Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Aaro Vidgren

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 16.10.2015 klo 22.38.

 1. Olkku Jäsen

  Tämä Lohjan KisaVeikkojen kasvatti ansaitsee oman ketjunsa. Aaro siirtyi 12 vuotiaana HIFKn junioreihin ja vain vuoden tämän jälkeen Turkuun TPSn vastaaviin. Kaudelle 14-15 Vidgren siirtyi Lukon A-junnuihin. Liigadepyyttinsä Aaro teki 25.9 2015 Pelicanseja vastaan. Tänään Aaro avasi pistetilinsä, muutenkin hyvin sujuneiden minuuttiensa 4,24 / ott lisäksi. Aaro syötti Teemu Nurmen maalin tekoon, eikä syöttö ollut mikään sattuman sutaisu. Tehopörssissä nuorella miehellä on +2
   
 2. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Aarolta loistava peli tänään. Pelasi rohkeasti ja teki paljon oikeita ratkaisuja. On parempi kuin Keuruun kaverit ja yllättävän valmis fyysisesti miesten peleihin.
   
 3. Olkku Jäsen

 4. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Lainaus:
  Selvä.

  Mitä siinä on väärää, että jokaisella pelajaalla on oma ketjunsa?
   
 5. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Lainaus:
  Olipa turha marmatus. Eikös ole juuri kehotettu, että ketjuja avataan mahdollisimman paljon, ettei kaikki ole yhdessä sekametelisopassa. Miksi Vidgrenistä pitäisi keskustella jossakin muussa ketjussa?

  Se on ollut hienoa nähdä, että Vidgrenin (myös Suurosen) peli ei ole ollut mitään selvitymistä, kuten usein junioreilla on. Vidgren on pystynyt tekemään peliä edistäviä ratkaisuja ja Sport-pelin voittomaaliin johtaneen tilanteen pelasi hienosti.
   
 6. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Oli miltei utopista, että RD voisi nostaa omista junnuista kavereita joukkueeseen. Kaiken maailman tusinaukkoja kuitenkin on Lukossa mieluummin nähty. Rohkeammin pitäisi junnuista tuoda kavereita ylös ja antaa mestis-miesten tahkoa omaa harmaata sarjaansa.

  Ihan huikea kaveri kyseessä.
   
 7. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Näin juuri. Ja jos Vidgrenistä ei ole jatkossa mitään kirjoitettavaa, niin ketju kyllä putoaa alas ja pois näkyvistä. Hyvä peli eilen ja jääaikaa varmasti luvassa jatkossa.
   
 8. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Mitenniin turha? Kyllä täällä saa avata jokaiselle pelaajalle oman ketjunsa, ihan mieltymyksen ja fiiliksen mukaan. Kyllä voi tosiaan jokaiselle kokoonpanoon päässeelle avata omansa, siitä vaan availemaan. Tuo vähän korpeaa, kun sinä tulet kertomaan minulle turhasta ketjunavauksesta, ei toki paljon.

  Aarosta on tulevaisuudessa paljon keskusteltavaa, olen siitä varma.
   
 9. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  No eipä ollut. Jokainen pelaaja joukkueessa on oman ketjunsa arvoinen.

  Nimimerkki Lupine kuittaa yhden rikepisteen turhailustaan ketjun avaajaa kohtaan.
   
 10. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eipä ole muuten Aaro Vidgren edes ensimmäinen tapaus joka ei junnuissa pisteillä juhlinut, mutta liigassa peli kulkee kuitenkin paremmin kuin näillä 3p/ottelu-tähtijunnuilla.
   
 11. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tänään viltti kutsui jo hyvissä ajoin, joten vielä on Aarolla työsarkaa voittaa RD:n luottamus.
   
 12. Darthjosku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Nashville Predators
  Uran ensimmäinen liiga maali tänään tilille.
   
 13. laitapakki-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Ilves, TPS
  Nostetaan tätäkin ketjua vähän esille. Vidgren mukaan MM-leiritykseen. Neloskentän rouhijana voisi paikkaa olla otettavissa kisajoukkueessa.
   
 14. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vidgren ei saanut paikkaa lopullisessa nuorten MM-joukkueessa, vaan edessä on kotimatka.
   
 15. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Samaa olin tulossa kirjoittamaan, eli ei ainuttakaan Lukkolaista tällä(kään) kertaa kisoissa. Onko tuo sitten hyvä vai huono asia, en osaa sanoa. Se itselleni tuli ainakin yllätyksenä, että Sportin Robin Salo ei päässyt lopulliseen ryhmään mukaan.

  Liigasta pääsivät kisoihin Teemu Väyrynen, Arttu Ruotsalainen, Joona Luoto, Urho Vaakanainen, Miro Heiskanen ja kaikki maalivahdit, joista tosin Kaarlehto ei ole pelannut Liigassa minuuttiakaan. Vaakanaisella ja Heiskasella sentään on isot roolit joukkueissaan ja varsinkin Heiskanen on säväyttänyt tällä kaudella. Luotokin on ollut pelaamissaan peleissä hemmetin hyvä, kun taas Ruotsalainen on hakenut hieman yllättäenkin Ässissä rooliaan ja Väyrynen taitaa olla pelannut pääasiassa TuTossa Mestistä. Vesalaisen ja Koivulan nimeämistä tuskin kukaan ihmettelee.
   
 16. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
 17. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Vidgrenin pelit alkaneet ihan hyvin USHL:ässä. Neljään harjoituspeliin hyökkääjä on tehnyt tehot 1+3. Omasta mielestäni hyvä päätös Vidgreniltä lähteä täksi kaudeksi juniorisarjaan isommalle vastuulle ja roolille. Varmasti joukkueensa tärkeimpiä pelaajia ja ensi vuonna sitten Lukossa valmiimpi paketti. Kaikki saatu kokemus ja itseluottamus sataa Lukon laarin tuolta reissulta.
   
 18. Jörö82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, KeuPa Ht
  Ja nuorukaisen hyvät tehot jatkuvat, kun viime yönä Lincoln Starsia 1+1, nosti näin kauden pisteensä 8 pisteeseen(5+3) seitsemässä ottelussa. Näillä irtoaa yhdeksäs sija USHL:n pistepörssissä. Huomionarvoista että Vidgren pelannut sentterinä ainakin Twitterin mukaan, ja näyttäisi pelipaikan vaihto tuoneen pisteitä.
   
 19. laitapakki-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Ilves, TPS
  Lainaus:
  Lisäksi tarkemmin kun selailee niin jääaika pyörinyt siinä 26 min/peli joka kertoo siitä, että nuorukaisen osaamista arvostetaan. Lisäksi näyttäisi johtavan seuransa +/- tilastoa, joka kertoo myös että Lukolla näyttäisi olevan ihan hyvä pelaaja tuolla rapakon toisella puolella. Toivotaan vaan, että poika pysyy ehjänä, ja pelaa vahvan kauden. Kuten tuossa yllä kirjoiteltiin niin kaikki hankittu kokemus sataa Lukon pussiin.
   
 20. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Vidgren tehnyt USHL:ssä 24 otteluun tehot 9+6=15. Hyviä tehoja todellakin tehnyt ja toivotaan että ottaa ensi kaudella taas seuraavan askeleen Liigassa.
   
 21. Jörö82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, KeuPa Ht
  Päivityksiä tästäkin nuorukaisesta, USHL-kautta Chicago Steelin osalta pelattu 43 ottelua, joissa Vidgren takonut 15+15. Näistä osumista 9 näyttäisi tulleen ylivoimalla, joten varsin käyttökelpoinen siinäkin. Pelipaikka ollut niin laidassa kuin keskelläkin joten monikäyttöisyyttä löytyy. Innolla odottaen mitä kauden viimeiset 17 ottelua tuovat tullessaan.
   
 22. Wormatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks
  Aarolta voi odottaa ensi kaudelle sitä todellista läpimurtoa, vahvasti veikkaan. Tuloksellinen vastuu jenkkilässä on varmasti tehnyt äijälle hyvää. En pistäisi pahitteeksi jos saisi Lukossakin näyttää ylemmissä kentissä / YV:llä sitä, mitä reissusta tuli mukaan. Joka tapauksessa tulee vähintäänkin piristämään kolmos- ja nelosketjujen peliä.
   
 23. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kun suhteutetaan siihen että Aaro täyttää parin kuukauden päästä jo 21 vuotta, niin omasta mielestä vaisut tehot tuossa junioriliigassa. Todella vaikea uskoa että Vidgren Lukossa nousisi ensi kaudella tulosyksikköön.
   
 24. Kuusnolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  VGK, Korven Honka, Kuivalahden Kiri
  Lainaus:
  Tästä täysin samaa mieltä kun vertaa vaikka muihin suomalaisiin samassa sarjassa. Tuossa iässä poikien ja miesten erot ovat valtavia. Tämä näkyy vaikka vertailemalla noiden nuorten suomalaisten pistemäärän kasvua samassa sarjassa vuodesta toiseen.
   
 25. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lainaus:
  En mä nyt usko että täällä kukaan odottaa Vidgrenistä mitään 1-2 ketjujen pelaajaa ainakaan ensi kaudelle. Sellainen 3-4 ketjujen hyvä ja luotettava kahdensuunnan työmyyrä, joka voi joskus ylivoimilla tuurailla.