Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tervetuloa Jokereihin Ahti:

Oksanen, 26, teki SaiPassa menneellä kaudella 48 runkosarjaottelussa 15+16=31 pistettä, joilla hän oli lappeenrantalaisjoukkueen pistepörssin kolmas ja maalipörssin toinen. Tehotilaston lukema oli +4 ja peliaikaa tuli keskimäärin 17.24 ottelua kohden.

-Oksanen on kehittyvä pelaaja, joka on pystynyt viime vuosina ottamaan hyviä steppejä eteenpäin. Hän on isokokoinen ja vahva hyökkääjä, jonka kamppailuvoima näkyy erityisesti laitojen lähellä ja maalinedustalla. Hänellä on lisäksi hyvä laukaus ja siten maalintekopotentiaalia, kuvailee Jokereiden GM Jari Kurri.

Oksanen on syntyisin Kirkkonummelta ja kävi juniorina läpi espoolaisen kiekkokoulun. Bluesin paidassa hän saavutti kertaalleen Nuorten SM-liigan hopeaa ja B-nuorten kultaa. Oksanen edusti vuosina 2012-16 Bostonin yliopistoa ja pelasi tämän jälkeen vuoden AHL:ssä Hartfordin ja ECHL:ssä Greenvillen paidassa.
 
VÄLIKAUSI!

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Kattelin juutuubista herran koostevideon Saipasta ja Jokereiden esittelyvideon/haastattelun. Vaikutti just sellaiselta maalinedus mieheltä, mitä kaivattu. Voi tosin olla, et muutaman kilon joutuu kesällä nappaa lihasta, jos meinaa khl pakkien kanssa vääntää.

Tuo rankkari/läpiajo "harhautus" on kyl hupaisa, mut jos luottaa laukaukseensa noin paljon, niin mikäs siinä. Läheltä ylös ja verkot heilumaan Ahti!
 
Kaikki käy kun panee tarpeeksi hiivaa...

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tarpeeksi iso. Tervetuloa jos vaan luistin kulkee, kun ilmeisesti luistelussa eniten kehitettävää. Mörkö-Markon luistelukurssille kesäksi ja rämäpäisesti maalille vaikka Dynamon puolustus sanoisi mitä.

Jos vauhti on piirunkin Wärniä hitaampi niin KHL-lentokentillä ei mitään roolia. Vai olikos ne pienentämässä kaukaloita?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Oksanen vaikutti ensimmäisessä pelissään Jesse Joensuun nuorelta painokselta. Hienoa peliä.
Vaatimattomuus maalin jälkeen kertoi toivottavasti itsetunnosta. Ei kannalta juhlia ellei laita 30 häkkiä tällä kaudella 3-4 minuutin peliajalla.

Hieno peli häneltä ja joukkueelta.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Pakko tykätä Oksasen laukaisuhalukkuudesta. Taisi kolauttaa kiekkoa ulkotolpassa ihan pelin alussa jo eikä pelännyt muutenkaan käyttää parasta asettaan. Täytti erittäin hyvin tuon Reginin ketjun ja paljon näkyvämmin esillä kuin toisella laidalla tasaisen harmaasti suorittava Ikonen.
 
Pöö

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä oli Oksanen. Pieni miinus siitä oliko tokasta maalista. Käänsi sokkona vastustajan lapaan ja sen jälkeen merkkasi laiskasti ja hänen mies iski limpun sisään. Muutoin iso mies pysyi hyvin kiekossa ja oli yyveellä erittäin kiekkovarma vrt esim Jesse.
 
Tää jengi on tässä!

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ahti pelaa yksinkertaista peliä. Laukoo heti tilaisuuden tullen ja ei jää hautomaan kiekkoa. 24 ottelua on tuottanut 7 pistettä. Välillä on suurissa ongelmissa luistelunsa kanssa, ja välillä toivois hänen käyttävän enemmän kokoaan röyhkeyden ja taklauksien muodossa, mutta ehkä siinä onkin se syy, miksi Ahti pelaa alakentissä.

Tällä hetkellä Oksasen tasoisia jannuja on 13 tusinassa, mutta Ahdillekkin voisi tehdä jatkosopimuksen, koska talon tavat on jo opittu ja näyttäisi pärjäävän neloskentässä hyvin. Olettaa voisi, että kehittyy vielä, joten voisi olla ihan käypäinen vakituinen neloskentän ukko ensu kaudelle.

Ja kaveri joka pystyy kesken juttelun sanomaan noin monta kertaa "niinnii tota", ansaitsee vähintään vuoden jatkot.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tällä hetkellä Oksasen tasoisia jannuja on 13 tusinassa, mutta Ahdillekkin voisi tehdä jatkosopimuksen, koska talon tavat on jo opittu ja näyttäisi pärjäävän neloskentässä hyvin.
Laukaus on se asia joka nostaa Oksasen tusinajannun yläpuolelle. Ampuu paljon ja kuti on varsin napakka. Tuo neloseen uudenlaista maalinteko-jengaa. Valitettavasti on niin hidas ettei pääse käyttämään pyssyään kovin paljoa ja ei voi KHLlässä pelata syöttökoneiden vierellä koska muiden pitää rouhia Ahdille kiekot irti. Mutta silti positiivisesti pelannut kun löysin paikkansa nelosesta.
 

Randalf

Jäsen
Vähän toivoisin sellaista M. Niemi tyylistä kehitystä nimenomaan tähän ensimmäisen ja toisen KHL-kauden koittavaan taitokseen, eli saisi tosiaan kehitettyä luistelua ja ylipäätään noustua ensi kaudelle vielä yhden askelman ylöspäin.

Muutoin ei tarvitse Niemen jalanjäljissä astellakaan, tai siltä nuo askelmerkit ainakin nyt näyttävät, ettei liiaksi kannata samoja polkua kuitenkaan kulkea.
 
Oksaselle ehdottomasti vuoden jatkopaperi käteen. Parantaa tosiaan koko ajan ja on osoittanut, että pystyy iskemään tärkeitä maaleja Jokereille. Ensi kaudella iskee vielä tehokkaammin ja nousee mj-pelaajaksi EHT-peleihin. Sata kertaa sadasta katselen ennemmin Jokeri-logoa Oksasen päällä kuin Mika "0+0" Niemen päällä. Toi logo täytyy ansaita!
 
He, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen..

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katselin ihan mielenkiinnosta noita tämän päivän pelin peliaikoja. Ahti sai peliaikaa kaikista pelaajista vähiten, ainoastaan 4:57.

Mikäköhän tuossa on taustalla? Toki peli oli varsin rikkonaista jäähyjen vuoksi, mutta silti ihmetyttää tuo pieni peliaika.

Eikä ollut edes ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun Ahti saa todella vähän peliaikaa.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Oksanen on mielenkiintoinen pelaaja. Ilman laukaustaan olisi aika turha pelaaja tälle tasolle, mutta nyt tuo alempiin ketjuihin uudenlaista uhkaa vedollaan. Valmennus voisi useamminkin kuin vain tänään, pakon sanelemana, kokeilla Ahtia ylivoimassa, koska meillä ei liikaa ole vetohalukkaita kavereita.

Kaikki kunnia Ikosen hienolle alkukaudelle ja sähisemiselle, mutta kyllä mielestäni Oksasella on snadisti enemmän potentiaalia nousta ~ 10-15 maalin kolmoskentän kaveriksi kuin Ikosella, joka ison osan pisteistään on tehnyt Nellin vierellä, jossa minäkin saattaisin saada pari pinnaa kaudessa.

Toivottavasti Oksasen kortti katsotaan kauden jälkeen esim. 1+1 optiolla, eikä raahata jotain väsynyttä ja kallista 34-vuotiasta EHT-jamppaa vanhoilla näytöillä.
 
Ahti on muuten just semmonen pelaaja, että pudotuspeleissä on todella käyttökelpoinen. Kiertää rotaatiota, tulee ruhonsa kanssa rouhimaan pari tärkeää maalia maalin edestä, kun muut pelaa sinapit kainalossa. Ei ehkä jalalla paras, mutta kokoa sekä yritystä riittää, ja laukoo aina, niin jopas kelpaa juuri pudotuspeleihin.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivottavasti toimistolla ollaan hereillä ja Oksasen sopimusta jatketaan. On ollut viime peleissä Jokereiden parhaita hyökkääjiä. Sopii hyvin Anttilan ketjuun.
 
Gonna Fly Now
(1)
  • Tykkää
Reactions: gcz_
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy