Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ässien harjoitusottelut 2019

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana aceman81, 14.05.2019 klo 12.07.

 1. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Pe 2.8 Pitsiturnaus

  La 10.8 18:30 Ässät - Lukko

  Ruotsin leiri 19-23.8

  Ti 20.8 19:00 Örebro - Ässät (Köping)
  To 22.8 Brynäs - Ässät

  To 29.8 HIFK - Ässät

  Ti 3.9 Sport - Ässät

  To 5.9 18:30 Ilves - Ässät
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2019 klo 19.09
 2. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Viime vuonna joukkue osallistui elokuun puolivälissä Vaasa Cupiin ja toissavuonna Ässät oli mukana Turku Cupissa tai vastaavannimisessä miniturnauksessa. Onkohan tänä vuonna tiedossa jotain toista viikonloppukarkeloa Pitsiturnauksen lisäksi? No tähän tullee vastaus tulevien 2-3 viikon aikana.

  Edit: kirjoitusvirhe
   
 3. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Uskon, että ensi viikolla ollaan viisaampia. Kerttulan taustan tietäen ihmettelen, jos Ässät ei matkusta Ruotsiin pelaamaan harjoitusotteluita.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 4. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos en väärin muista niin Satakansan jutussa oli maininta, että pari harkkapeliä ja mahdollisesti joku leiri Ruåtsissa.
   
 5. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  Vaasa Cup:ia ei varmaankaan järjestetä tänävuonna lainkaan. Tai ainakaan Sport ei tiedottanut siitä mitään, kun julkaisi omat harjoitusottelut.
   
  teba tykkää tästä.
 6. teba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Ei järjestetä, halliremontin takia mahd. Vähän pelejä Vaasassa.
   
  Punamusta ja SammyRumour tykkäävät tästä.
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä matkustaa elokuussa

  2019-08-20 18:00 Örebro – Ässät (Köping)
   
 8. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pe 2.8. Pitsiturnaus, Rauma
  La 10.8. Ässät-Lukko klo 18:30

  Ruotsin leiri 19. - 23.8.

  Ti 20.8. Örebro (SHL) - Ässät
  To 22.8. Brynäs (SHL) - Ässät

  To 29.8. HIFK-Ässät
  Ti 3.9. Sport-Ässät
  To 5.9. Ilves-Ässät
   
  luukasla ja Punamusta tykkäävät tästä.
 9. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Ihmettelen suuresti, jos Ässät lähtee tuollaisella määrällä harjoituspelejä kauteen. Joukkue muuttunut paljon ja rinki suuri, niin saisi olla kyllä lisää pelejä.

  Eikö viime preseasonin jälkeen murehdittu pientä pelimäärää?
   
 10. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aika tiuhaan tahtiin näyttää kuitenkin pelejä harjoituskaudella olevan. Toisaalta ihmetyttää, jos todellakin vaan yksi harkkapeli kotona.
   
 11. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Olikohan mestaruutta edeltävänä kesänä 5 ottelua. Hieman eri lähtötilanne, mutta kuitenkin.

  Ruotsin reissu, päälle kotimaassa viikon sisään kolme vieraspeliä. En ole ekspertti, mutta kuinka monta alustavaa peliä 60 ottelun runkosarjaan tarvitaan? Tämä arvioitu riittäväksi, säästävät mieltä ja ruumista raastavaan runkosarja-arkeen?
   
 12. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Noin isolla ringillä saisi olla enemmän pelejä. Toisaalta olisi hyvä jos olisi toinen miniturnee Pitsin lisäksi, mutta sellaisia ei taida enää olla.
   
 13. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Ässät ei ilmeisesti pelaa tämän vuoden harjoituskaudella ollenkaan kotikentällä yhtä Lukko-peliä lukuun ottamatta. HIFK on kiintoisa vastus harjoituspeleihin ja Ruotsin leiri kahta SHL-jengiä vastaan on ennakkoon vähän mielenkiintoisempi kuin tutut kotimaiset joukkueet. Leiri on luultavasti Kerttulan ansiota. Ei tämä pelien määrä ole minusta niin kamalan suppea, vaikka rosterista kaavaillaankin laajaa ja kaikkien olisi saatava pelituntumaa ennen runkosarjaa.
   
 14. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Se tuossa on hyvää, että reissaaminen yhdistää todella hyvin toisilleen tuntematonta porukkaa. Säästelläänkö kotiyleisöä Liiga-avaukseen, ettei anneta kotona mahdollisuutta joukkuetta paljoa kattella, niin mielenkiinto nousee. Mutta olen ehdottomasti lisäpelien kannalla, tuo on aika vähän isolle ryhmälle.
   
 15. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Tuo onkin mielenkiintoinen kysymys, että kuinka monta harjoituspeliä tarvitaan.

  Itse näkisin noiden harjoituspelien olevan ensisijaisesti harjoittelua ja valmistautumista kauden alkuun. Eli kun harjoituksissa ollaan harjoiteltu pelitilanteita ja pelitapaa niin harjoituspeleissä päästään kokeilemaan harjoiteltuja asioita todellista vastustajaa vastaan aidossa pelitilanteessa. Pelitavan hiomista ja erikoistilanteiden harjoittelua on tietysti hyvä tehdä harjoituspeleissä, että peli olisi mahdollisimman valmista, kun runkosarja alkaa ja aletaan taistelemaan pisteistä. Toisaalta jokainen harjoituspeli tavallaan rikkoo muuten ehjän harjoitusviikon, joten ei harjoituspelejä kannatta pelata enempää kuin on oikeasti tarpeen.

  Harjoituspelejäkin voi tietysti pelata monella eri ajatusmallilla. Voidaan pelata jokainen peli mahdollisimman runkosarjan mukaisesti eli sillä parhaalla kokoonpanolla ja niillä ketjukoostumuksilla, joilla kauteen on tarkoitus lähteä. Tai sitten voidaan tarjota junnuille ja pienen roolin pelaajille peliaikaa ja näyttöpaikkoja. Tai jotain noiden väliltä. Harjoituspelien määrään vaikuttaa tietysti suuresti, pelataanko niissä isolla vai pienellä ringillä ja miten kuormitus jakaantuu pelaajien kesken.

  Jos peli halutaan mahdollisimman valmiiksi kauden avaukseen, pitäisi mielestäni pelata sillä koostumuksella, millä runkosarjassakin aiotaan aloittaa. Se kehittää runkosarjan aloittavan koostumuksen peliä. Runkosarjan aloittavan koostumuksen peli ei kehity sillä, että harjoituspeleissä pelaavat aivan eri miehet, joilla kauteen lähdetään. Tämä nyt on tietysti vain tulosnäkökulma. Pelaajapolun ja pelaajien kehittämisen kannalta on varmasti hyvä antaa peliaikaa junnuillekin.

  Jos jokainen harjoituspeli pelattaan sillä parhaalla mahdollisella kauden aloittavalla koostumuksella niin viisi harjoituspeliä on varmaan ihan sopiva määrä. Kaukoranta pisti puolustupelin kuntoon heti ensimmäiseen peliinsä niin eiköhän viidessä pelissä saada peli siihen malliin, että sillä voidaan hyvin lähteä kauteen. Mitä vähemmän harjoituspelejä sitä enemmän ehjiä harjoitusviikkoja fyysiikan ja jääharjoittelun parissa.
   
  Punamusta tykkää tästä.
 16. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Paljon hyviä pointteja.

  Suurin piirtein pitäs olla pakka ja kuviot kunnossa, eli yhteisiä kokemuksia ketjukokoonpanoista, erikoistilanteista jne. En ole varma oliko esim. viime syksynä näin. Toki, Jesperin lähtö pisti homman uusiks.

  Mutuilen, että kesäpuolen peleissä on näyttöpaikkoja ja kokeiluja. Noissa kolmessa vikassa aletaan tiivistää lopullista avauskokoonpanoa kohti.
   
 17. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Ässät pelaa Pitsiturnauksen alkulohkossa Lukkoa vastaan 10:15 ja HIFK:ta vastaan 12:45. Milloin viimeksi vastassa on mahtanut olla IFK näissä kesäkarkeloissa? Tuli vain mieleen.
   
 18. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  HIFK ei ole tainnut olla ylipäätään Pitsissä juuri koskaan (ihan ulkomuistista nyt yritin muistella), joten se ja KooKoo tuovat mukavaa vaihtelua siihen turnaukseen. Ja sitten harjoituskaudella on sanoisinko poikkeuksellisesti myös täyspitkä harjoituspeli HIFK:ta vastaan stadin puolessa, itsekin tuossa katselin että sinnehän täytyy mennä oikein piipahtelemaan..
   
 19. tonir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Onhan HIFK nyt ollut pitsissä useammankin kerran ainakin 2015 ja 2016. Vanhempia en jaksanut kaivella...
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  KooKoo uusine ulkkareineen kiinnostaa kyllä. Toivottavasti Ässät kohtaa heidät loppuottelussa, vaikka tuo Pitsi onkin vielä kesäkiekkoa