Ässähuhut ja mutut

  • 5 931 223
  • 28 328

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Taitaa olla hieman huumoria mukana näissä insta jutuissa uskoisin..

Jos näissä viesteissä nyt viitataan meikäläisen viestiin, niin se instagram-juttu oli nyt totaalisen puhdasta huumoria. Ei ilmeisesti ollut kovin hyvää läppää, kun täällä nyt joudun avaamaan sitä uudelleen. Menen laittamaan materiaalini parempaan kuntoon, ennenkuin aloitan standup-kiertueeni.
 

ParasSektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No hyvä että on hauskaa, kun kyllähän tuo @Juomari Turmion reaktio meikäläistä naurattaa yhtä lailla.

Mites, onko kukaan ex-Ässä nyt lapsia saanut niin voidaan mailat nähdä Porin lentokentällä?
Ei ole kakaroita näkynyt. Silti kuulemma lentokoneellinen hottis mimmejä on saapunut poriin tsekkaamaan uudet pelajat. Ne muksut tulee sit keväällä joista voimme huhuilla vuosia.
 

reaper78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HIFK
Mutuilen itse sen verran että nykyisten loukkaantumisten valossa en pidä mahdottomana että Kerttulakin tarttuu pätkätyöläisten tarjouksiin.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En usko hetkeäkään tuohon. Kyllä niitä stuntteja on jo nyt tarpeeksi. Vahvistuksia maalintekoon tarvitaan, ei mitään muuta.
Näinpä. Junnut voi stuntata, kun saadaan vaan pari tekijämiestä vielä lisää. Ja sitten pidetään sormet ristissä, että ei tule kauheasti lisää loukkeja, varsinkaan tuloksentekoyksikköön.
 

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari-Pekka, Pantse
Toivottavasti pian alkaa kuulua hyökkäyspään vahvistuksista. Mielestäni kautta ei voida kauhean montaa peliä pelata nykyisellä hyökkäysarsenaalilla. Nytkin osa pelaajista telakalla + hyökkäyspään kärki on todella ohut, jos luotetaan pelkästään junnujen kehitykseen.

Onko Appelgren nyt harkkapelien pistepörssin kärjessä 3 pisteellä? Kertoo aika paljon..
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ei varmaan tule enää ketään ja kausi jää pelaamatta... Pelottaa, että mennään konkurssiin eikä enää koskaan pääse Isomäkeen normiolosuhteissa.

En usko, että ollaan ihan heti poikki. Ihan vaikkapa strategia värväysten suhteen pitkin kevättä ja kesää, sekä sopimustekniset seikat korona-klausuuleineen pitävät pään pinnalla.

Liian vajaille katsomoille ei tietysti ole varaa pelata.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös