Adressit.comin parhaat palat

Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Adressit.com -nettipalvelu on jo pidemmän aikaa toiminut minulle paikkana jos haluan saada huvitusta raskaaseen arkeen. Vaatimukset vaihtelevat laidasta laitaan - aina "Kansa puhuu! Kansanedustajat mukaan talkoisiin" - teemasta yksittäisen ihmisen karkottamisen vastustukseen. Yhteistä adresseille tuntuu olevan tekijöiden ja ainakin kommenttien esittäjien puutteellinen suomenkielen taito (yhdyssanat väärin, ei pilkkuja, paljon kirjotusvirheitä ja suuri määrä huutomerkkejä) sekä allekirjoitusten laaja kirjo. Esimerkisi aloitteen Naisten sidemainokset pois tv:sta on allekirjoittanut Jonne Persu paikkakunnalta Päristin. Ajokortti pois naisilta -aiheeseen taas on halunnut painavan sanansa sanoa Adolf Hitler paikkakunnalta Auschwitz.

Tällä hetkellä kuuminta hottia näyttää olevat adressi joka kuuluu sanantarkasti:

KANSANEDUSTAJIEN PALKASTA POIS25%NYT SÄÄSTELLÄÄN!

Allekirjoituksia on kertynyt jo 51 874 ja kommenttiketjussa on painavaa asiaa. Sieltä löytyvät muun muassa seuraavat väkevät puheenvuorot:

- jos kerta vähätuloisilta otetaan pois niin miksi ei rikkailta!!!KEHTAAVATKIN!!!!
- prostitoitua turpaan ja päätäpateriin
- Ei ne kansanedustajat edes suurinta osaa niistä töistä tee, vaan niiden avustajat! Palkkiot pienemmiksi ja kohtuullisemmiksi. Tuo 25% palkkiosta/palkasta pois niin kansa voi kyllä tarjota uudet torkkupeitot niille kun edelliset on varmaan jo kuluneet?!
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Adressit.com -nettipalvelu on jo pidemmän aikaa toiminut minulle paikkana jos haluan saada huvitusta raskaaseen arkeen.
Jossain adressissa (oliko jopa täälläkin mainittu estämiskiekon tai muun vastaavan kieltäminen) aiheutti kyllä lievän naurunremakan kun allekirjoituksissa oli Raimo Vormisto, Timo Silakka, paikkakuntana kummallakin Tampere. Eikä tässä vielä kaikki, viimeisten joukoissa oli "scholl speedo" ja "Pettter Preveli, Tallinna"
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
Täytyykin käydä tuolla kattelemassa, kiitti vinkistä. Vähän niin kuin feissarimokat.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Muumilimpparia ei vieläkään saa 1,5 litran pulloissa, vaikka adressi on ollut pystyssä ainakin 10 vuotta. Kaikkea muutakin hienoa siellä on näkynyt.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
Sivuston historian legendaarisin adressihan on tunnetusti ollut adressi adressit.com sivuston lakkauttamiseksi :D mahtaneeko vielä olla siellä?
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Jatkoajassakin aikanaan ilmiöksi noussut Pakkolaskut Venäjälle tulee kieltää -adressi tuli meikäläiselle heti mieleen. Allekirjoittajina suuruuksia kuten Pettter Preveli Tallinnasta, TheOriginal Jags, Tönin Penaa, HIFK:n Inttikaveri, Soppa Sormunen, Pentti Fööni, Tosi Jani, Scholl Speedo, Sopalle Kenkää, Sam Pio, Isänsä Siffa, Aki-Betteri Perg ja muita selkeästi jatkoajasta inspiraationsa saaneita.
 
Kertokaahan sitten jos siellä joku isämmaan puollustaja vaatii, että ei turva paikan hakioita Reisjärvelle!!!! tai jotain. Sehän se vasta hassua olisi.
 
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia, Jukan haamu 3.0
Voi veljet. Sellaista se on, kun retalejengi pääsee intternettiin. No, se adressi kahvauksen poistamiseksi oli ihan hauska
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Voi veljet. Sellaista se on, kun retalejengi pääsee intternettiin. No, se adressi kahvauksen poistamiseksi oli ihan hauska
Se oli adressi estämispelin poistamiseksi liigasta. Sieltäkin löytyi monta todella hauskaa allekirjoitusta.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonamiehistö
Mahtava sivusto, täytyy ihailla ihmisten kekseliäisyyttä joko noiden adressien aiheiden tai sitten nimimerkkien puolesta.

Oma suosikkini on miltei vuosikymmenen vanha adressi, jossa RAY:ta ja Veikkausta vaaditaan maksamaan Ismo Laitelan pelivelat. Allekirjoittaneiden joukossa näytti olevan useita Salkkari-hahmoja ja julkisuuden henkilöitä.

http://www.adressit.com/ismolaitela
Linkki vie otsikossa mainittuun sivustoon ja tähän Laitela-adressiin.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
Kannusti minuakin penkomaan hieman pitkästä aikaa näitäkin. Salkkari-Ismoa muistan takavuosina naureskelleeni kyllä.

Ircquotes ja FB-mokat on tullut todettua hyväksi viihteeksi tylsään päivään, pitänee tämäkin koittaa muistaa taas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös