6. peli Jokerit vs. Kärpät 23.3.2004, Ilmala

  • 29 862
  • 243

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Viestin lähetti Dave
On vähän niin, että kun kello käy niin "Metro" on vittumainen huitoja ja epäurheilijamainen pelle. Mahtava sukellus tuossakin pelin lopussa, oikein kunnon tsaluuni, paveaanit ulisi ja Kärppää nauratti. Pelin loputtua näyttääkin sitten oleva itse mr. Nice Guy, joka ilahduttaa lapsia ja heittelee fiveja, sikäli kyllä urheiluhenkinen teko. Peli on tietysti peliä, mutta jotakin rajaa toivoisi silti touhuihin pelin aikanakin. Tämä toiminta ainakin minua penkkiurheilijana enemmän kiinnostaa.


No no näitä hakkaajia on kärpissäkin ja jokaisessa liigajoukkueessa. Eikä se Gleni nyt niin hirveesti edes hakkaa. Pelaaja, joka taistelee joukkueelleen ottaa hädässä kaikki keinot käyttöön. Kyllä siellä Aarniokin pari kertaa heittäyty aika näyttävästi. Kyllä minusta ainakin tuli Metropolitin ihailija tässä sarjassa, vaikka avausottelussa tekikin hölmön tempun, mutta sepä taisi kääntää tämän sarjan kärpille! Kyllä liiga tarvitsee Metropoliteja.

Nousi muuten Viuhkolakin 1. kertaa sille tasolle tässä ottelussa millä glen on pelannut koko sarjan. Toivottavasti tahti säilyy
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Yks juttu vielä...

Seuraa ehdotus Kärppä-fanclubille. Voisiko ensi kauden jäsen maksuun, tai miksei jo nyt, sisällyttää pari purkkia nitroja? Varsinkin playoffeissa menee aina niin järkyttävän tiukalle, että elinikä on Kärppiä seuratessa varmasti lyhentynyt kymmenisen vuotta sydänlihaksen ylimääräisen venymisen ja verenpaineen kohoamisen myötä.

Kiitos.
 

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Thailand
Tuli liike ja tuli voitto...

Tässä vaiheessa iltaa täytyy antaa pisteet Metropolitille. Kävi nostamassa mailaa ja ilmeisestikin onnittelemassa kärppäkatsomoa ottelun ja kättelyjen jälkeen.

Tenkrat osaa suomea ainakin sanan pullo verran. Sen verran kaveria hymyilytti joissain kohti (8oD>
 

strato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Jussih
Enpä millään malta olla kysymättä olisiko se Ismo A:n tietty laulu tässä tapauksessa Oikeus on voittanut taas?

Sehän se kyseisen herran tuotannosta parhaiten sopisi kuvaamaan tämäniltaista suomalaisen jääkiekon merkkipaalua. Onnittelut ja virtuaalinen hatunnosto Kärpille! Jäämme odottamaan kohtaavatko Suomen kaksi jääkiekko-joukkuetta jo välierissä vai odotellaanko suorastaan finaalisarjoihin asti.

Varmaan sitä täytyy antaa myös vastauksia. Kappale ei ole Oikeus on voittanut taas. Ei sillä taivatavampi joukkue kyllä voitti, että kyllä siinä mielessä oikeus voitti. Merkkipaaluksi tätä en kuitenkaan muuten lukisi muutoin kuin kentällä nähtiin jääkiekkoJOUKKUE Jokerit. Ja viihdyttävää peliä tarjosi molemmat joukkueet. Oli kyllä parhaita playoff-sarjoja aikoihin, peli oli jopa sinänsä viihdyttävämpää kuin kaksi vuotta sitten, mutta silloin ei vituttanut.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nitroja, samariinia, stressipalloja you name it. Kauheata painetta kannattajan näkövinkkelissä, remmi huusi tyhjää taas useampaan kertaan.

Makea voitto kerrassaan joukkueelta, kiitokset siitä. Vastus oli sitkeä, mutta taipui lopulta. Nyt ei muuta kuin kohti seuraavaa ottelusarjaa, tankkaus alkakoot.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Onnittelut Kärpille välieräpaikasta. Ettemme vaan tapaisi sitten finaaleissa? ;)

Myös Jortikan Jokerit ansaitsee hatunnoston. Loistava taistelu kuitenkin materiaaliltaan ylivoimaista vihollista vastaan. Puolet joukkueesta loukkaantuneena ja moni ratkaisevan tärkeä pelaaja Jantusta myöten kokonaan sivussa. Rispectit Helsinkiin.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Onnittelut Kärpille

Kiitokset hyvästä taistelusta ja onnea jatkoon Ooluun, veitte meidät sitten "kahaville" tämän kauden osalta.

Jokerit antoivat kyllä melkoisen huikean panoksen tähän ottelusarjaan niillä miehillä joita kentälle saatiin. Valitettavasti ratkaisupelaajien rintama oli (kuten odotettiin) liian kapea Metron monista huikeista oivalluksista huolimatta. Myöskään Häkkiseltä hyvästä tasosta huolimatta ei löytynyt "shutdown"-virettä, jolla homma olisi saatu tässä pelissä nollattua - sitä olisi nyt tarvittu.
Kärpille voitto tästä sarjasta oli odotettu ja varmasti makea. Kuitenkin pelillisen tason on huikeasti parannuttava, sillä jatkossa vastaan luistelee joukkueita joilla on käytettävissä täyden rosterin verran pelaajia. Toivottavasti tätä tason nousua näkyy jo Kärppien seuraavasta pelistä lähtien.

Yhtä kaikki, omaan touhuun "me" kaaduttiin. Kuusi peliä, joista viisi päättyi maalin erolla - melkoisen pienet marginaalit. Kolme peräkkäistä kotitappiota = ei varaa selityksille, kotihallista on saatava voittoja.

Tuomaristahan on pakko aina ulista, joten tänäänkin on todettava että Rönn "hoiti homman". Linjatonta puuhastelua ja jopa pitkien kiekkojen kanssa oli linjureilla jatkuvaa säätämistä. Ei ole playoff-pelien tasoista puhaltelua. Töllöstä katsottuna mm. edellisessä Urheilukanavan Mestis-pelissä tuomaritouhu oli paljon vakuuttavampaa.

Metro jätti ottelun lopun touhuillaan lähtemättömän vaikutuksen ainakin allekirjoittaneeseen. Kärppien fanikatsomon eteen luistelu ja henkilökohtaiset taputukset ulisevalle Kärppäjoukkiolle + muut kiitokset pitkin hallia pelaajille ja katsojille päälle = way to go Glen! Toivottavasti jokin ihme pitäisi tämän persoonan Ilmalassa.

Tyhjä on fiilis. Narripaidat nähdään seuraavan kerran liigassa tositoimissa vasta syksyllä. Pitkä on odottavan aika...
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pelit jatkuu, kiitos Kärpät!

Ehdottomasti myös: iso kiitos Jokerit! Hieno taistelu!

Ihan vaan muistutukseksi: Kärpät nousi "vain" neljä vuotta sitten divarista liigaan ja on ollut sen jälkeen joka kausi pleijareissa. Viime vuonna hopeaa ja tänä vuonna . . . ehkä jotakin muuta. Minusta Kärpät ansaitsee tunnustuksen myös muualtakin kuin Pohjoisesta hyvästä työstä ja noususta, etten sanoisi, SM-Liigan eliittiin! On meidän vuoro maistaa menestyksen hedelmää . . .

Ugh! Olen puhunut! Oma Peacemakerini on jo ladattu seuraavaa vastustajaa varten.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Voihan Warre! Marginaalit olivat pienet, mutta noin vajaalla jengillä on paha viedä pitkää sarjaa. Hieno taistelu silti.

Onnittelut Kärpille, joille suon mielelläni Mestaruuden, sillä rahat on ennen kauden alkua laitettu siihen kiinni. Silti saanen epäillä tätä, ellei sitten vähintään yhtä vaihdetta löydy lisää jatkossa.

"Purukumi poskeen paukkumaan, uimahousut jalkaan vaan. Ei se ole kaukana, haukataan hiekkaa Hietarannan." (Ne Luumäet)
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Tuli liike ja tuli voitto...
Aivan.

Nyt aletaan valmistautumaan välieriä varten henkisesti. Toivon kyllä sydämmestäni, että HIFK hoitaa Ilveksen ja saadaan välieriin Kärpät - HIFK. Tuleehan helvetin hienot pelit!

Joka tapauksessa Jokereilta oli hieno taistelu. Nuori joukkue venyi ilmeisesti aivan äärirajoilleen ja antoi kaikkensa. Jokerien tämän vuoden omat pojat projekti sai varmasti suuniteltua hienomman lopun kaudelle. Tältä pohjalta teillä on hyvä jatkaa!
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Aijai...

Kausi ohi, kiitos Jokerit, onnea Kärpät, blaa blaa blaa. Ne samat jutut mitä jokainen muukin jo latelee. Turha toistaa.

Pari huomiota pelistä:

Metro on kyllä Pelimies. Varsinkin ensimmäisessä erässä kentän ehdoton Kingi. Välillä ihmetytti että eikö kenelläkään muulla ole aivoja pelissä kuin Metrolla? Kiekkoa sysättiin aina juuri sinne missä on kaikki muutkin pelaajat, vaikka toisella laidalla on Jokerimies vapaana. Ja useamman pelaajan toimesta.

Ja toinen huomio on se, että Latvala oli TODELLA hukassa. Ei tuntunut mikään onnistuvan. Omassa päässä laiskaa (siltä se ainakin näytti) pelaamista, ja joka tilanteessa myöhässä. Ei tainnut keskittyminen olla paras mahdollinen tänään. Yv:ssä siirsi ratkaisua taas, tai jos teki sen niin tupeloi. Latvalalle tänään arvosanaksi 5-. Ainoat onnistumiset, mitä pelistä muistan häneltä, ovat yksi karvaajan kahvittaminen, sekä yksi jättösyöttö. Ei kauhean paljon...

Lähellähän se oli, monta paikkaa jäi käyttämättä. Mutta tälläistä tämä on. Ensi kaudella uudet kujeet.

Ai niin, se yksi juttu vielä. Mäki pelasi lopussa sydäntä lämmittävän vaihdon. Kolme taklausta lyhyen ajan sisällä. Juuri tuollaista peliä kaivataankin ratkaisevan matsin viimeisillä minuuteilla. Sytytetään kannattajat ja joukkue vielä taistelemaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onnittelut Kärpille jatkopaikasta - ja menkää loppuun asti. Poika Ouluun!

Kiitokset Jokereille niin pelaajille kuin valmentajille ja kaikille vähemmän tunnetuille taustahenkilöille. Ensi kaudella aarre on meidän.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun ei kotona voitettu niin ei voitettu. Kaikki nämä pelit olivat Kärppiä vastaan kuitenkin viihdyttäviä, mielenkiintoisia ja ennen kaikkea tasaisia. Metro mahtava mies. Ei kyllä joka kausi tuollaisia kavereita tule vastaan. Minunkin puolestani Kärpät vieköön mestaruuden, mutta en kyllä menisi vetoa siitä lyömään, että niin tulisi tapahtumaan.

Jortikalta kauden loppu kommentit?

Onnea Ouluun ja taistelkaa!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Onnittelut Kärpille ja Jokereille kiitos kaudesta.

Meiltä yksinkertaisesti vain loppui patterit ja vireämpi vastustaja korjasi hedelmät.

Hienosta taistelusta ei ole jäljellä kuin syvä pettymys. Areena vaikenee.
 

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Kiitos Kärpät.
Jokereille iso käsi hyvästä vastuksesta. Huom. ei tällä kertaa "se käsi".
Itse peliin. Erä 1 : Metron huikea veto ja aatokset lensi kohti torstaita. Rönni löysi pillin ja tilanne näytti entistä pahemmalta. Warriner hölmöili itsensä boksiin. Alivoimapeli toimi hyvin. Ei suurempaa paniikkia lopussa. Erä 2 : Ylivoimamaali by Smyth, Narrin ranka jo natisi. Pelin hallinta siirtyi Kärpille.
Erä 3: Ratkaiseva virhe, liikaa miehiä kentällä.( Mr. 6 mestaruutta?) Lelu vetää ja se on siinä. Lopussa hyvää painetta Narreilta mutta Kärpät muisti taas mitä on taistelu.
Tähtiraadilta jäi kyllä nyt molemmat maalivahdit huomioimatta.
Hyvää Lomaa. Tavataan ensi kaudella.
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Peli oli viihdyttävää ja suurimman osan aikaa jopa hyvää jääkiekkoa. Ensimmäisen erän aikana molemmilla oli paikkansa, Jokereilla toki enemmän, mutta ratkaisut jäivät vähiin. Erän lopulla Kärppien luistelu alkoi mielestäni sujua paremmin. (Mihinkähän ne mahtaa hukata sen aina välillä? Tietäis käydä neuvomassa...)

Toisessa erässä sitten mentiinkin melkein täysin Kärppien tahdittamana. Jokeripakeille luotiin kiitettävästi painetta kahdella karvaajalla, jolloin tuli paljon hyökkäyspään ja keskialueen kiekonriistoja. Mielenkiintoista on seurata luisteluvoiman ja työnteon vaihtelua pelin aikana. Monesti näkee, että pelaaja ehtisi johonkin irtopalaan kunhan vain painaisi täysillä, mutta tilanteeseen mennään kuitenkin pehmeästi mailalla vähän huiskutellen. Tässä erässä Kärppien pelaajat lähtivät tosissaan hakemaan niitä vapaita kiekkoja ja sillä saivat hyviä hyökkäyksiä aikaiseksi. Muutaman kerran oli Jokerit päästä näistä seuraavista ohiajoista todella pahoihin vastaiskuihin, mutta Kärppien puolustus kesti.

Kolmannen erän alku oli mielestäni suhteellisen suoraa jatkoa toisen erän lopulle. Kärpät painoi ja Jokerit iski vastaiskuilla. Erän puolivälin jälkeen Kärpät veti keskialueen totaaliseen sumppuun. Kärkikarvaajakin odotteli vasta hyökkäyssinisellä. Minun nähdäkseni Kärpät ei menneet siihen heti tuon johtomaalin jälkeen vaan hyökkäsivät ja karvasivat edelleen kohtalaisen syvällä. Kestikö Heikkilältä siirtää pelityyli hyökkäävästä siilipuolustukseen melkein kymmenen minuuttia?

Sananen vielä tuomarityöskentelystä. Rönn puhalsi tänään sen mitä harrastelijalta ja SM-Liigan linjalta voi nyt odottaakin. Kiekottoman pelaajan eli kärkikarvaajan estämiseksi saa näemmä tehdä melkein mitä vain. Ihmetyttää moinen linja. Muutama korkea maila jäi viheltämättä, mutta sehän on normaalia. Kaikkea ei pysty näkemään. Paljonko SM-Liiga tekee voittoa tänä vuonna? Saisivat palkata kymmenkunta ammattilaista hommiin.
 

RolleX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut urheilua harjoittavat seurat.
Hienoa työtä molemmilta...

Jokerien kesäloma alkoi, mutta sulka hattuun joka miehelle! Sillä ei voi haukkua pelaajien moraalia...Mäki antoi hienon näytön loppuvaiheilla. Kolme taklausta samassa vaihdossa ja kaikki osui ja uppos :)

Jos Kärpät olisi hävinnyt tänään, olisi sarja ollut Jokerien, mutta karvan enemmän tuuria meillä oli (tänäänkin)...

Nyt toivon, että suuret alisuorittajat, Brett, Tenkrat ja muuan herra saisivat play-off vaihteen päälle. Sillä nyt tarvitaan kaikkia miehiä ja 100 % onnistumista. Jokerien kaatoon riitti 99 % se on mennyttä.

Tulevalla kaudella toivon, että saataisiin vastaan jo joku muu kuin Jokerit pleijareissa...Olisi hienoa pelata vaikka finaalissa sitten...

Kiitos Jokeri fanit ja Jokerit, teitte hienon alun Kärppien piiiiitkälle keväällle =)
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Sinänsä harmillista, että Jokerit nyt jäivät junasta. Voitollaan oltaisiin saatu mahdollisuus ratkaista Stadin herruus finaalissa. Ja toisaalta nyt IFK lähtee takamatkalta Ouluun jos Ipa lyödään kotona. No, aina ei voi voittaa, eikä edes joka kerta.

Anyways, rispektit narripakalle joka jaksoi taistella aika risalla porukalla näinkin pitkälle. Ensi vuonna uudet kujeet.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Onnittelut Ouluun!

Toivottavasti kohdataan vielä tänä keväänä. On vielä kaksi mahdollisuutta; jälkimmäistä en uskalla ajatellakaan. Jos/kun kohdataan, niin Mr.Fox sanoo vain, että tämän kauden parhaan mahdollisen vastuksen saamme.

Hyvää kesälomaa Helsinkiin!

Kaikesta huolimatta Mr.Fox nostaa hattua myös Jokereille. Eikä johdu valmentajastenne. Jokerit on edelleen erittäin rakas kiistakumppani. Viha-rakkaus -suhde. Ensi vuonna kohdataan.
 

Aksu

Jäsen
Pari hajahuomiota ulkopuolisen silmin.

- Metropolit oli taas helvetin hyvä. Jos tuolla jätkällä olis kunnon laiturit niin...

- Rönn oli paska. Jotenki vaa homma ei ollu lapasissa vaikka hokinaitin virallisen tiimin mukaan tuomarit viheltää aina hyvin.

- Kärpiltä puuttuu vielä paljon asennetta ja taisteluhenkeä jos meinaavat mestaruuden pokata. Jotenkin vaisua, vieläkin...

- Jokereille propsit hyvästä taistelusta. Jokereilla oli sitä ilmettä mikä tekee pleijareista hyvää lätkää.

Edit: Kantee unohtui. Pirun hyvä peli, tasainen ja varma.
 
Viimeksi muokattu:

soros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kiitos kärpät, mahtava meininki! Jokereille myös iso kiitos hienosta sarjasta, en liene kovin väärässä väittäessäni että tämä oli paras tämänvuotisista puolivälieräsarjoista. Mikäli jokereiden terveystilanne olisi ollut edes hiukkasen helpompi, olisi kärppiä kyllä viety, uskon näin. Metropolit sai ainakin yhden fanin täältä Oulusta, mielestäni puolivälieräsarjan paras pelaaja ja vaikuttaisi olevan myös lisäksi erittäin symppis tyyppi, toivottavasti jatkaa uraansa jokereissa ensi kaudella. Jokereista erottui allekirjoittaneen mielestä lisäksi erittäin kovaa (ja kärppien kannalta ärsyttävästi) tsempanneet Pesonen, Vertala sekä yllättäen myös molemmat "jämävahvistukset" Drouin sekä Burström. Mutta tosiaan ennen kaikkea jokerit oli hieno ja taisteleva joukkue, eiköhän ensi kaudella oteta jälleen uusiksi jo perinteeksi muodostunut pudotuspelisarja...

Kärpistä tosiaan jäi mieleen, että ihan koko potentiaalia ei saatu joukkuesta ulos, sarjan parhaat olivat mielestäni Bäckström, Lehtonen, Jokinen, Smyth sekä Viuhkola. Lisämaininta parin viime ottelun perusteella Jokinen - Saarenheimo - Juntunen - ketjulle.

Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että helsingissä jatketaan, joka sopii erinomaisesti ainakin minulle, siksi hyviä ovat ottelut olleet molempia Helsingin joukkueita vastaan tällä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liverpool F.C.
NY Rangers
Kiitos Kärpät!

Ratkaisevalla hetkellä alkoi Kärppien peli näyttää siltä miltä pitääkin. Kovaa luistelua ja kovaa taistelua. Niillä elementeillä pelkästään voi jo rakentaa hyvän ottelun. Omat pojat olivat isossa roolissa ja se lämmittää sydäntä. Mikko Lehtonen on playoff-pelaaja parhaasta päästä. Antti Aarnion perässä ei tuntunu vastustaja pysyvän. Jokinen-Saarenheimo-Juntunen ketju pelasi jälleen loistavasti. Viuhkola oli jäätävä; Metron ohella kentän kuningas. Bäckström oli viimeinen lukko ja todella tärkeä osa voittoa.

Kiitos kuuluu myös Jokereille hyvästä playoff-sarjasta. Ei ole enää se sama osto-Jokerit joka haluttomasti pörräsi kentällä joitakin vuosia sitten. Nyt oli todellista taisteluilmettä ja muutama pelaaja jäi lähtemättömästi mieleen. Varsinkin Metropolitia tulee suitsuttaa. Jotkut ovat varmasti eri mieltä, mutta mielestäni siinä on kerrassaan upea pelimies. Ensimmäisen pelin törttöilyt on unohtunu ajat sitten ja esille on noussut hänen loistavat pelilliset taidot sekä lämmin suhtautuminen molempien joukkueiden kannattajiin. Toivon totisesti että jollain keinolla joku saa tämän kaverin pidettyä SM-liigassa.

Kärpät-Jokerit 4-2
Heikkilä-Jortikka 4-2
------

Tästä on hyvä lähteä välieriin. Toivottavasti vastassa on IFK, sillä mikä olisikaan sen mukavampaa kuin pudottaa molemmat Helsingin joukkueet jatkosta.

Näin.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Vaikeahan näissä fiiliksissä on mitään analyyttistä kirjoittaa. Sama sopii tähän, kuin kahteen edelliseenkin kotiotteluun: maalivahtipeliin ja ylivoiman tehokkuuteen ratkesi, ei tuomariin, vaikka luvattoman huono olikin (se Laineen jäähy, jonka aikana Kärpät tasoitti, ei helvetti...) Jokerit taisteli ja teki kaiken niinkuin pitikin, mutta maaleja ei tullut sitä yhtä enempää.

Toisessa erässä alkoi ensimmäistä kertaa tässä sarjassa tosissaan väsymys näkymään Jokerijoukkueesta. Ei riittänyt kolmannessakaan erässä enää energiaa. Kärpät pelasi fiksun ja hallitun vieraspelin ja ansaitsi voittonsa. Paljon jää Kärpille kuitenkin vielä parannettavaa, jos meinaavat mestaruudesta tällä kaudella taistella.

Piti sitten kuitenkin paikan päälle lähteä, enkä olisi halunnut tätä matsia mistään hinnasta missata. Joitakin tämäniltaisia tapahtumia tuskin muutamaan vuoteen unohdan, yksi niistä oli Metron tyylikäs jäähyväiskierros fanikatsomon editse. Itse pelissä Metro oli etenkin ensimmäisessä erässä aivan tulessa, en muista koskaan nähneeni keneltäkään vastaavaa dominointia jääkiekko-ottelussa.

Kiitos Jokerit! Vedän runkosarjan jälkeiset sanani takaisin, tätä joukkuetta sopii muistella vielä vuosien kuluttua - taistelutahdon ilmentymä, Jokerit.
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
KIITOS KÄRPÄT

Olipahan hieno peli. Tunnelmaa oli hallissa yleisömäärään nähden kiitettävästi.

Hajahuomioita:

- Rönn oli paska

- Metro on huikea pelaaja, kentän kingi, turha kiistää.

- Routanyrkki on terästä

- Upeaa nähdä todellisia play-off pelaajia Kärpistä. Selkeää tason nostoa tietyiltä pelaajilta (Lehtonen,Smyth,Stepanek,Aarnio).

- Hienoa puolustusta

- Jokerit taisteli hienosti


P.S Mielikuva Jokeri faneista muuttui aikalailla hienon fanikatsomonne ansiosta. Reilusti onnittelitte ja jaksoitte kannustaa vielä pelin jälkeenkin tappiosta huolimatta. Hyvää meteliä piditte.

HYVÄÄ KESÄÄ!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös