Ilmoitukset

Koska huomautuksemme ja neuvomme eivät parantaneet nimimerkki juhis82:n viestien tasoa, hän selailee jatkossa palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. 

Nimimerkki heavylutaa18 saa myös parin viikon palstatauon keskityttyään asian sijasta nimimerkille kuittailuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2018 – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana red.machine, 20.04.2018 klo 14.07.

 1. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Se on kyllä erittäin hienoa, että näitä U18 (ja U-20)-kisoja ollaan aettu nostamaan tapetille, myös mediassa. Ei tästä ole kuin muutama vuosi, kun U18-kisoista sai kaivamalla kaivaa suttuista nettistriimiä, jos halusi yhtään pysyä kärryillä mitä siellä kisoissa oikein tapahtuu. Paljon ollaan siitä tultu eteenpäin.

  Itsehän katselen huomattavan määrän kaikenikäisten junnujen pelejä per kausi ja elän niissäkin tunteella mukana. Parhaimmillaan ne ovat ihan rehellisesti sanottuna paljon parempaa ja ikimuistoisempaa kiekkoviihdettä minulle, kuin esim. tämä viime World Cupin aikoihin ollut Suomi-Ruotsi esiottelu, joka kovasta nimilistasta huolimatta jätti kyllä todella kylmäksi.

  Eli ei se kaikille se kiekon viihdyttävyys määräydy sen mukaan, mitä nimiä jäällä olevien pelaajien selkämyksissä lukee, vaan se, että mitä siellä jäällä oikein tapahtuu.

  Ja esim. U18-kisoissa yleensä sattuu ja tapahtuu. Siellä pelataan pääsääntöisesti juuri sellaista kiekkoa, mikä itseäni sykähdyttää - tunteikasta, rohkeaa, näyttävää, taitavaa, nopeaa ja heittäytyvää. Suuri rakkaus lajia ja toverillista yhteisöllisyyttä kohtaan paistaa vahvasti kaikesta läpi ja sellainen koskettaa tällaista lätkäromantikkoa.
   
 2. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Kanadassa kai nämä kisat eivät ole kauhean iso juttu, kun eivät saa lähellekään parasta joukkuetta näihin jalkeille.

  Mutta siis ymmärrän kyllä, että ihmisiä junnu-urheilu kiinnostaa. Itse taas koen vähän vaivaannuttavaksi, kun aikuiset ihmiset ovat ihan fiiliksissä lasten ja nuorten urheilusta ja kohtelevat heitä suuntaan jos toiseen samaan tapaan kuin aikuisia.