paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Legendaarinen Isomäen lauantai-illan huuma tarjoilee tällä erää tiukan kamppailun liigan ylemmän keskiskastin joukkueiden välillä. Isäntänä kaukalossa häärii Porin Ässät ja vieraaksi matalaan majaan asettuu SaiPa. Tämä on joukkueiden neljäs ja viimeinen kohtaaminen runkosarjassa. Näiden joukkueiden kesken valtikkaa on pitänyt käsissään SaiPa, joka on vienyt jokaisen joukkueiden kohtaamisen. Kahdesti ratkaisua on kuitenkin haettu jatkoajalta tahi rangaistuslaukauskilpailusta. Kaiken kaikkiaan SaiPa on siis ollut pahin vastustaja Ässille kuluvan kauden aikana.

Kotijoukkueen pelit Olympiatauon jälkeen alkoivat suotuisissa merkeissä, kun Ässät kävi hakemassa, tämän kauden pisteautomaatiltaa Lukolta helpohkot 3 pistettä. Juuso Riksmanin kirjatessa kauden kahdesannen nollapelinsä. Torstaina patalauman vieraili Raksilassa, jossa se omasi mahdollisuudet aina täyteen pistepottiin saakka, kunnes viime hetken, osin epäonnekaskin uinahdus kostautui ja pisteet jäivät Ouluun. Kovaa kuntoa uhkuva Kristian Kuusela täräytti tehot 4+1 näissä kahdessa ottelussa. Oulun ottelussa Ässien ykkössentteri Aki Uusikartano sai pienen aivotärähdyksen, mutta mies saattaa olla jo mukana lauantain taistossa, entistä kotiseuraansa vastaan.

SaiPa:n otteet kisatauon jälkeen ovat olleet silkkaa rautaa. Ensin idän ihme kellisti Pelicansin vieraissa 1-6 ja torstaina kotoisassa Kisapuistossa kaatui Tappara luvuin 3-2. Kuukauden pelaajaksikin valittu Joonas Vihko herkutteli hattutempulla Pelicansia vastaan ja Mestis-löytö Jaska Vilenkin on kahdessa edellisessä pelissä päässyt hyvään vireeseen.

Molemmat joukkueet ovat siis esittäneet pirteää kiekkoilua pitkin kautta. Ottelulla on sikälikin merkitystä, että mikäli SaiPaa kiinnostaa, ja miksi ei kiinnostaisi, paikka kuuden joukossa olisi tästä pelistä pisteitä otettava. Ässien taas olisi hyvä kartuttaa myös pistetiliään, jotta paikka auringossa pysyisi vankasti porilaispakan hallussa. Mielenkiintoinen kiekkoilta siis eittämättä tulossa.

Lauantai-illan huuman päätirehtöörinä pilliin vislailee Aleksi Rantala ja mies saa linjoilleen parivaljakon Antti Orelma-Juha Suoraniemi.

Ässien kotisivujen otteluennakko
SaiPan kotisivujen otteluennakko
Jatkoaika.comin otteluennakko

Viimeisimmät ottelut:

Ässät

7.2. Tappara - Ässät 5-0
9.2. Ässät - HPK 5-3
11.2. Ässät - HIFK 3-4 rl.
28.2. Lukko - Ässät 0-2
2.3. Kärpät - Ässät 5-3

SaiPa

7.2. SaiPa - Kärpät 1-2
9.2. Blues - SaiPa 3-0
11.2. SaiPa - TPS 5-1
28.2. Pelicans - SaiPa 1-6
2.3. SaiPa - Tappara 3-2

Loukkaantumiset / Poissa kokoonpanosta:

Ässät: Marko Toivonen (selkä) & Aki Uusikartano (aivotärähdys?)

SaiPa: Kristian Kudroc (pelikielto)

Parhaat pistemiehet TOP5:

Ässät

1.) Marko Kivenmäki 50. 17+32= 49p 66min
2.) Kristian Kuusela 50. 23+16= 39p 36min
3.) Aki Uusikartano 47. 6+24= 30p 58min
4.) Rob Hisey 40. 12+11= 23p 97min
5.) Pasi Peltonen 49. 5+13= 18p 123min

SaiPa

1.) Ville Viitaluoma 45. 15+24= 39p 44min
2.) Joonas Vihko 50. 18+9= 27p 63min
3.) Kimmo Koskenkorva 41. 10+17= 27p 40min
4.) Tuomas Vänttinen 48. 8+16= 24p 39min
5.) Petri Kokko 43. 4+19= 23p 65min

Taisteluparit:

Riksman vs. Zepp
Peltonen vs. Kokko
Kuusela vs. Vihko
Kivenmäki vs. Viitaluoma

Seuraa heitä:

Ässät

#8 Kristian Kuusela

- Tapparan hylkäämä ruutitynnyri on todellisessa maalivireessä tällä hetkellä. Syöttökone-Kivenmäen rinnalla viilettävä Kuusela on yksi tämän kauden komeetoista. Onko ruuti kuivaa myös lauantaina?

SaiPa

#40 Joonas Vihko

- Vastikään SM-liigan kuukauden pelaajaksi valittu Vihko on ollut SaiPalle todella tärkeä pelaaja tällä kaudella. Vihko on sylkenyt maaleja lähes Ässävirkaveli Kuuselan tahtiin ja ratkaisuja odotetaan myös lauantaina tältä maalisepolta. Rankooko jälleen Ässiä?

Lauantai-illan kiekkokoitos starttaa Isomäessä klo 17.00

-paze-

feat. The Rock (tilastot ja sälä)
 
Viimeksi muokattu:
Jos kuitenkin niin käy, että Markku Tähtinen korvaa Toni Koivusen, lupaan olla menemättä kertaakaan tällä kaudella enää hallille.
nimimerkki Raúl

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Mielenkiintoinen peli, josta ei panosta puutu. Saipa halajaa kuuden sakkiin, ja Ässät taas haluaa pysytellä siellä. Kovaa taistelua paikasta auringossa, niin kuin pitääkin.

Saas nähdä miten tämän Kudrocin poissaolo näkyy Saipan pelissä, sillä nimenomaan Ässiä vastaan tämän jättiläisen puuttuminen vaikuttaa normaalia enemmän. Maalinedustapeli kun tulee olemaan todella tärkeässä asemassa, ja meillä se on luonnollisesti kunnossa. Toinen vaikuttava/ratkaiseva tekijä löytyy molempien maalin suulta. Sekä Zepp että Riksman ovat olleet molemmat vakuuttavia, vaikkakin Riksmanin Oulun reissu ei ihan putkeen mennytkään. Niin ikään molempien ykkösvitjat ovat nakuttaneet pisteitä tasaiseen tahtiin, joskin tässä Ässät on edellä. Ratkaisijoita luulisi silti löytyvän toisistakin ketjuista molemmilta joukkueilta.

En todellakaan panisi pahakseni jos yksi turpakäräjäkin nähtäisiin, vaikkapa Forsbacka/Grönholm akselilta. Tällä kertaa Patu tietää OP:n salaisen aseen ja on rasvannut lettinsä, ettei OP anna taas tukkapöllyä.

Huomenna pitäisi olla jo hyvissä ajoin paikalla, katselemassa sitä vanhaa finaalipeliä ja tietysti nauttimassa ohrapirtelöä.

EDIT:Urheilulehden mukaan Toivonen pelaisi jo tässä ottelussa. Onko kenelläkään varmaa tietoa?
 
Viimeksi muokattu:
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

Aksu

Jäsen
paze17 sanoi:
Loukkaantumiset / Poissa kokoonpanosta:

Ässät: Marko Toivonen (selkä) & Aki Uusikartano (aivotärähdys?)

SaiPa: Kristian Kudroc (pelikielto)
Jos torstaina pelin jälkeen saamani info pitää paikkansa niin SaiPalta pitäisi puuttua myös Mikko Palomäki puolustuksesta henkilökohtaisen esteen takia.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Guldtåget tuffar

1.kenttä
21 Marko "Fakiiri" Kivenmäki-26 Rob Hisey-8 Kristian Kuusela
6 Pasi Peltonen-50 Matt Nickerson

2.kenttä
23 Tuomas Takala-7 Mikko Rautee-71 Matti Kaipainen
33 Atte Pentikäinen-3 Justin Forrest

3.kenttä
18 Jesse Joensuu-42 Leo Komarov-16 Mike Ramsay
14 Mika Rontti-52 Jesse Saarinen

4.kenttä
37 Juha Kiilholma-22 Matti Kuparinen-29 Patrik Forsbacka
45 Iikka Törnvall-10 Marko "HC" Toivonen

Maalivahdit
34 Juuso Riksman (30 Tuomas Nissinen)

AUK on pois, mutta Hisey stunttaa kyllä aika hyvin todennäköisesti. HC:lle toivotus: tervetuloa takaisin. Samalla hengenvedolla voisi myös toivoa, ettei taas käy niin, että peli jää kesken ja vaivat pahenevat. En usko, että AUK:lla kuitenkaan mitään elämää vakavampaa on, kai jostain tosipahasta olisi jotain kuulunut.

Tiukkaa vääntöä kyllä odotan tästä pelistä. Toivottavasti Ossi-Petteri ei innostu taas meitä tukistamaan pisteillä ja hiuksista vetämällä. Ni.
 
Viimeksi muokattu:
"Kaikki Näsinneulassa eksistoivat ovat muiden ihmisten yläpuolella." -Alivaltiosihteeri filosofikohusta-

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivotaan tosiaan, ettei Ossi-Petteri lähde tukkanuottasille, koska reissussa on mukana vain kuusi pakkia. Malmille on ainakin tiedossa paljon peliaikaa. Jos SaiPan pakit joutuvat jäähyilemään Isomäen kiihkeässä kiekkoillassa, niin urakkahommia on tiedossa muillekin. Tänään SaiPalla on edessään kova iltapuhde, mutta hyvin on joukkue tällä viikolla pelannut. Toivottavasti SaiPan skandinaavinen pyörremyrskyketju Nylander-Ask-Vänttinen jatkaa hyviä otteitaan, kun kerran Mortenikin on päässyt maalinmakuun Sm-liigassa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vaikka SaiPa onkin pelannut todella hyvin, on tähän matsiin lähteminen ainakin siinä mielessä helppoa, että Ässät on varmasti ennakkosuosikki.

Tärkeä otteluhan tämä on molemmille, koska sijoitukset on vielä paljolti pelissä. SaiPalla ehkä vieläkin merkityksellisempi. Kunhan eivät puristaisi liikaa mailaa, ei tästä ottelusta tappiokaan välttämättä vielä katastrofi ole kuudetta sijaa hakiessa, mutta irtopisteetkin lämmittäisi.

Vaikeaa tulee olemaan, mutta uskoisin, että aika tasaisissa merkeissä mennään.

Täytyy todeta, että Ässät on ollut todella positiivinen ilmestys liigassa, niin kuin meidän SaiPammekin. Kaksi joukkuetta, jotka on kontanneet monena vuonna ja on löytynyt talousvaikeuksia tai muuten uhkakuvia tulevaisuudelle. Näin me ollaan näytetty isommillekin, että täältä tullaan!

Toivottavasti tulee hyvä peli. Parempi joukkue (tässä ottelussa) voittakoot!
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
SaiPalla ei ole mitään hätää niin kauan kuin puolustuksen heikointa asetta eli P.Kokkoa ei käytetä pelitilanteissa.

Hieman parkkivalot päällä ajellut Harri Tikkanenkin toivottavasti toipuu entiselle tasolle vielä näissä loppupelissä. Myös OPG:n höntyily jatkuu vanhaan malliin. Välillä osuu, usein ei.

Turskan-Nylanderin- savonlinnan Lörtsyn hyökkäysketju esittää kyllä tälläkin hetkellä SaiPan taiteellisinta osaamista. Verkot voivat heilua kummassa päässä tahtojaan, mikä sinänsä lisää jännitystä katsomossa kummasti.

Hyviäkin esityksiä Saipalaisilla on mutta niistä ei nyt ehdi enempiä kirjoitella, mainittakoon kuitenkin hurjat huhut Pihlströmin railakkaasta menosta.
 

emz1

Jäsen
startin13 sanoi:
Hieman parkkivalot päällä ajellut Harri Tikkanenkin toivottavasti toipuu entiselle tasolle vielä näissä loppupelissä.
Himmeet on valot tänäänkin. SM-liigan mediasivusto näyttää Harrin poissaolevaksi tästä ottelusta. Mikko Palomäki sen sijaan on ilmoitettu kokoonpanoon.
 
"SaiPan lopullinen joutsenlaulu on alkanut. Hyvästi liiga" - Nimimerkki atskun mielipide Pekka Tirkkosen valmennuspestistä.

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Minäkin olen menossa katselemaan ottelua. Eikös ole kivaa?

Toivottavasti tulee kunnon vääntö. Riksman saisi pelata tutulla loistotasolla ja HC:n palaaminen ja jämäkkä peli olisivat plussaa.

Pitkän paussin jälkeen mahtava nähdä taas Chewietä ja Nikkeä.
Kiekkokuume elää. Monellako on Ässä-muovikassikin jo?
 
Viimeksi muokattu:
"Minä sain oman jääkiekkomuistoni. Haluatko sinäkin - ÄIJÄNSUOLTA?" (Tosin keväällä ol, niingon, kotonas)

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Olipas mahtava avaus Pazelta, kiitos siitä.

Se mikä pelottaa molempien joukkueiden kannalta, on Aleksi Rantala. Tässä tauon jälkeen kaikilla on ollut epäselvyyttä miten saa pelata, joten saas nähärä, mikä on Rantalan panos lopputulokseen.
Vähämaalinen peli tässä varmaankin tulee, joten maalivahdit ratkaiskoot homman keskenään=)
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
EmZ sanoi:
Himmeet on valot tänäänkin. SM-liigan mediasivusto näyttää Harrin poissaolevaksi tästä ottelusta. Mikko Palomäki sen sijaan on ilmoitettu kokoonpanoon.
Sm-liigan sivuilla Mikko Palomäki on vaihtunut Harri Tikkaseksi, joten Isomäkeen tänään menevät voivat seurata Hapan valojen kirkkautta.
 

sumumummu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JAVA
3 ottelua olympiatauon jälkeen ja Ässät on tehnyt 5 maalia,niista 4 Kuuselan osumia.Tänään 1 reisipomppu ei tuonut voittoa. Hieman lyötiin siis hiekkaa playoff-rattaisiin,kunhan ei vain.....Vannomatta paras. Kunhan ei ihan Helvetistä Itään aleta kulkemaan......

Onnittelut Saipalle voitosta.
 
Kaiken takana on nainen - Arto Javanainen

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Helsingin IFK, Espoon juniorikoulu
Kyllä! Ne teki sen! Ässät ihan kelpovastus SaiPalle tällä kaudella: Vain kaksi pistemenetystä neljässä pelissä pisteiden jakautuessa SaiPalle 10-2.

SaiPalla mukava neljän ottelun voittoputki kauden miltei tärkeimmällä hetkellä, loppusuoralla. To Be Continued..
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Ei jumalauta mitä paskaa Ässiltä! jos tänään oli 4000 katsojaa, niin voin luvata, että seuraavassa kotipelissä on alle 3000. Sen verran perseestä oli tämän illan peli. Saipan ei tarvinnut pelata edes täysillä, ja tekivätkin vain tarvittavat maalit. Ässät paska, Saipa ok.

Ylivoimapeli... voiko se tuosta enää huonommaksi mennä? Mestistason neppailua 5v3 yv:llä jota siunaantui enemmän kuin tarpeeksi. Saipa näytti hyvin mallia 5v3 yv:stä: 3 sek., kiekko viivaan ja PAM! kiekko maaliin. mikä vittu siinä on niin vaikeeta? Hävettää tuollainen saatana...

Nyt ei vitutukselta jaksa kirjoittaa enempää, Saipalle onnittelut. Tekivät tarvittavan ja hakivat pointsit. Oikeaan osoitteeseen meni.
 
Viimeksi muokattu:
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Suhteellisen tasasta vääntöä ilmeisesti, kuten tässä vaiheessa kautta ja näistä asetelmista pitää ollakin. Jos Ässät olisi maajoukkue, niin Sputkinit olisi varmaan Ässien Ruotsi. Joukkueissa jonkun verran samoja elementtejä puoluspelin ja aggressiivisen karvauksen osalta, SaiPa ollut kuitenkin keskinäisissä koitoksissa tällä kaudella parempi. Kolme vikaa peliä tasasia mutta pisteet silti niistä 2-7 Lappeenrantaan. Ässät sai yv-mahdollisuuksia enemmän ekalla puoliskolla, vikassa erässä sitten tasottu. Pelkkien tilastojen tuijottaminen ei johda mihinkään, mutta ei tartte olla ihan avaruusalus-insinööri tajutakseen tilanteen, jos luvut ovat:

Ässät 1:n yv x10 14.51 - 2:n yv x2 1.42 -
SaiPa 1:n yv x7 11.13 - 2:n yv x2 0.14 2 maalia

Ässien yv yhellä miehellä ei luonnannu ja kahdella miehellä se on ollut koko kauden ihan järkyttävää. Edellisen Porin pelin tapaan päästettiin jälleen kerran myös av-maali eli tuplasti lunta tupaan. Aletaan olla tuossa tilastossa ihan liigan kärkisijoilla. SaiPa ei sekään yhen ylivoimalla ollut parhaimmillaan mutta kahen miehen ylivoimaan tartti yhteensä 14 sekuntia tehden kaksi maalia. Näin ne tasaset väännöt ratkeaa. SaiPalle huipputärkeät 3 pojoa tiukassa paikassa.

Pesäkilvassa välieräpaikasta tällanen tappio maistuu ilkeältä. Mutta viis pojoa on sentään hyvää viivalle. Tilanne meni pikkusen kimurantimmaksi mutta omissa käsissä on vielä kaikki. Jatko-ohjelmakin on korkeintaan keskivaikea; Jokerit, Pelicans, TPS vieraissa. JyP, Blues kotona. Tietysti tässä vaiheessa kautta kuka vaan voi tulla vaikka kuinka kovalla draivilla päälle, mutta siinä nyt on kuitenkin edustettuna sijat 8-12. Ensi lauantaina samoihin aikoihin ollaan jo vähän viisaampia, että onko palattu pisteille vai alkaako silmukka kiristyä.

No suhteellisen luottavin mielin. Jatketaan omalla tyylillä, oma pää kuntoon niin henkisesti kuin pelillisestikin. Kyllä se riittää.
 

Mig428

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huh huh mitä paskaa. Ei tuo punapaitainen joukkue ollut kyllä se sama Ässät mitä olen tällä kaudella tottunut näkemään Porissa. Ei mitään ideaa koko pelissä. Ihme säätämistä, kukaan ei jaksanut edes yrittää. Ylivoimapeli, mitä se oli? Jumalauta äijät voisi ees hiukan tehdä jotain siellä. Ehdottomasti kauden pohjanoteeraus.

Saipakaan mitään erikoista esittänyt. Muutaman nopean vastahyökkäyksen saivat aikaan ja ylivoimalla onnistuivat tekemään tarvittavat maalit niin ja tietysti yksi av-maali. Ansaitsi kuitenkin kolme pistettä ottelusta.

En millään jaksa uskoa enää suoraan pleijaripaikkaan. Sieltä tulee kaksi kovakuntoista joukkuetta vielä takaa ohi, se on varma. Paskan vitut. Ostaako joku kausikortin? :)
 
Fuck authority!

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivotaan nyt, että kyseessä on sama ilmiö mikä on ilmeisesti Tapparalla ja Kerholla menossa. Tauko treenattiin ns. kovat piipussa ja nyt paikat ovat jumissa eikä putki kulje.Kovan treenin hedelmät kerätään sitten keväämmällä. En jaksa millään uskoa, että koko kauden vire olisi enää mihinkään katoamassa.

Kunhan pelaajat eivät ala pelkäämään häviämistä liikaa, niin kyllä se siitä.

Onnittelut Saipalle! Hienoa, että kaikki ei ole rahasta kiinni.
 
Are you Bockybautakallio?

Pioneer

Jäsen
Näkkäri sanoi:
Toivotaan nyt, että kyseessä on sama ilmiö mikä on ilmeisesti Tapparalla ja Kerholla menossa. Tauko treenattiin ns. kovat piipussa ja nyt paikat ovat jumissa eikä putki kulje.Kovan treenin hedelmät kerätään sitten keväämmällä. En jaksa millään uskoa, että koko kauden vire olisi enää mihinkään katoamassa.
Todennäköisesti asianlaita on juuri näin. Kova harjoittelu vie todistetusti tehot.

SaiPahan veti tämän pudotuspeleihin valmistautumisen vielä hitusen pidemmälle kuin Ässät, Tappara ja Kerho. Lappeenrannassa harjoiteltiin kovaa kuusi pitkää vuotta, jotta tänä keväänä sitten natsaisi.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
SaiPa on näköjään käyttänyt salaista asettaan. Petripoika näytti mulle pitkää nenää ja pyyhkäisi pari pömpeliä. Voihan pojat.

Olikohan pelissä mitään kuumotusta puoleen tai toiseen? Näin internetistä katsottuna ei vaikuttanut kovin kummoiselta, mutta pisteet ja voitto maistuu.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos jollekin joukkueelle pitää hävitä, niin mieluiten SaiPa:lle. Sen verran paljon näen yhtäläisyyksiä Ässien kanssa, että ilman muuta täältä tulee sympatioita. SaiPa ehdottomasti kuuden joukkoon, sitä ainakin itse toivon.

Ässien tilanteesta en kuitenkaan ole huolestunut. Ei me enää montaa pistettä tarvita suoran pleijaripaikan varmistamiseksi, mutta tottakai se olisi hyvä varmistaa ajoissa, ettei paineet kasvaisi. Taloudellisesti taitaa tulla erinomainen tulos tältä kaudelta, tänäänkin oli ihan hyvin jengiä hallilla, tosin itse lintsasin.
 
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
startin13 sanoi:
Olikohan pelissä mitään kuumotusta puoleen tai toiseen?
Ei erityisemmin ollut. Pelin loppuhetkillä Forsbacka ehdotteli pariin kertaan Malmivaaralle paritanssia, mutta ei Olli lämmennyt. Sen kyllä ymmärtää, kun peli kulkee niin turha ottaa ylimääräistä penaltia. Forsbacka oli luultavasti niin turhautunut että halusi suihkuun ennen aikojaan.

Samaa mieltä blackien kanssa. jos pleijareista pudotaan, niin sen jälkeen toivon nimenomaan Saipalle menestystä.
 
Viimeksi muokattu:
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Blackie sanoi:
Ässien tilanteesta en kuitenkaan ole huolestunut. Ei me enää montaa pistettä tarvita suoran pleijaripaikan varmistamiseksi, mutta tottakai se olisi hyvä varmistaa ajoissa, ettei paineet kasvaisi. Taloudellisesti taitaa tulla erinomainen tulos tältä kaudelta, tänäänkin oli ihan hyvin jengiä hallilla, tosin itse lintsasin.
Ja nyt, huolimatta tämäniltaisesta, on upeaa, että se on kaikki omissa käsissä ilman, että tarvii jännä kakka puntissa miettiä, että tuon tai tuon olisi pakko hävitä, jne jne... Pallo on omissa käsissä.

Toki urakkaa helpottaa se, että päävastustajat Ilves ja SaiPa kohtaavat vielä keskenään ensi tiistaina, jolloin toiselle koituu väistämättä pistemenetyksiä enemmänkin.

Ryhdistäytymisen aika vain toki nyt on.
 
"Kaikki Näsinneulassa eksistoivat ovat muiden ihmisten yläpuolella." -Alivaltiosihteeri filosofikohusta-

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
Paska, paskempi, Ässät. En ole koko kaudella nähnyt noin ponnetonta patalaumaa. Voitonavaimet annettiin käteen hopealautasella, mutta ne hukattiin. Ei näin Ässät.

Saipa halusi voittaa. Ei se mitään ihmeitä esittänyt, mutta YV tehokasta. Maskissa oli äijää ja laatulaukaus tuli heti, kun paikka oli. Onnittelut Lappeenrantaan.

Toivotaan, että tämä on vain jokin vaihe ja että se menee ohi. Asenne vaan kuntoon, niin kyllä tästä hyvä tulee.

Pioneer sanoi:
SaiPahan veti tämän pudotuspeleihin valmistautumisen vielä hitusen pidemmälle kuin Ässät, Tappara ja Kerho. Lappeenrannassa harjoiteltiin kovaa kuusi pitkää vuotta, jotta tänä keväänä sitten natsaisi.
Kyllähän sitä on Porissakin jo kohta kymmenen vuotta reenattu todella kovaa, että tänä vuonna natsaisi. Katotaan miten käy. :)
 
Viimeksi muokattu:

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huonosta asenteesta tunnutaan Ässiä syytettävän joka suunnasta. Satakunnan Kansan sähkeet tietävät kertoa -sen lisäksi että sunnuntain lehti on tietoliikennevikojen vuoksi pahasti myöhässä- seuraavaa:

Ässät pelasi ehkäpä kauden heikoimman kotiottelunsa häviten SaiPalle 1-3. Ässät pääsi tahkoamaan mielin määrin ylivoimaa, mutta tulosta ei syntynyt. Häviö tiivisti tunnelmaa sijoilla viidestä seitsemään. SaiPa nousi kuudenneksi viiden pisteen päähän porilaisista. Ässien ilta jatkui hien vuodattamisella vielä tappion jälkeenkin. Joukkue vaihtoi pelitamineet verkkareihin ja suuntasi kurinpalautuslenkille Isonmäen maastoon.

Onko nyt hyvä fiiwis? Nyt on todella hyvä fiiwis! No eiköhän se siitä. Nickersonilta ei vissiin ihan ideaali-ilta, tosin Kokon maalithan tuli pika-pikaa viis-kolmosesta. Av-maali näytti kyllä ilkeältä. Paluun kehiin tehnyt Toivonen välttynee Helsingin reissulta, sillä kympit napsahti saman tien täyteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy