Ässähuhut ja mutut

  • 5 931 564
  • 28 332

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tadaaa, oisko tosiaan näin, et tulija onkin Adrian? Velipoika alkanut vaan stalkkailee Ässiä.

Tai sitten johtuu vain siitä, että Mario Kempe pelasi samaan aikaan Arizonan organisaatiossa kuin Nick Merkley. Ovat ainakin farmissa pelanneet samanaikaisesti. Toisaalta Adrian Kempe olisi tuollainen kohtalainen pelimies, koska viime kaudella Losin paidassa yli 30 pistettä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Mario Kempe aloittanut seuraamaan Ässiä instassa. Ehkä vain kavereiden takia, kun sopparikin on KHL:ään. Tiedä sitten....
Ei kai vaan? Saakeli... Eihän Mario ihan Sakken tasonen kaveri hyökkäyssuuntaan oo, mutta muiltakin avuiltaan kova kaveri ja voisi sopia Ässiin jopa paremmin. Pelkästään viime kauden työnantaja kertoo, että kyseessä on kova jätkä.

Ite ainakin uskon, että KHLstä lähtee näitä sopimuksen alasia jätkiä lätkimään muualle. Lähteekö heitä jo nyt vai vasta kun kausi on vähän aikaa rullannut, sen aika näyttää.
 

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari-Pekka, Pantse
Kempe ollut CSKAn viimeisimmässä pelistä kokoonpanon ulkopuolella.. (joka oli itseasiassa runkosarjan avauspeli)

No eihän se mitään meinaa, todennäköisesti alkanut Ässiä seuraamaan Borgmanin tai Merkleyn takia.

Kohta täällä taas muiden joukkueiden fanit pahoittamassa mielensä, kun noin kovista pelaajista puhutaan..
 
Viimeksi muokattu:

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pari viikkoa sitten kommentoinut vielä kauden avausta ja uusia joukkukavereita, Leipsic, Goldobin.

Pikkuveli-Adrian on kyllä linkitetty mm. Allsvenskan-MoDo suuntaan, varmaankin alkusyksyksi, tosin aika aihetodisteilla vielä.

Tärkein anti toistaiseksi, että veljekset ostivat vuosi sitten V75-heppa Belle Godivan.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Mario Kempe aloittanut seuraamaan Ässiä instassa. Tiedä sitten....

Vaikka tämä mutu ei toteutuisi, niin väkisin vetää suuta hymyyn. Kovista kavereista puhutaan, ja tuskin kukaan vielä pari viikkoa sitten tosissaan olisi Kempeä Ässiin edes huhuillut...
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei nyt näillä todisteilla vielä uskalla herätellä toiveita Kempestä.
Näyttäisi perheessä olevan pari vuotias tytär, niin voisihan se olla ettei perheelle tässä maailman tilanteessa Moskova ja Venäjä maistu. Vaan haluavat viettää korona ajan maailman turvallisimmassa paikassa jossa voi jääkiekkoa pelata. Ja miksihän ei ollut eilen kokoonpanossa?
 

Nigi

Jäsen
Ei nyt näillä todisteilla vielä uskalla herätellä toiveita Kempestä.
Näyttäisi perheessä olevan pari vuotias tytär, niin voisihan se olla ettei perheelle tässä maailman tilanteessa Moskova ja Venäjä maistu. Vaan haluavat viettää korona ajan maailman turvallisimmassa paikassa jossa voi jääkiekkoa pelata. Ja miksihän ei ollut eilen kokoonpanossa?
Kyllä tuossa joku haisee. Vikassa harkkapelissä ollut pelaamassa. Eilen ei ollut terveenä(?) kokoonpanossa ja tänään alkanut seuraamaan Ässiä. En toki millään usko, että tänne olisi tulossa, mutta outo tapahtumien ketju anyways.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Foliohattu kiristää nyt päätä.
Kerttula jossakin kommentissaan kertoi riippuvan karanteenista ja joistakin sopimusteknisistä asioista ehtivätkö vahvistukset sarjan alkuun. Nuo sopimustekniset jutut sopisi hyvin Kempen KHL sopimuksen purkuun...
 

Pukki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko sulla nyt jotain tietoa vai puhutko lämpimikseks?

Huomenna CSKAn peli. Mielenkiinnolla odottelen, että pelaako #23.
Katso @Pratu :n viesti ylempää, siinä yksi asia mikä vahvistaa tätä huhua. Itse kuulin tutultani joka seuraa koheloa, että Kempe olisi mahdollisesti lähdössä kesken kauden. Tänään Kempe alkoi seuraamaan Ässiä, joten siirto näyttää melko todennäköiseltä. Ässät on myös ainoa joukkue jonka Instaa hän alkoi seuraamaan

No ei nyt kuitenkaan hypetetä liikaa ennenkuin asia on täysin varma.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kempe jatkaisi huikeaa siirtopolitikkaa! Tällä kertaa ei paljon pohjoisamerikkalaiset säädökset parin kuukauden pestistä painaisi.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Olisihan se nyt helvetin kova juttu jos soppari saataisiin tämän sepän kanssa aikaiseksi. Luotto Kerttulaan on tällä hetkellä todella kova, enkä enää pidä tätä hankintaa edes kovin utopistisena. (Ottaen huomioon edellä mainitut asiat)

Kovia pelaajia tullut liigaan, mutta täytyy muistaa että Ässien vahvistukset eivät tosiaan ole mitään lainahermanneja jotka todennäköisesti karistavat suomen pölyt kintuistaan kauden ollessa vielä nuori.

Jos siis Kempe tänne eksyy, niin vuoden soppari jollain pykälällä lienee kyseessä, ja uskoisin tuon venäjän nykytilanteen huomioiden täällä viilettävän koko kauden. Erittäin vahva usko on myös siihen että Borgman ja Merkley vetävät sopparinsa loppuun asti porissa, en jaksa uskoa yksisuuntaiseen NHL-sopimukseen kummankaan kaverin kohdalla.

Siinä on sitten kiva naureskella partaansa kun muiden lainajannut sanovat tack och adjö. :)
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Jostain tuntemattomasta syystä Kempe on tosiaan alkanut seuraamaan Ässiä instassa. Mutta nyt on pakko sanoa, että tämän enempää en edes lähde mukaan tähän keskusteluun. Miksikö en? No toisesta ketjusta poimitulla yhdellä lauseella ilmaistuna syy on tämä:

Olisi vielä paljon kovempi hankinta kuin Merkley.

Kempen rinnalla tosiaan huikean kova Merkley olisi aivan paperia. Tässä kun on muutenkin tuolta heinäkuun lopusta saakka tämä asioiden psyykkinen vastaanottokyky ollut aikas jumalattoman kovilla..
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Niinkuin toisessa ketjussa tuli kirjoitettua. Kempe olisi aivan uskomattoman kova hankinta liigaan. Kaveri on yksi euroopan kovimpia pelureita. Ei turhaan ole pelannut vimekausina NHL:ssä ja KHL:n TSSKA Moskovassa.

Liian kova kaveri liigaan joku sanoisi. Myös minä sanon niin. Kaveri on ihan eri tasolla kenestäkään liigassa pelaavasta. Jos todella tulee, niin melkoinen velho on Kerttula.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös