korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Ei sitten tullut mitalia Poriin. Ihan ponnetonta peliä oli, erityisesti nuo kokeneemmat jo A:ssakin pelanneet kaverit olivat todella kehnolla pelipäällä. Blues rankaisi aika pitkälle vastahyökkäyksistä ja Ässien omista virheistä. Ja lisäksi epäilisin että vaikka torjuntoja oli Ässäveskalla selkeästi enemmän niin laukaukset menivät melko tasan. Todella heikko sihti oli Ässäpojilla. Parempi ja erityisesti motivoituneempi voitti.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
Mansa sanoi:
Ei tunnu olevan kauheasti tuolla Kiven nykyisessä organisaatiossa noita lupaavia junnuja liikenteessä mutta jos vaan jotain lupauksia on edes vähän kiikarissa niin ei muttakun mukaan vaan Poriin, vaikka aluks try-outin kautta.
Ja mikäli nyt niin ikävästi forssassa käy että edustus tippuu mestiksestä niin voisi Karri vähän käydä keskusteluja hirsin kanssa olisko siellä kokeilemisen arvoisia kanditaatteja tarjolla.
Ei taida FPS:n organisaatiossa olla sellaisia kavereita, jotka Ässille olisivat minkään sortin vahvistuksia. Pikemminkin jopa Naurov ja Törnvall olisivat olleet kurkoja tuossa porukassa. Kyllä ne yhteistyökuviot olisi syytä viritellä Vaasan suuntaan. HooPeeKoo on varmaan värvännyt jo ajat sitten kaikki kehityskelpoiset forssalaiset (poislukien Timo Willman...) omaan organisaatioonsa mutta vaasalaisille Pori olisi se lähin paikka päästä pelaamaan liigaa (joko miesten tai A-jun).
 
"What would Nickerson do?"
Ei nyt välttämättä kuulu tähän ketjuun, mutta enpä keksinyt sopivampaakaan.

Eli, rupesin tässä katselemaan, että Ässillä näitä 80-luvulla syntyneitä omia kasvatteja hyvin edustettuna liigajoukkueessa, mutta missä ovat kaikki -86 syntyneet kaverit?
Oliko kyseessä porilaisittain nk. huono ikäluokka? Muistaakseni joku -86 syntynyt ässäkasvatti kävi nuorena kloppina ihan Lukon A-junnujenkin matkassa muutaman pelin vetämässä ja lupaavana kaverina pidettiin häntä. Olisiko ollut Iso-Anttila tjsp. Mitäs tälle kaverille tapahtui?

Ja väärinkäsityksien välttämiseksi. Kyseessä ei ole provo, sillä eipä ole täälläkään yhtään -86 syntynyttä omaa kasvatti edustuksessa. Pisti vaan silmään tuo, että siellä on -84 ja -85 syntyneitä jonkin verran noussut aikanaan edustuksen mukaan, kuten myös Joensuun johdolla paljon -87 syntyneitä. Myös -88 syntyneitä on edustuksessa pelannut. Tämän yhden ikäluokan puuttuminen vaan ihmetyttää.

Korkki tai joku muu Ässien junnuista perillä oleva voisi minua asiasta valaista. Ketkä olivat lupaavimmat kaverit tässä ikäluokassa ja mikä meni vikaan?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
No jostain syystä tuo 86 -ikäluokka oli täällä todella kehno ja kasiseiskat ajoivat ohi jo melko aikaisessa vaiheessa. Tosin yksi pelaaja tuostakin porukasta on päässyt Ässien edustuksen mukaan, eli Henri Peltola. Tuo Iso-Anttilan tapaushan oli sellainen että isälle (tällä hetkellä Islannissa valmentama Jukka I-A) tuli jotain riitoja eräiden Ässien toiminnassa olevien kanssa ja siitä suivaantuneena vei pojan puoleksi kaudeksi lukkoon. Jatkoajan nimimerkki "hörkkö" jatkaa jos on lisättävää...

Onkos kellään tietoa miten tuossa A-nuorten "pitsiturnauksessa" viime viikonloppuna on pelattu ja millaisella kokoonpanolla Ässät olivat liikkeellä.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran ylimielinen Dream Team
Onkos kellään tietoa miten tuossa A-nuorten "pitsiturnauksessa" viime viikonloppuna on pelattu ja millaisella kokoonpanolla Ässät olivat liikkeellä.
Tulokset:

Lukko-Ässät 2-1
TPS-Kärpät 5-1
Tappara-Ässät 5-1
Lukko-TPS 4-2
Tappara-Kärpät2-0
Lukko-Kärpät 4-5 rl
TPS-Tappara 6-3
Ässät-Kärpät 7-1
Tappara-Lukko 1-4
Ässät-TPS 5-2

Järjestys turnauksen päätteeksi:

1. Lukko
2. Ässät
3. TPS
4. Tappara
5. Kärpät

Kaikki pelit pelattiin täysimittaisina ja tasapelitilanteessa voittaja selvitettiin rankkareilla. Tulokset kopioitu sivulta http://www.raumanlukko.fi/?sivut/uutiset.php&u=0480

Ässien kokoonpanosta ei ole tietoa eikä juuri muustakaan, mutta SK:ssa tänään Karri Kivi kertoi olleensa tyytyväinen joukkueensa rohkeaan peliin. Niminä hän mainitsi erikseen Jesse Jyrkkiön, Iiro Vehmasen sekä paluumuuttaja Mika Niemen.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Onkos kellään tietoa miten tuossa A-nuorten "pitsiturnauksessa" viime viikonloppuna on pelattu ja millaisella kokoonpanolla Ässät olivat liikkeellä.
Tulokset löytyy täältä.

Teitä ilmeisesti kiinnostaa nimenomaan Ässien A-junioreiden otteet, raportteja Lukon sivuilla ei ole. Uutiset kyllä, mutta niistä ei löydy paljon informaatiota joukkueiden otteista.

Itse näin Ässien otteluista perjantain Lukkoa vastaan pelatun, sekä turnauksen päättäneen Turun Palloseuraa vastaan väännetyn.

Nimistä jäi mieleen ykkösessä pelanneet #78 Niemi ja #9 Halava. Niin hyvässä kuin pahassakin... Lukkoa vastaan pelatussa ottelussa ei vissiin pojilla oikein kulkenut tai hattu kestänyt, Halava yritti ajella kaikkea mikä liikkui, hieman sääntöjen rajamailla ja sen ylikin. Sai sitten kuittiakin kyllä.

Ässät-TPS matsissa taas Halavan luistin kulki hiton hienosti ja oli paljon hyvässä mukana, mutta myös hieman "korppimaisia" piirteitä mukana aina, mikä tietenkin on vain hyvä asia täältä raumalta katsottuna ja paikallisottelut mielessä pitäen. Täytyy myöntää, hieman ikävä on niitä päiviä :) ...niin hyvässä kuin pahassa.

Niemen peli kulki aika hyvin molemissa näkemissäni matseissa, mutta vääjäämättä mieleeni hiipi, että miten mahtaa Niemen "siirrot" vaikuttaa tulevaan..? Miten mahtaa olla käynyt kaverien määrän kummassakin joukkueessa?

#10 Jyrkkiö kuulemma osaa laukoa hiton hyvin, mutta sitä turnauksessa ei näkynyt... hieman jäässä vissiin ruuti kesän jäljiltä. Asiasta mitään tietämättömälle näytti hieman ylimieliseltä menolta, voi olla että tämä on silti täysin väärä tulkinta, koska en pelaajaa tunne.

Harmittavan pieneksi jää tämä raportointi, onhan kyseessä kuitenkin vihollisen A-junnut :/
 
"Jotkut ihmiset eivät koskaan sekoa.
Kuinka hirvittävää heidän elämänsä täytyykään olla."
-Charles Bukowski
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy