Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

”Djpate246” ynnä muut Youtube-sankarit

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Hurraa, 19.02.2014 klo 02.16.

 1. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
  Pakko avata tälle hienolle ihmiselle oma ketjunsa. Patehan vaikuttaa Tampereen Koivistonkylällä ja hänen tempauksistaan on videoita tubessa jo useamman vuoden ajalta. Paten videot ovat viihdyttäneet monen monta känni- ja selvää iltaa ainakin allekirjoittaneen kohdalla! Pistetääs ketjulle kunnollinen introvideo tästä:

  Taisin Olla Kannissä....Osa.2 By Djpate246 - YouTube

  Edit. laajennetaan ketjua myös muihin vlogaajiin.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2014 klo 14.31
 2. floikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Muutaman videon perusteella kyse näyttäisi olevasta jonkinlaisesta sössöttävästä alkoholiin menevästä keski-ikäisestä työttömästä vähän normaalia enemmän vajaalla käyvästä ukkelista.

  Ihan kiva, että on harrastuksia keksinyt itselleen, ja varmaan menee jonkinlaisena cringe-huumoripaukkuna, mutta eikö näitä vastaavia ressukoita ole iso liuta youtubessa ym.? Kertokaas fanit, mikä tästä kaverista tekee erityisen?
   
 3. hammer lynx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Brøndby IF
  Lainaus:
  Pate ei ole työtön eikä niin tyhmä mitä esittää. Pate on paperimies M-Realilla.
   
 4. Rixa88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Tästä on pakko arvostaa kyseistä miestä. Nimittäin aika moni näistä yli 1000 videon old school-youtubettajista ovat joko työttöminä tai varhaiseläkkeellä. On joskus tullut seurattua Djpaten videoita, nykyään on tosin jäänyt hyvin vähälle. Tämä kaveri se vasta osaa ottaa känni-iltoina elämästä kaiken irti :D
   
 5. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Tuollaiset säännölliset känni-illat tekevät varmaan terveydelle gutaa. Aika heikossa hapessa näyttäisi Pate olevan. Olen minäkin Paten seikkailuja seuraillut, mutta jatkuva toisto kypsytti. Dokaamista ja Hornet-siipien kypsentämistä, aika tylsä elämä Patella.
   
 6. Pisin Kääpiö 186cm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
  Onko kyseessä jonkinlainen känniurpoparodia, vai missä jutun pihvi piilee?

  Tämän olisi voinut suoraan laittaa näkemättä paskaa -ketjuun. Verkkarijuntti juo prosenttijuomia ja leikkii idioottia. Miksi tällaista pitäisi muka arvostaa, jos ei ole ihan kakara tai jälkeenjäänyt? Ei edes keräilyeriin näillä näytöillä.
   
 7. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
  Patellahan on paljon muitakin kuin kännivideoita ja hän on todella uppoutunut tietotekniikkaan ja kesäisin ajelee skootterilla tekemässä videoita. Ja käy tosiaan töissä.

  Paten videoita seuratessa tulee vaan jotenkin hyvälle tuulelle kun näkee miten yksin ei tule tylsää. Patellahan on nykyään myös faninumero minne voi soitella ja aina joku lähettää Patelle lahjoituksia, kortteja ym. Mielestäni Patella on vahva brändi Youtubessa!
   
 8. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tähän vahva sama - kaikesta tekemisestä huokuu sellainen vilpittömyys ja omana itsenä oleminen, että ei noista videoista voi kun tykätä. Kauppakassivideoissa on syytä kiinnittää huomiota siihen, millä nopeudella ja tekniikalla olutlaatikon sisältö solahtaa jääkaappiin ja ruokavinkkikategorian videoissa on puolestaan äärimmäisen syvästi kestävään kehitykseen liittyvää toimintaa leivinpaperien kanssa. "Mustaa, mustaa..".
   
 9. Käyttäjänimetön Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Katsoin aamulla tuon videon ja se oli sellaista järkyttävän paskaa paskaa, että sinä ihminen siellä, joka olet tolkku, älä katso tuota videota.

  Kuitenkin jo katsoit.

  Sanani eivät riitä kuvailemaan, että mitenkä paska tuo video onkaan.
   
 10. Hurraa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
  Lainaus:
  Kyllä! Ja jos ei ennen ole Paten videoita katsellut, pienen sisäänajon jälkeen huumorintajun ja sympatian osuessa tulee tarve nähdä ainakin ne suosituimmat ja viimeisimmät otokset. Omat lempparit ovat nuo "päivä käyntiin" ja juurikin kauppakassivideot. Patella ei ole ollenkaan huono päivä, tai jos on, sekin kääntyy lopulta tuhdiksi huumoripläjäykseksi!

  Viime joulusiivousvideossa ei voi olla repeämättä siihen miten stressittömästi siivous sujuu vaikka koko ajan tulee vastaan makkarankuoriyllätyksiä lattian rajasta ja urakka vaikuttaa aika lohduttomalta. Pate nauraa vaan omaan patemaiseen tyyliinsä, jollaista en ole ennen tavannut. Terveysosiovideosta saadut terveiset lämmittivät myös mieltä, vaikka Pate unohti juuri meikäläisen nimen mutta muisti kaverini :D

  Edit. Djpate246 & Joulusiivous 2013 linkki vie siis tubeen.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2014 klo 23.18
 11. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Itsekin olen tässä lähiaikoina kaiketi puolivahingossa ja ihan mielenkiinnosta hiukan tutustunut noihin suomalaisiin vlogaajiin, vai mitä helvettiä ne nyt ovatkin.

  Ensiksi pitää ihmetellä tuota linkitettyä videoa, toihan on just sitä paskaa, jota suuri osa näistä "youtube-sankareiden" videoista on. Mutta esim. vaikka toi Pate ilmeisesti osaa rakennella skoottereita kohtuullisen hyvin ja taitaa tietää niistä todella paljon kaikkea mielenkiintoista, joten sen puolen videot ovat ns. normaalimpaa menoa, vaikka skootterit eivät niinkään kiinnostaisikaan (kuten ei esim. minua).

  Toi "vanhapolvi", tai pikemminkin old school-tyyli taitaa olla tuo videoiden tunkeminen youtubeen vailla varsinaista sisältöä - mitä useammin, sen parempi. Sitten on tämä "nuorempi polvi" tai nykysuuntaus, että tehdään aina jotain "asiavideoita" ja kannanottoja, vaikka mistä ja kuinka ja yritetään olla (olevinaan) interaktiivisia katselijoiden kanssa. Sitten on hupaisa huomata kun he tapaavat fanejaan jossain videolla ja ikäjakauma on joku 10-13v.

  Paras kommentti olikin joillain noilla sivuilla, kun joku oli kirjoittanut että tämä(nämä) on Seinfeldistä tuttu "a show about nothing". Ja niitähän ne todellakin on.

  Millaistakohan olisi kuvata itseään joka päivä ja jakaa ne videot vielä youtubessa...

  Eipä aiheesta itselläni enempää.
   
 12. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings
  Tästä sällistä tuli hiukan mieleen Markoboy87, Porin lahja Youtubelle. Jos tämä kaveri ei ole tuttu, niin kannattaa tustua myös hänen HD quality videoihin.
   
 13. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
  Lainaus:
  Liian vahvaa olutta mulle.
   
 14. Isle of Man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, TuTo
  Lainaus:
  No huhhuh! On se melkoinen sälli!

  Ei siis onhan tuolla jotain hauskaakin joukossa, mutta kyllä tähän ketjuun eksyessä tuli sellainen klassinen "mitä vittua nyt" -fiilis. Kiitos kuitenkin.
   
 15. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kunnon luola kaverilla.
   
 16. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  MUSTAAAAA.

  Vähän on kaljaan menevä mies. En tuomitse, äijä on suosittu.

  Tällaisten videon katsominen kuitenkin tuo aina sen fiiliksen että ok, en olekaan vielä menetetty tapaus.
   
 17. kalkkifredi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
  No eipä uponnut videot, mutta mikäs siinä, jos jotkut muut diggaa. Enhän minä Cheekistä tai JVG:stäkään piittaa, mutta jotkut vaikuttavat niitäkin fanittavan hyppyrifledat ojossa, joten Patelle terveisiksi: go for the glory!
   
 18. Kaiuni Alen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
  Olette vain kateellisia, kun teidän surkeaa elämäänne ei seuraa 10 000 ihmistä. Sen sijaan djpate, markoboy, Viheraho, pottukoira ja multikarpo nauttivat kansan suosiota samalla kun te kateelliset itkette. Hahah!
   
 19. kiljander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon lätkä,Mia San Mia,Tapiolan Honka,King James
  No, hupinsa kullakin. Itse en jaksa tällaisia videoita katsella hetkeäkään. Noh, myönnän että katsoin 10 sekuntia tuota introa. Hohhoijaa.
   
 20. moby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP(#42)
  Lainaus:
  Markoboy87 on parasta viihdettä. Siis todella liian vahvaa olutta mulle!
   
 21. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Meinasin kirjaimellisesti tippua tuolilta spontaanin naurukohtauksen saattelemana, kun katsoin markobööyn videon, jossa heti alussa hän toteaa, että "voitteko uskoa, minulta loppuu ihan just kaljat shaatana!"

  Kyllä pystyin sen hyvin uskomaan, koska kaverin silmät pyöri päässä, kuin parhaimmassakin hedelmäpelissä ja pää nuokkui puolelta toiselle.

  Hienoja miehiä. Tai ainakin viihdyttäviä.
   
 22. Apmp- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, TPS
  Lainaus:
  Nojoo ehkä Cheekille voisinkin olla vähän kateellinen kun rahaa on ja piparia tulee niin paljon kuin vaan jaksaa, mutta vaikea uskoa että nämä youtube-sankarit sen enempää piparia saavat kuin meikäläinen. Eikä ainakaan kukaan niistä näytä rahassakaan kylpevän. Aika nörttejä vaikuttavat olevan jokainen joita olen nähnyt.
   
 23. varjo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
  Kyllä mielestäni näissä viherahoissa yms. on enemmänkin se puoli että ihan hienoa miten internet mahdollistaa heillekin lisäsisällön saamista elämään joka ehkä muuten voisi olla kohtalaisen ahdistavaa. Voisi kuvitella että suurin osa vastaavanlaisessa elämäntilanteessa olevista suomalaisista miehistä vielä 20v kuoli alle 50v:nä mutta tämä purkautumiskanava varmasti toimii hyvänä henkireikänä ja toisaalta, ihan oikeana kommunikaatiokanavana.

  Eipä tuo ole tosiaan keneltäkään pois ja on se sitten alkoholihuuruista tai muunlaista rohkeutta niin silti kanttia sekin vaatii että tulee tuolla tavalla esille, pitkässä juoksussa on siinä toki aina mahdollisuuksia jonkinlaiseen elämänlaadulliseen parannukseenkin.
   
 24. Mauri-Antero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Jaa ei tää mikään turha mies olekkaan. Uunin vieressä oleva Camel- savukeaski kertoo jo jonkunlaisesta tasosta. Varovainen peukku miehelle.
   
 25. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Nämä on näitä reality-aikakauden hengellisen dekadenssin ilmiöitä. Surullisempaa kuin nämä alimman yhteisen nimittäjän "viihdyttäjät" on ne, ketkä viihdyttyvät siellä alimmalla yhteisellä nimittäjällä.