Ässät 2019–2020 – katsoja kerrallaan kohti yleisötavoitetta

  • 47 562
  • 253

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tässä on nyt aikaa hioa kuvioita liigan ja valtiojohdon sekä AVIen kanssa. Mutta jos hallit saisi syksyllä täyttää vaikka sillä 2/3 kapasiteetilla (tai edes 60% määrällä) kuten tuossa jutussa liigan puheenjohtaja pyörittelee, että väkisin pitäisi päästä noihin täyttöasteisiin, niin se riittäisi ainakin Ässille. Normaali yleisökeskiarvo on nimittäin karkeasti 2/3 hallin kapasiteetista, ja tuolla 60% määrällä saisi silläkin ottaa vielä reilut 3800 katsojaa halliin, mikä olisi ihan ok..

Ei kyllä kateeksi käy kiekkoväkeä, sillä selvähän se on että sisätilojen suuret massatapahtumat ovat viimeisiä jotka vapautuvat, ja kaikkein vaikemmin määriteltävissä, että mitä niiden kanssa tehdään..
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei kolmen kuukauden päästä ole mitään perusteita rajoittaa yleisömääriä normaalista. Nytkään Satakunnassa ei ole todettu yhtään koronatartuntaan pariin kuukauteen. Ei se virus sinne tyhjästä hyppää vaikka hallissa on 6350 huutamassa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei se virus sinne tyhjästä hyppää vaikka hallissa on 6350 huutamassa.

Paitsi lauantai-iltana Ässät-IFK pelissä voi pompata uusimaalaisten tuomana, kun se pääsee otolliseen virusvapaaseen ympäristöön.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Vierasfaneille, etenkin Satakunnan ulkopuolelta vaan pääsy kielletty. Ja muutenkin Uusimaan voisi eristää vielä vuodeksi kun eivät tunnu paljoa välittävän nykyisistä kokoontumisrajoituksista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös