Antti Mäkinen

  • 1 386 761
  • 4 503

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Täällähän on kirjoteltu! Pakko sanoa että tykkään Mäkisen intohimosta, mutta tuo legendaarinen "mulla on hyvä tarina... - laita mitä keksit" juttu ja huuto + päällepuhuminen on tehny sen että 5 min alusta jaksaa kuunnella ja jos herra on voimissaan niin sitte kiinni.

Nummisen jaksoa en ole kokonaan kuunnellut kun en kerenny vielä, mutta pari ekaa vierasta kerkesin.

2010 Mäkistä kuuntelin Chicagon voittaessa ekan kerran ja sillon oli musta hyvä. Menee tuo Jokeri-peleissäki mut tää some-Antti on aika raskas. Siis se oli vuosi sitten parempi kun nyt.

En muista kuka kirjotti, mut sehän kutsuu ittensä nykyään vaikka mihin.! Mitä helvettiä, puhuu vaikka Jarmo Kekäläisen kanssa kun olisivat parhaita kavereita. Selänteen luokse tais jos en väärin muista kutsua itsensä.

Muuten hyvä että laittaa videoita ja mielipiteitä julki. Pikkanen rauhottuminen ni vois Kimanttia kuunnella taas.
 

Jaskaseiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue
Kyllähän se harmittaa, että noin loistavan idean (vieraat) pilaa ohjelman vetäjä Mäkinen. Ei ole kyseisellä mestarillä minkäänlaista tilannetajua/itsensäkorostamisvietti ylittää järjen käytön. Olisi aivan helkkarin mielenkiintoista kuunnella vieraan tarinointia, mutta tarina keskeytyy jatkuvasti Mäkisen ottaessa roolia.
Selostajana Mäkinen on tietysti asiantuntija, mutta senkin homman muut maneerit vesittää niin ettei nykyään juuri jaksa kuunnella.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikka Mäkisestä en muuten pidäkään, niin tässä Kimanttia -podcastissa hän on 4 viimeisintä jaksoa kyllä onnistunut siinä, että on saanut vieraat etäyhteyden välityksellä rentoutuneesti jutustelemaan asioita hieman pintaa syvemmältä.
 

teppana

Jäsen
Tämän päivän Kimanttia vielä itellä piipussa. Vieraana Jarkko Ruutu. Mielenkiintoinen kaveri kyseessä. Vaikka itse en jääkiekkoilijana Jarkkoa fanittanut niin työmoraalin puutteesta kaveria ei voi syyttää. Saa nähdä käsitelläänkö jaksossa myös kaukalossa tapahtuvaa väkivaltaa. Toivottavasti tätä aihetta ruoditaan myös, vaikka kyseessä on kevyt ohjelma.
 

Teikel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers&Barkov
Olen kuunnellut kaikki viimeisimmät jaksot missä on ollut vieras ja eniten häiritsee Mäkisen tarve kertoa omasta kiekkourastaan joka jaksossa. Et sää ny jumalauta ole mikään kiekkoilija ole, jos olet päässyt liigan kesärinkiin a-junnuna. Ja Olkahisten tuttujen lempinimi Värikynä-Mäkisen tarinoissa voi olla totuuden siemen, mutta suodattaa kannattaa aika paljon.

NHL selostajana huippu, oma poikanikin on Mäkinen fani ja pettymys on aina suuri jos ei selosta primetime otteluita.
 

teppana

Jäsen
Jos jotain positiivista välillä Kimanttia podcastista (pitäisiköhän muuten ihan oma ketjunsa sille perustaa kun nykyisellään Mäkisen ketju täyttyy suht paljon Kimanttia asioista ja Mäkisellä on muutakin toimintaa) niin Timonen vaikuttaa aidosti todella reilulta tyypiltä. Sellainen helvetin hyväntahtoinen rikas setä, joka aina antaa ymmärtää että rahaa on muttei sillä avoimesti leuhki. Just se kaveri joka maksaa laskun, mutta ei tee siitä numeroa.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ruudun jaksossa keskityttiin muuten ihmeen vähän maajoukkuekokemuksiin, vaikka mies ansiokkaasti olikin leijonapaidassa usein pelaamassa. Olikohan etukäteen sovittu vai vierähtikö nyt vain sattumalta NHL-muisteloissa suurin osa ajasta?
 

markrenton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NYI
Itse kyllä pidän Mäkisestä sekä selostajana että podcastissa, ei nuo täällä paljon närää aiheuttavat pätemiset kavereista sun muista niin häiritse kun antaa mennä viihteenä. Voisi olla vähän laimeampaa ja värittömämpää settiä ilman pientä värikynää siellä täällä kun kuitenkin "vain" selostajan tontilta huutelee. Mutta mikä pistää hieman ärsyttämään on tuo kysely että miltä tuntuu kun pelaajan x ja y kanssa pääsit samaan askiin pelaamaan, ihan kun sinne nyt pelaamaan päästessä alkaisi Ruutu tai kumppanit nyt huuli pyöreänä ihmettelemään ja kyselemään nimikirjoituksia kun on niin isoja nimiä vastassa. Eiköhän sinne jokainen pelaaja ole omilla ansioillaan pelaamaan päässyt ja hoitamaan omaa tonttiaan eikä nöyristelemään kun on niin helvetin isoja staroja vastassa.
 

Marple

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kookoo
" Sellainen Teukka juuri on, niin Teukkamaista, tunnistaa miehen kyllä nuista kuvauksista". Perus Teppoa, kun vaan voi ikinä olla" Jampen hyvin tietäen" Hyvä ystäväni" Kesällä pistetään pelit, jossa minä ja Kallaveden mies tullaa kylään".

Kyllä on mopo niin herkällä tällä hetkellä, kun vaan ikinä voi kellään olla. Mihin Timosta edes tarvitaan enää, kun Mäkiselläkin on suhteet ystävyys tasolla jokaiseen Suomalaiseen NHL-pelaajaan, sekä länsirannikon johtaviin kiekko toimittajiin. Kivempi olisi muistella a-junnu aikoja ja sattumuksia frendien kanssa sekä suunnitella tulevan kesän koitoksia ilman, että joku sekoittaisi kokoajan juttuja, jollain Olympia tai änäri kertomuksilla.

Kimanttia on kyllä hyvä ohjelma ja Mäkinen hyvä selostaja, mutta tuollainen " siipeily" on todella oksettavaa ja alkaa pitemmän päälle ärsyttämään enemmän ja enemmän, eikä siitä jaksa komediaa enää repiä, kuin ajoittain. Somea myöten on kyllä sellaista hypetystä itseään kohtaan, että ei mitään tolkkua. Kai se sitten kuuluu työnkuvaan tai jotakin. Yhdessä Kimanttia ohjelmassa Mäkinen sanoi, että hän ei ole toimittaja. Okei, no mikä hän sitten on, muuta kuin "hyvä ystävä". Ja jos ei ole toimittaja, niin tuollaisessa ohjelmassa pitäisi olla sitä enemmän, ja antaa vieraiden sekä Timosen, joka vaikuttaa olevan kaiken kaikkiaan aivan huippu tyyppi, kuten vieraistakin voi lävitse aistia, olla enemmän äänessä.

Timosen jutustelu eroaa mielestäni Mäkisestä sen takia, että Timonen ei koskaan nosta itseään esille, ja selvästi ymmärtää itsekkin entisenä pelaajana mitä merkitsee olla ammattikiekkoilija. Ei Suomalainen NHL-pelaaja halua, että joku kulkee perässä ja hypettää ja glorioi NHL:llää ja yrittää hyötyä sinusta jollain tasolla. Työtä he tekevät ja omilla ansioillansa ovat sinne päässeet. Normaaleja ihmisiä, julkisessa ammateissaan.
 

Emiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viime aikoina alkanut vituttamaan kun pitää joka jakson alkuun haukkua Trumpia. Varmasti ihan aiheesta saa moitteita, mutta haukkuisivat välillä vaikka huoltovarmuuskeskuksen tai Li Anderssonin tms.

Muuten olen ollut erittäin tyytyväinen viime jaksoihin. Ei mene touhu liian vakavaksi ja onhan näitä tarinoita mukava kuunnella!
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kun tämä Kimanttia-podcast on saanut niin hyviä arvioita palstalla, rupesin kuuntelemaan jaksoa, jossa Kekäläinen on vieraana. Varmaan mielenkiintoista sisältöä olisi ollut, mutta ei tuota voinut kuunnella, kun ns. normaalilla äänenvoimakkuudella Mäkisen huutaminen riepoi ja hiljaisemmalla voimakkuudella Kekäläisen rauhallista puhetta ei vaivattomasti kuullut. Niinpä jätin melko nopeasti kesken.

Selostajana Mäkinen toimii siedettävästi, mutta tällaisissa keskustelevissa formaateissa on kyllä kertakaikkisen vastenmieleinen tapaus
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Harmittaa, että tätä Kimanttia pitää juontaa just Antti Mäkisen. Kiinnostaisi varsinkin näin korona-aikaan pirusti kuunnella tepponummisten, jarmokekäläisten ja tuukkaraskien tarinoita mutta kun en kerta kaikkiaan pysty sietämään tätä kyseistä narsistia*.

*Ihan vaan haukkumasana, ei diagnoosi.
 
Olenkohan ainoa, joka on aistinut tässä muutamassa viimeisessä kimanttia-podcastin lähetyksessä Timosen kyllästymistä Mäkisen jutusteluihin? Enää ei tulekaan automaationa Mäkisen kerrontaan se röhönauru, vaan asiallinen neutraali reaktio "kyllä", "joo".

Määrittelen itse nämä Kimanttia-podcastin vieraita sisältävät jaksot ennen kaikkea sen kautta, mitä Timonen ja vieras kertoilevat yhteisistä muistoistaan. Pari viimeistä vierasta ovat jääneet vähän piippuun siksi, että ovat olleet persoonana sellaisia etteivät ole sopineet formaattiin joko ihmisenä, tai sitten koska Mäkinen esti tämän.

Jarkko Ruutu on älykkö. Miettii ennen kuin sanoo. Ei ole Timosen kanssa samaa ikäluokkaa, eivät saaneet aikaan sellaista irrokasta jutustelua kuin aiemmat vieraat.

Mitä Mäkiseen tulee, Ruudun vuorolla Mäkinen ei toimittajana onnistunut luomaan ilmapiiriä, jossa olisivat tulleet esiin tämän persoonan ne kiinnostavimmat piirteet. Lukuisat rottailut jäivät käsittelemättä, esim. Ruudun suorittama Jagrin kolaaminen mm-kisoissa, miten Jagr tämän itse koki, kun siellä olisi ollut Timonen tätä kommentoimassa Jagrin entisenä joukkuekaverina? Miten Ruutu näki voittamisen, oliko se pystin tavoittelua vai palkan nostamista? Ja mitä tämä itse ajatteli muista rotista, kuten Averysta tai Marchandista?

Mäkinen on ainakin aiemmin maininnut harrastuksekseen kirjallisuuden ja lukemisen. Puolestaan Timonen on lähinnä kertonut, ettei oikein välitä lukemisesta. Tähän taustaan nähden on melko tyydyttävää, mutta Mäkisen kannalta irvokasta, että se on nimenomaan Timonen joka totesi Ruudun jaksossa, minkälaista palautetta Ruudusta tehty autografia on saanut vertaisarvioituna. "Kokonaisvaltainen nilkki" oli parasta antia Ruudun jaksossa, joka muuten jäi melko ohueksi.

Raskin jaksossa parasta oli, kun Timonen kyseli ja Rask vastaili. Parhaansa mukaan Mäkinen kertoili omia lähinnä inside-tunnelmaa luomaan pyrkiviä juttujaan ja yritti naureskella toisten keskutelun päälle. Ennen kaikkea pidin lähetyksen kysymyksistä, kun yritettiin selvittää millaisia tyyppejä Bruinsin pelaajat ovat ihmisinä. Vähän ohueksi jäi tämänkin jakson sisältö, koska Mäkisellä oli varsinkin ensimmäisen kolmanneksen aikana tarve markkinoida ja puhua lähinnä itsestään.

Harmi, tämä olisi ilman Mäkistä todella hyvä formaatti.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
[
Jarkko Ruutu on älykkö. Miettii ennen kuin sanoo. Ei ole Timosen kanssa samaa ikäluokkaa, eivät saaneet aikaan sellaista irrokasta jutustelua kuin aiemmat vieraat.

Miten niin eivät ole samaa ikäluokkaa? Timonen ja Ruutu ovat molemmat syntyneet vuonna 1975, joten kovin paljon enemmän samaa ikäluokkaa ei voi enää olla.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Kiitos viestistäsi.

Enpä olisi uskonut. Niin eri mielikuvat ovat pelaajista.

Eipä mittään. Sattuuhan sitä, sano Sami Vatanen. Mutta paljolti samaa mieltä Kimanttia-kaksikosta. Mäkiselle (Timoselle toki myös) tekisi terää kunnon valmistautuminen Jaksoihin. Mäkiselle nimenomaan siksi, ettei aina lähtisi omille laduilleen muistelemaan Jotain Tapparan B:n aikoja, kun oltiin maajoukkueleirillä ja siellä oli se ja toi ja....ja siinä menikin vartti ja Timonen ja vieras nukahtivat. Sama kaava toistuu liian usein: Kimmo alkaa kysymään, Mäkinen huutaa päälle ja sitten pahoittelee ”äää eiku kysy vaan eka, mä jatkan sitten”. Älä Antti jatka. Mäkisessä olisi mielestäni todella hyvä potentiaali tähänkin podcast-isännän hommaan, kunhan ymmärtäisi, että vähemmän on enemmän. Tilannetaju tuntuu Antilla puuttuvan aika usein. Olen kyllä Mäkisestä huolimatta tykännyt näistä vierailija-jaksoista.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Linjoilla vallitsi hetken kiusallinen hiljaisuus, kun Antti Mäkinen rupesi kertaamaan A-junnuaikojaan Saku Koivulle ja Kimmo Timoselle. Rupesi jostain omista treeneistään kertaamaan, kun em. herrat oli ensin puhuneet siitä minkälaista myllytystä oli Jursinovin koulussa aikanaan.

Näitä on ollut hauska kuunnella, mutta tuo ajoittain pistää korvaan, että Mäkisellä on joku tarve nostaa itseään samaan kategoriaan näiden kiekkosuuruksien kanssa. En ole sitä mieltä, että suutarin pitäisi täysin pysyä lestissään, mutta kuuntelijan kannalta olisi kieltämättä ajoittain ihan mukavaa, jos Mäkinen vielä enemmän antaisi tilaa muille osallistujille. 99,9% kuulijoista kuitenkin lähtökohtaisesti kiinnostaa näiden Koivujen, Ruutujen, Timosten, Selänteiden ja kumppaneiden kiekkotarinat, eikä Mäkisen juniorivuodet.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Siltä se tosiaan kuulostaa että loputon tarve on olla samaa jengiä. Tai ainakin kuuluttaa kaikille että olisi.
Kyllä Mäkinen taitaa tuossa Suomen kiekkoskenessä jossain määrin ollakin. Minusta ainakin kuulostaa siltä, että esimerkiksi Timosen ja ehkäpä myös Ville Niemisen kanssa ystävyys on ihan molemminpuolista. Tiedä häntä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös