Ässät - Jokerit to 5.1.2006

  • 17 792
  • 80
Tila
Viestiketju on suljettu.

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Janiz80 kirjoitti:
En viitannut tuolla äskeisellä suoraan siihen tappeluun, vaan hallilla tapahtunut provosointi ja tappelu sinänsä olivat kaksi eri asiaa, jotka sekoitin vain samaan lauseeseen.

No tämä selvä.. hallissa tapahtuneista kärhämistä ei itsellä olekaan mitään tietoa.

-paze-
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä Tero Toivola vihelsi ihan ok, antoi kaikesta huolimatta pelata. Muutamista jäähyistä voidaan olla erimieltä, mutta ne menivät tasan. Pitkän arpominen ensinmäisen erän lopussa meni oikein, sillä ns. etutuomari tekee päätöksen pitkästä, ei takatuomari, joka tässä kohtaan levitteli käsiään. Toivola luotti etutuomarin näkemykseen, joka muuten oli porilainen.
Pelistä sen verran, että oli varsin heikko peli. Jokerit oli ehkä heikoin vastustaja, joka on Porissa tällä kaudella käynyt.

Ässien asenne alkaa olla pelottava, sillä niin paljon tuli hasardeja. Jos tänään olisi ollut hyvä vastus, niin turpaan olisi tullut. Ässien pelaajat alkavat pikku hiljaa
Nielikäistymään eli alkavat kuvittella olevansa kiekollisia. Esimerkkinä Nickersonin älyttömät nousut, joista yksi oli päättyä Jokereiden maaliin kiekon menetyksen jälkeen tai Pentikäisen/ Saarisen neppailut. Nöyryyttä!! Jos tämä jatkuu, suosittelen lauantaina Tapparaa pitkäänvetoon.

Seurailin pelissä myös Rahikaista ja ihmettelen millä edellytyksillä kaveri pelaa Jokereissa. Ymmärtäisin jos hän olisi Lostedin kaltaisessa roolissa, mutta pelaavassa roolissa. Liike ei riitä, eikä näin ollen ehdi taklaamaan.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
paze17 kirjoitti:
Enpä olisi uskonut, että puolustelen täällä jokerifaneja, mutta kyllä se oli tämä yksi hullu "musasta" joka tämän aloitti, aukoi päätään tämän Zeron kaulahuivista ja kävi käsiksi.

Tätä tilannetta en nähnyt, mutta tämän Jokerifanin satuin erätauolla näkemään eikä sälli vaikuttanut mitenkään provosoivalta tyypiltä. On se saatana kumma, että aina kun vastustajan faneista löytyy yksikin isompi tai muuten erottuva kaveri, niin tällaisen kimppuun käydään välittömästi. Siis yleensä näin se on, tätä kyseistä riitaa en siis ollut todistamassa, joten siihen en ota kantaa.

Tänään voittoon riitti muutama toisen erän hurmosminuutti. Kolme maalia tappavaan tahtiin ja game over. Alussa pata painoi päälle todella kovaa ja maalipaikkoja oli ainakin neljään rysään. Harmi vaan, että lähes kaikki laukaukset ammuttiin Passmoren oikeaan patjaan. Ajoittain Jokerit sai luotua hyvin tilanteita, eikä vastustaja ollut ollenkaan niin huono kuin lukko viikko sitten.

Ässien nelonen pelasi taas pirun hyvin. Joka jätkä pelaa sata lasissa kunnon äijäkiekkoa, niin sitä pitää. Valkoinen intiaani oli taas perkeleen kova ja nappasi myös voittomaalin tililleen.

Tero Toivola oli aikamoinen turisti ja estää sai aivan niin paljon kuin halusi. Kaveri pelkää ilmeisesti liikaa kotipuluksi leimautumista ja viheltää varmuuden vuoksi reilusti vierasjoukkueen hyväksi. Ei näin!
 

dändi

Jäsen
Kiitos ässät..

On mukavaa huomata, että täysi pistepotti tulee nykyään jo hieman nihkeämmälläkin esityksellä. Pelin alku, ja se kuuluisa toisen erän viisi-minuuttinen olivat ehdottomasti ottelun parasta antia. Riksman poimi jälleen lähes kaiken mahdollisen ja mahdottomankin. Myös Takalan esityksiä oli ilo seurata: loistavaa av-pelaamista ja karvausta. Miehestä on vielä paljon iloa isomäen yleisölle..

Jokeri-fanit pitivät kohtuu hyvin mekkalaa hallissa, ja ansaitsevat siltä osin kehuja. Toisaalta mukana oli myös pari kusipäätä, jotka innostuivat heittelemään sieltä ''lipalta'' seisomakatsomon päälle kaikenlaista paskaa. Myös ottelun jälkeiset kuittailut ja vittuilut jokerifanien osalta jättivät huonon maun.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
paze17 kirjoitti:
No tämä selvä.. hallissa tapahtuneista kärhämistä ei itsellä olekaan mitään tietoa.

-paze-

Seurailin Jokeri ryhmää ja kaverin kanssa pohdittiin heidän kohtaloaan. Muutamat fanit ottivat tehtäväkseen huudella seisomokatsomoon ja erätauolla marssivat pubiin laulaen "Me ollaan stadista jne." Näitä oli siis vain muutama. Yksi taidettiin poistaakin toisessa erässä. Totesimme, että luultavasti n. 5000 porilaisesta löytyy se "Musan" jätkä, joka tämän jälkeen lyö jokaista Jokeri paitaista ja näköjään näin kävi.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
paze17 kirjoitti:
No tämä selvä.. hallissa tapahtuneista kärhämistä ei itsellä olekaan mitään tietoa.

-paze-

Tuo samainen nollahan jo kerran haettiin järkkäreiden toimesta pois seisomakatsomon reunoilta, kun mies tuli turhan innokkaasti riehumaan Jokeri-maalin synnyttyä. Tuolloin ensi kerran kaverin provosoiva käytös pisti silmään. Myöhemmin kaljakatsomosta totesin homman jatkuvan, oli ilmeisesti ollut "yhteyksissä" siihen suuntaan myös ekan erän aikana...

No tästä ei sen enempää. Tähän kuitenkin aiemmin viittasin; tuon kaltainen käytös johtaa helposti ongelmiin, järkkäreitäkin varmasti vituttaa tuollainen pelleily. Totta hitossa naama jäi monelle mieleen, onneksi sentään tuli voitto. Muuten olisi saattanut löytyä useampikin, joka kaveria olisi käynyt tervehtimässä. Tämän totesin jo ekalla erätauolla.
 

Patapimu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
JustinCase kirjoitti:
Osaako joku muuten kertoa, että miksi Riksmanille tänään voitto tuntui maistuvan erityisen hyvälle? Mieshän tuuletteli pelin jälkeen, kuin olisi MM-kisajoukkueeseen valittu.

Pata on liekeissä!

Kyllä Riksman tuuletteli noin jo lukkopelin jälkeen, melkein enemmänkin. Silloin kääntyi seisomakatsomoon päin ja tuuletteli kunnolla =)
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Pelasiko "Rystyset" Rahikainen #44 paljon? Antoiko taklauksia? Oliko kiekko usein lavassa?
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Cairns kirjoitti:
Pelasiko "Rystyset" Rahikainen #44 paljon? Antoiko taklauksia? Oliko kiekko usein lavassa?

TosiFani vastasi tähän.


TosiFani kirjoitti:Seurailin pelissä myös Rahikaista ja ihmettelen millä edellytyksillä kaveri pelaa Jokereissa. Ymmärtäisin jos hän olisi Lostedin kaltaisessa roolissa, mutta pelaavassa roolissa. Liike ei riitä, eikä näin ollen ehdi taklaamaan.
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
TosiFani kirjoitti:
Seurailin Jokeri ryhmää ja kaverin kanssa pohdittiin heidän kohtaloaan. Muutamat fanit ottivat tehtäväkseen huudella seisomokatsomoon ja erätauolla marssivat pubiin laulaen "Me ollaan stadista jne." Näitä oli siis vain muutama. Yksi taidettiin poistaakin toisessa erässä. Totesimme, että luultavasti n. 5000 porilaisesta löytyy se "Musan" jätkä, joka tämän jälkeen lyö jokaista Jokeri paitaista ja näköjään näin kävi.

Samoja huomioita tein hallissa. Muutama jokerifani oli todella jurrissa ja käytös sen mukaista. Muuten hallissa jokerifanit pitivät hyvin mökää yllä. Omia kuuluu aina kannustaa.

Tämä "Musan" mies veti kyllä aika shown hallin pihalla. Muutama humaltunut jokerifani lähti mukaan, mutta selvät vei äijät bussiin. Asiallisesti toimittu. Älkää ny sitten heti tyrmäkkö meiän järkkäreitä Helsingin pääs. Lopuksi oikea mieshän siinä pois vietiin.

Itse peli oli kyllä Ässien heiniä. Tuomarin toiminnasta en kyllä tykännyt. Linja heittelee todella pahasti. Sitä paitsi se oli virhe, minkä Toivola teki ennen Jokereiden maalia!
Jatkoajan raportista poimittua:
Jatkoaika kirjoitti:
Kentän nuorin ja kokemattomin, toinen linjamiehistä, olisi ollut oikeassa, sillä aloitus olisi pitänyt olla keskeltä. Päätuomarilla on näissä kuitenkin lopullinen sana, ottelun erotuomarivalvoja Pertti Juhola selvensi

Mutta jokeritkaan mikään huono ollut. Tiukka hyvä matsi kaiken kaikkiaan. Ja muuten tunnelma pelissä oli mielestäni erittäin hyvä.

Kiitos Ässät!
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Virheitä sattuu, onneksi tänään ei siihen peli kaatunut. Seuraava on etusivun raportista, samasta, missä tuo tuomarivirhe todettiin.

- Joukkueella on tällä hetkellä käsittämätön itseluottamus. Jokereiden avausmaalin jälkeen haluttiin tehdä entistä enemmän kovaa duunia ja uskottiin nousuun, sillä fiilikset oli koko ajan korkealla, Forsbacka suitsutti.

Näkisin, että tämä seikka kääntää näitä otteluita padalle. Tänään Jokerit saivat sen pelätyn avausmaalinkin, mutta virtaa riitti silti ainakin Forsbackan puheiden mukaan. Nyt on tunnustettava, että tätä peliä en nähnyt edes radiosta, saati mistään muualta.

Nämä ovat niitä henkimaailman juttuja, joita varmasti jokainen voittoputkessa saa kokea, ja taas vastaavasti tappioputki karsii juurikin näitä asioita tekemisestä. Onpa äärettömän hyvällä mielellä patafanina, KIITOS ÄSSÄT!! Ja kyllä Jokereillakin vielä alkaa kulkemaan, eihän tuo sääliviiva kuitenkaan vielä kilometrien päässä ole.

By the way, ei masenna Jessen ja Leon pronssikaan. Keväällä se kirkastetaan??
 

rage

Jäsen
Suosikkijoukkue
T:mi Porin hitsaus ja rengas
Tero Toivola istahtaa penkille. Hän on väsynyt. Ja hikinen. Kyynel ilmestyy miespolon poskelle. Vapisevin sormin hän kaivaa pitkävetolappunsa mustien tuomarihousujensa taskusta. "Turhaa kaikki", hän tiuskaisee ja puree hampaitaan yhteen. Tero repii arvottoman lappunsa. Nyt hän jo itkee vuolaasti. Tämä pettymyksen riivaama mies ryhdistäytyy hieman. "Yksi asia täytyy vielä hoitaa", hän ajattelee. Tero kaivaa puhelimensa. Puhelimen näytöllä lukee: VIRMANEN. Tero huokaisee syvään ja painaa puhelimen vihreää luurin kuvaa. "Anteeksi Masa. Mä oikeesti yritin"...

Katkelma kirjasta: "Olisiko minun pitänyt ryhtyä jääkoneenkuljettajaksi?"


Kiitos Ässät. Joukkueella on uskomaton henki päällä. Nyt ei pitäisi sortua ylimielisyyteen. Jos tämä työmoraali jatkuu, niin runkosarjan jälkeen ollaan jossain muualla kuin Yyterissä. Kanki on muuten emäntä. Nickerson on isäntä. Ei voi mitään. Jokereista ei jäänyt postiivisessa mielessä yhtään peluria mieleen, paitsi Passmore.


Tuliko Tsadista enemmänkin näitä lastenkodista karanneita avohoitopotilaita? Säälittävää vittuilua kuuluu kestää mutta tappeluun haastaminen on monille eri asia.

Vinkki numero yksi: "Tulkaa koittaa matsin jälkeen, homot!" -laulun ansiosta joka hallista löytyy suurella todennäköisydellä yksi "homo", joka ilomielin tulee "koittamaan".

Vinkki numero kaksi: Jos noin iso prosentti "faniporukasta" haastaa riitaa ja käyttäytyy aggressivisesti, niin myös ulkopuolisille voi tulla "sivuosumia". Eikös matkanjärjestäjän kannattaisi miettiä millaista porukkaa ottaa mukaan? Vai oliko nämä 15v. katutappelijat ihan omalla lastenkodin pikkubussilla liikenteessä?

Vinkki numero kolme: Se liiman haistelu on oikeasti vaarallisempaa, kuin oluen juonti.

Itse en osallistunut yhteenkään rähinään, enkä edes sellaista nähnyt. Ajattelin jo hallilla, että avaudun tästä vieraiden käytöksestä. Nämä jutut pienistä väkivallan harjoittamisista eivät siis tulleet yllätyksenä.


Teillä on muuten yksi todella hyvä kannustuslaulu. Sanatkin ovat todella osuvat: Me, ollaan, kaikki Savosta! Joo-joo-jo-jo-jo-jo-Jokerit! Vai mitä siinä lauletaan?


Kolme pistettä. Pori kiittää ja kumartaa.
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
rage kirjoitti:
Tero Toivola istahtaa penkille. Hän on väsynyt. Ja hikinen. Kyynel ilmestyy miespolon poskelle. Vapisevin sormin hän kaivaa pitkävetolappunsa mustien tuomarihousujensa taskusta. "Turhaa kaikki", hän tiuskaisee ja puree hampaitaan yhteen. Tero repii arvottoman lappunsa. Nyt hän jo itkee vuolaasti. Tämä pettymyksen riivaama mies ryhdistäytyy hieman. "Yksi asia täytyy vielä hoitaa", hän ajattelee. Tero kaivaa puhelimensa. Puhelimen näytöllä lukee: VIRMANEN. Tero huokaisee syvään ja painaa puhelimen vihreää luurin kuvaa. "Anteeksi Masa. Mä oikeesti yritin"...

Katkelma kirjasta: "Olisiko minun pitänyt ryhtyä jääkoneenkuljettajaksi?"
Toi oli hyvä. Ja niin totta. Ainakin uskon syvästi näin.

rage kirjoitti:
Vinkki numero yksi: "Tulkaa koittaa matsin jälkeen, homot!" -laulun ansiosta joka hallista löytyy suurella todennäköisydellä yksi "homo", joka ilomielin tulee "koittamaan".

Vinkki numero kaksi: Jos noin iso prosentti "faniporukasta" haastaa riitaa ja käyttäytyy aggressivisesti, niin myös ulkopuolisille voi tulla "sivuosumia". Eikös matkanjärjestäjän kannattaisi miettiä millaista porukkaa ottaa mukaan? Vai oliko nämä 15v. katutappelijat ihan omalla lastenkodin pikkubussilla liikenteessä?

Onneksi seisoskelimme niin kaukana, etten nähnyt kuin muutaman sankarin örveltämiset pelin aikana. Jos jokereiden fanipojat ihan aikusten oikeesti lauleskeli em. lauluja, niin ei se ole yhtään ihme jos joku humaltunut porilainen kimppuun käykin. Sitä saa mitä tilaa ja elämä on.

Tämä peli oli minun osaltani tässä. Kiitos Ässät! Ja ei kun kaikki lauantaina huutamaan tampereen Pappara kumoon!
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Muistakaa nyt, että nämä "jokerifanit" oli oikeasti korkeintaan 15-vuotiaita lapsia kokeilemassa siipiään oikeassa maailmassa. Eihän tollasia finninaamoja saa lyödä, parempi kun laittaa ignoreen koko porukan vaan. Lapset pääsee betoniviidakosta maailmalle, ottaa kännin, halailee tyttöjä ja esittää kovaa jätkää, sitähän se on. Onhan niitä kunnollisiakin Jokerifaneja oltava, mutta he eivät nyt vaan olleet paikalla. Eikö niin?
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
mic82 kirjoitti:
Samoja huomioita tein hallissa. Muutama jokerifani oli todella jurrissa ja käytös sen mukaista. Muuten hallissa jokerifanit pitivät hyvin mökää yllä. Omia kuuluu aina kannustaa.

Tämä "Musan" mies veti kyllä aika shown hallin pihalla. Muutama humaltunut jokerifani lähti mukaan, mutta selvät vei äijät bussiin. Asiallisesti toimittu. Älkää ny sitten heti tyrmäkkö meiän järkkäreitä Helsingin pääs. Lopuksi oikea mieshän siinä pois vietiin.

Kiitos Ässät!


Ja lurpsista. Mitä väliä sillä on tuomitseeko Jokeri fanit meidän järjestysmiehet vai ei, henk.koht ei voisi ainakaan vähempää kiinnostaa. Tärkeintä on että Pata jyrää, on tullut viimiset 10 vuotta katsottua semmosta sontaa, siis yleensä, että tässä vaiheessa on turha lähteä nöyristelemään.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Cairns kirjoitti:
Pelasiko "Rystyset" Rahikainen #44 paljon? Antoiko taklauksia? Oliko kiekko usein lavassa?

Pelasi normaalit vaihdot. Kuten jo aikaisemmin sanoin, liike ei riitä liigaan tai oikeastaan pelisilmä ei riitä (Raipe ja Eepikin ehtii, vaikka ovat hitaita). En tiedä johtuiko jännityksestä vai mistä, mutta oli myöhässä tilanteista ja useimmin taklaus jäi tekemättä tai se myöhästyi ja Rahikainen kaatuili itse. Ei yhtään kunnon taklausta.
Yhden kerran taklasi, mielestäni (en ole varma koska toinen laita oli # 94, voin sekoittaa numerot), Ässien pakkia (Nickerson?) kädet ylhäällä päähän, mutta tässäkin menetti vain mailansa ja Ässät jatkoivat pyöritystä.
Ei suurempaa ärsytystä. Ensimmäisessä erässä yksi vääntö maalille jossa sai aikaan hässäkkää. Kokonaisuudessa ketju sai pelin aikana muutaman pyörityksen Ässien alueella.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Joku täällä sanoi, että Jokerit olisi ollut hyvä. Ja vitut oli! Yv aivan anaalista. Kivahan sitä kiekkoa on siirrellä, mutta laukoakin voisi joskus... ja kohti! Viisikkopeli aivan suolesta. Harhasyöttöjä tuhottomasti. Käytännössä kaikki kaksinkamppailut hävitään jne.

Lisäksi Jokerit oli eilen aivan täysi ämmälauma. Nickerson haastaa Vopatia, joka ei tee mitään. Katselee vain silmiin. Muutenkaan Ässien fyysisyyteen ei vastattu eilen mitenkään.

Pata on kyllä hurmoksessa tällä hetkellä. Ei ole isoja tähtiä, vaan Pata pelaa nyt joukkueena. Kaikki perustuu loistavaan maalivahtiin; Riksman otti eilenkin ne parit pahat kiinni, Passmore ei siihen pystynyt.

Katsomossa oli sentään ihan hyvä meininki. Pari hölmöläistä keskittyi vittuilemaan seisomakatsomolle, mutta suurin osa narrifaneista käyttäytyi hyvin ja keskittyi omiensa kannattamiseen. Sanotte mitä sanotte. Ottelun loputtua ihmiset menee yhtenä ryppäänä ovesta ulos. Onhan se odotettavissa, että iskujenvaihtoa tulee, kun näin homma hoidetaan. Onneksi järkkärit olivat todella skarppeina

Paska peli(Jokereilta), mutta tulipahan nähtyä tämäkin.
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Kyllä pelissä tappelukin nähtiin...

Eli pieni myllykin saatiin pelissä aikaiseksi, kun Jokereiden #15 Koivisto päätti näyttää peliälynsä ja haastaa Riksmanin tappeluun. Siinä sitten iskuja jaettiin muutamia, kunnes oli pakit välissä. Ei näin, Koivisto. Varsinkin, kun itse ajoi maalivahdin syliin.

Seuraavassa vaihdossa sitten Nickerson edellisestä tilanteesta hermostuen/innostuen päätti ajaa aika komeesti Järventie levyksi laidan viereen. Toki sai 2min ryntäyksestä, ja aiheestakin. Oli vaan aika komeennäköinen niitti, 45 asteen kulma ja kaikkea. Harmi, ettei ollut Koivisto kohdalla...Ei ollut, koska istui kakkosta boxissa.
 

C.Simon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Illuminati
JustinCase kirjoitti:
Seuraavassa vaihdossa sitten Nickerson edellisestä tilanteesta hermostuen/innostuen päätti ajaa aika komeesti Järventie levyksi laidan viereen. Toki sai 2min ryntäyksestä, ja aiheestakin. Oli vaan aika komeennäköinen niitti, 45 asteen kulma ja kaikkea. Harmi, ettei ollut Koivisto kohdalla...Ei ollut, koska istui kakkosta boxissa.

Juu! Tämä kyseinen Nickersonin taklaus oli kovin taklaus mitä olen aikoihin nähnyt! Martti vaan oli sen verras äijä, että nousi taklauksen jälkeen pystyyn ja luisteli vaihtoon, eikä jäänyt maahan makaamaan ja valittelemaan.
 

crash&banger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
kuka näki sen kilun ryntäys jäähyn?oliko tuomio tosiaan siitä kun jarrutti ennen kuin osui passmoreen vai tuliko tuomio kenties jostain aiemmasta tilanteesta?aivan uskomaton tulkinta mr toivolalta jos siitä jäähy tuli?
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
crash&banger kirjoitti:
kuka näki sen kilun ryntäys jäähyn?oliko tuomio tosiaan siitä kun jarrutti ennen kuin osui passmoreen vai tuliko tuomio kenties jostain aiemmasta tilanteesta?aivan uskomaton tulkinta mr toivolalta jos siitä jäähy tuli?

Niin, ryntäyshän se ei ollut, koska Kilu jarrutti aivan Passmoren nokan eteen. Sai jäähyn varmaan sitten yleisen härdellin aiheuttamisesta. Vähän omituinenhan se jäähy oli, kun kerran vain Kilu siitä lähti. Toisaalta oli aika tyhmä tempaus Kiilholmalta, koska varmasti tiesi itsekin, että jotain seuraamuksia on luvassa; joko puolustajalta tai sitten joltain muulta taholta...

Passmorea muutenkin "ajeltiin" aika usein. Vähän väliä oli ässäläinen ihan sylissä istumassa/makaamassa/riehumassa. Ja kyllähän Steviellä pari kertaa sitten käpy paloikin.
 
Suosikkijoukkue
porin ässät,
Tappeluista tai nahinoista otti silmään toisen erän loppu summerin
soidessa.Jossa narripaitojen Kankaanperä löi tuomaria,tosin vahingossa.
Joten se tuomarin koskemattomuudesta.
 

crash&banger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
JustinCase kirjoitti:
Niin, ryntäyshän se ei ollut, koska Kilu jarrutti aivan Passmoren nokan eteen. Sai jäähyn varmaan sitten yleisen härdellin aiheuttamisesta. Vähän omituinenhan se jäähy oli, kun kerran vain Kilu siitä lähti. Toisaalta oli aika tyhmä tempaus Kiilholmalta, koska varmasti tiesi itsekin, että jotain seuraamuksia on luvassa; joko puolustajalta tai sitten joltain muulta taholta...

Passmorea muutenkin "ajeltiin" aika usein. Vähän väliä oli ässäläinen ihan sylissä istumassa/makaamassa/riehumassa. Ja kyllähän Steviellä pari kertaa sitten käpy paloikin.

minun mielestä kilu teki tilanteessa oikein, noita kuumaverisiä maalivahteja pitääkin vähän kuumentaa vaikka tuskin passmorella noinkin kokeneella maalivahdilla kenttä pelaajien kuumentaminen vaikuttaa torjumistyöskentelyyn

taitaa kuulua tuohon nelosketjun pelinkuvaan että ärsytetään ja ajetaan iholle kaikkia mahdollisia vastustajia oli se sitten kenttäpelaaja/maalivahti/valmentaja/huoltaja.. Mahtavia poikia!!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
The Rock kirjoitti:
ps. Narripakka tarjosi nimimerkki Ikijokerille varmasti todella maistuvan läksiäislahjan SA-INTiin, vai mitä Ikij?

Nyt vasta noteerasin tämän...

Eiköhän se maistuva läksiäislahja ole luvassa vasta huomenna, sillä näillä esityksillä me hävitään vittu KalPallekin!
 

Untitled

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue
Janiz80 kirjoitti:
Jokerifaneista vielä seuraavaa. Hyvä herra Zero (?? paidassa taisi lukea). Miksi on ihan pakko matkustaa tuollainen matka vain kaivaakseen verta nenästään. Kun omaa jo valmiiksi sellaisen naaman, jolla voisi saada muutenkin känniseltä laumalta turpaansa, niin onko ihan pakko provosoida?? Hallin pihalla sitten oli tulla turpaan, mutta sinuun ei tainnut osua. Onneksi tällä kaudella Porissa on järjestysmiehet todellisia ammattilaisia, joiden läsnäollessa homma pysyy jotakuinkin hanskassa.

Ja ihan kuin porilaiset ei sitten provosoineet meitä Jokerifaneja yhtään? Onhan se selvä että maalin tultua tuuletetaan omaa jengiä ja siinä sivussa kuittaillaan kaverille. Eikä eilinen käytökseni ollut mitenkään erityisen provosoivaa. Ainakaan omasta mielestäni. Kerran- pari tuli tuuletettua kohti Ässien fanikatsomoa/seisomakatsomoa kun Jokerit meni johtoon, eikä siinä mitään sen kummempaa. Jos sen koet provosoimisena niin siitä vain.

Minä taisin olla Jokerifaneista kaikista eniten selvin päin, ja kun me olimme poistumassa hallista, kävin sopimassa järjestyksenvalvojien kanssa että he saattavat meidät bussillemme koska selvästi oli taas havaittavissa että porilaiset hakevat riitaa. Kutsuja tuli muunmuassa viereisestä anniskelukatsomosta.
Kun poistuimme hallista, en sanonut yhdellekään porilaiselle sanaakaan, (paitsi Paze17?) ennen kuin pari idioottia porilaista tuli minua lämmittämään maan mainioilla letkautuksilla kuten "vitun zadilainen" "jokerit on neekerit, hesan neekerit" ja että minulla on kuulemma ruma kaulaliinakin. Näiden dorkienkin kommentit jätin tyystin omaan arvoonsa. Helposti näiden kaksosten kanssa olisi päässyt painiin jos sellainen olisi kiinnostanut.
Pääsin lopulta täysin turvallisesti bussillemme, jonne oli totuttuun tyyliin kertynyt useita riidanhimoisia porilaisia hakemaan tansseja. Myös nuo kaksi edellä mainittua.
Onneksi paikalla oli myös pyytämäni järkkärit pitämässä järjestystä yllä. Pari-kolme porilaista laitetiin aika kovin ottein järkkäreiden toimesta maahan kun ei puhe tehonut. Siltä näytti että tappelemaan piti päästä jokerifanien kanssa hinnalla millä hyvänsä. Sitten paikalle tulikin jo kytät rauhoittelemaan tilannetta. Sitten siinä oli yleistä huutelua puolin ja toisin niin kuin aina. Itse en tähänkään paljoa jaksanut osallistua. Ainoa kommenttini taisi olla "Vain Porissa".
Minä hoitelin siinä koko ajan meidän porukoita sisään bussiin että pääsisimme edes joskus lähtemään takaisin Stadiin.

Onnea Ässille ansaitusta voitosta ja tsemppiä play offeihin. Ensi kaudella tavataan taas Porissa :)

Z

Edit:

Luin ketjua pidemmälle ja vastaan tuli tällainen teksti:

Janiz80 kirjoitti:
Tuo samainen nollahan jo kerran haettiin järkkäreiden toimesta pois seisomakatsomon reunoilta, kun mies tuli turhan innokkaasti riehumaan Jokeri-maalin synnyttyä. Tuolloin ensi kerran kaverin provosoiva käytös pisti silmään. Myöhemmin kaljakatsomosta totesin homman jatkuvan, oli ilmeisesti ollut "yhteyksissä" siihen suuntaan myös ekan erän aikana...

Täyttä paskaa joka lause. Yksikään järkkäri ei koskenut minuun eilen millään tavalla koska sellaiseen ei ollut tarvetta. Minua ei ole eilen haettu seisomokatsomon reunalta yhtään mihinkään. Joku toinen Jokerifani kyllä haettiin ja vissiin heitettiin ulos hallista. Minä olin noin viiden metrin päässä kyseisetä tilanteesta ja otin tuon tilanteen nauhalle puhelinkamerallani. Voisitko jo lopettaa tuon paskan jauhamisen ja suoranaisen valehtelun. Kiitos.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös