Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ahti Oksanen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 01.04.2019 klo 12.31.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Tervetuloa Jokereihin Ahti:

  Oksanen, 26, teki SaiPassa menneellä kaudella 48 runkosarjaottelussa 15+16=31 pistettä, joilla hän oli lappeenrantalaisjoukkueen pistepörssin kolmas ja maalipörssin toinen. Tehotilaston lukema oli +4 ja peliaikaa tuli keskimäärin 17.24 ottelua kohden.

  -Oksanen on kehittyvä pelaaja, joka on pystynyt viime vuosina ottamaan hyviä steppejä eteenpäin. Hän on isokokoinen ja vahva hyökkääjä, jonka kamppailuvoima näkyy erityisesti laitojen lähellä ja maalinedustalla. Hänellä on lisäksi hyvä laukaus ja siten maalintekopotentiaalia, kuvailee Jokereiden GM Jari Kurri.

  Oksanen on syntyisin Kirkkonummelta ja kävi juniorina läpi espoolaisen kiekkokoulun. Bluesin paidassa hän saavutti kertaalleen Nuorten SM-liigan hopeaa ja B-nuorten kultaa. Oksanen edusti vuosina 2012-16 Bostonin yliopistoa ja pelasi tämän jälkeen vuoden AHL:ssä Hartfordin ja ECHL:ssä Greenvillen paidassa.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Miten Ahdilla liikkuu luistin?
   
 3. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Kattelin juutuubista herran koostevideon Saipasta ja Jokereiden esittelyvideon/haastattelun. Vaikutti just sellaiselta maalinedus mieheltä, mitä kaivattu. Voi tosin olla, et muutaman kilon joutuu kesällä nappaa lihasta, jos meinaa khl pakkien kanssa vääntää.

  Tuo rankkari/läpiajo "harhautus" on kyl hupaisa, mut jos luottaa laukaukseensa noin paljon, niin mikäs siinä. Läheltä ylös ja verkot heilumaan Ahti!
   
 4. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  En usko, että kovin hyvin ensi vuonnakaan eikä Ahti maalinedusukkokaan ole. Laukoo aika paljon ja hyvin se lähtee, Jokereissa varmaan tarjoilukin pelaa. Fiksu pelaaja, hyvä karvaamaan.
   
 5. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Eiköhän tuo lähde tosissaan taistelemaan paikasta kokoonpanossa. Jormakan korvaaja ehkä?
   
 6. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tarpeeksi iso. Tervetuloa jos vaan luistin kulkee, kun ilmeisesti luistelussa eniten kehitettävää. Mörkö-Markon luistelukurssille kesäksi ja rämäpäisesti maalille vaikka Dynamon puolustus sanoisi mitä.

  Jos vauhti on piirunkin Wärniä hitaampi niin KHL-lentokentillä ei mitään roolia. Vai olikos ne pienentämässä kaukaloita?
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Tuo lusitelunopeuden riittävyys jää nähtäväksi. Mutta kuten @Mordjinn totesi, Wärniä hitaammalla on vaikeaa kohelossa..