Suosikkijoukkue
Lukko
Aivan sama. 2000-luvulla ainoat liigajoukkueet, jotka eivät ole edes pelanneet finaaleissa ovat Jukurit, Sport, Kookoo, Saipa, Ilves ja Lukko. Tuosta voi jättää kolme ensimmäistä pois laskuista tunnetuista syistä ja Ilveksellä ja Saipalla ollut huomattavasti pienempi budjetti kuin Lukolla. HPK, Jyp, Pelicans, Kalpa ja Ässät ovat yhteensä pelanneet finaaleissa 2000-luvulla 9 kertaa ja varmuutta ei ole, mutta veikkaisin että joka kerta ollut pienempi budjetti kuin Lukolla? Onhan tuo ihan käsittämätöntä konttaamista.
Nätisti siirtyy maalitolppa jos kerran puhutaan niistä esille ottamistasi 50 vuodesta niin ensimmäiset 30+ vuotta niistä Lukko ei ollut mikään rahaseura. Oli karsintoja ja Divarissakin käytiin vauhtia ottamassa.

Näköjään jonnet ei vaan muista.
 
"Onneksi ei tarvitse töihin mennä"

-Ilkka "Bono" Heikkinen-

muti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Nyt kyllä pamahti joku Raumalla paksuks? Eihän sulla ole esittää pienintäkään kunnon perustetta tuolle. Eikä tuohon kalastukseen jaksa sen enempää edes jatkaa, eteenpäin.
Höpsö, ei nettikirjoituksien takia kukaan pamahda paksuksi. Jos haluat tietää tarkemmin että miten "paksuksi pamahtaminen" tapahtuu, niin laita YV:tä, voin selostaa asian.

Toki tuolle 2013 on pakko antaa kunniaa Ässien joukkueen rakentamiselle, mutta Tapparalta Barkov ja se toinen sateentekijä loukkaantuneena + Ässien maalilla Antti Raanta olivat suurimmat syyt tuolle mestaruudelle. Toki Niemi, Taimi ja Armia tekivät loistavaa työtä ja auttoivat tuota. Mutta en hyvällä tahdollakaan voisi sanoa että mestaruus olisi Ässien kasvattien ansiota. Toki mestaruus on mestaruus ja tännekkin kelpaisi muutama lisää. Vaikka olisi kokonaan porilaisista kasattu ostojoukkue kyseessä

Höh, se johtuu toki siitä et osa raumalaisesta on vielä niin nuoria, porilaisilla muistia piisaa varsin hyvin.
En ymmärrä naureskelua sille että toisella paikkakunnalla on työpaikkoja sitä varten myös nuorempaa väestöä. Noh, eipä teitä kukaan muukaan ymmärrä. Hitsailemisiin
 
And what's inside Tikkanen's head? "A hamster?"

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Porilaisilla on se hassu tapa ollut mielestäni aina, että riittää patapaidan pukeminen, että tituleerataan pelaaja omaksi kasvatiksi.
Älä ny viitti ol tollane. Teillä se menee niin et ostetaan 200k€ pelaaja 300k€ kun ne ei muuten kusisikaan Rauman suuntaan. Me päästään tuossakin vaan paljon edullisemmalla, mikä toki johtuu myös siitä, ettei Ässät voi maksaa samaa kuin Lukko. Toki myös useasti pelaaja mielletään Ässäkasvatiksi, varsinkin, kun voittaa täällä mestaruuden, esim Savinainen ja sen jälkeen noustuaan tuntemattomuudesta suuruudeksi alkaa vuolemaan kunnon rahoja muualla.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
People's Front of Judea
Näyttäis tamperelaiset ja nokialaiset ratkaisseen?

E: Lisätään listaan naantali
Raannan tasoista joukkueen reppuselässäkantajaa ei ole suomikiekon historiassa ollutkaan ja maailmallakin vain Lemieux pääsee lähelle mutta kyllä Lukon mestaruudessa "ansio" niinkuin itse sanoit oli vahvasti myös raumalaisilla.
 
People who read the tabloids deserve to be lied to
-Jerry Seinfeld

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mitkä ottelut paikallisvastustajaa vastaan ovat vituttaneet eniten?
Kyllä kai se varmaan on kevään -92 puolivälieräsarja. Kuusi joukkuetta pääsi playoffeihin ja tässä vaiheessa mentiin paras kolmesta-systeemillä. Lukko oli sarjasijoituksen sekä keskinäisten pelien ansiosta suosikki. Ässät voitti sekä Raumalla että Porissa ja meni jatkoon voitoin 2-0.

Sitten on tietysti joku 80-luvun alun peli Porissa kun Ässät voitti 15-2, vai oliko se peräti 17-2. Olin semmonen teini eli nuori ja kaunis silloin, varmaan joku 15-vuotias, ja sain ylipuhuttua isän kyytimieheksi. No ei siinä mitään, mutta kun äijä oli niin läpitte nuuka mies että "kun lippu kerran on ostettu niin peli katsotaan loppuun asti" eikä meinannut millään ymmärtää että lähetään nyt helvettiin täältä.

No ei me sitä loppuun asti katsottu kumminkaan, en mä muista enää kuinka paljon toisella kymmenellä Ässien maalit olivat silloin kuin lähdettiin pois.

Eikä tommonen tietysti vituttanutkaan. Nauratti pikemminkin kun se Lukon touhu oli silloin kauttaaltaan samanlaista joka kausi ja joka pelissä.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

muti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mitkä ottelut paikallisvastustajaa vastaan ovat vituttaneet eniten? Itsellä ässäfanina tulee mieleen kaksi ottelua
16.9.2017 Lukko - Ässät 7-2
Sekä tietysti
29.2.2020 Ässät - Lukko 1-7

Eniten iloa on aiheuttanut voitettu sääliplayoff-sarja 2018.
Pakko sanoa että tuo säälipleijari-sarja ei edes vituttanut. Lukko oli joulusta lähtien ollut umpisurkea ja lähes kaikki Raumallakin olivat luovuttaneet sarjan jo ennenkuin se alkoikaan.

Eräs Ässä-fani sanoi muuten että se 3-4 päättynyt ottelu on ollut kamalin, 3-0 Ässät taisi johtaa 5min ennen loppua, Gagnon taisi tehdä sitten hattutempun ja en muista kuka neljännen teki. Löytyi tuo matsi, 50min pelattu, Ässät johti 3-1 ja hävisi 4-1, Gagnon teki tosin vain kaksi maali, mutta viimeinen ajassa 59.01

Tuoreimpana itsellä:
viime kaudelta

sekä tämä ottelu menneisyydestä

Ellen väärin muista niin Elo iski kypärätempun ja Raanta nollasi Lukon. Olisiko kaiken lisäksi ollut joku Boikien sinikeltainen halli-tempauskin?
 
And what's inside Tikkanen's head? "A hamster?"

Juippi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ellen väärin muista niin Elo iski kypärätempun ja Raanta nollasi Lukon. Olisiko kaiken lisäksi ollut joku Boikien sinikeltainen halli-tempauskin?
Ja Filip Riska leipomassa yyvellä kiekkoa, pelinrakentajan paikalla.. Kyllä tais Ristoa vähän hikoiluttaa pelin aikana
 

67-Hgy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onneksi lukkoa vastaan ei ole hävitty mitään puoli tai välieräsarjaa. Saati finaalia. Ne olisi vituttanut. Ei silti kyllä nämä perus runkosarjan häviötkin korpeaa joka ainoa kerta.
 
1971 1978 2013

muti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Onneksi lukkoa vastaan ei ole hävitty mitään puoli tai välieräsarjaa. Saati finaalia. Ne olisi vituttanut. Ei silti kyllä nämä perus runkosarjan häviötkin korpeaa joka ainoa kerta.
Playout-sarjan hävisitte.

Tosin tuo itse järjestelmä oli täysfarssi Liigan puolesta. Runkosarjan jumbo (oliko nyt Saipa?) sai puoli vuotta odotella tuota ja Lukko sekä Ässät taistelivat pääsystä sääleihin, Lukolla oli vielä viimeisellä kierroksella mahdollisuus päästä ja Ässiltä taisi mennä mahdollisuus kierrosta aikaisemmin? Mutta oli kyllä naurettava systeemi, onneksi tuo kuopattiin välittömästi.
 
And what's inside Tikkanen's head? "A hamster?"

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitkä ottelut paikallisvastustajaa vastaan ovat vituttaneet eniten?
Kyllä se on ollut tämä 22.1.2000 pelattu ottelu (linkin takana tilastot), jota katselin vieläpä vihollisen seisomakatsomossa yksinäisenä Ässä-fanina. Tuo peli oli jo hanskassa, mutta niin vain Pata onnistui sekoilemaan kaikki pisteet vastustajalle. Tuona lauantai-iltana vedin runsaasti alkoholia ja rikoin jotain irtaimistoa. Käyttäydyin myös ikävästi muutamia Lukkoa kannattavia tuttavia kohtaan, haistattelin sitä yhtä paikkaa jne. Eräs puolueettomana sivusta seurannut kaveri ei tajunnut ollenkaan, mistä on kyse.

Loppujen lopuksi tuollakaan tappiolla ei ollut isossa kuvassa mitään merkitystä kun Ässien koko kausi oli yhtä ja samaa sontaa ollut jo siihen asti. Varmaan vaan sitten meni henkilökohtaisella tasolla just tuossa kohdassa kuppi täysin nurin.

Vaikea kuvitella, että vitutuksen määrässä voidaan enää päästä samalle tasolle. Ehkä jos play offeissa tulisi jotain vastaavaa.

Olen nähnyt paikan päällä myös 9-0 päättyneen ottelun kaudella 1990-91. Siinä oli Ässillä tasan kaksi paikkaa tehdä maali. Ensin Frolikov oli pääsemässä yksin läpi mutta hukkasi kiekon ja kolmannessa erässä Levo löi kiekon kohti tyhjää maalia, mutta Makkonen sai itsensä jotenkin tielle ja siihen tyssäsi sekin. Vituttihan tuokin touhu kokonaisuudessaan aika paljon.
 
patahistory.com

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt odotan kiinnostuneena, miten Satakunnassa reagoidaan.
Oisko siinä pitänyt olla Lukko ja DreamTeam-paita? Tuo Patalogo nyt sattuu olemaan mediaseksikkäämpi kuvituskuvana. Ja tekstihän on täyttä totta.
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy