Ässät Mestikseen?

  • 159 595
  • 516

Referee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Luojan kiitos

Täytyy sanoa, että Luojan Kiitos säilytitte sarjapaikan. Tammista ei olisi kestänyt kukaan, jos SPort olisi voittanut. Tosin vielä enemmän merkitsi itsellä, että ensi kaudellakin on paikallispeli Lukko-Ässät eikä TPS tai Sport. No TPS alkoi olla jo kiinnostavampi, kun Hantta Virta häipyi.

Sen jälkeen, kun Ässät tipahti karsintaan, niin on kyllä ollut sympatia ja kannatus teidän puolella. Ei Liiga ole mitään ilman Ässiä ainakaan, näin Lukko fanin simistä.

Nyt vaan odottelemaan ensi kauden alkua ja toivottavasti joskus tässä vielä pääsee näkemään 90-luvun alku puolella ollut tilannetta. Eli molemmat joukkueet taistelisivat kärkisijoista ja paikallispelit olisivat taas sitä "kiimaa" mitä pääsi silloin kokemaan...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pitääkö sullekin haistattaa vitut? Mun käsittääkseni sarja menee neljästä voitosta poikki ja Sportilla on niitä vasta kolme. Jos niin käy että pudotaan Mestikseen niin sitten mennään niillä mitä on, mutta edelleen Ässät on SM-liigajoukkue ainakin pääsiäiseen.

JOS Ässät putoaa niin sitten katsellaan mitä tehdään mutta nyt pidetään kaikki tarmo siinä ettei putoa. Jopa nuo joukkueen alisuorittamisesta haukutut pelasivat hyvin kolmannessa erässä niin miksi meidän kannattajien pitäisi luovuttaa?

Lainaan tätä muutaman päivän takaista viestiä, jolloin Sport oli siirtynyt sarjassa otteluvoiton 3-2 johtoon. Myönnän, että itse luovutin tuossa vaiheessa. Jossain vaiheessa mieleen vielä hiipi, että jos Vaasassa voitetaan niin homma kääntyy, mutta tähän en paljoa jaksanut luottaa.

Nyt voi antaa korkille kyllä erityismaininnan uskon horjumattomuudesta Ässiin. Olen kateellinen siitä, että joku pystyy luottamaan näin vankasti Ässiin tällaisilla hetkillä. Perkeleen hieno asenne korkki!
 

Materazzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Hokki,Edmonton
Onnea Ässille sarjapaikan säilyttämisestä. Systeemi on väärä, playoutit pois ja SM-liigan runkosarjan hännänhuippu karsimaan mestiksen voittajan kanssa. Toivottavasti ensi kaudelle asia korjaantuu.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Huhhuijaa, nyt on mahdottoman levollinen ja helpottunut olo. Ihan siinä silmäkulmat kostui kun tv:n välityksellä katselin Isomäen meininkiä pelin viimeisillä hetkillä. Kiitos Ässät hienosta taistelusta! Näitä hetkiä tulee taas muisteltua monta vuotta...ja jollain tavalla kävi Alpo jopa sääliksi ottelun jälkeen, sen verran väsyneeltä ja liikuttuneelta ukko vaikutti. Noh, jokohan olisi hänelläkin eläkkeen aika...

Mutta, nyt tämän ketjun voi puolestani haudata, ja mielellään mahdollisimman syvälle. :D
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oikein paljon onnea Ässille sarjapaikan säilyttämisestä! Hienoa nähdä taas patapaidat ensi kaudella liigassa, ja tervetuloa Jyväskylään! Antaa Spårtin poikien pelata RoKia, D Teamia yms. vastaan.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vilpittömät onnittelut Ässille!
Oikea joukkue voitti,eikä tarvi Tammisen maanista meuhkaamista seurata ensi kaudellakaan.
 

papa durdin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vatsassa kaverin tekemää hyvää sahtia ja mieli kiitollinen illan pelistä. Uskalsin toivoa Ässiltä kovaa suoritusta ja selvää voittoa ja sen sain. Kiitos Ässät! Tunnelma oli kuin hopeakeväänä ja mikä parasta, joukkue sai kaikkien porilaiskatsojien tuen. Oli hienoa olla isän 30 vuotta vanha ässärotsi niskassa seisomakatsomossa ja huutaa omilleen. Me kuulumme liigaan.

En lähde ruotimaan Tammisen ja Suhosen sanomisia vaan kiitän koko joukkuetta, eritoten Kilpeläistä ja kovia junnujamme - teissä on tulevaisuutemme! Kiitos Peltosen Pasille esimerkillisestä urasta Porin Ässissä!
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Onneksi kavi nain, pelkasin pahinta mutta assat hoiti homman kotiin ja silla hyva. Sm¬liiga ei olisi yhta mielenkiintoinen ainakaan itselleni jos porin assat ei siihen osallistuisi. Kiitokset ja onnittelut poriin. Ensi kaudella sitten paremmin!
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
... heittelikö Sport-fanit oikeasti matsissa jotain kananmunia seisomakatsomoon? Vai mitä tuolla Sport-foorumin puolella porilaiset rähisevät?
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Hirsimäki kirjoitti:
Hirsimäen mukaan Mestis olisi ollut Ässille kuitenkin "jonkinlainen tuho".

"Aivan kaikki olisi revitty auki. Jokainen pelaajasopimus ja jokainen sponsorisopimus".

Aamuisessa SK:ssa ahola oli maininnut että vain yhdellä pelaajalla on liigapykälä..

Pelaajisto jatkaa suurimaksi osaksi.

Tavallaan olisi ollut mielenkiintoista tietää miten tämä asia olisi todellisuudessa ollut. Nythän itse kukin puhuu sujuvasti ristiin. Se on selvää, että syvään kuseen olisi Ässät itsensä saattanut, jos asiat olisivat olleet noin kuin Hirsimäki kertoilee. En tiedä mikä tilanne (muissa) liigaseuroissa mahtaa olla näiden asioiden suhteen ensi kautta ajatellen, mutta aikalailla ajattelematonta ja ylimielistä asennetta osoittaa, jos kolmessa tai neljässä seurassa ei havahduta tästä tapauksesta ja mietitä ihan rehellisesti niitä synkempiäkin vaihtoehtoja erinäisiä sopimuksia sorvattaessa. Tosin en yhtään yllättyisi, jos liigajohdossa näistä karsinnoista säikähtäneenä alettaisiin jo sorvaamaan jotain toisenlaista järjestelyä ensi kevääksi. Nythän karsinnat eivät todellakaan menneet Vuorisen ja kumppaneiden mielen mukaan, vaikka pahimmalta sentään vältyttiin eli vaikeahko uskoa ettei siellä suunnassa tähän uhkaan jotenkin reagoitaisi.
 

GoldenWrist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tamin itkuraivarit
... heittelikö Sport-fanit oikeasti matsissa jotain kananmunia seisomakatsomoon? Vai mitä tuolla Sport-foorumin puolella porilaiset rähisevät?
Kyllähän ne pohjanmaan juntit niin teki... Todella kypsää ja fiksua käytöstä niinkuin koko poppoon toiminta kaikkine provoineen yms. lauantain pelissä ylipäätään. Se on varmaan valmentajalta opittu miten hävitään kunniakkaasti.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Onnittelut Ässille! Toivoin Sportta liigaan ja veikkasin heidän voittavan, mutta hyt on todistettu, että Ässät on Sportia parempi eikä kuulu mestikseen. Onneksi olkoon.

P.S. Ape ulos liigasta!
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Hetken eli jo toivo että tämän topicin saa lukita ja hukata jonnekin mappi Ö:hön muutta vielä mitä. Samalla joukkueella ja ennenkaikkea samalla valmentajalla mennään. Kohti uusia playoutteja!
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Mitenkä Ässien kävisikään, jos Mestis ei kutsukaan? Tuleeko tehtyä riittävän suuri tuuletus?

... Nythän on vaarana, että Alpo & co saa joukkueen voittamaan kaksi viimeistä peliä, ja mikään ei muutu. Eihän siinä mitään, jos liigapaikka säilyisi ja organisaatio laitettaisiin uusiksi, mutta eppäillä tuota soppii.

Inhottaa olla oikeassa. Voipi olla, että Porissa pelaillaan playoutteja ja karsintoja jatkossakin. Tai sitten Alpo & kumppanit näyttää epäilijöille, mistä kana pissii. Vaikka eppäillä tuota soppii.

Vai meinaakohan teatterimies vain jatkaa draaman tekoa? Jos näin on, niin aika kivasti on onnistunut saamaan tunteita esiin ekalla kaudella. Ainakin kannattajat on olleet melkoisessa tunnemyrskyssä. Ensi kaudella pitää tietenkin koittaa laittaa paremmaksi, mitä se sitten tarkoittaakaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös