Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Anaheim Ducks 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Oskar, 18.06.2019 klo 23.23.

 1. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Avataanpa ankoille uusi ketju kun on muutamia uutisia tullut viime aikoina.

  Uusi päävalmentaja on tullut pukuhuoneeseen eli Dallas Eakins.
  Eakins on valmentanut neljän kauden ajan San Diego Gullsia eli on tuttu ihminen monelle tulevaisuuden ankalle. Itse muistan Eakinsin hämärästi Oilersin peräsimestä ja mitään merkittävää ei ole jäänyt mieleen. En osaa sanoa, että onko se hyvä vai huono asia. Itse kuitenkin odotan Eakinsilta vähintään tyydyttävää tulosta, eikä mitään Carlylen puuroa. Takapakkia valmennuksen osalta ei todellakaan ole varaa.

  Hiljattain on tullut puheita, että Perry olisi lähdössä treidillä tai ilman. Tuo on oikeasti varmasti monen mielestä hyvä uutinen, vaikka onkin todellinen seuralegenda jne.
  Itselläni on sellainen kutina, että buy out on Perryn kohtalo, koska treidi on erittäin hankalaa. Jännittävää seurata mitä tapahtuu kesän aikana Perryn tapauksessa.

  Siinä suurimmat uutiset ja tapahtumat tältä erää ja draft onkin jo ovella. Siitä varmasti saadaan paljon keskusteltavaa.
   
 2. Largo Jäsen

  Vähän köyhä avaus, mutta ei meitä Ducks-faneja enää kauheasti ole. Pistetään kuitenkin sopimustilanne tähän alle.

  Corey Perry 8,63M 2022 UFA
  Ryan Getzlaf 8,25M 2022 UFA
  Ryan Kesler 6,88M 2023 UFA
  Adam Henrique 5,83M 2025 UFA
  Jakob Silfverberg 5,25M 2025 UFA
  Rickard Rakell 3,79M 2023 UFA
  Patrick Eaves 3,15M UFA 2021
  Ondrej Kase 2,6M RFA 2022
  Devin Shore 2,3M RFA 2021
  Nick Ritchie 1,5M RFA 2022
  Carter Rowney 1,13M UFA 2022
  Troy Terry 925k RFA 2021
  Daniel Sprong 750k RFA 2021

  Derek Grant UFA

  Cam Fowler 6,5M UFA 2026
  Hampus Lindholm 5,21M UFA 2023
  Josh Manson 4,1M UFA 2023
  Brendan Guhle 698k RFA 2021

  Korninian Holzer UFA

  John Gibson 6,4M UFA 2017

  Ryan Miller UFA

  Läjä kysymysmerkkejä ilmassa. Perry, Kesler etunenässä ja siihen päälle kaikki prospektit. Larsson, Steel, Jones, Comtois jne. Re-build pitäisi olla nyt edessä, kun Kesler lähtee mahdollisesti eläkkeelle ja Perry on mitä on.
   
 3. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Lainaus:
  No juu tiedän, mutta oli pakko puhelimella jotain avausta laittaa kun on tapahtunut edes jotain keskustelun arvoista. Kiitos kun laitoit sopimukset.
   
 4. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Noista UFA statuksella olevista tekisin Millerille jatkon, jos on vielä kiinnostunut vain Ankoissa jatkamaan. Taso kuitenkin edelleen hyvä ja hintakaan ei mahdoton. Miinuksena toki viime kaudella loukkaantuminen, mutta mitään 8v pahveja tuskin on tarkoituskaan kirjoitella.
   
 5. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  En ihan ymmärrä miksi Perry ostettaisiin ulos. Sopimusta on vielä kaksi kautta jäljellä, ja mielestäni Perry menee kolmosen laiturina ihan ookoo, varsinkin kun tuskinpa edes ollaan vakavasti otettavia mestarikandidaatteja tuolla ajanjaksolla kumassakaan tapauksessa, Perryn kanssa taikka ilman. Jos joku suostuu maksamaan jotain vastinetta niin peukkua treidille, mutta mitään en haluaisi maksaa siitä että joku hänet huolii. Kes ja Eaves menevät Ltir-listalle todennäköisesti ja avaavat tilaa cappiin joten kattokaan tuskin on ongelma.
   
 6. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Jos Perry ostetaan ulos, niin se olisi melkoinen perseen näyttö Perryn ja miksei myös Getzlafinkin suuntaan. Ihan vaan sen takia, että Keslerin annettiin pelata 1000 änäri peliä täyteen, vaikkei herra pystynyt tyyliin kävelemään kunnolla. Ja siltä se meno näytti kentälläkin.

  Perryltä puuttuu nyt 12 peliä tuosta maagisen 1000 pelin rajapyykistä. Eikä minun mielestäni olisi väärin, että tuo lukema tulee täyteen nimenomaan Ducks paidassa. Olkoot herra sitten mitenkä turha tahansa tänä päivänä.

  Myymisen toki vielä sulattaisin, etenkin jos siihen ei joudu sitomaan mitään kovin arvokasta mukaan. Mutta ulososto tuntuu karulta, sillä Ducks ei todellisuusessa hyödy siitä kuin 4 miljoonan verran rahaa. Jos raha on tiukalla, niin silläkin on varmasti väliä. Mutta ei vaan siltikään istu omaan ajatusmaailman hirveän hyvin.

  Tässä vielä Perryn ulosostosta kertyvät säästöt / palkkakattoon jäävä caphit:
  6 000 000 / 2 625 000
  2 000 000 / 6 625 000
  - 2 000 000 / 2 000 000
  - 2 000 000 / 2 000 000

  Total
  4 000 000 / 13 250 000
   
 7. Largo Jäsen

  Perryn tilannetta olin myös tulossa puimaan, mutta @repe_joke avasi sen tuossa hyvin. Ducks ei tuossa todellisuudessa paljon säästä. Kaudella 20-21 pitää maksaa vielä allekirjoitusbonukset, joten siinä mielessä todellisiin palkkoihin menee se 15 miljoonaa ja se säästö onkin 7 miljoonaa. Pidättämällä palkkoja 50%, säästöä tulee enemmän ja joku voi Perryn ottaakin 4,315M caphitillä. Kesler missaa lähes varmasti kauden ja Eavesin tilanteesta ei ole helmikuun jälkeen tippunut juuri mitään. Eli nykyisellä rosteri on jotain tätä luokkaa:

  Rakell - Getzlaf - Silfverberg
  Comtois - Henrique - Kase
  Ritchie - Steel - Perry/Terry
  Shore - Rowney - Sprong/Sherwood
  Lundeström/Jones/Eaves?

  Lindholm - Manson
  Fowler - Mahura/Larsson
  Guhle - Larsson/Mahura

  Gibson
  X

  Hyökkääjiä meillä on, varsinkin nuoria, joille pitäisi nyt antaa rohkeasti peliaikaa. Eakins tuntee San Diegosta nämä nuoret todella hyvin ja ainakin käsitykseni mukaan on hyvä kehittämään heitä. Näkisin Keslerin ja Eavesin poissaolon positiivisena asiana ja mahdollisuutena nuorille. Steel, Lundeström, Comtois, Terry, Jones, Larsson ja Mahura luovat ihan ok prospekti-osaston, mutta tarvitsevat ympärilleen myös sitä kokemusta ja johtajuutta. Puolustukseen pitäisi saada yksi kokeneempi, mutta myös kiekollista osaamista omaava pelaaja. Mielellään oikealta ampuva ja äkkiseltään sieltä ei kauhean paljon kovia nimiä ole. Myers ja Strålman voisivat olla tähtäimessä. Jos sitten unohdetaan kätisyys, niin kotiutetaan Gardiner tai sitten hankitaan Edler. Phaneuf voisi olla pienellä summalla kokeilu. Maalivahdiksi sitten Miller jatkamaan vuoden lapulla. En olisi kuitenkaan hirveän aktiivinen Murrayn housuissa. Kakkosveska ja pari kokeneempaa puolustajaa sisään, nuorille sitten vastuuta ja näillä mennään. Pudotuspelit kannattaa unohtaa oikeastaan nyt. Draftataan ennemmin alhaisella numerolla, kuin lähdetään räpiköimään tällä rosterilla. Gibson vaan ehjänä ollessaan hoitaa yksin pisteitä Anaheimille ja siksi tälläkin porukalla pudotuspelit ovat täysin mahdollista.
   
 8. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
  Lainaus:
  Hakanpäällähän on Duckseihin kaiketi yksisuuntainen soppari jo tehtynä. Siinä on noihin spekseihin ainakin jollain tasolla osuva kaveri, joskaan NHL-kokemusta ei vielä ole. Sopimusta ei tosin ole julkistettu vielä sen takia, että Hakanpää taitaa olla nimellisesti St. Louisin omaisuutta vielä kesäkuun loppuun asti.
   
 9. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Aivan, ehdin jo tuon unohtaa, kun sopimuksen varmuudesta on ollut epäselvyyksiä. Hakanpää taisi jossain haastattelussa mainita, ettei ole sopimusta Ducksiin tehnyt. Menisi kyllä rotaatiossa tai hyvin onnistuessa kolmosparissa oikealla puolella.
   
 10. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Mielestäni Perryn buy out ei olisi varsinaisesti mikään perseen näyttö. Kyllä Perry itse on täysin syypää tilanteeseensa ja Anaheimilla on täysi oikeus laittaa pelaaja sivuu "tulos tai ulos" menetelmällä. Lisäksi mielestäni millään joukkueella ei ole järkeä pitää kopissa 8miljoonan perseilijää. Perryllä on myös paha tapa vaikuttaa Getzlafin peliin negatiivisesti ja jos nämä pelaavat vielä samassa kentässä niin lähinnä tulee kaksi koulukiusaajaa mieleen, eikä keskittyminen itse peliin ole edes c-juniori tasolla.

  Moni näyttää unohtavan, että laskeneiden tehojen lisäksi Perry on ihmisperse ja kallis sellainen sanon minä.
   
 11. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Lainaus:
  Allekirjoitusbonus on vain semmoinen mikä maksetaan täysimääräisenä ulosostosta huolimatta. Siitä ei siis synny säästöä senttiäkään, ostetaan sopimus ulos tai ei. Omat lukemat olivat capfriendlysta (minkä olisin voinut mainita), mitä pitäisi suht luotettavana lähteenä ulososton vaikutuksille.

  Lainaus:
  Syypäitä Perryn tilanteenseen on varmasti monia. Perry kävi viime kesänä polvileikkauksessa, siinä on vain semmoinen pieni muuttuja, että polvi on vaivannut Perryä jo juniorivuosista lähtien. Olisko tuo ollut fiksumpaa hoitaa kuntoon jo aiemmin? Ehkä, mutta sitä ei voi enää muuttaa.
  Toisaalta taas voidaan kysyä, olisiko Perrylle pitänyt alunperin tarjota lyhempää sopimusta? Todennäköisesti nyt kun jälkiviisaanaa asiaa käydään läpi. Niin ei kuitenkaan tehty, eikä se täysin Perryn vika.

  Lisäksi tuo perseilijä on jotenkin hauska termi, kun ymmärtääkseni herra nauttii suht kovaa arvostusta kopissa. Perryn pelitapa ei ole kaikkien mieleen, enkä itsekkään ole mitenkään sen suurin ystävä. Se on kuitenkin se juttu miksi Perry on ollut niin hyvä ja tehokas kuin on ollut. Muuttamalla itseään Perry ei tee itsestään tehokkaampaa, päinvastoin.

  Perry siis on ehkä ihmisperse, ihmiskyrpä, ihmisyyden alinmuoto, bradmarchandin pikkuserkku, seanaveryn velipuoli, jne. Mutta se on kuitenkin meidän ne asiat. Minkä lisäksi Perry on tehnyt suht paljon myös hyviä asioita seuran hyväksi. Jos niille ei laske mitään arvoa, niin muutkin pelaajat huomaavat sen varmasti. Ja sen jälkeen vapaiden agenttien houkutteleminen seuraan on entistä hankalampaa. Mikä ei ole hyvä juttu, ei etenkään kun Bob Murray käy jo muutenkin tonkimassa muiden roskia FA-markkinoiden auettessa (phaneuf anaheimiin on siis käytännössä varma).
   
 12. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Corey Perry on UFA 1.7 eli buy out.
   
 13. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Pelkän säästämisen takiako tämä tehtiin? Palkkakaton suhteen ei ole mitään huolia nyt eikä ensi kesänäkään joten kyllä tämä erikoiselta vedolta tuntuu kun sopimusta oli vain pari vuotta jäljellä ja kuitenkin iso palanen ollut Ducks-organisaatiota jo hyvin pitkään niin ei sitten annettu sitä tuhatta peliä täyteen vaikka meno onkin huippuvuosista tippunut roimasti. Nyt jää cappiin roikkumaan sitten pari extra vuotta Perryn palkkoja, toki vain 2M$ kautta kohden, mutta kuitenkin. Kuka tietää miten paljon ja mitä ongelmia kesällä 2021 ja -22 tuo aiheuttaa, nyt ongelmia Perryn ja ison palkan suhteen ei ollut näköpiirissä.
   
  V-G- tykkää tästä.
 14. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  En tykkää yhtään. En edes vähän. Suorastaan vituttaa.

  Perry on modernin ankkahistorian keskeisin pelaaja yhdessä Getzlafin kanssa. Voittanut kaiken, mitä voitettavissa on ja vieläpä isossa roolissa. Tällainen päätös tarinalle tuntuu perkeleen väärältä. Olisivat edes hakeneet yhdessä vaihtoehtoa, jossa olisi tullut treidi toiseen joukkueeseen palkan pidätyksen kanssa. Viimeistään deadlinella olisi taatusti onnannut. Enkä näe että Perryä olisi mikään pakko ollut ulostaa, kun ei Ducks mikään palkkakaton kanssa kamppaileva contenderi ole missään tapauksessa.
   
  5hole ja olza13 tykkäävät tästä.
 15. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Todella outo ratkaisu näin pienillä säästöillä. Kuten edellä jo mainittu, niin capin suhteen ei olisi ollut mitään ongelmaa. Varsinkin kun vähintään vieno rebuild päällä eikä ensi kaudella ole odotettavissa menestystä.
   
  V-G- tykkää tästä.
 16. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Perry suostui siirtymään todella pieneen määrään joukkueita LeBrunin mukaan ja mitään järkevää ei oltu saamassa aikaiseksi. Tuota pakkoa päästä Perrystä eroon en täysin ymmärrä, mutta siellä on tehty nyt päätös.

  Pierre LeBrun on Twitter
   
  olza13 ja V-G- tykkäävät tästä.
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Jep. "Tehtiin niin, että nyt tehtiin tällee". En keksi muuta logiikkaa kuin joku henkilökohtainen riita toimistolla. Ducksilla on kuitenkin aika vähänlaisesti pelimerkkejä mihinkään isoon treidiin, johon tuota palkkatilaa tarvittaisiin ja muutenkin Kesleristä ja Eavesista vapautuu sitä melkolailla paljon.

  Ehkä mun ei tarvitse ymmärtää.
   
  olza13 tykkää tästä.
 18. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  GM Bob Murray totesi Perryn ulos oston olleen hänen 44-vuotisen NHL-uransa ylivoimaisesti vaikein päätös. Perrylle olisi sopimuksen mukaan maksettu palkkaa kahdesta seuraavasta kaudesta 15 miljoonaa taalaa, mutta nyt uloso ston jälkeen Anaheim joutuu kuittaamaan hänelle enää kahdeksan miljoonaa neljän vuoden aikana, eli kyllä siitä ihan selvää säästä Ducks-organisaatiolle tulee seitsemän miljoonan dollarin verran. Esimerkiksi nyt tulevalla kaudella Ducks säästää Perryn puhtaissa palkkakuluissa kuusi miljoonaa. Anaheim on aina ollut tarkan markan organisaatio sisäisine palkkakattoineen, joten sen suhteen tämä käy järkiin. Uskon tässä omistajan olleen jotenkin vinkkaamassa taustalla että rahaa pitää säästää.
   
 19. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Tähän komppaus. Ei se cappi ole ennenkään vaikuttanut päätöksiin, vaan se raha. Perryn panos ei myöskään ole enää lähimainkaan palkan arvoinen ja joukkue ymmärsi viime kauden jälkeen, että re-build on aloitettava nyt. Kesler eläköitynee, Eaves mahdollisesti myös ja nyt lähti Perry. Tiedä sitten mikä fiilis Getzlafilla on, mutta onko sillä täsä kohtaa enää väliä? Okei, organisaatio olisi voinut Perryä kohtaan toimia toisin, mutta uskoisin tämän päätöksen olevan molemminpuolinen. Perry saa nyt valita seuransa, saa palkkaa vielä Ducksilta jne. Ducks säästää rahaa, win-win? Getzlaf mentoroi loppu-uran tai hänet treidataan omasta halusta contenderiin sopimuksen loppuvuosina.
   
 20. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim
  Mainitaan nyt vielä kerran, Corey Perryn sopimus tulee maksamaan Anaheim Ducksille oikeaa rahaa 11 miljoonaa dollaria. Se 3 miljoonan allekirjoitusbonus maksetaan Perrylle täysimääräisenä, minkä lisäksi Perry saa 2/3 normaalipalkastaan joka olisi ollut 12 miljoonaa seuraavan kahden kauden ajalta. Tuosta 12 miljoonasta jää siis jäljellä 8 miljoonaa. 8 + 3 = 11.

  Tämän saman näkee vaikka Corey Perryn capfriendlyn sivulta. Jos ulosostoista ja allekirjoitusbonuksista haluaa lueskella, niin sekin onnistuu capfriendlyn sivuilla.
   
 21. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ryan Miller, Derek Grant ja Korbinian Holzer ovat kaikki tehneet yhden vuoden jatkosopimukset Ducksin kanssa. Arvoista en tähän hätään löytänyt mainintaa, mutta äkkiähän ne tulevat tietoon.
   
 22. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Grant 700k, Holzer 850k ja Miller vähän toista miljoonaa. Hyvät sopimukset sopivalla hinnalla.
   
  V-G- tykkää tästä.
 23. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Hyvä juttu tuo Millerin sopimus Anaheimiin. Saadaan Dostal takaisin Ilvekseen.
   
 24. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal,BvB, Ducks
  Drafti olisi edessä about 5h kuluttua. Ankoilla 2 vuoroa ekalla kiekalla (#9 ja #29). Taisi Murray antaa haastattelun jossa kertoi, että centterin perässä ollaan ekalla vuorolla. Tosin itse pidän tuota aika outona lausuntona juuri ennen draftia, koska kai kaikki haluaa pitää korttinsa piilossa. Toki tuo voi olla myös vain hämäystä.

  Itselle tulee ensimmäisenä mieleen Krebs joka luultavasti voisi olla saatavilla #9. Zegras, Dach ja Cozens luultavasti on pois markkinoilta ennen Ankkoja. Krebs kävisi itselle kyllä hyvin. Sen mitä kaverista lukenut niin saanut kuvan, että johtaja ainesta jolla hyvä hockey IQ. Toisaalta taas sieltä saattaa tulla ihan hyvin, vaikka Broberg tai York. Sekään ei yllätä nykyään ollenkaan.

  Toki kovasti huhuja on, että Edmonton ottaisi Brobergin.

  Jos #29 vuoroa miettii, niin en jotenkin ihmettelisi jos mukaan tarttuu vasen pakki Ryan Jonhson. Ns. oman kylän kasvatti. Ei olisi eka kerta kun näin tapahtuisi oman kylän pojan takia. Tietty treidit on ne, jotka voi sekoittaa pakkaa jonkin verran joten mielenkiintoista nähdä mitä ekalta kiepiltä mukaan tarttuun.
   
  Viimeksi muokattu: 21.06.2019 klo 23.45
  Oskar tykkää tästä.
 25. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal,BvB, Ducks
  Zegras sieltä sitten tuli #9, aika yllätys tuolla numerolla.Onko se ryöstö vai ei niin se nähdään parin vuoden sisään.