Äärimmäinen muniinpuhaltelu-ketju

  • 2 323
  • 2

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Viime aikojen kotitappioiden innoittamana piti sitten tällainen ketjukin avata. Jukurit-pelissä viitsittiin oikeasti pelata koko peli ja siinä(kin) pelissä Hokki näytti sen, että kasassa on kaikkien aikojen nippu käsiä ja jalkoja. YV-sujuu ja AV toimii. Kiekollista taitoa, kiekkovarmuutta ja nopeita jalkoja on enemmän kuin koskaan Hokissa. Myllykoski on sarjan parhaita vahteja ja Koivisto ihan toimiva kakkonen.Taitojen puolesta Hokin ei tarvitse lähteä altavastaajana ketään vastaan tällä kaudella Mestiksessä. Ei kotona eikä vieraissa.

MUTTA: Aika paha asennevamma on alkanut vaivaamaan joukkuetta. Kotona on otettu turhia tappioita ihan vaan sen takia, että kentällä ei viitsitä tehdä yhtään mitään muuten kuin puolivaloilla.

Onko kyse siitä, että joukkueessa on tultu siihen tulokseen, että me ollaan niin hyviä että pelit on voitettu jo etukäteen? Onko valmennuspuolella oikeasti huomattu tämä asia? Onko Suikkasella keinoja tehdä mitään vai jatketaanko käsi taskussa seisoskelua? Vai ratkaistaanko ongelma haukkumalla pelaajat yksitellen lehdessä?

Mitäs tälle muniinpuhaltelulle pitäisi tehdä? Pitäisikö nostaa muutamaksi peliksi pari kentällistä junnuja antamaan esimerkkiä muulle joukkueelle? Tässä tuskin menetettäisi mitään, tällaisella pelillä ei pisteitä tule mistään eikä keneltäkään.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Valmennusjohto ja johtavat pelaajat. Eli Suikkanen, Halonen, Heikkinen, Nikoskelainen, T Virtala, Haverinen, sieltä kai sen luulisi lähtevän. Nyt on viimeinen hetki herätä.
Tulen tarkastamaan asian lauantaina Joensuussa onko asiaan tullut parannusta.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tämä ketju ei kovin vilkkaana ole ollut, mutta onneksi ei ole ollut syytäkään. Yrityksen puutteesta ei Hokkia ole voinut syyttää viime peleissä ja tulostakin on tullu ttodella mukavasti pisteiden muodossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös