Ässät - Jokerit to 5.1.2006

  • 17 792
  • 80
Tila
Viestiketju on suljettu.

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toisaalta mitä muuta on odotettavissa tällaisessa aattopäivän pelissä, missä on hurmoksessa oleva yleisö ja lievä humalatila.

Erän verran kolme - neljä fania keskittyi huuteluun seisomakatsomoon ja pari ilmeistyi ensimmäisellä erätauolla olutravintolaan laulaen "Me ollaan stadista..."

Eiköhän joka paikkakunnalta tämän jälkeen löydy ne muutamat tappelun haluiset 4700 katsojan joukosta.

En puolustele porilaisten käytöstä tai väkivaltaa lainkaan, mutta kyllä nämä muutamat Jokeri fanitkin provosoivat aika hyvin.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näkkäri kirjoitti:
Muistakaa nyt, että nämä "jokerifanit" oli oikeasti korkeintaan 15-vuotiaita lapsia kokeilemassa siipiään oikeassa maailmassa.

Jep. Tämä Selänne-paitainen teinari varsinkin intoutui vittuilemaan seisomakatsomolle. Ablodit oli valtaisat kun järkkärit kiikkuttivat tämän kiljupöhnässä olleen teinixin hallista ulos. Tuli tosin jotain toista kautta uudelleen halliin. Taisi niillä teiniritsoilla olla väärennetyt henkkarit, kun itse ainakin ihmettelin, mitä tekivät kaljajonossa. Ikijokeria nämä siellä ainakin huutelivat :).

Peli oli Ässiltä ihan OK. Ensimmäinen erä oli Ässiltä ylivoimainen esitys, mutta Toivola tarjosi Jokereille maalin erän loppuun. Jokereiden avausmaalista huolimatta voittajasta ei ollut epäselvyyttä missään vaiheessa, sen verran parempi Pata oli. Nickersonin jäähy pisti naurattamaan. Puhdas ja kova taklaus, mutta naisten käsipallotuomari Toivola antoi jäähyn ryntäyksestä! Vauhtia ei ollut taklauksessa nimeksikään. Laji kai on edelleen jääkiekko?
 

crash&banger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä se nykyää on semmoinen juttu että kovaa taklaaminen ja ryntäys on sama asia tässä nykyliigassa jos kaveri kaatuu ni väittäisin et 70% varmasti taklaaja jäähylle joutuu..
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Suomen maajoukkue, altavastaajat
Janiz80 kirjoitti:
Kun omaa jo valmiiksi sellaisen naaman, jolla voisi saada muutenkin känniseltä laumalta turpaansa...

Just. Tämä kertoo valitettavasti enemmän kuin tarpeeksi ajatusmaailmastasi. Huh-huh.
 

dändi

Jäsen
Blackie kirjoitti:
Nickersonin jäähy pisti naurattamaan. Puhdas ja kova taklaus, mutta naisten käsipallotuomari Toivola antoi jäähyn ryntäyksestä! Vauhtia ei ollut taklauksessa nimeksikään. Laji kai on edelleen jääkiekko?

En tiedä kuinka punamustista laseista peliä katsoit, mutta kakkonen oli kyllä paikallaan. Isona miehenä Nikke tuli tilanteeseen kädet pelottavan ylhäällä ja vauhtiakin tilanteessa kyllä jonkin verran oli.. Mielestäni Toivolan linja piti muutenkin kohtuu hyvin, lukuunottamatta avauserän lopun pimeää hetkeä.
 

MusanMake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Suomi
Tulipahan mieleen...

Mistähän se johtuu, että jokerifaneille aina käy niin joka paikassa, että heitä kohdellaan kaltoin niin yleisön, kuin järjestysmiestenkin toimesta. Yleisö kiusaa heitä ja haastaa tappelua ja järkkärit vie pihalle ilman syytä jne... Aina varsinkin Porissa ja vähän muuallakin. Mistä se voi johtua? Voisiko kyseessä sittenkin olla oma käytös ja "tulkaa matsin jälkeen pihalle koittamaan, homot"-tyyppiset rallatukset?

Sitten aletaan vielä itkemään, että miksi pikkuisia jokeripoikia vainotaan, kun eiväthän he muuta tehneet, kuin haukkuivat Porilaisia homoiksi, junteiksi, köyhiksi, jne... Pyydetään järkkäreiltä suojaa, että päästään bussille, vaikka ollaan ensin tunnin verran suu vaahdossa huudeltu, että kuinka paska paikka Pori on ja kuinka paskahousuja ämmiä Porilaiset ovat.

Nyt vaan lippis kätöseen ja todetkaa sellainen juttu, ettei toisten tonteille kannata tulla kuseksimaan, ellei uskalla kantaa vastuuta teoistaan. En minäkään ihan heti lähtisi vaikkapa HIFKin peliin huutelemaan kuinka homoja he kaikki ovat. En, ellen sitten ihan ehdoin tahdoin tapella haluaisi.

Kyllä minä sen ymmärrän, että vituttaahan se varmasti teitä tulla pitkän matkan takaa katsomaan kuinka meidän "köyhät" alistaa teidän "rikkaita" joka osa-alueella, mutta kyllä silti kannattaisi itsesuojeluvaisto säilyttää. Eikä siinä mitään: porukassahan teitä on varmasti tavallaan enemmän, joten on siellä luultavasti kohtuu-turvallista huudella. Tällä tarkoitan siis sitä, että teillähän on ne riidanhaastajaräkänokat siinä samassa nipussa, Kotijoukkueen kannattajien kovabyrkit on hajallaan ympäri hallia. Mutta voi se silti olla niin, että te olette niitä jotka keräilevät leegojaan, mikäli haluatte välttämättä riitaa haastaa. Siihen pitää olla valmis, jos kerran vittuilla pitää. Kyllähän täällä lyödä osataan. Aina ollaan osattu. Omahan on asianne sitten, jos selvästi tappelunhaluiselle kaverille pitää mennä nassuttamaan. Turha siinä on stadin tissiposkien sitten itkeskellä, kun ne mamman ostamat lökäpökät onkin yltäpäältä räkänokan veressä ja siihen viimeiseen kiljukannuunkin meni joku Porilais-psykopaatti kusemaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös