Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2018 – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana red.machine, 20.04.2018 klo 14.07.

 1. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Se on kyllä erittäin hienoa, että näitä U18 (ja U-20)-kisoja ollaan aettu nostamaan tapetille, myös mediassa. Ei tästä ole kuin muutama vuosi, kun U18-kisoista sai kaivamalla kaivaa suttuista nettistriimiä, jos halusi yhtään pysyä kärryillä mitä siellä kisoissa oikein tapahtuu. Paljon ollaan siitä tultu eteenpäin.

  Itsehän katselen huomattavan määrän kaikenikäisten junnujen pelejä per kausi ja elän niissäkin tunteella mukana. Parhaimmillaan ne ovat ihan rehellisesti sanottuna paljon parempaa ja ikimuistoisempaa kiekkoviihdettä minulle, kuin esim. tämä viime World Cupin aikoihin ollut Suomi-Ruotsi esiottelu, joka kovasta nimilistasta huolimatta jätti kyllä todella kylmäksi.

  Eli ei se kaikille se kiekon viihdyttävyys määräydy sen mukaan, mitä nimiä jäällä olevien pelaajien selkämyksissä lukee, vaan se, että mitä siellä jäällä oikein tapahtuu.

  Ja esim. U18-kisoissa yleensä sattuu ja tapahtuu. Siellä pelataan pääsääntöisesti juuri sellaista kiekkoa, mikä itseäni sykähdyttää - tunteikasta, rohkeaa, näyttävää, taitavaa, nopeaa ja heittäytyvää. Suuri rakkaus lajia ja toverillista yhteisöllisyyttä kohtaan paistaa vahvasti kaikesta läpi ja sellainen koskettaa tällaista lätkäromantikkoa.
   
 2. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Kanadassa kai nämä kisat eivät ole kauhean iso juttu, kun eivät saa lähellekään parasta joukkuetta näihin jalkeille.

  Mutta siis ymmärrän kyllä, että ihmisiä junnu-urheilu kiinnostaa. Itse taas koen vähän vaivaannuttavaksi, kun aikuiset ihmiset ovat ihan fiiliksissä lasten ja nuorten urheilusta ja kohtelevat heitä suuntaan jos toiseen samaan tapaan kuin aikuisia.