Ilmoitukset

Nimimerkki wilco on asetettu viikon pelikieltoon hänen kirjoitettuaan ison kasan täysin turhia viestejä Telian ketjuun.

Emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki sajuki on saanut TPS-osioon kirjoitetusta viestistään viikon pelikiellon.

Nimimerkki Tietotoimisto on palkittu hänen Donald Trumpin ketjuun kirjoittamasta henkilökohtaista hyökkäyksestään viikon pelikiellolla.

Nimimerkki Mr. Wonderful on passitettu viikon pelikieltoon turhasta ja sisällöttömästä onelinerista. Viesti löytyy Riku Kallioniemeä käsittelevästä ketjusta.

Nimimerkki Petra85 on saanut viikon pelikiellon, sillä hänen viestiensä taso on ollut niin sisällöllisesti kuin kieliopillisesti kehnoja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr huilaa seuraavan kuukauden kirjoitettuaan Jokerit-osioon viestin, jonka ainoa anti keskustelulle oli pään aukominen toiselle käyttäjälle. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki kiwipilot on passitettu kahden viikon pelikieltoon. Hänkin keskittyi Jokerit-osiossa asian sijasta henkilökohtaisuuksiin. Myös tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Action Bronson kirjoitti Jokerit-osioon viestin, joka oli täynnä riidan haastamista ja pään aukomista. Olimme jo aiemmin antaneet vastaavanlaisten viestien vuoksi ketjunootin, ja koska kyseisen nimimerkin rikehistoria on mittava, koimme parhaaksi poistaa hänen kirjoitusoikeudet kokonaan.

Nimimerkki Keskikalja on saanut viikon pelikiellon, sillä hän on kirjoittanut lukuisia sisällöttömiä onelinereita, joiden kielioppi on ollut heikkoa.

Sulje ilmoitus

Emme salli nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä tai arvuuttelua edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki MR8 on asetettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Anton Lundell - pojasta polvi paranee?

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana SivustaFollaaja, 08.09.2018 klo 22.23.

 1. Anton Lundell on 2020 draftin TOP15 varauksia tämän hetken arvioissa. Lundellilta löytyy takataskusta 16-vuotiaana jo 3 vuoden Liigasopimus, U18 MM-kulta ja B-nuorten & C-nuorten SM-kulta sekä A-nuorten SM-pronssi.

  Lundellia verrattiin U18 kisojen jälkeen Auston Matthewsin, koska kavereiden tehot oli lähes samanlaiset.

  Auston Matthews draft-2 -kaudella: U17 WHC: 6. 4+4=8, U18 MM: 7. 5+2=7
  Anton Lundell draft-2 -kaudella: U17 WHC: 5. 3+4=7, U18 MM: 7. 2+4=6

  Miesten pelien debyytissä Jukureita vastaan teki 0+2 tehot, 24.8.2018. Sen jälkeen tehnyt myös CHL-debyytin 6.9.2018.

  Lundellistä löytyy täältä kuusi pelikohtaista scouttaus raporttia.
  Anton Lundell | FinnProspects.com

  Ja tästä Lundellin haastattelu ennen kautta:

  Interview with HIFK prospect Anton Lundell

  Lundell on aloittanut kautensa A:ssa kirjauttaen tilastot:

  Ottelut: 5
  Maalit: 4
  Syötöt: 2
  Pisteet: 6
  Aloitusvoitot: 76
  Aloitushäviöt: 49
  Aloitukset yhteensä: 125
  Aloitusprosentti: 60.8%
  Laukaukset: 30
  Tehotilasto 9 - 2 = +7
  Peliaika ka: 20.46