4. peli | Jokerit - Kärpät | 18:30 HKi

  • 21 290
  • 159

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Nonih, takkiinhan siitä sitten tuli. Ei Jokerit ilmeisesti kestänyt pakkovoittamisen painetta tällä kertaa, vai miten on? Paikallaolijoiden kommentteja odotellaan. Sarja ei kuitenkaan ole vielä ohi. Oulussa sunnuntaina pittäis sit voittaa. Ei mahoton paikka, mutta hyvin vaikea.
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Olipas jännä peli radiosta kuultuna. Nikke kertoi pelin jälkeen, että todennäköisesti kiekon osuminen maskiin teki haavan kasvoihin, vaikka sai kuulemma samassa tilanteessa pari iskua mailastakin päähänsä. Eli vedän hieman sanojani takaisin, sillä narrit ei nähtävästi olletkaan tällä kertaa syyllisiä. ;) Hieno voitto Kärpiltä jokatapauksessa. Peli oli tiukka, mutta tällä kertaa Kärpiltä löytyi riittävästi tahtoa napata tärkeä voitto Jaffa-areenalta.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kesälomalle Jokerit lähtee ennen Kärppiä, mutta milloin.

Viestin lähetti Gags
vaikka tämä ottelu ei tule ratkaisemaan yhtään mitään, on silti edessä todella mielenkiintoinen kamppailu.

Näin oli. Kyseinen peli ei ratkaissut vielä mitään ja Ouluun lähdetään hakemaan voittoa.

Onnittelut Ouluun. Jokereilla on edessä aika iso duuni, mikäli halutaan jatkoon. No, sama tilanne toisella helsinkiläisseuralla sentään.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Päivällä kirjoittamani pelko kävi sitten osittain toteen kun Kärpätkin olivat joukkue isolla J:llä. Onnittelut Ouluun. Ei kannata silti ottaa rantapalloja sunnuntaina mukaan ;)
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Jees!! Mä arvasin tämän. Veikkasin et Kärpät voittaa 1-2. Oli jotenki semmonen tunne. No tulosveto jäi tekemättä. Kylä Kärpät nousi upeasti ton keskiviikon jälkeen. Oli sillon fiilikset aika matalalla. Tuntu et tästä ei nouse helpolla. Mut sit rupes tuntuun et vielä noustaan prkl. Hyvä äijät!!! Te teitte sen. Nikke on meleko kova jätkä kans. Kiekko maskista läpi:D Jokinen, Myllykoski, RINNE, NIKKE ja koko joukkue. Kiitos!:)
Sunnuntaina kumiveneet ja rantapallot mukaan ja Jokerit lähetetään biitsille!

Mut täytyy kunnioittaa Jokereitakin. Uskomatonta taistelua noin vajaamiehisellä porukalla. Eikä sarja vielä oo poikki.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
O U L U N K Ä R P Ä T !!!!!!! J E S !!!!!!

Hieno voitto! Ei taida Nikellä olla hätää, vaihdettu peliin takaisin ajassa 56.19.

On se vaan aina yhtä hienoo voittaa etelän vetelät !!!
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Toisella erätauolla tekemäni arviot menivät ihan kohdalleen. :) Ei tullut Jokerijäähyä erän alkuun, mutta kolmannen erän toinen maali ratkaisi pelin. Se jäi vain tällä kertaa tulematta. :)

Sunnuntaina on ottelusarja katkolla. Millä kentillä Kärpät lähtee siihen? Tänään ei Viuhkolan poissalo haitannut, muut pelaajat nousivat korvaamaan kultakypärän poissaoloa. Muuten, ketä vastustaja yrittää ajaa, kun kentällä ei ole kultakypärää? Vai onko se target-potta lyötävä aina jonkun päähän?
 

Sakarias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Huh huh!! Olipa taas Jaffalassa pitkät minuutit. Ei ollut kyllä mitään uutta.

Kylläpä oli Kärppien ilme muuttunut sitten maanantain kun viimeksi täällä oltiin. Loistava taistelu, ei edes kummempia paniikinpoikasia, kuten tavallisesti.

Kyllä Metro veti kunnon niitin B-pisteeltä suoraan päin näköä. Heti näki, että nyt sattu kipeesti. Ei siinä mun mielestä mitään sikaa ollu, et eipä syytellä ketään siitä tilanteesta.

Ja sunnuntaina sarja poikki ni pääsee kattomaan Bluesin peliä ens viikolla.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mahtava voitto kertakaikkiaan, sillä mahtava nousu Kärpiltä surkean viime kotipelin jälkeen. Nukkuva karhu heräsi Narrien juhliessa Keskiviikkona raksilassa, ja ärsytettynä ja nöyryytettynä se matkasi areenalle sekasortoa tekemään.

Kärpistä löytyi nyt sitä odotettua asennetta, joka on puuttunut lähes kokonaan tässä ottelusarjassa. Vaikeaa tulee Jokereilla olemaan, mikäli mielii jatkoon tästä otteluparista, sillä Kärppien tarvitsee vain voittaa yksi kolmesta pelistä ja kaksi niistäkin olisi kotona pohjoisessa. Ei nuolaista ennenkuin tipahtaa, mutta nyt Sunnuntaina raksila täyteen porukkaa ja huudetaan voimalla narrit kumoon pelin aikana. Tässä on loistava sauma laittaa narrit Sunnuntaina aikaiselle kesälomalle, ja nyt jos koskaan meitä faneja tarvitaan katsomossa psyykkaamaan sekä tuomaria, että Jokereita sekoittamaan heidän pasmojaan kaukalossa.

Kiitos kaikille Kärppäfaneille jotka olivat kannustamassa rakasta seuraamme jaffiksella, sillä ainakin radion kautta ääntä tuntui teistä lähtevän paremmin kuin narrien joukoista. :)
 

Jimisola

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Me ollaan hävitty tää peli...

Kokonaisuutena erittäin tasainen peli, päästä päähän mentiin kovalla vauhdilla. Jokereiden 1-0 oli hieno: yv:llä Warriner tarjoili takakulmalle Vertalalle, eikä Bäckströmillä ollut mitään sanomista. 1-1 tuli niin ikään yv:llä: Häkkinen torjui Myllykosken vedon eteensä ja Jokinen pisti sisään. Mielestäni olisi ollut otettavissa, kun Häkkinen ei olisi antanut niin helppoa riparia. 1-2 tuli kolmannessa erässä kun Jokinen vei kiekon sisään, pysähtyi ja otti hienosti toisesta aallosta tulleen Myllykosken mukaan joka vei Häkkistä hieman sivuun ja laittoi kiekon sisään, hieno maali.

Levonen oli kaksi erää ihan ok, kolmannessa ote herpaantui. Bäckström sai Metron vedon päähänsä, jonka jälkeen joku Jokeri huitaisi riparia, ja osui myös Bäckströmiä päähän.
 

Viima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Dnada21
Muuten, ketä vastustaja yrittää ajaa, kun kentällä ei ole kultakypärää? Vai onko se target-potta lyötävä aina jonkun päähän?
Kyllähän se kullattu potta istuskeli Smythin päässä, kun Viuhkola ei pelissä ollut :)

Mahtava voitto. Tuntuu paremmalta kuin se 3-2voitto Oulussa.

Joukkue isolla J:llä!

:D
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Kärppien Kärppä

Niklas Bäckström pelasi kyllä itsensä kaikkien aikojen kärppähistoriaan, harva maalivahti lienee voittanut 7 tikkiä otsassaan, ainakaan jos ne on matsin aikana ommeltu. Pekka "Peksi" Rinne osoitti, että paineet kestetään..eipä kovempaa paikkaa tule Peksinkään uralla kovin helpolla. Torjuntoja tasan YKSI n.10 peliminuutin aikana..ei jokerit näin helpolla olisi tarvinnut Peksiä päästää ;)

Momentum has shifted and so on...sarja ratkesi tähän, kun ei tilaisuutta käytä, jää yleensä ilman ;) jokerit on pelannut niin hyvin kuin kykenee, mutta kun se ei riitä, niin se ei riitä. Tänään suosta nousi Joukkue, joka pelaa tänä vuonna hyvin pitkään. Sota ei todellakaan yhtä miestä kaipaa.

Kärpistä on aivan turha eritellä yksilöitä, tänään tapahtui se jota on odotettu koko kausi, joukkueesta tuli Joukkue. Yksilöt pelaavat enää vain yhden asian puolesta. Joukkueelleen ja kannattajilleen.

Näin on, ja näin sen kuuluu olla. Kiitos jokerit, ja näkemiin. Ensi keväänä uudestaan.
 

Paskinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, FC Bottom, Arsenal
Helevata, jos joku paiskoo lämäreitä ristikon läpi niin onpa aika kova äijä sen sanon.
Kait Becksi kuitenki muuten kunnossa on?
Me muuten vielä otetaan tää sarja sanoo siihen leuaton ja jokru fanit mitä tahansa! Ja Taustalla soi kaikkien? rakastama Kärpät On Rautaa! "Kärpät kun pelaa niin omissa soi" vai miten se meni?
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mahtavaa, että jätkät pystyy joukkueena pelaamaan noin hyvin, vaikka yhtä lukuunottamatta kaikki ketjut pistetty uusiksi. Ilmeisesti meni kuitenkin aika sumputuksen (ja kah-vauk-sen) puolelle?

Nikelle propsit, vähän Kärppä-verta jätettiin Ilmalan halliinkin, jospa se vaikka siitä tarttuisi Kärppä-kipinä muihinkin, sinne kun ei näet enää tällä kaudella (toivottavasti) tulla.

Ja radio-ilta päättyi Lylyn homoeroottisiin kertomuksiin Kärppien pukukopista. "Näin tuossa Smythin riisuvan varusteitaan, ja täytyy kyllä sanoa, että samanlainen kroppa on kaverilla kuin Harjulan Tuomolla..."
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liverpool F.C.
NY Rangers
Jees!! Mahtava voitto. Nyt on sarja katkolla Kärpille loppuun asti. Tätä ei voi enää kusta.

Nikke on kova jätkä. Toimittaja utelee että miten ne seitsemän tikkiä sinne naamavärkkiin tuli, niin Nikke vaan kommentoi että "hyvä että kiekko jäi osuman jälkeen ristikkoon kiinni, niin ei tullut reboundia". Muutenkin taisi Bäckström pelata loistopelin (ainakin radion perusteella). Pomputtelut on takanapäin ja maalilla seisoo vanha kunnon Nikke, SM-liigan paras maalivahti.

Perjantai-ilta taitaa vaikuttaa siihen, että jokerifanien selitykset kuullaan vasta huomenna, mutta mikäs siinä. Oliko tuomari puolueellinen? Pelasiko Kärpät historian ruminta kiekkoa? Mielenkiinnolla jään odottelemaan.

Tosin Jokerit pelasi radion perustella myös hyvän ottelun, joten ainakaan teidän ei tarvi omien esitystä hävetä. Häviö kovan taistelun jälkeen on aina parempi kuin totaalinen muniinpuhaltelu, mikä taisi vaivata Kärppiä keskiviikkona. No onneksi se oli nyt menneisyyttä ja Kärpät pelasi mahtavasti joukkueena ja taisteli voiton.

Kärpät-Jokerit 3-1
Heikkilä-Jortikka 3-1

Sunnuntaina Raksilassa nähdään rantapallo-show. Matkatoimistot ovat valmiina myymään jokeripelaajille edullisia rantalomia etelän lämpöön.
 

Aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lapuan Virkiä,
Rantsilan Raikas ja
Kiteen Kirkas
Kuulosti nettiradiossa siltä miltä täällä näyttääkin, eli Kärpät oli koonnut kasaan todellisen Joukkueen, täynnä taisteluilmettä ja uhrautumista.

Sellaisen seurauksena materiaaliero tulee väkisinkin näkyviin ja tulos on nähtävissä.

Vaikka Jokerit olisi nyt kuinka Joukkue tahansa, niin se alistuu ylihuomenna Oulussa. Pyytävät vain, että älkää kovin isoja lukemia kuitenkaan, jooko...?

Hiljaista on narrifanien suunnalta, mutta viikonloppu tosiaan vaikuttanee asiaan. Helsingissähän ryypätään viikonloppuisin, muualla ei.

Toivottavasti ei kuitenkaan ala mikään psyykkaus/itkemisviesteily, sillä sellaiseen ei liene oikeutettua tarvetta ainakaan narrifaneilla, vai onko? Kohdeltiinko narreja sittenkin väärin? Oliko tuomari puolueellinen?

No, eiköhän se tässä huomisen aikana viimeistään selviä.

Onnittelut Kärpille välieräpaikasta. Muistakaa pitää asenne korkealla sekä ylihuomenna että jatkossakin, nyt kun se on löytynyt!
 

strato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnitelut vaan kärpille. Tehokkaampi joukkue voitti. Jokereiden vedot oli pääasiassa helppoja kiinni otettavia, kyllä Backström vähän pomputteli, ei pahasti. Jokereilla olisi ollut paikkansa viedäkin peli, mutta vanha kunnon tehottomuus iski.

Levonen vihelsi mielestäni ihan kelvollisesti, vaikka olisi kyllä voinut puhaltaa kärpille pari enemmän, mutta ei kai se siitä jäänyt kiinni. Eikä edes kumpikaan pelannut erityisen rumaa.

Materia - Pelaajabudjetti 3-1
 

Tuoppi

Jäsen
Nyt vituttaa

... Ei niinkään se että hävittiin vaan se että maksoin tosta pelistä. Eroa ekaan kotipeliin oli kuin yöllä ja päivällä. 2.pelin suoraan maalille pelaaminen oli vaihtunut muniin katteluun ja kulmissa pyörimiseen. Uskomaton sähellystä, kukaan ei tuntunut tietävän missä pelikaveri milloinkin menee. Ihan kuin pelaittais kauden ekaa harkkamatsia. Ja jos jollain ihmeen kaupalla saatiin kiekko omille niin ei se kaverin lavassa kauaa pysynyt. Vetoja nollakulmista ja maskittomia vetoja siniviivalta.

Plussaa tulee siitä että tappio on helpompi sulattaa tällä kertaa kun homma oli kaks viimestä erää pelkkää muniin puhaltelua.

Edit: homman ohi menee mutta voisko joku (jokeri- tai kärppäfani) kertoa että mikä siellä päässä naksahtaa kun aikuinenmies (yli 16.v) näyttää keskari tuomarille tai vastustajalle? Minä ainakin koen että se on niin lapsellinen reaktio kuin olla ja voi!! Ja vielä ennen peliä maskotille. Haloo
 
Viimeksi muokattu:

sakke555

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal
Vi**u

Liian hyvin näytti menneen keskiviikon peli. Äijät unohti taistelun ja vissiin kaiken muunkin. Toivottavasti saadaan vielä yksi kotivoitti tällä kaudella, siinä olisi hyvä tavoite kauden loppuun. Ei me paljoa olla huonompia kuitenkaan tässä sarjassa oltu.

Varatkaahan reilusti rantapalloja sunnuntaiksi, mutta älkää täyttäkö vielä, ettei tule säilytysongelmia.

Perskele, vielä taistellaan ainakin peli...

Voitot 3-1
Maalit 10-10
Jore 1700€, Kake 0€

Jortikka pudotuspeleissä 17-1, tai jotain sinne päin. Osta Hjallis se mestaruus vaikka meille! Heitä junnut romukoppaan ja hanki vaikka Esa Tikkanen ja Dmitri Kvartalnov. Iik, ensi kauden alkuun puoli vuotta. Kausi on ohi,(mutta vasta muutaman viikon päästä.)

Hyvää yötä. Raipe on rautaa.

edit: Paskat, me ollaan hävitty tää sarja.
 
Viimeksi muokattu:

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Jumalauta!

Meikäläisen itkuvirret on siis Kärppien toimesta luettu. Niitä vastuunkantajia, niitä nousi esiin 22 kappaletta. Varaveskarikin otti osaa tähän todelliseen taistoon ja JOKAINEN hoiti hommansa kotiin. Erityisen hyvältä kuulosti Saarenheimon ja Lieversin uusiksi muotoiltujen kenttien peli.

Sunnuntaina menee tämä pätkä poikki. Tällä voitolla ja etenkin tavalla, millä se tuli, on niin suuri merkitys. Raksilan täyteen pyhän kunniaksi ja rantapallot mukaan. Jos niitä huomenna enää mistään löytää.

Kärpät huilauttaa Viuhkolaa vielä sunnuntainakin, koska nyt on kolme ottelupalloa omissa käsissä.

KIITOS JOKAISELLE JÄTKÄLLE! Uskomaton tasonnousu.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ansaittu voitto

Kyllähän taas kerran kävi niin, että parempi voitti. Jokerit aloitti suht pirteästi mutta jo ensimmäisen erän aikana tuli selväksi että kaukalossa luistelee aivan eri Kärppä-joukkue kuin maanantaina. Vihdoinkin Kärpät pystyivät käyttämään materiaaliylivoimaansa hyväkseen ja pelasi rohkeasti. Itse asiassa eka erä oli aika totaalista Kärppä-hallintaa ja varsinkin Jokeri-puolustus oli aika helisemässä.

Toisessa erässä Jokerit nousi mahtavalla taistelulla peliin mukaan ja näytti jo erän päätteksi siltä, että vielä voisi olla tsargoja.

Kolmannessa Kärpät sai aika helponlaisesti johto- ja loppujen lopuksi voittomaalinsa. Tämän jälkeen Kärpät osoitti sitten kypsyytensä ja käytti surutta materiaaliylivoimansa hyväkseen. Peliä ei ruvettu liiaksi passivoimaan vaan sopivalla karvauksella ja keskialueen pelaamisella vietiin kaikki tila Jokereiden hyökkäysten rakentelulta. Joku kutsuu sitää sumputtamiseksi, minä kutsun sitä kypsäksi pudotuspelipelaamiseksi. Jokerit ei ollut loppujen lopuksi lähelläkään voittoa, joten ihan ansaitusti Kärpät tämän vei.

Positiivisia asioita Jokereitten kannalta oli hirveä taistelu ja yritys, enempää ei oikeastaan keltään pelaajalta voi pyytää, kun mitä tänään nähtiin. Metro oli ehkä vähän vaisu Palsolan paimennuksessa ja Latvala veteli ihan omiaan. Muille täysi 10 yrityksestä ja taistelusta, plussa vielä Vertalalle, joka ilmiselvästi esittää pudotuspelaajan otteita, sekä Kangelle, joka kuittasi Aarniolle viime ottelun sikailut, ei tainnut poika enää jäällä käydä Kangen niitin jälkeen ?

Sarja jatkuu sunnuntaina ja nyt on Kärpillä edessään se vaikein, sarjan poikkipaneminen. Jos joukkue on yhtä hereillä kun tänään, se voi mennä jo Raksilassa.

Kiitos Jokerit !
 

:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
jaffalta

Jooh...oli aika vaisu peli. Kärpät oli ehkä hieman terävämpi maalin edessä ja ansaitsi kyllä voittonsa. Jokereiden maalipaikat jäivät aika vähiin, johtuen varmasti kärppien tiiviistä puolustuksesta. Mutta ei muuta ku onneks olkoon.
Ehkä sitten ens kerralla... :D
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Ei Kärpät nyt mitään niin ihmeellistä esittänyt: teki tarvittavat pari maalia puolustuksen lepsuillessa, piti oman maalin osin tuurillakin puhtaana ja heitteli viheltämättä jääneitä pitkiä (ihan totta, mikä niitä linjureita oikein vaivasi?). Jokerit oli 55 minuuttia taas se sama runkosarjajokerit, joka ei tee maalia ikinä, eikä mistään. Okei, yritystä sentään oli, etenkin kolmannessa erässä. Paikkojakin oli, joskaan ei ehkä ihan niitä tuhannen taalan.

Pari puolittaista läpiajoa jäi saamatta, kun kärppäpelaaja kylmän rauhallisesti veti koukun kiinni ja otti vauhdin täysin pois. Muutenkin mailalla sai pelata rumasti ja kovaa, paitsi sitten tietysti kun Metro otti sen pakollisen kostokoukun, kärppäpelaaja hyppäsi näyttävästi ja Levonen vihelsi jäähyn, vaikkei varmasti nähnyt selkänsä takana tapahtuneesta tilanteesta juuri mitään.

Kolmannen erän puolivälissä näytti, että Jokerit tulee ja takoo väkisin ne tarvittavat maalit. Sitten Bäckström sai kiekon tai mailaniskun (aika kovaa menivät laiturit irtokiekon perään) päähänsä ja jätti jäälle verivanan, jota putsattiin muutama minuutti. Noiden minuuttien aikana kuoli se momentum.

Tuon jälkeenkin Jokereilla oli vielä tilaisuutensa: ylivoimalla Lehtonen pahoinpiteli Vertalaa maalin edessä oikein kunnolla, mutta Levosella ei riittänyt kantti laittaa toista kärppäpelaajaa jäähylle. Kun Vertala sitten muutaman mailaniskun vastaanotettuaan antoi nyrkein takaisin, pisti Levonen molemmat jäähylle - surkeaa pelinhallintaa.

Kärpät pelasi hyvän vieraspelin ja ansaitsi voittonsa. Samoin kärppäkatsomo huusi hyvin ja ansaitsi voittonsa, etenkin kolmannessa erässä siellä meidän päädyssämme oltiin hyvin hiljaa - jännitys ei tällä kertaa purkautunut huudoiksi. Ottelun alun tunnelma sen sijaan oli parasta Areenalla kokemaani: mosaiikkitifo oli ihan kiva sekin, mutta se meteli ensimmäisten minuuttien aikana oli korvia huumaava.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Re: Ansaittu voitto

Viestin lähetti Gags
sekä Kangelle, joka kuittasi Aarniolle viime ottelun sikailut, ei tainnut poika enää jäällä käydä Kangen niitin jälkeen ?

Eli Aarnion kuittaus Metrolle kuitattiin. Kuitataanko tämä uusin kuittaus siis sunnuntaina?

Vaikka Kärppien voitto olikin hieno, ja äärimmäisen tärkeä, niin luulisi fanien viime keväältä vielä muistavan, ettei 3-1 ottelusarja-johto vielä tarkoita jatkopaikkaa. "Momentumi" toki on taas Kärpillä, kun se ennen ottelua oli vastustajalla. Tästä on Kärppien parempi jatkaa sunnuntaina.
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Ansaittu voitto

Viestin lähetti Gags
Kangelle, joka kuittasi Aarniolle viime ottelun sikailut, ei tainnut poika enää jäällä käydä Kangen niitin jälkeen ?

Oli Tomek, jos sitä 1. erän tilannetta tarkoitat. Valtonen sanoi tosin pelin jälkeen, että ei siinä mitään vanhoja muisteltu.

-TommyT-
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös