paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Länsirannikon "hegemoniakamppailussa" kohtaavat, viidennen kerran tällä kaudella, kotijoukkue Porin Ässät ja vierailija Rauman Lukko. Sarjataulukossa joukkueiden sijoitukset ovat ehkä jopa hämmentävät, kun ottaa ajankohdan huomioon. Ässät on jämäkästi suorassa playoff-paikassa kiinni, viidentenä. Lukko puolestaan taistelee viimeisestä paikasta playoff-karsintoihin, ja on tällä hetkellä kahdestoista. Tämän kauden paikallisissa Lukko on ollut selkeä vastaantulija. Ässät on ottanut jokaisesta kamppailusta täydet kolme pistettä ja Lukko on neljässä ottelussa tehnyt yhteensä neljä maalia. Kahdesti Juuso Riksman on nollannut raumalaiset tyystin.

Kotijoukkue on siis vankistanut asemiaan kuuden joukossa. Ennen tiistain kierrosta Ässät on 6 pistettä JYP:ä edellä ja seitsemäntenä oleva SaiPa on jäänyt kahdeksan pisteen päähän. Lauantaina Ässät kävi, varsin vajavaisella kokoonpanolla, ottamassa taisteluvoiton Turusta. Tosin vasta rl-kilpailun jälkeen. Ottelun suuri sankari oli, kukapa muukaan, kuin SM-Liigan parhaisiin maalivahteihin lukeutuva Riksman. Ässien maalin varsinaisella peliajalla teki Aki Uusikartano ja rl-kisan ratkaisi, jäänviileällä suorituksellaan, maalipörssin top-5:ssa paistatteleva Kristian Kuusela. Ässien on helppo lähteä peliin. Varsinaista pakkovoiton tunnetta tuskin on, ja kun sairastupakin pikkuhiljaa taas tyhjenee näyttää kaikki valoisalta ennen naapuruksien koitosta

Myös vierailijat kohtasivat edellisessä ottelussaan TPS:n. Myös tuolloin varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin, molempien tehdessä kolme maalia. Lukon maaleista vastasivat Mestiksestä tullut sentteri Sami Ryhänen, nikkarihyökkääjä Jamie Wright, sekä nuori lupaus Petri Lammassaari. TPS kuitenkin ratkaisi elintärkeän pisteen itselleen jatkoajalla, Vladimir Sicakin asetellessa ratkaisijan viitan harteilleen. Tiistaisesta kohtaamisesta Lukon olisi kaavittava jollakin väkipakolla kolme pinnaa itselleen. Niin sanottu pakkovoiton paikka. Ero TPS:n ei saisi venähtää enää yhtään pistettä, jotta hyvät mahdollisuudet playoff-karsintoihin säilyisivät. Liekö Ässät kuitenkin edelleen ylittämätön este Lukolle tällä kaudella?

Tiistai-illan huuman päätirehtöörinä pilliin vislailee Markku Kruus ja mies saa linjoilleen parivaljakon Mikko Kekäläinen-Jussi Terho.

Ässien kotisivujen otteluennakko
Jatkoaika.comin otteluennakko

Viimeisimmät ottelut:

Ässät:

14.1. Ilves - Ässät 4-3 rl.
19.1. Ässät - KalPa 5-1
21.1. Ässät - Kärpät 4-1
24.1. SaiPa - Ässät 3-2 ja.
28.1. TPS - Ässät 1-2 rl.

Lukko:

14.1. Lukko - Blues 2-1
20.1. Jokerit - Lukko 2-4
21.1. Lukko - Pelicans 3-0
24.1. Kärpät - Lukko 3-2
26.1. Lukko - TPS 3-4 ja.

Loukkaantumiset / Poissa kokoonpanosta:

Ässät: Justin Forrest (aivotärähdys) & Marko Toivonen (selkä)

Lukko: Markku Tähtinen (kyynerpää), Toni Porkka (polvi), Juhamatti Yli-Junnila (nilkka) & Tomas Kucharcik (polvi)

Parhaat pistemiehet TOP5:

Ässät:

1.) Marko Kivenmäki 42. 13+27= 40p 60min
2.) Kristian Kuusela 42. 17+14= 31p 26min
3.) Aki Uusikartano 40. 5+21= 26p 40min
4.) Rob Hisey 33. 11+9= 20p 62min
5.) Pasi Peltonen 42. 4+10= 14p 84min

Lukko:

1.) Jamie Wright 41. 12+14= 26p 71min
2.) Shayne Toporowski 41. 10+16= 26p 101min
3.) Tommi Hannus 42. 16+8= 24p 20min
4.) Teemu Normio 31. 5+10= 15p 16min
5.) Markku Tähtinen 31. 5+10= 15p 46min

Taisteluparit:

Riksman vs. Langkow
Nickerson vs. Toporowski
Forsbacka vs. Levokari
Kuusela vs. Hannus
Kivenmäki vs. Wright

-paze-

PS. The Rockille kiitokset tilastoniiloilusta..
 
Jos kuitenkin niin käy, että Markku Tähtinen korvaa Toni Koivusen, lupaan olla menemättä kertaakaan tällä kaudella enää hallille.
nimimerkki Raúl

Radek

Jäsen
Sm-liigan yhden kauden jäähyennätys kirjataan uudestaan illan ottelussa. Tällä hetkellä ollaan tasoissa HIFK:n kanssa 1283 minuutissa. (Tähän hehkutusta)
Tärkeät pisteet molemmille ja toivottavasti saadaan kunnon kiekkonäytelmä. Lippuja on myyty otteluun jo nyt mukavasti ja varmaan saadaankin makea yleisömäärä tiistaipeliksi.
 

Korinekki

Jäsen
Äärettömän tärkeä peli siis tänään edessä Lukolla. 3 pisteen voittoja pitäisi alkaa tulla, jos kauden jatkumisesta runkosarjan jälkeen meinataan Raumalla edes unelmoida.
Ässät on kaikenkaikkiaan erittäin hyvässä vireessä. Padan pelejä on tällä kaudella tullut nähtyä Lukkoa useammin ja vaikka Lukko on piristynyt, niin Ässät on selkeä suosikki. Mielenkiintoinen matsi joka tapauksessa tulossa ja itsekin taidan lähteä seuraamaan.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Enpä kovinkaan paljon uskaltaisi pelimerkkejäni tänä iltana Lukon voiton puolesta sijoittaa. Ässät on läpi kauden pelannut selkeästi Lukkoa paremmin ja ollut parempi myöskin joukkueiden keskinäisissä otteluissa. Lisäksi täytyy muistaa se, että Lukolta on kolmen ensimmäisen hyökkäysketjun sentterit sairaslistalla ja maalilla maalivahti, joka ei ole satakunnan paikallispeleissä juhlinut.

Pisteitä Lukko toki tarvitsisi erittäin kipeästi ja tänäänkin olisi tietynlainen pakkovoiton paikka. Se lienee kuitenkin varmaa, että Porissa nähdään tänään aivan erilainen Lukko kuin mitä nähtiin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa joulukuussa. Mahdollisuudet voittoon ovat olemassa, mutta selkeä ennakkosuosikki Ässät on, siitä ei pääse mihinkään.
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En kovin optimistisesti Lukon mahdollisuuksiin tässä pelissä usko. Riksman arvatenkin on taas liekeissä, joten maalinteko tulee olemaan porissa vaikeaa. Tällä kaudella nämä paikallispelit ovat olleet niin selkeästi Ässien kauraa, että vaikea on uskoa minkään muuttuvan tässäkään pelissä. Kolmen pisteen voittoja Lukko nyt tarvitsisi.
 
"Aina kuljemme ylväinä, meidän laulumme soi"
-Teräsbetoni-

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko tänään:

Langkow, (Jokela)

1. kenttä
Toporowski-Ryhänen-Saarela, Bruun-Hämäläinen

2. kenttä
Wright-Salonen-Hannus, Paukkunen-Levokari

3. kenttä
Lammassaari-Vainiola-Luovi, Mäkelä-Lehtonen

4. kenttä
Hagelberg-Kauvosaari-Normio,Heikkinen-Nordlund
 

Jokke

Jäsen
Tasainen peli varmasti tulossa. Veikkaan, että Ässät voittaa jatkoajalla 3-2.

Yleisöä tulossa ihan mukavasti paikalle, promenadista poimittua:

Ässien ja Lukon Sm-liigaottelu kerää kansaa illalla Isomäkeen. Puoleen päivään mennessä ennakkoon oli myyty 3700 lippua, lukemaan on laskettu myös kausikorttilaiset. Jäähallin lipunmyynnissä myydään normaalisti vielä 1500- 1800 lippua. Eli Ässät- Lukko ottelua seuraa ainakin 5000 katsojaa. Ässien toimistolta korostetaan, että vielä mahtuu hyvin ja lippuja on saatavissa.

Ässät kiittää. :)
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Radek sanoi:
Sm-liigan yhden kauden jäähyennätys kirjataan uudestaan illan ottelussa. Tällä hetkellä ollaan tasoissa HIFK:n kanssa 1283 minuutissa. (Tähän hehkutusta)
Pienet seisaaltaantaputukset olisi paikallaan, kun tämä historiallinen hetki tapahtuu.

Seisomakatsomossa ei varmaan tänään turhan väljää ole, mikä on ihan hyvä asia. Forsbacka palaa kokoonpanoon nöyryyttämään raumalaisia jatkuvilla kaksinkamppailuvoitoillaan. Lukko saapuu hirveät paineet niskassa ja se voi näkyä kahdella eri tavalla. Joko selkeänä ylilatauksena tai yhtenä kauden parhaana pelinä. Veikkaanpa, että tällä kertaa on tulossa tasaista ja vähämaalista. Kumman puolella mahtaa Mika Toivola tänään olla?

Veikkaus: 3-1
 
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Ässät tänään:

1. kenttä:
#21 Kivenmäki (AK) - #31 Uusikartano (AK) - #8 Kuusela (AK)
#6 Peltonen (AK) - #50 Nickerson (AK)

2. kenttä:
#42 Komarov - #7 Rautee - #71 Kaipainen
#33 Pentikäinen - #45 Törnvall

3. kenttä:
#18 Joensuu - #26 Hisey - #16 Ramsay
#14 Rontti - #52 Saarinen

4. kenttä:
#37 Kiilholma - #22 Kuparinen - #29 Forsbacka
#24 Hietamäki (7.puolustaja) - #23 Takala (13.hyökkääjä)

Maalivahdit:
#34 Riksman (AK)
#30 Nissinen

Lähde: www.sm-liiga.fi

* Patrik Forsbacka palaa nelosketjun laitaan sekä Rob Hisey kolmosketjun sentteriksi. Leo Komarov siirtyy kakkosketjun laitaan ja pudottaa näin ollen Tuomas Takalan 13. hyökkääjäksi. Iikka Törnvall korvaa selkänsä uudelleen loukanneen Marko Toivosen puolustajapareissa.
 
Life is just a place where we spend time between games.

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viidettä hakemaan!

Siitä tässä kai kysymys. Millään muulla ei ole mitään väliä. Tosin, tilanteesta johtuen peli on varmasti aika tarkkaa vääntöä puolin ja toisin. Ja toisaalta, tilanteesta johtuen, pelissä jotain aiemmasta poikkeavia merkkejä. Ässät on voittanut yllättäen kaikki neljä eikä monien odottamaa romahdusta ole tapahtunut. Viimeksi Porissa Ässät oli omaa luokkaansa eikä Lukolla lopulta ollut mahdollisuuksia. Tämän jälkeen Lukko vaihtanut valmentajaa, tarttunut viimeiseen oljenkorteensa ja pelaa lähes veitsi kurkulla sen suhteen, päättykö pelit runkkariin vai ei. Ässät puolestaan haluaa lisää hyvää sijaa 7. ajatellen. Eli tietynlaista, kevätkauden peleille ominaista tahtoa ja tappamisen meininkiä ilmassa.

Lukon epäonni senttereiden kohdalla on jatkunut, päävastuu nyt Ryhäsellä ja Salosella. Jäätävää. Periaatteessa tuossa kokoonpanossa kaiketikin oikealla valjastuksella potentiaalia, mutta tässä tilanteessa, jotenkin tasapainottomalta vaikuttaa. Vahvuuksiakin on eli kaikki kääntyy siihen, kuinka paljon J.Koivu saa miehistä vielä pumpattua irti ja onko Lukko-leirissä vielä 100% usko. Jos on, niin tuo materiaalihan riittää mainiosti. Lisäksi, Lankun pitäisi ottaa kiekkoja kiinni.

Ässillä nuo tärkeät puolustuspään poissaolijat nostavat jännitystä. Toisaalta, Forsbacka palaa täydentämään nelkun ja tuo toivon mukaan ryminää mukanaan. Tasasta ja kiihkeetä vääntöä. Uskotaan 3-1 voittoon ja mielenkiintoiseen kiekkoiltaan

Meille se on siinä mielessä realismia, että meillä ei loukkaantumisten takia ole varaa ottaa jäähyjä, vaan tiettyjen äijien on pakko pysyä kaukalossa. Toisaalta, mitä enemmän peleissä on ollut tunnetta, sitä paremmin ne matsit ovat tuntuneet sopivan meille...Peli menee edelleen puolustusvoittoisemmaksi ja voi olla, että siellä sattuu ja tapahtuu kun on tämä tilanne.

Näin siis Toivola Urheilulehden otteluennakossa
 

Temp

Jäsen
Viidettä voittoa Lugusta tullaan katsomaan. Maalintekijät Forsbacka, Kiilholma ja Mave tekee ensimmäisen maalin pitkään aikaan. Ottelun lopputulokseksi veikkaan 4-0, joten joku tekee vielä yhden.

No ei se nyt ihan noin mustavalkoista ole, mutta jos pata tekee maalin ekan 10 minuutin sisään niin alkaa kettupaitojen housut tutisemaan. Jälleen kerran klisee eka maali on tärkeä, mutta tärkeämpi Lukolle.
 

Jerkkola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Porilaiset, etenkin Ässät.
Toivottavasti tulee kuuma vääntö, jotta pääsisi kunnolla fiilistelemään. Hiukan on paha tunne, joten tuloksia en ala veikkailemaan.

Mihin aikaan Winstoniin pitäisi ilmaantua, jotta hallille menevän bussin kyytiin ehtisi?
 

Jakkara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kun katsoo tuota Lukon sentteriosastoa niin aika heikoissa kantimissa Lukon pelin rakentelu on.

1. kenttä Sami Ryhänen, Keskushyökkääjä AK
2. kenttä Sami Salonen, Keskushyökkääjä
3. kenttä Ville-Vesa Vainiola, Keskushyökkääjä
4. kenttä Jarkko Kauvosaari, Keskushyökkääjä

Paras (käytetään nyt tuota sanaa) taitaa olla alisuorittaja liigajumbo Kalpasta.
Kyllä täytyy ihmeitä tapahtua, että Lukko saa tänään yli 2 maalia.
Muutama rääpäisy ylivoimalla viivasta voi upota, muuten varmaan aika vaisua.

5-1.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
En mää ainakaan takki auki lähtisi peliin tänään. Meinaan, niin huonoa lukkoa ei voi olla olemassa kuin viime matsissa oli ja silloinkin iskivät kolme ylivoimamaalia, oikeastaan jokaisesta paikastaan mitä oli. Nyt puolustus kuntoon ja sellainen 3-0 voitto niin olen ihan tyytyväinen. En kyllä usko tappioon, mutta en alkaisi vetoakaan lyömään vaikka Veikkaus antaa Ässille yhden markkinoiden parhaista kertoimista ja selkeän ylikertoimen. Periaatteeni omien pelaamatta jättämisestä voittaa järjen tällä kertaa.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
Jerkkola sanoi:
Toivottavasti tulee kuuma vääntö, jotta pääsisi kunnolla fiilistelemään. Hiukan on paha tunne, joten tuloksia en ala veikkailemaan.

Mihin aikaan Winstoniin pitäisi ilmaantua, jotta hallille menevän bussin kyytiin ehtisi?
Puoli tuntii ennen pelii se on muistaakseni yleensä lähtenyt...


Kyllä Ässät tänää pelin klaaraa. "Voittamisen kulttuuri" pakottaa. :) Toivottavasti on paljon porukkaa ja tunnelma katos. Ennakkoon on lippuja menny vissiin tosi hyvin.

Veikkaan, et Ässät voittaa 4-1.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
korkki sanoi:
Nyt puolustus kuntoon ja sellainen 3-0 voitto niin olen ihan tyytyväinen.
Tyytyväisiä ollaan täälläkin.

Periaatteeni omien pelaamatta jättämisestä voittaa järjen tällä kertaa.
Kokeile ensi kerralla vaikka tulosvetoa ja kunnon pyssyllä!

No joo, olihan se selvä, että täydet pisteet napataan taas pisteautomaatilta. Tällä kertaa korjailtiin taas suuntanumeroita ja laitettiin lukemat 3-0:aan. Ihan makoisaa kyllä kieltämättä! Riksman on niin sanotusti pleijarikunnossa ja olen tarkistanut Ässien tavoitetta sen verran, että eiköhän hilata se suoraan tuonne kotietuun eli 4:n sakkiin?

Saa kyllä aikamoinen taiteilija se lukon uusi tsekkiraakki olla, jos kettupaidat meinaavat edes play-off karsintaan tänä vuonna osallistua, varsinaisista kauden juhlaotteluista puhumattakaan. Aikamoinen temppu joukkueelta, joka on kuitenkin Ässiä paperilla niin perkeleesti parempi nippu.

Hienoa Ässät!

Edit: Koskahan viimeksi nollapelin pelannut maalivahti ei ole saanut 3:a IS-tähteä? Tänään nuo tähtöset Riksmanin nokan alta vei P.Peltonen, vaikka torjuntoja Juusolle tuli kuitenkin kohtalaiset 28 kpl.
 
Viimeksi muokattu:
Are you Bockybautakallio?

Simon#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvä matsi, kaksi ekaa erää komiaa peliä.

Olen ihan varma että ekassa erässä yks Maven veto kimposi maalin takaraudasta ulos. Peli jatkui tosi kauan sen jälkeen, ja keltapaita päätti läpiajonsa hetki sen jälkeen lämmäämällä hartiat rytkyen tolppaan, joten seeprat kai unohti koko jutun. Näyttikö se A-katsomoon vain siltä vai huomasivatko muut samaa? Neljä-munako siitä olisi pitänyt tulla?
 
Hyvä meidän joukkue!

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olipas siinä hieno peli kerrassaan. Kaksi erää totaalista nöyryytystä, 5-5-pelissä Lukolla ei ollut minkäänlaista saumaa missään vaiheessa. Useampaan otteeseen näkyi katsomoon suoranainen leikittely vastustajan kanssa. Parin ensimmäisen erän perusteella Lukko on ja pysyy kymmenen parhaan ulkopuolella. Tuolla esityksellä ei mitään asiaa ylöspäin. Ihan sama kuka siellä kentällä kävi, joka tapauksessa kentällä oli aina 5 eri suuntaan päättömästi harhailevaa kettupaitaa. Olisin erittäin huolestunut, mikäli olisin joskus hairahtunut sympatiseeraamaan tuota joukkuetta...

Asiaan. Ässät on tällä hetkellä yksinkertaisesti tiivistettynä Joukkue sillä isolla kirjaimella varustettuna. Joka jätkä painaa joka ikisen tilanteen sata lasissa mutta silti koko ajan järki mukana. Turha nassutus ja kiukuttelu jätettiin tänäänkin topoliinien yms. huoleksi, itse keskittyen pelkästään olennaiseen. Tähän kun vielä lisätään jokaiselle pelaajalle koko ajan vain lisääntyvä itseluottamus ja sitä kautta esiin tulevat luovat ratkaisut, Ässät osaa konemaisen suorittamisen lisäksi myös viihdyttää. Ja sitä me katsomossa osaamme kyllä arvostaa...

Eihän tässä jaksa keskittyä mihinkään erityiseen tapahtumaan illan pelissä. Palikat ovat kohdallaan, ja Ässät on huippuvireessä. Ja siinä sivussa vielä Satakunnan ylivoimaisin jääkiekkojoukkue, joka on kyykyttänyt tällä kaudella raumalaisen kettulauman totaalisesti.
 

JanJ

Jäsen
Illan kettumiinukset:
- Eepi. Aivan yössä, sumussa, vanhuuden alhossa tms. Täysin luokaton ja käyttökelvoton esitys. Kruununa "lämärit" jotka eivät lentäneet ilmassa maalille asti, tai eivät aina edes kohti.

- Toporowski. Hiljeni aina kun kuka tahansa Ässäpakki kävi tönimässä. Sensijaan jaksoi töniä vain Kuuselaa ja Kivenmäkeä.

- Kruus. Lukkopaita puuttui päältä. Mies silminnähden pelkäsi ottelun alussa. Totaalisen väärä tuomari tiukkaan matsiin.
 
Itku... itkupotkuraivari... itkee... itke... itku... itku... itkultasi... itkupotkuraivari... itkemiseltäsi... itku... itke... itkeminen.... itku...kooste Daespoon kiekkokeskustelutaidoista

Nipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, Canadiens
JanJ sanoi:
Toporowski. Hiljeni aina kun kuka tahansa Ässäpakki kävi tönimässä. Sensijaan jaksoi töniä vain Kuuselaa ja Kivenmäkeä.
Mites tämä Nickerson vs. Toporowski. Oliko minkäänlaista säpinää? Mites Nikke muuten pelasi?
 

Flamez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, VT-HT
JanJ sanoi:
Illan kettumiinukset:
- Eepi. Aivan yössä, sumussa, vanhuuden alhossa tms. Täysin luokaton ja käyttökelvoton esitys. Kruununa "lämärit" jotka eivät lentäneet ilmassa maalille asti, tai eivät aina edes kohti.

- Toporowski. Hiljeni aina kun kuka tahansa Ässäpakki kävi tönimässä. Sensijaan jaksoi töniä vain Kuuselaa ja Kivenmäkeä.

- Kruus. Lukkopaita puuttui päältä. Mies silminnähden pelkäsi ottelun alussa. Totaalisen väärä tuomari tiukkaan matsiin.
Hieno ja erittäin korkeatasoinen analyyysi. Jatka ihmeessä samaan malliin..!!
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Flamez sanoi:
Hieno ja erittäin korkeatasoinen analyyysi. Jatka ihmeessä samaan malliin..!!
Juurikin näin. Hienoa, että raumalaiset kiekkofanit sentään osaavat ottaa kritiikin vastaan. Eepi tosiaan oli surkea, samaan kastiin voisi lisätä Pahin lisäksi kyllä koko joukkueen. Säälittävää räpellystä.

Topohiiri vs. Nickersonista seuraavaa: Jo alkulämmittelyssä oli havaittavissa pientä kitkaa näiden kaverusten välillä, mielestäni oli juurikin Topo joka "törmäsi" alkulämmittelyssä jäältä poistuessaan Hiseyyn. Nicke seurasi sen verran tuimasti kaveria katseellaan, että on suorastaan harmi, että tällä kertaa kyseessä ei tainnut olla joku niistä legendaarisista kirjoittamattomista säännöistä.

Pelissä sitä tuttua Topolaista, tiukkaa räksytystä linjatuomareiden takaa ja turhaa jälkipeliä Ässien taitopelaajia vastaan. Tokan erän jälkeen oltiin jo jotain tappelun tynkää hakemassakin, mutta nopeasti tämä kuivui kokoon. Julmia katseita ja pari rumaa sanaa, siinä se.

Koko ottelun pelkäsin, että taas joutuisi yksi avainpelaaja sivuun. Onneksi Nicken hermot kestivät, ja yksi raumalainen ulkomaalais"vahvistus" sai jatkaa iltaansa ilman nenän turvotusta.

JA siihen sitten vaikka nätti hymiö perään niin ei tule paha mieli.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Flamez sanoi:
Hieno ja erittäin korkeatasoinen analyyysi. Jatka ihmeessä samaan malliin..!!
Ei omasikaan ihan niitä huonoimpia ollut ;)

Juh, semmone peli tällä kertaa. Ensimmäinen erä oli Ässien totaalista hallintaa, maalipaikkoja oli 5-6 maaliin. Kahdesti Langkow joutui kaivamaan kiekon selkänsä takaa, mutta esitti toki tukun hyviä torjuntoja. Lukko oli kokonaisuutena ensimmäisessä erässä täysin haluton, eipä olisi uskonut, että kyseessä oli heidän kannaltaan tärkeä peli.

Toisessa erässä Ässät jatkoi siitä mihin ensimmäisessä jäi, ja Lukkokin vähän piristyi. Ehkä parhaimpia eriä tämän kauden paikallistaistoissa. Jamie Wright ampui erän alkupuolella hirmuisen lämärin ristikkoon. Ässät ratkaisi ottelun Pasi Peltosen yv-maalilla, tämän jälkeen ottelun voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä. Ässät piti Lukon viileästi ulkona maalitilanteista. Ässien puolustus hetkahti kolmannessa erässä vain Petri Lammassaaren komean yksilösuorituksen edessä, mutta tämäkin päätyi lopulta tolppalaukaukseen.

Että näin, rutiinipinnat Ässille. Tästä on jälleen kerran mukava jatkaa.

-paze-
 
Jos kuitenkin niin käy, että Markku Tähtinen korvaa Toni Koivusen, lupaan olla menemättä kertaakaan tällä kaudella enää hallille.
nimimerkki Raúl

Mig428

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät näytti jälleen kerran kuka Satakunnassa määrää!

Kyllä oli Lukkopelaajat ihmeissään kun Ässät pisti heti aloituskiekosta jäätävän ryminän päälle. Ei siinä sitten kahtakaan minuuttia ehtinyt vierähtää kun Mikko Rautee pisti kiekon ensimmäistä kertaa Langkown selän taakse. Kaksi ensimmäistä erää oli Ässien täydellistä hallintaa ja Lukko sai vain ajoittain tilanteita Ässien päätyyn. Ylivoimakuviot Lukko sai melko hyvin pyörimään, mutta viimeistelijöistä ei ollut tietoakaan. Lähes 14min ylivoimaa eikä maalin maalia. Päivän parhaan esitti Eepi 40v, jonka lämäri siniviivalta ylivoimalla meni valehtelematta 6 metriä ohi maalin ja siitä hän sai myös raikuvat aplodit yleisöltä.
Kolmannessa erässä Ässät hieman rupesi peruuttelemaan ja Lukko sai ajoittain painetta Ässien maalille. Mutta Riksman on kyllä niin loistavassa iskussa, että ei hänen selän taakse kiekkoa noin vaan pistetä. Ei taida sm-liigasta parempaa veskaria tällähetkellä löytyä. Nickerson pelasi jälleen hurjat minuutit ja hieman heikommin menneen tps-pelin jälkeen palasi taas omalle tasolleen(perkeleen hyvä). En kyllä löytänyt yhtään "heikkoa lenkkiä" Ässäpakasta tänään. Kaikilta loistava peli.

Ja yleisöäkin ihan mukavasti vaikka tälläinen häntäpään joukkue olikin vastassa. Lauantaina jatkuu "väriä katsomoon 2" merkeissä.
Kiitos!
 
Fuck authority!

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Tiedätteksö, minulla on tullut tuota Toporowskia seuratessa (3 ottelua, paikallisvääntöjä) mieleen viime kauden HooSee Toivonen. Tuimat katseet (noh, suu käy myös) ja muuta julmistelua, mutta ei hitto mennä vaikka mikä olisi. Paitsi jos toinen aloittaa.

Lukkofanit korjatkoot minut vääräksi. Tällainen kuva on vain jäänyt
 
"Minä sain oman jääkiekkomuistoni. Haluatko sinäkin - ÄIJÄNSUOLTA?" (Tosin keväällä ol, niingon, kotonas)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy