1. Välieräottelu Kärpät - HIFK, 27.3 Raksilassa

  • 38 139
  • 297

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Viestin lähetti Kh
Olipa uskomattoman jännä peli! Ja voittomaali oli käsittämättömän hieno!:

Kärpät sai paineen Hifk:in päätyyn. Kiekko ajautui maalin taakse, jonne kirmasi Tenkrat. Tenkrat meinasi pistää maalin taakse toimiston pystyyn, mutta kun maalin edessä oli jumalaton härdelli, lähti tämä maalintekijä Jumalan armosta kiertämään maalin eteen. Muut ketjun pelaajat blokkasivat Hifk:in pelaajat pois ja Tenkrat pääsi vapaasti kiertämään takakulmalle, josta sitten pisti kiekon tyhjään reppuun. Lundell oli voimaton, Hifk oli voimaton, ja Raksila räjähti!

Tenkrat on Jumala!

Tenkratin soolo oli hieno, Kärppien blokkipeli oli hieno! Käsittämättömän hieno maali!

Olikos se Aravirta kommentoinut tuota jatkoaikamaalia aika rankasti ja väittänyt kärppäpelaajien estäneen?? Saisikohan joltain Oululaiselta ihan puolueettoman kommentin jos se nyt on ylipäätään mahdollista?
 

Voittaja

Jäsen
Viestin lähetti JJLehto
Ainakin äskön urheiluruudussa näytetyn väläyksen pohjalta Aravirran kitinä on kohtuu aiheellista. Tenkratin mies otetaan aika raakasti pois pelistä sitomalla maila, ei blokkaamalla.

Play-off peliä, ei muuta. Tuomari hyvin ajan tasalla, ei ainakaan minulla ole valittamista. Ja ennen kuin kukaan epäilee(tuskin tosin ketään edes kiinnostaa), niin tässä parissa ei ole itsellä oikein suosikkia, molemmat käy sattuneista syistä.

Ps. Avatar, itse olen puolueeton oululainen.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti RedHotBlood
Nyt ei taida olla oikein lääkitys kohdallaan. Toisin kuin mulla, Koffia kohti viinahissiä. Sen verta vituttaa. Mutta maanantaina Nordikselle ja skegge senku kasvaa.

Sanoppa muuta. Tänään tosin Koffi menisi todennäköisesti väärään kurkkuun, joten Lapin Kulta olkoon lääkityksenä moisiin selvännäkökykyihin. Harmittaa kun en ottanut rahallista hyötyä irti tästä etiäisestä.

Siinähän näkyi televizioonista, miten HIFKin nro 14 yritti kahvata Brettiä ja maila yllättäen takertui kiinni sinne pelihousujen ja hanskan maastoon :-) Mitäs läksit? Vitun hieno maali.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän siinä aika selkeää sitomista oli, mutta kun katsoo ottelun jäähytilastoja, tuollaisen viheltäminen olisi ollut varmaankin aika lailla pelin aikaisempaa linjaa vastaan. Turha kitistä, A little
less conversation, a little more action please ja katse maanantaihin.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Machuldan ja Lieversin hyvät otteet olivat plussaa näin kärppäläisittäin. Lievers on varmasti fyysisesti kunnossa ja ainoastaan pääkoppa pragailee, mutta nyt kun onnistumisia tulee ja Machulda on rinnalla, niin... Vain taivas on rajana.

Toivottavasti Machuldan kohdalla miehen miljoonanivusissa ei tapahdu käännettä huonompaan suuntaa, vaan Machuldan nivusvammat olisivat nyt taaksejäänyttä elämää. Machuldan ja Lieversin kuntoutumisen myötä Kärpillä olisi ne valttikortit käytössä, jotka nostavat Kärppien materiaalin sarjan parhaimmaksi. (Edellyttäen ettei muita loukkaantumisia tule.)

Mitä tuli Jumalan tekemään maaliin, niin Hifk:in pelaajat ei purnannut sitä Kärppien blokkipeliä heti maalin jälkeen. Kai se meni heidän mielestä oikein? Me muut, mukaanlukien joukkueiden johto, saadaan esittää maalin tapahtumista jälkikäteen ihan sellaiset käsitykset kuin mitä tykätään ja parhaaksi taktiseksi nähdään. Kuitenkaan Hifk:in kentällä olevat pelaajat ei purnannut sitä heti maalin jälkeen => se meni oikein => That's it.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Onnea Kärpille. Kiekko pomppi nyt teille, mutta tulossa on kova taisto.

Eka erä oli Kärppien, toinen IFK:n ja kolmas kai tasainen? Tällaisen kuvan sain tunnetusti ei värillisten lasien läpi katsovalta Kärppä fanilta. Jatkoajalla IFK:lla oli kuulemma kaksi ehdottomasti parasta paikkaa, joista olisi pitänyt ratkaista. Voittomaalissa Turunen blokattiin selkeesti pois. Tätä tosin tapahtuu aina pelissä, mutta nyt se vaan sattui ratkaisemaan pelin. Kukaan ei voi väittää että Turusta ei olisi estetty. Ilman sitä Tenkrat ei olisi päässyt kävelemään sisään. No se oli ja meni.

Myös se Vihkon tilanne oli selvä kyynerpäätaklaus, jossa kiekko oli vielä hienosti Hirtsolla. Siitä ois tullut hyvä paikka IFK:lle, mutta nyt ei tullut edes kakkosta. Ihmettelen suuresti että ei tosta tullut jäähyä?

Maanantaina jatkuu. Saa nähdä onko silloin yhtä tasaista. Se tuli ainakin todistettua että Kärpät on ilman muuta voitettavissa. Tänään oli aivan tasanen peli ja vain parempi tuuri ratkaisi pelin. Aika hyvin väsyneeltä IFK:lta! Jatkossa kun kummatkin väsyy, on etu meille. Nyt voitto Nordiksella ja Kärpillä karmeet paineet kotona. Toisaalta tappio tietäisi varmasti liian kovaa urakkaa.

Ja hei, kaikki valmentajat itkee aina pleijaripelin jälkeen. Se on osa taktiikkaa ja osa sitä että tunteet käy kuumina pelin jälkeen. Syynsä itkemiseen oli tänään varmaan molemmilla valmentajilla.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pelissä sai etenkin kahdessa viimeisesssä erässä tehdä ilman rangaistusta kasapäin sellaisia rikkeitä, joista runkosarjassa olisi annettu jäähy. Tietty rike voi pistää silmään, jos sen katsoo yksittäisenä väläyksenä maalikoosteesta, mutta tuomari piti tuossa tilanteessa vain kiinni linjastaan.
 

Työmyyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jeejjeee jee!!!! HIFK ei pärjäännyt eedes Timo Favorinin paskalla tuomaroinnilla. oLihan taas herralla(twai koiralla) hommat päin vittuta. Jee! Jatkoajalla Tenkie the tehokone nakkas börsän.
One man show. HIFK tippuu pronsisotteluun
 

Lorimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Leeds United
Hieno suoritus "väsyneeltä" IFK:lta,vastassa suurin mestarisuosikki ja maalissa "luuseri-Lundell" ja tappio vasta jatkoajalla. Tämän matsin perusteella saumat mihin vain,joten eikun loppuun asti.
 

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Voi hyvänen aika. On se kauheata hommaa selvinpäin katsella tälläistä nitro-ottelua. Länki-Lundelliin luotettiin mutta ei niitä karmeita hörppyjä ainakaan vielä nähty, ja se on meidän onnemme sillä hyvät naiset ja herrat:
Lundell jatkanee maanantaina :)

Ensimmäisellä erätauolla oli pullea olo, ottelu oli meidän - täysin. Mutta niinkuin niin monta kertaa Heikkilän aikakaudella on käynyt aikaisemmin, niin kävi myös nyt. Vain HIFK:n huono onni (= Bäckström) maalipaikoissa esti vierasvoiton. Sanoisin 1 erän olleen Kärppien, 2:n ja 3:n Hifk:n, jatkoajalla oli tasaista mutta siinäkin paremmat paikat oli Hifk:lla. Mitä siis tapahtui 1. erätauolla?

Tällä kertaa kävi näin ja meidän kovapalkkaiset miljoonamiehet (Lievers, Smyth ja Tenkrat) iskivät HIFK:lle poronpallit kurkkuun! Siinä sitä on huomiselle pureskelemista.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Tärkeä voitto. Tenkratilta hieno maali ja ennenkaikkea jäänviileä suoritus. Kärpät dominoi eka erää ja numerot olisivat voineet olla rumematikin, jos olisi ollut hieman enemmän terävyyttä (esim Viuhkolan kiekonhukkaus 3 vs 1 hyökkäyksessä). Palsola, Pesonen, Pyörälä, Mikkola, Lotvonen, varauksin myös Viuhkola kärppien alisuorittajia. Onnistujia taas Saarenheimo, Juntunen, Tenkrat, Bäckström, Lehtonen. IFKsta jäi mieleen Pärssisen hienoinen varovaisuus ja flegmaatisuus. Pakko tilanteessa homma kyllä luisti, mutta muuten hieman varovaista. Lundell pelasi ihan ok pelin. Favorinin linja oli kaiken salliva. Siinäpä ne tärkeimmät.

Lets play hockey, mitäs pidit ensi visiitistä Raksilassa?
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Aika uskomatonta että Vihkon telomisesta ei tullut rangaistusta kun käsillä pää laitaan ja Vihkolle tikit päähän.
Kivasti myös J.Korhonen oli unohtanut tapahtuman jatkoajan raportista.
 

Nagash

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Alain Vigneault
Tenki sivaltaa voiton Kärpille


Jeah. Olihan mahtava voitto. On nää paly-offit pelit sitten ihan eri planeetalta kuin runkosarjan pelit. Jännitystä riittää, taitoa riittää ja viimeiseen asti taistellaan. Niin yritti Hifkin pelaajat siinä Tenkin maalissa pomppia eteen, mutta ei ihan keritty. Peli oli hyvä. Kärpät pelasi loistavan ensimmäisen erän. No, pakollinen kahden maalin johto sitten toisessa erässä. Sen jälkeen aika paha mennä sanomaan. Tasaista oli. Nämä pelit on niin tiukkoja. Aivan sama vaikka sä hieman haalitsetkin, maalit lasketaa. Oli kyllä hieno se Tenkin maali. Hifkin pelaajat oli jo aika poikki pitkän vaihdon jälkeen ja Lieverssi piti Hifkin pakin mailasta kiinni, joten nätisti sai kävellä Tenki koko porukan läpi. Turha Aravirran on valittaa, että olisi pitänyt viheltää jäähy siitä tilanteesta Lerssille, koska Favorin oli jo kauan aikaa ottanut semmosen linja, että jäähyä ei vihelletä, jos ei nyt ihan ruumiita tule. Sama linja se oli kummallekkin, vrt. Kärppä-pelaaja laukomassa, kun Hifkiläinen ajaa kunnolla selkään yms.

No, taistelu jatkuu. Ei tässä vielä olla mitään voitettu. Ehkä tämä voitto antaa sitten lisäpontta ja sillee. Hifkin ykköskenttä oli totutun vaarallinen. Kumpikin puolusti vaan niin hyvin, että ei siellä montaa paikkaa tullut. Näin jos Kärpät jatkaa niin hyvää tulee. Näytti aika kypsältä peli, vaikka se kahden maali johto nyt hukattiinkin. Levollisin mielin maanantaihin.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Kotona jälleen. Reissu meni muuten hyvin, mutta harmillisesti joutui jättämään Raksilan, kun jatkoaikaa oli pelattu reilut 5 min, nimittäin Finnairin asiakaspalvelu ei oikein toiminut halutulla tavalla. Taksimatkan aikana lentokentälle onneksi radiosta kuului selostus. Jatkoaika maali jäi siis näkemättä/kuulematta.

Itse pelistä enemmän huomenna, nyt vain muutama huomio otteluun liittyen. Paljon mainittu/kehuttu oululaisyleisö oli vaisu. Ainoastaan fanikatsomo sai ääntä rummun taustatuella. Todella suuri pettymys! Porukka keneen törmäsin hallin käytävillä, oli todella YSTÄVÄLLISTÄ. Siitä suuri kiitos kaikille niille, kenen kanssa tuli juteltu. Jos joku teistä on jatkoajan kirjoittaja, niin minut tunnisti punaisesta paidasta, missä oli selässä #9 Kuhta.
Samalla paluu lennolla tuli koko HIFK:n joukkue. Juttua riitti koko matkan, vaikka aivan lennon alussa näyttikin siltä, että kukaan ei halua sanoa sanaakaan. Erityiset kiitokset Häppölälle, Vihkolle, Kuhdalle ja Hirsolle. BANG BANG Hirso... :)
 

Nagash

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Alain Vigneault
Viestin lähetti Noutaja#9
Itse pelistä enemmän huomenna, nyt vain muutama huomio otteluun liittyen. Paljon mainittu/kehuttu oululaisyleisö oli vaisu. Ainoastaan fanikatsomo sai ääntä rummun taustatuella. Todella suuri pettymys!

No näinhän se valitettavasti on. Fanikatsomo on ainoa paikka, mistä oikeasti ääntä lähtee. Mitä sitä nyt voi odottaa hienoilta Nokian ja YIT:n pomoilta tai sitten semmosilta perusjuntti suomalaisilta keski-ikäisiltä köyhään elämäänsä kyllästyneiltä miehiltä. Tätä se on. Ne vaan käy siellä istumapaikoilla pr-tilaisuuksien takia tai... kyllähän te tiedätte ne rikkat ja pöhöttyneet.
 

AntZa

Jäsen
Hmm...

Tästä Tenkratin maalia edeltäneestä blokkaus/estämis tapauksesta: tämä edellämainittu maalitilanne on toteutunut aikaisemminkin Kärppien pelissä runkosarjassa. Olisiko ollut SaiPaa tai vastaavaa vastaan. Ei sitä kukaan silloin mitään
valittanut (=ei kiinnostanut) eli näköjään tuomarit hyväksyvät
tämän Kärppien harjoittaman "maalikikan".
 

peikko#13

Jäsen
Jos voittomaalia edeltäneestä mailan sitomisesta olis tullu jäähy, niin olis se ollu Favorinin linjan vastainen. Koko pelin HIFK sito ja koukki, tosin Kärpille myös sallittiin selviä rikkeitä. Jos ollaan rehellisiä niin HIFKillä oli jatkoajalla monta paikkaa mistä ne olis voinu tehdä voittomaalin. No onneksi Kärpät voitti ja ne voi lähtä pelaamaan rennosti Helsinkiin.
 

RolleX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut urheilua harjoittavat seurat.
Hifkin kaataminen on paljon helpompi urakka kuin arvasimmekaan...Nimittäin se fyysinen peli jota on totuttu näkemään oli tipo tiessään...

Suurin pelkoni kohdistui siihen, että stadin poijjaat pistää Kärppien pelin taklaamalla sekaisin. Siihen ei osata vastata ollenkaan. Nyt Kärpät pelasi paljon fyysisempää ja se väsytti vastustajaa enemmän.

Hieno suoritus koko joukkueelta, mutta sovitaan et ei anneta vastustajalle enään niitä sääli maaleja. Me fanit ja muut katsojat luvataan olla katsomossa vaikka jatkatte pelin loppun asti pelaamalla =) Nitrot on syöty, joten lääkäriin heti maanantaina...
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En osallistunut kannatukseen ääntelemällä

Anteeksi,en juurikaan huutanut mitä nyt maalien tullessa. Olin selvinpäin ottelussa (kyllä,enää en toki ole) ja lisäksi niin kakit housussa jännityksestä etten paljoa ääntä pelin aikana päästänyt. Onhan tässä vielä mahdollista parantaa...

Itse pelistä mun silmin, onnistujat Kärpiltä:
Saarenheimo, Juntunen, Tenkrat, Lehtonen
ei pelannu oikeen hyvin:
Aarnio, Myllykoski, Pesonen(oliko jäällä)

HIFKin puolesta onnistujat:
Hirso, Jere..
epäonnistujia/näkymättömiä:
Söderholm, Kuhta, Vopat (hirmuinen kämmi se Kärppien voittomaalia edeltänyt purkuyritys)

Kunnon trilleri ja toivottavasti lisää vastaavaa tulee jatkossa! Jännä peli, hieno voitto ja kiitos Tenkrat!
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässäpä taas Kalevan tekemä Video reportaasi illan pelistä. Ei muuta kun katsomaan mitä paikanpäällä oikein tapahtui.

Ps, On se mahtavan näköinen tuuletus Tenkillä, kun mies juhlii tosissaan tuota ratkaisu maalia. :)
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Saamieni raporttien, kiitos niistä btw, normaalia playoffhokia. Rapparit tulivat tasapuolisesti oululaisilta ja stadilaisilta. HIFK oli puhki enemmän henkisesti kuin fyysisesti, eikä ikävä kyllä haastanut tarpeeksi, mikä korjattaneen maanantaina. Toinen erä kuulemma juuri niinkuin pitikin, eli oululaissilmien mukaan "hifk ajaa maalille". Lundellilta ok suoritus, jatkanee maaanantaina.

Itkut? Jaa-a. Vaikka Kärpät menisi kultaan asti -mikä sopii mulle loistavasti, ei mitään ajatusta vastaan- Mrs. Heikkilä on voittanut lopullisesti SM-liigan Nobody -tittelin. Nyt tämä taikinakasa on lukenut iltapäivälehtiä ja keksinyt, että joku sanoi jotain sukeltelusta, mä kans! No, antaa Heikkilän leikkiä pili pystyssä nyt isoa poikaa, normaalisti hänen jorinansa eivät kiinnosta edes naapurin labradorinnoutajaa. Heikkilä voisi kulkea 24h / vrk Kärpät -rotsi päällä vaikka Rotuaaria ja siltikin vain 3 promillea ihmisistä a) huomaisi hänet ja b) tietäisi kuka hän on. Helsingissä lukema putoaisi promilleen. Turha jätkä, napalmi voisi olla hyvä vitamiini hänelle.

Tästäkin huolimatta onnea Kärpille ekan ottelun voitosta. Mun laskujen mukaan se, joka tekee enemmän maaleja / matsi, voittaa ja ansaitsee voittonsa. Tämä oli yksi taistelu, sota alkaa maanantaina.

Kaikkiaan siis kuvavälähdystenkin perusteella normaalia pleijarikiekkoa, missä ruumiit lasketaan lopussa. Nyt ei ollut. HIFKille ei muuta kuin haavat nuolemaan, kypärät pystyyn ja dieselistä toinen vaihde maanantaina. En pidä yhden maalin tappiota (ok, se riittää) Oulussa tässä vaiheessa kauhean huolestuttavana juttuna. Varsinkin jos se tuli surffaillen.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
[insiders]
Kivaa oli... ja on kohta lisää Punaisten miesten kanssa... ;) rähä....

aamos ainakin tietää mistä on kyse

---> Turisti

[/insiders] [/B][/QUOTE]

Nukkumaan siat.

Ei kai tuossa voittomaalissa ainakaan Kalevan videon perusteella mitään irvokasta blokkaamista ole. Hyvä liike Tenkratilta.

- Mitä kenttiä peluutettiin Harkinseja vastaan? 75% Viuhkoloita 25% Palsolan kenttää?

- Jatkoaikamaalissa kentällä Lievers ja Tenki? Peluutettiinko tahallaan vai oliko vaihto kesken?

Maanantaina Nordikselle...
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noniin myrskyvaroitus tuli Oululaisille. Kovastipa he toivoivat väsynyttä ja kapealla materiaalilla pelaavaa IFK:ta välierapariksi, josta sitten on helppo mennä finaaliin. Tämä peli meni turhan hankalaksi, kun IFK ei ollut eka erässä ehkä terävimmillään mukana. Toisessa erässä pelinjuonesta saatiin kiinni ja ottelu oli ratkaistavissa ennen jatkoaikaa. Oli hyviä maalintekopaikkoja ja jatkoajallakin oli Hirsolla ihan hyvä paikka, mutta ei mennyt.

Objektiivisesti kun yrittää peliä katsoa(vaikeaa), niin Kärpät oli jatkoajalla potkun verran edellä ja lopputulos oli arvattavissa.

Muuten hyvä peli kuitenkin IFK:lta, mutta ensimmäinen erä oli heikko. IFK:lla on ollut tietenkin pari päivää sitten tosi kova kamppailu, joka varmasti vaikutti jonkin verran. Kotona pitää ottaa voitto ja uskon, että se otetaankin. Ottelusarja tulee ratkeamaan siihen, että voittaako IFK Kärppiä kertaakaan Raksilassa ja minä uskon, että voittaa.

Kovastipa jotkut kärppäfanit tuli pelin jälkeen uhoamaan, että kuinka selvä sarja tulee oleen. Minä sanon vaan sen, että finalisti ei ole tästä parista yhtään selvä.

edit: Avatkaa ne silmät. Joku selittää, ettei kukaan muka sitonut Tenkin mieheltä mailaa tuossa 3-2 maalissa!? En ole katkera, sillä Favorinin pilli oli ollut taskussa jo hyvän aikaa ja tuollasia tehtiin pelissä. Kuitenkaan ei voi kiistää, etteikö näin käynyt...Joo Aravirta "itki" aiheesta, mutta mielestäni Heikkiläkin kyllä "itki" aiheesta.
 
Viimeksi muokattu:

Joonatan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eka erässä kun tuli se 2-0 maali, niin ajattelin että "jaahas, ja peli on sitten tasan 2-2". Poikkeuksetta joka kerta kun kärpillä on kahden maalin johto, niin se sössitään jotenkin. Tähän on pitkän kauden aikana kehitetty monia variaatioita, tänään nähtiin se "tokaan erään ruoto suorana" vaihtoehto. Mitähän maanantaille on keksitty??

Ehdinkin jo siinä kolmannen erän lopulla ja jatkoerässä harmitella kun kärpät, toisin kuin HIFK, ei ymmärtänyt käyttää yhtä törkeästi hyväkseen sitä, että Favorin nielaisi pillinsä ja kentällä sai tehdä mitä halusi. Tuntuu kyllä helvetin hienolta, että ratkaisevassa maalissa oltiin opittu jotain vastustajan pelityylistä ja estettiin törkeästi kiekotonta kaveria pääsemästä Tenkratiin kiinni.

Mutta, ei se HIFK:lla siihen kaatunut, jatkoajallakin oli jo pari paikkaa mistä olisi ilman muuta pitänyt pistää kiekko pussiin ja kärpille paineet seuraavaan peliin. Ei niin ei, ja niinkuin monesti, niin niinhän siinä taas kävi että kun ei kelvannut, niin vastustaja tuli ja teki maalin.

Heikkilä puhui ihan asiaa siitä että punanutut oli katselleet vähän liikaa Tottia ja kumppaneita. Siitä Vihko vs Lotvonen tilanteesta sen verran, että ilmiselvä jäähy olisi ollut, mutta kun 2 min aiemmin Vihko "loukkaantui", mutta ei sitten loukkaantunutkaan kun ei tullut YV:tä, niin Favorin ei varmaan ymmärtänyt että siihen saattoi vaikka oikeastikin sattua, kun kaveri koko ajan kalastaa ja makaa "kauheissa tuskissa" jäässä. Esim eka erässä Saarenheimo kiersi maalia jolloin hänen nojatessaan IFK pakkiin pakin maila kopsahti visiiriin, paikallinen mikkorautee olisi saanut takuuvarman ylivoiman joukkueelleen heittämällä hanskat ja kaikki irtonaiset varusteet pitkin jäätä ja pidellyt kasvojaan. Sen sijaan Pekka pysyi pystyssä ja jatkoi pelaamista. Oikein. Mieluummin katson tuota jopa sillä varjolla että neiteilemällä saisi YV:n

Puumapaitojen ykkönen oli Harkinssin maalia lukuunottamatta aika pimennossa, vaikka pelasikin Viuhkoloita vastaan. Kuhta pelasi tosin hyvin ja tuntui olevan vaarallinen silloin tällöin. Pärdellä oli kyllä duracellit mukana, mutta maltti ja kontrolli jotenkin puuttui. Ihan hyvää peliä kyllä kaiken kaikkiaan. HIFK on hyvä vastus ja mielenkiinnolla odotan kumpi tästä jatkoon pääsee. Oli se sitten kumpi vaan, niin toivottavasti voittaa finaalissa.
 

Dnada21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK
Ensimmäinen ottelu pelattu. Peli oli yllättävän avonaista puolin ja toisin. Tämä siis radiosta ja netistä nähtynä. ;) Tietenkin omat miehet pidetään tiukasti omalla alueella, jne. Molemmat joukkueet kuitenkin hyökkäsivät rohkeasti eivätkä jääneet siilipuolustuksen kautta odottamaan vastaiskupaikkoja. Näin kun jatkuu niin hyvä tulee.

Hallinta heitteli pelin aikana joukkueelta toiselle. Henkimaailman hommia. Välillä toisella kulkee ja onnistuu, välillä toisella. Ratkaisevaa on se, kumpi näistä painostusjaksoista tekee maalit. Tänään teki molemmat. Jatkoajalla vain on se ikävä puoli, että toinen ei saa enää yritystä.

Maanantaina sitten pienessä kaukalossa samaa peliä. Ei taida mennä jatkoajalle, paitsi täällä, mutta voittajaa on paha ennustaa. Sanon kuitenkin, että tiukan väännön jälkeen yhden maalin erolla Kärpille se kääntyy. Pienet virheet ratkaisevat ja minusta HIFK tekee niitä juuri sen yhden maalin verran enemmän...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös