Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2018 – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana red.machine, 20.04.2018 klo 14.07.

 1. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Se on kyllä erittäin hienoa, että näitä U18 (ja U-20)-kisoja ollaan aettu nostamaan tapetille, myös mediassa. Ei tästä ole kuin muutama vuosi, kun U18-kisoista sai kaivamalla kaivaa suttuista nettistriimiä, jos halusi yhtään pysyä kärryillä mitä siellä kisoissa oikein tapahtuu. Paljon ollaan siitä tultu eteenpäin.

  Itsehän katselen huomattavan määrän kaikenikäisten junnujen pelejä per kausi ja elän niissäkin tunteella mukana. Parhaimmillaan ne ovat ihan rehellisesti sanottuna paljon parempaa ja ikimuistoisempaa kiekkoviihdettä minulle, kuin esim. tämä viime World Cupin aikoihin ollut Suomi-Ruotsi esiottelu, joka kovasta nimilistasta huolimatta jätti kyllä todella kylmäksi.

  Eli ei se kaikille se kiekon viihdyttävyys määräydy sen mukaan, mitä nimiä jäällä olevien pelaajien selkämyksissä lukee, vaan se, että mitä siellä jäällä oikein tapahtuu.

  Ja esim. U18-kisoissa yleensä sattuu ja tapahtuu. Siellä pelataan pääsääntöisesti juuri sellaista kiekkoa, mikä itseäni sykähdyttää - tunteikasta, rohkeaa, näyttävää, taitavaa, nopeaa ja heittäytyvää. Suuri rakkaus lajia ja toverillista yhteisöllisyyttä kohtaan paistaa vahvasti kaikesta läpi ja sellainen koskettaa tällaista lätkäromantikkoa.
   
 2. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Kanadassa kai nämä kisat eivät ole kauhean iso juttu, kun eivät saa lähellekään parasta joukkuetta näihin jalkeille.

  Mutta siis ymmärrän kyllä, että ihmisiä junnu-urheilu kiinnostaa. Itse taas koen vähän vaivaannuttavaksi, kun aikuiset ihmiset ovat ihan fiiliksissä lasten ja nuorten urheilusta ja kohtelevat heitä suuntaan jos toiseen samaan tapaan kuin aikuisia.