4. peli | Jokerit - Kärpät | 18:30 HKi

  • 21 290
  • 159

marakatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers, Suomi
No niin, muutama sananen pelistä

lukematta ketjua.


Aluksi tuomarista. Tänään sai pelata, ehkä linja pikkaisen jopa liian löysä, mutta onneksi lähes tasapuolinen, eli ainoastaan kaikkein törkeimmät otettiin pois. Muutama Kärppien kahvaus tilanteissa, joissa Jokerit olisi päässyt ylivoimahyökkäykseen jäi viheltämättä. Toisaalta se Pakaslahden jäähy, jonka aikana tuli tasoitus oli aika ihmeellinen vihellys, samoin se kolmannen erän lopussa Metropolitille annettu jäähy. Siis jälkimmäinen oli selvä koukku, mutta kymmentä aikaisempaa samanlaista ei vihelletty.
Jos näitä, ja muutamaa muuta samankaltaista tilannetta ei lasketa, voisi tuomarin sanoa onnistuneen hyvin. Linjurit tosin vähän sekoilivat pitkien vihellyksissä/viheltämättäjättämisissä.

Mutta se tuomaritoiminnasta.

Itse ottelusta voisi sanoa, lyhyesti ja ytimekkäästi: ei ole häpeä hävitä paremmalleen, kun itse antaa kaikkensa. Eli toisin sanoen vaikka Kärpillä oli tänään hieman tuuria (1-1 Narripelaajan luistimesta Häkkisen huolimattoman torjunnan jälkeen), ei paremmasta jäännyt epäselvyyttä. Esim. "varmat" toteutumatta jääneet maalit Kärpille n. 6-2.

Se tosin olisi ollut mielenkiintoista nähdä, mitä olisi tapahtunut, jos Jokerit olisi niistä muutamista paikoista onnistunut (Järventie, Valtonen, Turunen, Metropolit) ennen Kärppien johtomaalia. Mutta turhahan niistä on jossitella, jos ei mene sisään niin ei mene.

Tunnelmaa hallissa todellakin oli, kiitos mm. molempien joukkueiden fanikatsomoiden kilpahuudon. Ikävä kyllä täytyy myöntää, että Kärppäpääty vei kyllä katsomo-ottelun. Se jaksoi todellakin huutaa koko ottelun ajan. Jokepääty oli sen kärppien johtomaalin jälkeen tyrmistyneen hiljainen. Onneksi siinä lopun takaa-ajovaiheessa ääntä sitten kyllä lähti.

Olivat muuten Kärppä-fanit ottelun jälkeen hiemän fiiliksissä, huusivat mm. "Me ollaan Helsingistä, me lähdemme kesälomalle" ja " Kärpät, Stadin ykköset" koko kävelymatkan Pasilan asemalle.

Ihan hauska kuitti. Muistakaa kuitenkin, ettei tämä ottelusarja ole vielä ohi.

Mutta joo, summa summarum: vaikka tappio tulikin, ei oikeastaan harmita. JOS tämä oli kauden viimeinen kotimatsi, jäi kuiten ihan hyvä maku suuhun. Mutta eihän se ollut, eihän...

POROT PATAAN SUNNUNTAINA RAKSILASSA, JÄTKÄT!

Ei mulla muuta...
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mahtavaa Kärpät!

Jokereilla oli vain muutama maalintekopaikka. Puolustus toimi LOISTAVASTI. Bäkki oli muuri. Kyllä pelästytti Niken tilanne. Onneksi pääsi jatkamaan.
Nyt mekin alettiin näyttämään Joukkueelta. Yksilöinä voidaan nostaa esiin Tenkrat,Smyth,Palsola,Myllykoski,Mikkola ja Jokinen. Lisäksi Saarenheimo ja Pesonen väläyttelivät.

Molemmissa fanipäädyissä oli kiitettävä mekkala. Kiitos kaikille kärppäkannattajille! Oli todella mahtava fiilis! Suurin kiitos kuitenkin KÄRPILLE.

Sunnuntaina sitten narrit lomille. Muistakaa varata pulloja rantapallojen lisäksi ;)

Ei vaan, ei nuolaista ennen kuin tipahtaa. Narrit pelasivat hyvin, vaikka Kärpät peliä kuitenkin hallitsi ja järjesti vaarallisimmat paikat. Näin sitä vieraissa pelataan!

Levonen oli hyvä.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Re: Ansaittu voitto

Viestin lähetti Gags
...sekä Kangelle, joka kuittasi Aarniolle viime ottelun sikailut, ei tainnut poika enää jäällä käydä Kangen niitin jälkeen ?

Saattoi myös olla Antin luokaton purkukiekko, jonka jälkeen Kake tais pistää vilttiin ja Junnila tuli tilalle. Tämä tosin radiosta, mutta kun Stenkka huuteli sen huonon purun perään, niin ajattelin että nyt lähti Antti villaan. Tuon jälkeen en Aarnio nimeä enää kuullut.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Re: No niin, muutama sananen pelistä

Viestin lähetti marakatti
" Kärpät, Stadin ykköset" koko kävelymatkan Pasilan asemalle.

Muistan huutaneeni tätä samaa tämän saman kävelyvälin kolme vuotta sitten. Eiköhän tuo ole ollut teemana siitä lähtien.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Enää emme odottele, kuin loppujen Jokerifanien kuvauksia siitä kuinka Kärpät kahvasi jne. Missä on TPS-kannattajat, jotka kertovat Jortsun käsinkosketeltavasta suuruudesta ja ylemyydestä kaikessa tekemisessään? Tiedä häntä, mutta sunnuntaina Narria viedään kesälaitumille... hymiö.

Provot sitten sikseen. Jokerit yllättää sunnuntaina, katsokaahan vain.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Onnittelut Kärpille

Meidän hetki meni ja nyt tämä sarja muuttui viivytystaisteluksi olemassaolosta. Kärppien henkinen kantti riitti sittenkin ja Heikkilä sai joukkueensa pelaamaan ihailtavan rauhallisesti, koko pelin ajan kaikki purkukiekot lyötiin nöyrästi aina tilaisuuden tullen ulos alueelta ja loppujen lopuksi Jokerit jäi 3.erässä melkoisen asettomaksi passiivista räkäkiekkoa pelannutta Kärppiä vastaan. Ei ehkä kaunista mutta tehokasta. Muutenkin molemmat joukkueet pelasi erittäin varovaisen ja kyttäämiseen keskittyneen pelin jossa ei liikaa hienouksia nähty. Ja kuten ollaan jo monesti sanottu niin meidän joukkueella ei vain yksinkertaisesti ole käsiä tuohon kyttäämiseen vaan taitavampi vastustaja korjaa tuolla taktiikalla hedelmän. Meidän ainut mahdollisuus on pelata riskillä syvällä karvaten ja annettava jatkuvasti painetta Kärppien pakeille.

Kävi tässä sarjassa loppujen lopuksi miten tahansa niin tästä Jokeri-joukueesta voi sittenkin olla ylpeä. Tänään ensimmäisen kerran tuntui että meidän bensa saattaa olla loppumassa ja Kärpät pystyi kontrolloimaan pelitempoa. Tasainen peli ja taivampi joukkue vei pelin niukasti.

Tämä sarja ei ole vielä ohi vaikka on myönnettävä että meidän elämänlanka on tällä hetkellä hyvin hyvin ohut. Sunnuntaina sarja on katkolla ja siihen on lähdettä pelkäämättä taistelemaan niin kuin huomista ei olisikaan (ja tappiolla sitä ei vertauskuvallisesti olekaan).

Vielä kerran pojat, uskotaan että tämä sarja kääntyy vielä.
 
Viimeksi muokattu:

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Täytyy todeta, että olihan kausi ja Kärpät menee jatkoon vähintäin vieras edun vuoksi.

Miten voi olla mahdollista, että Jokerit voitti keskiviikkona Oulussa tehden viisi maalia kun tänään ei saatu maalille edes viittä tilannetta. Kiekko laitettiin taas aivan muualle kuin maalille ja hyvätkin tilanteet huiskittiin kulmiin, ei edes pleksiin.

Eipä voi olla kuin helpottunut, tuska alkaa olla ohi ja katseet voi käänttää uuteen kauteen... tai pitää.

Levonen ei pettänyt, joskaan yllätys ei ollut kaukana, mutta Metron hipasujäähy lopussa kertoi totuuden.
Yllättävän hyvä esitys Levoselta, mutta pitikö lopussa lähteä varmistelemaan?

Pitkätkiekot menivät tänään vahvasti kärppä merkkisesti ja parhaat esimerkt olivat ekan erän kärppä lavan yli mennyt pitkäkiekkio ja metrin Jokeripakin päänyli mennyt aivan otettavissa ollut kiekko päätös erässä, tosin olisi pitänyt olla koristossut jalassa.
 
Viimeksi muokattu:

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Re: Re: Ansaittu voitto

Viestin lähetti TommyT
Oli Tomek, jos sitä 1. erän tilannetta tarkoitat. Valtonen sanoi tosin pelin jälkeen, että ei siinä mitään vanhoja muisteltu.

Tomekin niitti oli myös ihan hyvä, mutta tarkoitin kyllä kolmannen erän pusua á la Kanki, jonka jälkeen Aarnio ei enää pelannut. Saattaa tietenkin olla että penkitettiin kuten Mercury kertoo

Viestin lähetti -Mercury-
Saattoi myös olla Antin luokaton purkukiekko, jonka jälkeen Kake tais pistää vilttiin ja Junnila tuli tilalle.

Ihan sama, pääasia että ei jäänyt kuittaamatta. Ehkä kuulemme/näemme myöhemmin onko Aarnio pelikuntoinen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnea Oulu!

Momentum meni. Materiaaliylivoima tuli ja voitti. Jokerit yritti, mutta touhusi väärissä paikoissa, vääriä asioita. Ihan niin kuin altavastaajat usein. Ottelua kuvasi hyvin kolmannen erän näennäispainostus: kiekkoa ei saatu kunnon maalintekopaikkoihin kertaakaan, kun HIFK:n kasvattia ommeltiin.

Ihmettelen myös peluuttajana kehuttua valmentajaamme. Miksi Metropolit tungettiin vaihto toisensa jälkeen pelaamaan Palsolaa vastaan? Pihdeissä oli, pihdeissä pysyi.

Oulussa on uusi peli, mutta jos Kärpät säilyttää tasonsa se on sitten Torremolinos, joka Jortikkaa kutsuu. Mutta aikaisintaan sunnuntaina...
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Oikea jengi voitti. Levonen oli totutun hyvä: monta kertaa näki selvän rikkeen ja rankaisi pelaajia tilanteen jälkeen huutamalla jotain perään. Antoi Metrolle jäähyn pelisislmällä nähdystä hipaisusta. (ei en väitä, että olisi arvannut mitä siellä selkänsä takana tapahtui, samoin kuten kärppäpelaajan korkeassa mailassa Laineen "päähän"...)

Eipä ollut niitä maanantain taiselevia Jokereita kaukalossa, vaan pelissä oli runkosarjan viimeisiltä kierroksilta tuttu perseilyn maku. Oltiin tekevinään jotain todellisuudessa tekemättä mitään. Jos ei muutosta tapahdu sunnuntaihin mennessä, on tämä kausi paketissa.

Toivo elää vielä, sillä ei tuolla näätälauman esitykselläkään vielä todellakaan kuuhun mennä.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
En tiiä johtuuko humalatilasta, mutta mun mielestä Kärpät oli ihan saatanan hyvä Joukkue! Ei voi kuin ihmetellä puheita väsyneestä kärppälaumasta kun tänään katsoi ottelua. Meidän pojat olivat lopussa aivan puhki, mutta vastustaja luisteli kuin viikon tauko pohkeissa. Mä oon ihan kesälomafiiliksissä ja toivotan Kärppä-faneille (niille fiksuille faneille, joita poikkeuksetta matseissa pääsee jututtamaan) onnea mestaruuden metsästykseen. Nyt se joukkue vihdoin näyttää siltä, että siihen on mahdollisuudet.

Meidän paikka oli siinä vaiheessa kun Nikke lähti maaliltaan verivanaa perässään vetäen. Meillä oli ote ja maaliin luisteli kylmä ja kokematon raakile. Mitäs sitten tapahtui? Oliko viiden minsan tauko liikaa vai häh? Saatiin Rinteen aikana kaksi siirtoa maalille ja molemmat pomppivat vaarallisesti. Miksei saatu painetta ja laukauksia haparoivalle molarille?

Taisi olla sitten viimeinen kerta kun näen Jokeri-paidassa hyvin monta kaveria. Joitain jään kaipaamaan, toisia en. Metrolle pääsin heittämään femmat ja toivotin hyvää jatkoa jos ei häntä meidän hallissa enää nähdä. Hän tokaisi hymyillen, että kyllä nähdään ja iski silmää. Toivoin mielessäni, että hän tarkoitti ensi kautta, mutta eiköhän kyse ollut vain sarjan kuudennesta ottelusta.

Enpä ole muuten piiitkään aikaan nähnyt niin väsynyttä miestä kuin Kanki oli loppuminuuteilla. Pisti pentele vielä lopussa pommin Smythille, viimeisillä voimillaan. On se saatana äijä, jota ei saa päästää pois. Liigan paras omalla alueellaan, uskallan väittää. Kun Stepanek löi, kampitti ja keihästi maalin edessä bambin lailla kontannutta Vertalaa oli seuraavassa vaihdossa vähän eri ääni kellossa. Kanki parkkeerasi maskimieheksi (niin kuin kauden alussa) ja ei muuten siirtynyt.

Valitettavasti meillä ei ole hyvää maalivahtia joukkueessa. Tai jos on niin hän ei ole näissä poffeissa pelannut. Häkältä puuttuu kulmaan torjumisen taito ja se jos jokin on hyvä taito tässä turnauksessa. Vittu kun sapetti se Kärppien ensimmäinen maali.

No, onnittelut vielä palstan Kärpille ja etenkin Juhalle ja Sirjalle. Hyvä meininki hei, mä tarjoon ens kaudella. ;)
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Onnea Oulu!

Viestin lähetti nikolaimakarov
Ottelua kuvasi hyvin kolmannen erän näennäispainostus: kiekkoa ei saatu kunnon maalintekopaikkoihin kertaakaan, kun HIFK:n kasvattia ommeltiin.
Kyllähän se näin oli. Kärpät oli tänään parempi, henki ei voittanut materiaa. Jokeriluistin alkoi jo kolmannessa erässä selvästi painaa ja Kärpät jyräsi materiaalin laajuudellaan. Vertsin maalia lukuunottamatta paikkoja ei juurikaan ollut. Järventiellä toisessa erässä oli ehkä paras paikka, ja pari kertaa kiekko pyöri lähellä Kärppä-maalia, muttei kuitenkaan mennyt sinne päinkään. Nimenomaan silloin kun IFK:n kolmosveskaa ommeltiin, olisi pitänyt iskeä. Mutta kymmenessä minuutissa yksi torjunta. Kärpät puolusti hyvin ja otti ansaitun voiton, sekä niskalenkin sarjassa. Loput pelit ovat pelkkää kosmetiikkaa. Jos Kärpät pelaavat sillä tasolla, millä rosteri edellyttää, seuraavat pelit, on sarja ohi. Kärppien huonolla pelillä Jokerit saattaa voittaa pelin tai kaksi. En kuitenkaan jaksa uskoa enää kolmeen voittoon, mutta olen kuitenkin ylpeä siitä taistelusta, jolla Jokerit pelasi playoff-ottelut.

Levonen oli yllättävän hyvä, linjatuomarit sen sijaan ihmetyttävät. Välillä tuli pitkä kiekko, välillä ei. Loppuen lopuksi kuitenkin aivan sama, parempi joukkue jäällä voitti tänään. Paljon kuitenkin pitää tapahtua, jos tämän otteluparin voittaja aikoo voittaa mestaruuden.
 

E V

Jäsen
No niin

ei paljon naurata. Paha paikka sunnuntaina, mutta kyllähän se hoidetaan. Kärpäsillä on taas takki auki antaa meille sauman. Makeampaahan se sitä paitsi on voittaa vieraissa. No onnea kärpäsille sarjan viimesesta voitosta.
 

Roope-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu
VOI VELJET, VOITTO ON MEIDÄN!!!

Kiitos Kärpät!

Uskomaton taistelu. Voitto on meidän.
Kiitos Nikke, kiitos Peksi, kiitos Jokinen, kiitos Myli. Kiitos koko Kärppälaumalle.

Sunnuntaina rantapallot mukaan. Narrilla koittaa kesäloman aika.
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Tasainen peli ohi. Ehkä ketjujen sekoittaminen herätti Kärpät siitä uskosta, että ykkösketju hoitaa hommat himaan.

Jokereiden peluuttaminen hieman ihmetyttää, jos tilanne tosiaan oli se, että Jortikka peluutti Metron kenttää Palsoloita vastaan. Mitä tolkkua on kotikentällä vaihtoedun turvin peluuttaa omaa maalintekijäkenttää vastustajan ykkösjarrukenttää vastaan? Osoittaa moraalista ylemmyyttä? Tämä siis jos näin tapahtui.

Missään tapauksessa ketään ei varmaan yllätä, että sunnuntain Hokinait-ottelu on isompien petojen peli. Ouluun tullaan sitten väkisin kunhan vähän kevätkelit lämpenee. :)
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Tulipa mieleeni. Miten Saarenheimon kenttä pelasi tänään?
Miten nuoret näin yleensä? Junnila (minimies jos joku) kävi pari kertaa, mitäs hänestä?

Sori jos menee sinänsä off-topic, mutta nämä kaverit on niitä tulevaisuuden Viuhkoloita. hymiö.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Mmmm, tuon luinkin jo.

Kaipaisin enemmän analyysia asiasta, Stenkka ja pari riviä asiaa sivuten ei ehkä riitä. Fan-clubin sivuillakaan ei paljoa ole mainittu, joten kysynkin täällä. Josko naapurileiri olisi pistänyt mitään merkille?
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
"Myllykoski tuli loistavasti siihen lapa ihan auki"

Tämänkö Juti löytää niin loppua ei tule!

Muuten mukavaa juttua tuli. En tiedä onko Kärppien ongelmana henkisen valmennuksen puolella se ikuinen voittamisen pakko kun aina ennakkosuosikin asemassa _rosterin pysyessä samana_ otetaan kuonoon tai ainakin tehdään hommat viimeisen päälle vaikeimman kaavan kautta. Sitten kun yllättäen jotain menee pieleen, niin sävelletään joku ad hoc-systeemi, jolla voitetaan. En tiedä onko tuo sitten laajan materiaalin tuoma etu vai mikä. Näin vain tuntuu olevan. Saa kertoa jos olen väärässä.
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Dnada21
"Myllykoski tuli loistavasti siihen lapa ihan auki"

Tämänkö Juti löytää niin loppua ei tule!

Muuten mukavaa juttua tuli. En tiedä onko Kärppien ongelmana henkisen valmennuksen puolella se ikuinen voittamisen pakko kun aina ennakkosuosikin asemassa _rosterin pysyessä samana_ otetaan kuonoon tai ainakin tehdään hommat viimeisen päälle vaikeimman kaavan kautta. Sitten kun yllättäen jotain menee pieleen, niin sävelletään joku ad hoc-systeemi, jolla voitetaan. En tiedä onko tuo sitten laajan materiaalin tuoma etu vai mikä. Näin vain tuntuu olevan. Saa kertoa jos olen väärässä.

Välillähän se menee juuri noin. Hyvä esimerkki tästä on esimerkiksi tänään kun Pekka Rinne skrinnasi maalille, niin jokainen kärppäpelaaja oli valmis vaikka nielemään kiekon, jotteivat laukaukset päätyisi Rinteen vartioimaa pömpeliä kohti. Tosin Jokerit pitivät omalla kulmaa vastaan taistelullaan huolta, ettei Rinteelle tullut edes hiki, mutta kuitenkin. Bäckströmin poissaolo sai Kärpät puolustamaan entistäkin tiiviimmin.

-TommyT-
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Viestin lähetti TommyT
Välillähän se menee juuri noin. Hyvä esimerkki tästä on esimerkiksi tänään kun Pekka Rinne skrinnasi maalille, niin jokainen kärppäpelaaja oli valmis vaikka nielemään kiekon, jotteivat laukaukset päätyisi Rinteen vartioimaa pömpeliä kohti. Tosin Jokerit pitivät omalla kulmaa vastaan taistelullaan huolta, ettei Rinteelle tullut edes hiki, mutta kuitenkin. Bäckströmin poissaolo sai Kärpät puolustamaan entistäkin tiiviimmin.

-TommyT-

Oliko Kärppien kulmavääntö tänään kolmannessa erässä paljon Jokereiden edellä? Jos oli niin kertoo hyvää Kärppien työmoraalista! Näin kun jatketaan ei pitäisi olla kauheaa hätää.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Hienoa Kärpät

Ilmeisesti sitten sarjan ensimmäinen kunnon taistelu kärpiltä ja 1. voitto, josta ei jää jossiteltavaa. Toki yhden maalin erosta voi aina jossitellla, mutta kärpät siis tarjos sitä mitä toivoin eli taistelua ja bonuksena vielä voiton. Kyllä se voittoki tuntuu heti paremmalta, kun se tulee hyvällä pelillä. Ei tässä silti kannata vielä juhlia, tai no kukainenki voi juhlia, jos siltä tuntuu, mutta se vaikein voitto on vielä otetattava ja jokereilta taisi kadota kaikki paineet, sillä harva uskoo heidän nousuun enään. Tää on kuitenki vielä ratkaisematon.

Hauskoja pieniä ristiriitoja muuten noissa ottelukommenteissa, mutta niinhän niissä aina. Joidenkin mielestä jokereilla oli paikat ratkaista ottelu ja joidenki mielestä ei ollu ees kunnon paikkoja maalin lisäksi. Stenkkaa kuunnellessa jäi kärpilläkin muutama paikka käyttämättä vai? Stenkan mukaan jäi myös paljon jokeri koiruuksia viheltämättä, jos jäi myös kärppienki.. neki stenkka taisi mainita ainakin huokastessaan helpotuksesta, kun ei tullut jäähyä. No fanilasit pitää tietenki olla päässä eihän siitä muuten nauttis. Mutta eipä siinä 3 ottelupalloa, josko niistä ny yks natsais. Harmi vaan, että nurkkaan ahistettu kärppä on paljon ärhäkämpi ku vapautuneena surffaileva.
 

strato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Hienoa Kärpät

Viestin lähetti Eddie
Hauskoja pieniä ristiriitoja muuten noissa ottelukommenteissa, mutta niinhän niissä aina. Joidenkin mielestä jokereilla oli paikat ratkaista ottelu ja joidenki mielestä ei ollu ees kunnon paikkoja maalin lisäksi.

Totta molemmat puolet, jos se on mahdollista. Esimerkiksi Järventiellä oli avopaikka ja jossain vaiheessa kaksikin jokeripelaajaa koitti sutia kiekkoa tyhjään maaliin. Lisäksi muissa paikoissa oli Kärppien hyvyyttä ja myös osittain Jokereiden kädettömyyttä ettei laukaukset näyttäneet edes vaarallisilta.

Kärppien pelissä tai ainakin Jokereiden terän tylsyttämisessä oli jotain samaa kun Jokereilla mestaruusvuonna. Se ainakin, että näki kaukaa ettei Jokerit tule maalia samaan kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kiitos Jokereille taistelusta, vaikka peli hävittiinkin. Asenne oli kuitenkin kohdallaan jokaisella. Niihin ongelmiin kaaduttiin, jotka olivat etukäteen tiedossa. Sen sanon, että ensi kaudeksi on pantava luuta lakaisemaan. Mutta siitä enemmän myöehmmin ja tuolla Jokereiden puolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös