paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Nyt se sitten alkaa. Taistelu Suomen Mestaruudesta on käsillä. Vastakkain, jokaisen kiekkojännärin yllätykseksi ovat: Ikuinen kolmonen, pronssikerho, Ry-miehet, Hämeenlinnan Pallokerho, tuttavallisemmin HPK, sekä vieläkin suurempi yllättäjä. "Varma 13."; Porin Ässät. Finaalipari, jota yksikään asiantuntija, tai asiaa tuntemattomampi, ei olisi osannut ennustaa. Ei edes pari viikkoa sitten. Otteluparia ruoditaan selkeämmin tuolla finaaliketjussa, joten pyhitetään tämä ketju vain tähän kyseiseen avausotteluun.

Ensimmäisen ottelun tärkeys paras viidestä-systeemissä on tietysti suuri. Tässä ottelusarjassa tärkeys vain korostuu. Molempien vahvahko kotikenttä ei tule antamaan mitään ilmaiseksi vastustajalle. Haavoittuvaisin tilanne lieneekin tässä avausottelussa. Pystyykö Ässät tekemään sen, mihin se pystyi Oulussa. Voitti ensimmäisen ottelun ja käänsi kotiedun itselleen. Siinä suuri kysymys tähän ensimmäiseen otteluun. Mikäli HPK vie tämän matsin, nähtäneen ns. asemasota aina viidenteen otteluun asti. Siinä kulminaatiot tähän ensimmäiseen otteluun. Areena on vapaa keskustelulle.

-paze-
 
Jos kuitenkin niin käy, että Markku Tähtinen korvaa Toni Koivusen, lupaan olla menemättä kertaakaan tällä kaudella enää hallille.
nimimerkki Raúl

M10

Jäsen
Eihän tätä finaalipaikkaa ole vielä oikein edes tajunnut. Kauhean nopeastihan nämä matsit alkaa, kun huomenna jo pelataan finaalikiekkoa Rinkelinmäellä. Hassu ajatus, jopa absurdi.

Kauheassa kankkusessa tuli tänään jonotettua Reskalla lippuja huomiseen ja torstaiseen matsiin. Liput sain ja huomenna see vitoseen "luokkakuvaan".

IFK-sarjaa tuli jo analysoitua niin helvetisti, ettei Ässien tai Kerhon pelityyliä tms. jaksa nyt paljoa miettiä. Kunhan pudottavat sen kiekon jäähän ja sitten katsotaan ketkä nousevat sankareiksi ja ketkä anti-sellaisiksi.

Uskon että Ässiä vastaan tullaan näkemään paljon hienompi ja kiekkoilullisesti laadukkaampi sarja, kuin IFK:ta vastaan.

Lets puck the drop!
 
OOO
OO

teukka81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Ässät on saanut oikeasti vähän keräiltyä voimia pienen tauon aikana ja henki pysynyt yhtä hyvänä, on HPK:lla huomenna vaikeaa. HPK:n peli oli viimeisessä HIFK -pelissä sellaista jöpötystä, että sillä pelillä Ässiä ei viedä kotihallissakaan. Toki uusi sarja, uudet kujeet ja ennen kaikkea - Uusi mestari pitkään, pittttkkkääään aikaan. Siistiä. Ässät ja HPK jyräävät liigaa 06.
 
90% kaikesta on roskaa.
Sturgeonin Laki

Karpaasi68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk
Taitaa vaan olla ässillä vaan olla huomenna pikkasen vaikeuksia päästä pelirytmiin.Sillä HPK:lla on kone nyt lämpöinen ja se tarkoitaa sitä,että ässät huomenna lähinnä jaloissa
 

Tuamas

Jäsen
Vuokralainen sanoi:
Tuomarina Timo "Skoda" Favorin. Toivottavasti mies onnistuu.
Aivan loistavaa. Mies on tähän astisista tuomareista onnistunut selvästi parhaiten. Toivottavasti Kruus-Favorin kaksikko vuorottelisi tämän sarjan keskenään, niin jäisi ainakin yksi kitinä-aspekti pois.

Jännittää niin perhanasti, saisi kiekko jo pudota jäähän.
 
Åja.

Salama44

Jäsen
teukka81 sanoi:
HPK:n peli oli viimeisessä HIFK -pelissä sellaista jöpötystä, että sillä pelillä Ässiä ei viedä kotihallissakaan.
HPK "jöpöttää" lauantaina 3-1 voiton ja tekee yhden ylivoimalla. Ässien ylivoima ei toimi edelleenkään ja lohdutusmaali tulee onnenkantamoisella tolpan kautta. HPK pelaa loistavaa alivoimapeliä ja liikkuu hyvin, siinä se.
 

Zeppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tsemppiä Ässät!

Olette aina olleet mun henkilökohtainen kakkosjengi sydämmessäni
Punapaita;kova mutta rehti peli;) Hoitakaa nakkikatila Isomäelle!
Sitä mahdollisuutta mitä oli tarjolla ei varmaan tule vähään aikaan
uudestan Lähellä oli mutta silti niin kaukana..........punainen finaali
Hyvää yötä täältä Stadin sydänmailta
 

Jeihki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Patapaidat kohti kattilaa

Omasta puolestani myös kovasti tsemppiä sinne Porin suuntaan. Kuten varmasti moni muukin, niin nyt myös minä alan toipumaan tuosta HPK tappiosta.Voi siis alkaa keskittymään finaaliin.

Kaiken rehellisyyden nimissä kyllä se kattila Poriin kuuluu. (tästä varmasti varsinkin Parolan suunnan pojilla on kovastikin eriävä mielipide) Tietysti tässä painaa pieni katkeruus, mutta mielestäni Ässien pelitapa on katsojaystävällisempi ja vauhdikkaampi. Vähän niinkuin Ifk:n olisi pitänyt olla.

Ei tähän ehkä ihan näin pitkää juontoa olisi tarvinnut tehdä, mutta tulipa kuitenkin.

In a nutshell; jatkakaahan Porin poijjaat sillä tyylillä millä olette selvinneet tähänkin asti. Kyllä se kattila sieltä tulee ja luulempa että Ässät sponssaa sinne ne nakit..ja ehkä vahän ruokajuomaakin.
 
Aina sattuu ku hakataan.

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Edit: Sääntöjen vastainen kirjoitus poistettu.


Moderaattorit
 
"Jos meidän pelaajia sattuu niin sitten sattuu kyllä muitakin" Jukka Jalonen, 10.4.2006

d2uce

Jäsen
Jäi harmittavasti tämän päivän peliin liput saamatta, mutta jos ei nyt mitään ihmeitä tapahdu niin ainakin TV:n välityksellä pääsee onneksi seuraamaan. Nyt näkisin, että Ässien pidempi lepo koituu ensimmäisessä pelissä heidän kohtalokseen, aivan kuten HPK:n huili lyhyen Ilves -sarjan jälkeen. Ensimmäinen peli on Ässien voitettava, muuten voi tulla vaikeuksia. HPK on ollut Ässien tavoin vakuuttava kotona.

Ässä-leiristä on tullut kommenttia vastustajasta, HPK:ta on verrattu Kärppiin. No, Ässät on siinä tapauksessa varmaan aika samaa sarjaa HIFK:n kanssa, joten tästäkin on vaikea mitään ennakkoasetelmia hakea. Toisin kuin Kärpät, HPK pystyi taistelemaan ja muuttamaan pelityyliään sopivammaksi, joten uskoisin, että HPK pystyy pistämään patapaidat paljon tiukemmille kuin kesy kärppälauma.

Erittäin jännittävä sarja tulossa ja aivan kuten ennen HIFK -sarjaa veikkailtiin, tämä menee joko kolmesta poikki tai sitten viiteen matsiin.
 
FIGHT THE POWER! 14.2.2011 , 11.9.2011, 30.4.2012 & 20.11.2013 ME EMME UNOHDA!

JanJ

Jäsen
d2uce sanoi:
Erittäin jännittävä sarja tulossa ja aivan kuten ennen HIFK -sarjaa veikkailtiin, tämä menee joko kolmesta poikki tai sitten viiteen matsiin.
Minä vedän ässän hihasta ja veikkaan myös neljän matsin mahdollisuutta. Yksi vierasvoitto Ässille, ja kaksi kotivoittoa.
Se on siellä, siellä, se sinne livahti, sanotaan hämeenlinnalaisessa hautajaislaulussakin.

Ei saakeli, oikeasti. Ei ole varaa tippaakaan leijua. Finaaleissa ollaan, mitä ei vieläkään usko todeksi, mutta koko pottiin on mahkut. Toivottavasti pelaajilla on paremmat hermot kuin minulla.
 
Itku... itkupotkuraivari... itkee... itke... itku... itku... itkultasi... itkupotkuraivari... itkemiseltäsi... itku... itke... itkeminen.... itku...kooste Daespoon kiekkokeskustelutaidoista

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mediapeliä!

Eilen sitten alkoi mediapeli. Soitto yks yks kasiin ja saisiko Toivola Mika. Ja sai. Ei kyllä ehtinyt kysymään kuin: "Meinaatteko huomenna voittaa?". Sen jälkeen joutui juttelemaan tuut tuut-äänen kanssa.

Tällä hetkellä ei pysty analysoimaan mitään, joten tie vie olutkaapille.
 
Jee jee jee...ja semiä!

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Kun näitä kuplia on kerran alettu puhkomaan, niin jatketaan samalla linjalla. Nyt on nimittäin oikea aika iskeä luu kurkkuun porilaisille ja näyttää samalla minne se kulta oikeasti kuuluu. Itse en epäile hetkeäkään etteikö näin tänään myös tulla tekemään.

Lienee kaikille aika selvää, että tästäkin matsista tulee HPK vastaan Riksman. Riksman pitää varmasti Ässiä aikansa pystyssä, mutta mahdottomiin ei kykene hänkään.

Pientä erikoishuolenpitoa vaatinee myös patapaisten ykkösketju. No, en usko senkään aisoihin laittamisen silti olevan edes kovin haasteellinen tehtävä.

Neljä tasaista ketjua jyrää yli Ässäin ihan niin kuin on jyrännyt kaikkien muidenkin yli.

Kun kerran seitsemää nollaa on säästelty aina tänne asti, niin kaikille lienee tullut jo selväksi, että nyt ropisee.

Rai rai
 

Jeihki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jomppa sanoi:
Eilen sitten alkoi mediapeli. Soitto yks yks kasiin ja saisiko Toivola Mika. Ja sai. Ei kyllä ehtinyt kysymään kuin: "Meinaatteko huomenna voittaa?". Sen jälkeen joutui juttelemaan tuut tuut-äänen kanssa.

Tällä hetkellä ei pysty analysoimaan mitään, joten tie vie olutkaapille.
Nyt varmaan tunnet itsesi ihan isännäksi. Kyllä taidat olla ihan yhtä hyvä pelaamaan tätä mediapeliä kun teidän pottatukkainen valmentajanne. Kyllä maaseudulla piilee suomen tulevaisuus. Mene ihmeessä ottamaan lisää olutta. Tässä tapauksessa siitä tuskin on kamalasti haittaa..

Edelleen uskon ja toivon että ässät vie..Sen jälkeen kaikki hpkfanit voi soitella Toivolalle uudestaan, saattaa saada jopa juttuseuraa.
 
Viimeksi muokattu:
Aina sattuu ku hakataan.

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
ei pysty nukkumaan

töistä aamuyöstä himaan..liput tiistain peliin ysiltä plakkariin..ja nyt vaan pyöritään. Perkele että jännittää. Kiitos hifkin miehille kommenteista, tuli vuodenaikana senverran haettua nöööödensjöööninkadunverta, että toivoin unelmien finaalisarjaa...mutta nyt vastassa on sitten tämä hpk.

Läpihuutojuttu.

Finaalien ratkaisijanimet ovat KIVENMÄKI ja HISEY

Suurin jännittämisen aihe on, joko nivalan niidermaijeri on kasvanut aikuiseksi.
Toivottavasti pasi ei tee mitään mitä saa taas jenni hävetä.

Päätän raporttini täältä tähän.
 
"Todellinen ässäläisen prototyyppi, porilaisempi kuin porilaiset itse. Sellainen on Jari Korpisalo."

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
CSI Nummi

Olikos Ässät yötä Hlinnassa, vai tulevatko vasta tänään? Pari viikkoa sitten naarmutettiin keskustassa 12 autoa, mikä nyt on ihan se ja sama, mutta viime yönä (pe-la välinen) tämä ultimate-spede oli siirtynyt Hämptonin westsidelle, arvokkaalle Nummen alueelle. Siihen Hahlin ja Tuulolan kotipaikkojen tuntumaan. Noin 30 autoa sai vauhtiraidat kylkeensä pelkästään tuossa lähiparkkiksella.
---
No se siitä vitutusketju-matskusta.

Tänään allekirjoittanut suuntaa elämänsä toiseen finaalipeliin. Voittoprosentti katsomissani finaaleissa on 100, eikä se tänään mihinkään tule muuttumaan.

Kovinkaan suuri ennustaja ei tarvitse olla todetakseen, että Riksmanilla tulee olemaan noin kolminkertainen määrä torjuntoja Wiikmanin vastaaviin summerin pärähtäessä.

Kerho hallitsi HIFK-sarjassa maalinedustoja, ja siitä ne tänäänkin ronkitaan ineen. Muutama ylänurkkakuti viivasta kaupan päälle. Ylivoima-hyökkäyksiä tuskin tulee yhtä paljon kuin Sheddenin säntäily/ryntäily -laumaa vastaan.

TurboPasilta odotan Nickersonin ja Kivenmäen kuumentamista. Minkään Forsbackan tai vastaavan kanssa ei kannata painimaan lähteä, ja jos niin teet, niin saat istua loput pelit penkillä.

Seiskanollalla lentävä lähtö tähän sarjaan.
 
Gabba Gabba Hey

d2uce

Jäsen
Jeihki sanoi:
Nyt varmaan tunnet itsesi ihan isännäksi. Kyllä taidat olla ihan yhtä hyvä pelaamaan tätä mediapeliä kun teidän pottatukkainen valmentajanne. Kyllä maaseudulla piilee suomen tulevaisuus. Mene ihmeessä ottamaan lisää olutta. Tässä tapauksessa siitä tuskin on kamalasti haittaa..

Edelleen uskon ja toivon että ässät vie..Sen jälkeen kaikki hpkfanit voi soitella Toivolalle uudestaan, saattaa saada jopa juttuseuraa.
Odottaisin HIFK:n kannattajilta brändin mukaista käytöstä. Jos ei SaiPa -fanit saa itkeä HIFK-HPK -ketjussa, niin miksi sitten HIFK:n kannattajat rikkovat tätä kirjoittamatonta sääntöä heti ensimmäisessä vieraassa ketjussa mikä vastaan tulee? Some fucking class! Ymmärrän, että olotila saattaa siellä olla edelleen samalla tasolla kuin Kim Hirschovitsilla, mutta koitetaan nyt edes tässä ketjussa pitää taso edes jollain tasolla.

Tulosvetovinkki 3-1
 
FIGHT THE POWER! 14.2.2011 , 11.9.2011, 30.4.2012 & 20.11.2013 ME EMME UNOHDA!

Jeihki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
tuuski sanoi:
TurboPasilta odotan Nickersonin ja Kivenmäen kuumentamista. Minkään Forsbackan tai vastaavan kanssa ei kannata painimaan lähteä, ja jos niin teet, niin saat istua loput pelit penkillä.
Nielikäisen paskahousu tuskin saa ketään kuumennettua. On kyllä harvinaisen turha tapaus. Hyvät naurut siitä varmaan vastustaja saa. Ihmettelen mitä tämä kaveri ylipäätään liigassa pelaa. Ei se osaa pelata(ja kyllä tiedän että teki voittomaalin tokassa matsissa hifkiää vastaan), eikä sillä hiirellä ole edes munaa tapella. Kaikkein suurin v*tutus puseroon tulee kuitenkin siitä että tämä idiotismin perikuva pelleilee Hifkissä ensi kaudella. Toivottavasti on pettynyt panokseensa vaikka jo kolmen harkkamatsin jälkeen ja tajuaa vaihtaa seuraa kuten tänä kautena.

Uskon kyllä että pelitaidoiltaan HPK saattaa olla parempi kuin Ässät, mutta tahtotila ja fyysinen (fiksu) peli vie voiton. Weakman romahtaa tänään ja Riksman on totuttu oma itsensä, eli muuri.
 
Aina sattuu ku hakataan.

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jeihki sanoi:
Edelleen uskon ja toivon että ässät vie..Sen jälkeen kaikki hpkfanit voi soitella Toivolalle uudestaan, saattaa saada jopa juttuseuraa.
Lähdetkö kanssani laulamaan Pataässään kappaleen, jonka sanat menee näin: "Ei maailma kauniimpaa synnyttää vois, oon täydellinen".?

Edelleen toivon, että Kerho jatkaa samanlaisella pelillä, mitä kaksi viime peliä on ollut.

Kuka tarjoaa tänään oluen?
 
Jee jee jee...ja semiä!

Jeihki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jomppa sanoi:
Lähdetkö kanssani laulamaan Pataässään kappaleen, jonka sanat menee näin: "Ei maailma kauniimpaa synnyttää vois, oon täydellinen".?

Edelleen toivon, että Kerho jatkaa samanlaisella pelillä, mitä kaksi viime peliä on ollut.

Kuka tarjoaa tänään oluen?
Paska biisivalinta ja huono päivä. Muuten, vaikka vastustajanleiriin kuulutkin, niin ehdottomasti lähtisin intohimoisen jääkiekon kannattajan kanssa laulaa lurittamaan ja ottamaan tuopposen jos toisen.

Nyt olis tosin oivallinen aika olla siellä patiksessa. Vois laulaa varmaan Jeren kanssa dueton. Oma epäilykseni on että isäntä Karalahti ei ole kokoonpanossa huomenna. Syy; kova pääkipu ja vähän pökkeröisyyttä sekä huimausta.
 
Aina sattuu ku hakataan.

Boffe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sorry, HPK kannattajat, mutta mielestäni Miika Wiikman on yliarvostettu maalivahti. Miika on lupaava ja kehityskelpoinen, mutta torjuntatyöskentely on epävarmaa ja irtokiekkoja jää maalinedustalle paljon.
Paineet finaalipeleissä ovat kovat, ja jokainen muistaa Miikan ensiesiintymisen maajoukkueessa.

HPK:lla on taitavampi ja liikkuvampi joukkue, sekä kotikenttäetu, mutta...
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ai että kun tuntuu ihanalta, kun kaikkien muiden joukkueiden fanit antavat tukensa Ässille. Maistuupahan mestaruus entistä paremmalle. Erityisen lutusta on huoli Wiikmanin hermojen pitävyydestä.
Boffe sanoi:
Sorry, HPK kannattajat, mutta mielestäni Miika Wiikman on yliarvostettu maalivahti. Miika on lupaava ja kehityskelpoinen, mutta torjuntatyöskentely on epävarmaa ja irtokiekkoja jää maalinedustalle paljon.
Paineet finaalipeleissä ovat kovat, ja jokainen muistaa Miikan ensiesiintymisen maajoukkueessa.
Wiikmanin hermot pettää samalla tavalla kuin tiistaina Hämeenlinnassa ja torstaina Nordiksella?

Illan peli päättyy kevyemmän jalan ja parempien erikoistilanteiden johdosta Kerholle 3-1 tai 4-1.
 
HPK on enemmän tehnyt ylälyöntejä!! - Pauliina @ otteluseurantaketju

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
Lukko - HIFK
 • 1.90
 • 4.45
 • 3.20
Sport - Tappara
 • 3.75
 • 4.00
 • 1.83
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy