Alexander Tremblay loppukaudeksi JYPiin - NOT

  • 10 977
  • 105

erzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Les Habs, Man Utd
Viestin lähetti Zen
Onko kenelläkään tietoa kuinka "halpa" Tremblay on?
Kanukki suomessa ja kesken sopimuksen? Varmasti Quebec Radio X ottaa osansa, kun joukkueen paras pistemies vaihtaa maisemaa.Vaikka "L.A.H.N.A":ssa taso ei kova taida olla, raha sielläkin ilmeisesti ratkaisee. Toki arvokkaampiakin pelaajiakin löytyisi,mutta...

Tämän Radio X:n sivuilla seuran toimitusjohtaja(?) kertoili, ettei seura halunnut olla Alexin siirrolle esteenä, kun miehen tavoitteena on pelata ammattilaisena Euroopassa. Lisäksi tj mainitsi, ettei heillä ole hyökkääjistä pulaa, kun mm. Donald Brashear oli palailemassa kokoonpanoon loukkaantumisensa jälkeen. Tiedä sitten tarkoittaako tuo, ettei Radio X ole (ainakaan kovin suurta) korvausta siirrosta saanut?
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Tremblay ei tule JYPiin

Kertoo aamun Keskisuomalainen. Syynä liian huono palkka..
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Niin, mitäpä JYP olisi tehnytkään vahvistuksilla. On se kumma, jos mies saa muka parempaa palkkaa kanadalaisessa sekundaliigassa. Mitäköhän Seppänen on Alexille tarjonnut? Ilmaiset ruuat Hurrikaanissa ja telttapaikan hallin käytävältä?

Tämän jälkeen odottelemekkin ilmeisesti pari viikkoa, jos vaikka änäristä tippuisi yksi vahvistus. Tosin silloin se on jo luultavasti liian myöhäistä.
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Re: Re: Tremblay vs Ribeiro vs Raycroft

Viestin lähetti mlä
Tremblayn todennäköisyys siihen, että tekee Maddenit, on häviävän pieni verrattuna NHL-porukoihin.

Kaikkea hyvää Tremblaylle!

Ei tehnyt edes Maddeneja, kun ei viitsinyt edes paikalle saapua. Kaikkea hyvää todellakin, toivottavasti ei enää tarvitse tästä herrasta kuulla.

Mikähän mahtaa olla seuran Plan B? Onko sellaista edes olemassa?
 

Kelpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, D Team, Diskos, JJK, JYP
Ei vissiin se ruokapalkka riittänyt Alexille, olisi pitänyt saada ruokajuomat kanssa.

Kyseinen käänne menee kyllä surkuhupaisuudessaan siihen 'no niinpä tietenkin'-kategoriaan. Jotenkin tämä on sopivaa jatkumoa kauden vahvoille esityksille. Ketäs seuraavaksi ollaan melkein hankkimassa? Tehtäisiinköhän illan pelissä taas melkein maali?
 

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
HuhHuh! No tämä tuli puskista. Seppänen ruotii aika kovin sanoin tuolla kiekkokeskisuomalaisessa Alexia. Kylläpäs se tempun nyt teki. Nyt sassiin positiivisia uutisia pelaajarintamalle tai pelihousut hajoaa!
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Tämähän on kuin suoraan jostain huonosta vitsistä! Muut joukkueet haalivat kilpaa NHL-pelaajia rostereihinsa, mutta mitä tekee JYP (Jäätävä YlivoimaPeli)? Tarjoaa Tremblaylle sopimusta ja palkkana on jotain tyyliin näkkileipää ja vettä. Alkaa paatuneemmankin ja positiivisemmankin kannattajan usko mennä!

Ei siinä ettenkö olis Alexia tänne ottanut vastaan...
 
Viimeksi muokattu:

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
Seppänen kuitenkin tarjonnut samanlaista pahvia (+vähän extraa) mitä viime kaudeksi Alexille tarjosi, joten ymmärtäähän sen, ettei semmoinen houkuta.

Toisaalta, mitä Alex vaati? Ei niillä viime kauden tehoilla voi vaatia millään +50 000€. Tuolla Quebecin amatööriliigassa taitaa tienata parisen tuhatta dollaria kuussa, että kumpi nyt sitten on kannatavampaa?

Ja kummassa osapuolessa on vikaa? Molemmissa, sanon ma.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Viestin lähetti Möksy
Tämähän on kuin suoraan jostain huonosta vitsistä!
Ennemmin vaikka Mäkinen A-junnuista, jos halutaan kovaa yrittämistä nähdä. Se siitä.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti dee_snyder

Ja kummassa osapuolessa on vikaa? Molemmissa, sanon ma.

Mitäs väärää Seppänen on muka tehnyt?

Seppänen hyvänä liikemiehenä neuvotteli hyvän sopimuksen JYPin kannalta, jonka Tremblay jo kertaalleen hyväksyi. Tremblayn omaa tyhmyyttä, jos ei osaa sanoa omaa hintaansa. Myöhäistä sitä on katua, kun on paskat jo niinsanotusti housussa. Seppänen ei ole tehnyt mitään väärin ja ihmetyttää suuresti joidenkin mussutus ja kritiikki häntä kohtaan. Olisiko hänen pitänyt laittaa vähän "hyvän miehen lisää", että varmasti tulee Jyväskylään ja pelaa sopimuksensa loppuun. Tätä on varaa ehkä Helsingissä harrastaa, mutta onneksi sitä ei harrasteta Jyväskylässä. Sitä paitsi, ei se Tremblay nyt niin kummoinen pelaaja ole.

Viestin lähetti Flou
Mitäköhän Seppänen on Alexille tarjonnut? Ilmaiset ruuat Hurrikaanissa ja telttapaikan hallin käytävältä?

Ei ole mitään väliä mitä on tarjonnut, kun toinen on jo kertaalleen sen hyväksynyt. Tämä on hyvä esimerkki hyvästä liikemiehestä ja neuvottelijasta sekä maitomiehestä joka ei osaa kertoa omaa hintaansa.
 
Viimeksi muokattu:

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti Siniviiva
Ennemmin vaikka Mäkinen A-junnuista, jos halutaan kovaa yrittämistä nähdä. Se siitä.

Jep. Yritetään sitä. Surkuhupaisinta tuossa on, että siirto kariutui palkkaan. Ei kai johtoporras ollut tosissaan, kun se puhui "ruokapalkasta"? Että näillä mennään...toistaiseksi...

EDIT: Ilmeisesti Alexilla on viristyksiä Eurooppaan Sveitsin suuntaan, ainakin tämän ketjun otsikko antaisi viitteitä siihen suuntaan. Jos näin on, niin sitten perutaan puheita. Siirron kariutumisen syynä onkin Sveitsin korkeampi palkkatarjous...eli JYPin siirto taisikin olla vain koukku saada lisää rahaa toiselta osapuolelta. Joka tapauksessa hyvä ettei mies tule, jos ei ole sanojensa mittainen. Oli sitten snaipperi tai ei...
 
Viimeksi muokattu:

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Voi jeesus, mikä näitä saatanan pohjoisamerikkalaisia mammanpoikia vaivaa. Eikö se saatanan ranskan sammakko olisi voinut sanoa "non merci", jos ei kiinnosta?

Lainaus Keskisuomalaisesta Seppäsen kommenteista:

"-En viitsi edes lähteä kommentoimaan, mitä mä siitä jätkästä ajattelen. Toisaalta tämä on ihan hyvä. Ei me sellaista kaveria tänne haluttaisikaan, joka tuolla lailla toimii. Aivan käsittämätöntä.Kummallinen tilanne, kun kaveri on ensin kinuamalla kinunnut pelipaikkaa meiltä, ja sanonut, että haluaa saada uuden mahdollisuuden näyttää taitonsa. Sitten yhtäkkiä miehen kiinnostukset kääntyvätkin aivan päinvastaiseksi."

Sikäli mikäli faxit ovat laulaneet ja Tremblay oli ehtinyt nimensä raapustaa sopimuspaperiin, niin Seppäsen kannattaisi haastaa sopimusrikkomuksesta Tremblay oikeuteen.

Nyt alkaa tulla kiire uusien vahvistusten hankkimisen suhteen. Erityisen mukavaksi asian tekee että NHL ja pelaajayhdistys jahkailevat sen kauden perumisen kanssa. Mukavaa jos kausi perutaan virallisesti 3.2.2005 ja markkinat ovat yhtäkkiä täynnä NHL-tähtiä jotka hakevat ruokapalkalla pelipaikkaa ihan mistä vaan.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Paha maku jäi kyllä tuosta suuhun. Jukka Seppäsen suuntaiset mietteet (kts. hieman ylempää), lienevät monella muullakin nyt mielessä.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Hahah, pitihän se arvata että tällekin päivälle löytyy iloinen JYP-uutinen :D

Vaikka vika olisikin tässä tapauksessa Tremblayssa, se asettaa JYPin johdon jakelemat kommentit "ruokapalkalla pelaavasta sniperista" kyllä täysin omaan valoonsa.
 

winger11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TML, LA Kings, Jyp
No

Voi v**** sanon minä ! Tosi ikävä juttu jos näin tosiaan on käynyt ? Sinällään kaikkia syitähän me ei tiedetä mitkä syyt johti tuohon, ehkäpä sveitsin isommat palkat. Työtähän ne vaan tekee ja helposti sitä menee sinne missä maksetan kunnolla.
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Ehkä Alex muisti kuinka Jarkko Glad vei hänet viime vuonna pahasti kahville ja ajatteli ettei Sveitsistä voi löytyä saman tason kynämiehiä.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Hieman kyllä arvostus Alexia kohtaan laski silmissäni jos jo oli sovittu että kaveri tulee takaisin tänne. Toisaalta, jos Sveitsistä saa paremmin valuuttaa niin toisaalta ymmärrän hieman (hyvin vähän kyllä) Alexin tekoa. Motiivin ymmärrän kyllä hyvin, mutta en voi kyllä ratkaisua mukisematta hyväksyä.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Palkanvedätykseltä vaikuttaa. Ihmettelin miksei hän kelvannut europpaan viime kauden jälkeen. 10 maalia sm-liigassa on hyvä saavutus ja varmaan heikommissa euroopan sarjoissa olisi tehnyt tuhoisaa jälkeä.

Eipä tule ikävä kuitenkaan.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Joo, eipä tule ikävä tällaista kaveria joka ensin itse haluaa pelipaikan ja sitten vedättää palkkansa kanssa. Tervemenoa takaisin sinne Radio X:ään.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Herääpä asian tiimoilta assosiaatio, että olikohan tämä sitten Tremblayn kosto, voihan olla, että miehelle oli seuranpuolelta lähes varmaa option käyttöä luvattu, mutta silti sanottu loppupeleissä bye, bye. Niinpä kun tilaisuus tarjoutui, ei ehkä malttanut olla antamatta takaisin konttaillen nöyristelevälle tj:lle. Tämä tietysti on leikkimielistä spekulointia, eikä mikään tieto, ettei joku vaan tämmösiä levitä kun vitsinä!

Tavallaan sääli, ettei mies sitten tulekaan ja ennenkuin tuomioita jakelette, muistakaa, että agenteillakin on joskus mielenkiintoinen rooli näissä asioissa ja niiden käänteissä. Olisi kyllä ollut hienoa nähdä mitä ketju Trembley, Martins, Shelley olis liigatasolla saanut aikaan, roolitus olis ollu lähes ihanteellinen.

Mutta takaisin harvakarvaiseen todellisuuteen, joku sinne olis tilalle hankittava ja tällä kertaa maksaa sen verran, että riittää tuomaan miehen tänne asti, ettei jää välille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös