Äänestys: Kumpi kiinnostaa enemmän, NHL vai MM-kisat?

NHL playoffs vai MM-Kisat

  • NHL-playoffs

    Ääniä: 62 44,0%
  • MM-kisat

    Ääniä: 79 56,0%

  • Äänestäjiä
    141

SergeiBautin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Itseäni ei oikein jaksa kiinnostaa nuo pitkitetyt mm-laahaukset, joten nhl vie helposti voiton.
 
Viimeksi muokattu:

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Ei ole pahemmin ikinä kiinnostanut NHL, vaikka on sitä tullut kuitenkin seurattua. Siispä vastaan, että MM-kisat kiinnostavat enemmäin kuin NHL.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Ilman muuta NHL, sillä siellä kuitenkin pelaavat parhaat. MM-kisat eivät juuri kiinnosta, vaikka Suomen pelejä tulee seurattua puolihuolimattomasti.

Tosin en voi sanoa olevani mikään NHL-intoilija, sillä meikäläisen vinkkelistä katsottuna koko NHL on oikeastaan käenpoika, joka vie kotoiset tähtemme muiden iloksi pois omien silmien alta. :mad:
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
NHL ehdottomasti kun eräs rupusakki meni voittamaan vieläkin huonomman rupusakin. Yrittivät vielä teloa pelaajia mutta siltikään eivät onnistuneet voittamaan, aika huonoja olivat :)

MM-kisat eivät ole oikein sytyttäneet koko aikana kun Suomen pelistä puuttuu se magia mitä aikaisemmissa kisoissa on ollut, ehkä pääsyy on puuttuvat NHL-tähdet, siis hyökkäyspäässä.
OjastenjaAaltojen tekemiset eivät kauheasti kiinnosta.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Jos kahdesta turhasta pitää valita, niin kyllä se kuitenkin MM-kisojen puoleen menee. NHL ei nimittäin tässä taloudessa näy. Voisihan se muuten kiinnostaakin.

Tämä kysely toimisi paljon paremmin, jos kaikilla olisi tasapuoliset mahdollisuudet kyseisiä hommia seurata.
 

Markku

Jäsen
Tällä hetkellä MM-kisat mutta sitten kun ne loppuu niin johan alkaa NHL:kin kiinnostamaan a) finaalit lähenee b) näkee televisiosta (neloselta) kun en mitään canaalia omista.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Ehdottomasti MM-kisat. NHL on enemmän viihdettä kuin urheilua.

Ike
 

ace

Jäsen
Enemmän kiinnostaa ehdottomasti NHL kuin b-maajoukkueilla pelattavat mm-kisat. Tosin molempia tulee tiiviisti seurattua, kiekkohullu kun oon.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
NHL kiinnostaa suunnilleen yhtä paljon kuin Japanin liiga. Korisliiga, siis. MM-kisat voittavat tämän vertailun pistein 100-0.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Viestin lähetti odgers
MM-kisat selkeästi sen jälkeen kun Bruins meni häviämään sarjansa jollekin rupusakille... :mad:
Odgers, kumpi joukkue on huonompi? Rupusakki vai joukkue, joka häviää rupusakille?

Tietenkin NHL kiinnostaa enemmän.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Molempia, mutta vain MM-skaboissa on enää omat mukana, joten sinne meni ääni.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Mikä tämä NHL on?

Niin, onko tämä "NHL" se joku rapakontakainen juttu kun ei näistä uuden maailman kotkotuksista niin tiedä täällä vanhalla mantereella?
Jos joku tietää niin kertokoon.

Täältä tähän
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Porilaiset, SBS Masku, MaPS, TPS Salibandy
NHL

Melko selvä valintani on NHL, vaikka seuraankin kisoista paljon lähetyksiä. NHL-pudotuspelit on kuitenkin aivan oma pitkä turnauksensa jossa pelataan viihdyttävää ja kauttaaltaan tasokasta jääkiekkoa. MM-kisoissa taas nähdään totta kai hyviä maita mutta myös abosluuttisen heikkoa 1-4 peruuttelua jota harrastaa valitettavan moni joukkue. Jokaisella luonnollisesti on oma mielipide, mutta minun tapauksessani valinta on melko selvästi NHL-playoffs.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
MM-kisat

Minua kiinnostaa ainakin huomattavasti enemmän nuo MM-kisat. Kyllähän joka aamu katson ensimmäiseksi NHL:än tulokset, mutta kun itse pelejä en näe, niin MM-kisat kiinnostavat huomattavasti enemmän. Salt Laken aikoihin ajattelin, että miksi ne eivät jätä MM-kisoja järjestämättä olympiavuonna, eihän tuollaisia keräilykisoja jaksa kukaan katsoa, mutta hieman ennen MM-kisojen alkua huomasin kuumeen nousevat jälleen ja pakkohan se on tihrustaa taas pienestä TV:stäni noita pelejä. Tuntuukin jo siltä, että nyt jos koskaan olisi sen kullan vuoro tulla meille.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Sanotaan näin, että menee aika 50/50. NHL tietenkin kiinnostaa, kun oma suosikkiseura on muutaman vuoden tauon jälkeen playoffseissa, mutta koska noita matseja ei näy meikäläisen talaouden televisioista, niin tyydyn katsomaan sitäkin enemmän MM-kisoja. NHL olisi siis selkeä vastaus, jos näkisin matseja tv:stä vähän useammin, kuin mitä Nelonen tarjoaa.

Viestin lähetti odgers
MM-kisat selkeästi sen jälkeen kun Bruins meni häviämään sarjansa jollekin rupusakille... :mad:
Hahaa! :D
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
MM-kisat. NHL ei kiinnosta juuri yhtään, teeveepelit pidän auki joskus ja katselen sivusilmällä,
 

SergeiBautin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Yllättävän hyvin saa ääniä NHL, mutta tyypillinen jatkoaikalainen ei kelpaakaan normaalista karjalalippispäisestä nettiä ikinä näkemättömästä qubesta. Ei sillä, toki itsekin seuraan MM-kisoja aina kun on ylimääräistä aikaa.
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU
Jääkiekon MM-kisat.
Sitten ku kisat on loppu alkaa tärkeimmät pelit NHL:ssä.
Mutta kyllä NHL seuraan siinä sivusa!
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Vaikea valinta. Kerrankin NHL-suosikkini San Jose on menossa pitkälle ja mahdollisuudet ovat aina vaikka mestaruudessa, mutta MM-kisoissa taas pelaa Suomen Leijonat, joilla myös kaikki on mahdollista. Kumman voitto on todennäköisempää? No, periaatteessa molemmilla ei ole kuin voitettavaa, molempien voittoa olen veikannut ja toivon, joten siinäkään mielessä en osaa sanoa juuri mitään.

Vastaan silti MM-kisat, koska itselläni ei ole mahdollista seurata NHL-pelejä livenä, toisin kuin MM-kisoja.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Änäri se on, vaikka mm-kisojakin seurataan. Mutta nyt, kuten Arnold totesi, suosikkijoukkue on mukana vielä ja kovasti joten kiinnostus on maksimissaan.

Buu AvsRefsWhininCrybabies :)
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
NHL helposti, MM-kisoista vain suomen pelit, muut ei oikein sytytä.
Kyllähän toi NHL:n taso on kuitenkin aivan eri sfääreissä kuin tässä sekunda-turnauksessa.
 

pelimanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
NHL

Minua kiinnostavat talla hetkella enemman nuo NHL-pelit, koska MM-kisat eivat taloudessani nay. NHL peleja tulee 2 joka ilta TV:sta joten niita olen seurannut. NHL peleissa on myos enemman tunnetta mukana ja parempia pelaajia.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Totta kai MM-kisat, sillä vaikka niidenkin hohto on haalistunut ja kisojen televisiointi on huorattu viemällä ne maksullisiksi palveluiksi Suomen pelejä lukuun ottamatta, niin kyllä niitä joka vuosi tulee silti katseltua. NHL-pudotuspelit eivät kiinnosta muuta kuin siltä osin, että sieltä putoaisi mahdollisimman monta suomalaispelaajia sisältävää joukkuetta, jotta suomalaiset voisivat vahvistaa maajoukkuetta. Sen jälkeen kun vahvistuksia ei enää voida ottaa, niin sen jälkeen Stanley Cupin saisi minun puolestani voittaa se joukkue, jossa on suomalaisia ja/tai enemmän suomalaisia kuin vastapuolella, muuten ei mitään väliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös