viime aikoina kuuntelemaan. Mutta tämmöisen havainnon olen kuitenkin vain tehnyt, että Mäkinen on aika kova tärkeilemään.
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eikös se usein mene että epäonnistuneista muusikoista tulee musiikkikriitikoita niin tuleeko sitten epäonnistuneista jääkiekkoilijoista selostajia? Ihan mukavaa taustapuhetta tuo Kimanttia ja tulee torstaisin töitä tehdessä kuunneltua.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Eikös se usein mene että epäonnistuneista muusikoista tulee musiikkikriitikoita niin tuleeko sitten epäonnistuneista jääkiekkoilijoista selostajia?

No jos he olisivat onnistuneet jääkiekkoilijoina niin tuskinpa he varmaan selostaisivat. Kyllähän suurin osa jääkiekon ympärillä työskentelevistä ihmisistä ovat "epäonnistuneita jääkiekkoilijoita" ihan valmentajista, scouteista ja huoltajista lähtien.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Timosen ja Mäkisen ero on se, että kun toinen on odotuksiin, varmaan myös omiinsa nähden ylittänyt kaikki ja tehnyt huikean uran niin toinen on epäonnistunut varsinkin omiinsa nähden ja nyt hakee tilalle uutta tapaa olla iso kiekkohahmo.

Eli toinen on vähän sellainen "ei tehdä tästä nyt numeroa" ja toinen on taas "KATSOKAA, MINÄ!!!!"
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Kirjoittihan Kimekin silloin sen katkerahkon blogitekstin hyväntekeväisyysjärjestönsä sivuilla kun ei kutsuttu linnan juhliin tai urheilugaalassa muistettu. Ihmetteli kun häntä ei Suomessa arvosteta yhtä paljon kuin Amerikassa. Että olisi hänestäkin saanut omasta puolestaan numeroa tehdä, mutta savolaispoikaa ei Kimen mukaan Suomessa kohdella saman arvoisesti kuin etelän kasvatteja.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Kirjoittihan Kimekin silloin sen katkerahkon blogitekstin hyväntekeväisyysjärjestönsä sivuilla kun ei kutsuttu linnan juhliin tai urheilugaalassa muistettu.
Kimehän kirjoitti asiasta Niinistölle vihaisen kirjeen sanoin:

Arvon Herra Tasavallan Presidentti.

Katsoin postilaatikkoani ja huomasin, ettei siellä ollut vieläkään kutsua itsenäisyyspäivän linnanjuhliin. Sanoin itselleni "Ei tainnut nyt Kimmo-poika saada kutsua juhliin." Kävelin apeana kohti kotioveani ja mietin hiljaa mielessäni "OHO! Onko noin? Enpä olisi arvannutkaan".

Tiedän että olette kiireinen mies ja vieraita on paljon mutta olisin toivonut, että sinne sentään yksi savolaispoika olisi sekaan mahtunut. Olisin mielelläni käynyt samalla reissulla katsomassa poikani Samuelin peliä Iisalamessa.

"Hei!" "Nyt joku koputtaa oveen!" "Oliskohan Hartnell? Pyytää varmaan pelaamaan pikölpoolia? Ihan paska laji muuten! Kjeh RÄH! RÄH!" "Jarmon kaltaiset vanhat ukot sitä vain pelaa, eli sinäkin varmaan!"

Mutta siis haluan korostaa, että tämä on vain minun mielipiteeni ja sinä saat olla eri mieltä. Mutta tämä on nyt vain minun mielipide, mikä tulee minun kokemusten kautta. Mutta siis kyllä harmittaa etten pääse maistamaan sitä linnan kuuluisaa BOOLIA. Mutta siis tämä nyt on vain minun mielipide ja sen haluan vain sanoa. Saat toki olla eri mieltä. Harmittaa. Mutta siis tosiaan vain minun mielipide. "Nyt saunaan, illalla avaan viinin."

t. Kime4Kids
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös