Ärsyttävin jatkoaikalainen?

  • 2 276
  • 3
Tila
Viestiketju on suljettu.

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kun Jatkoajan keskustelupalstoilla kerran kirjoittaa hyvin kirjava joukko ihmisiä, ajattelin aloittaa keskustelun siitä, kuka on ärsyttävin keskustelija. Tämä on siis taas yksi uusi tyhmä äänestys jolla ei ole mitään funtíota. :-)

Omat ehdokkaani ovat:

Sniper2001: Vaikka kannatamme samaa kiekkojoukkuetta, en tykkää tyylistä, jolla tämä kynäniekka mollaa vastustajia ja omiakin. Omien tappiot ovat Sniperille vaikeita sulattaa ja niitä yleensä seuraakin viestisarja, jossa haukutaan voittajajoukkue, heidän organisaationsa, faninsa ja/tai historiansa. Ikävä kyllä, kun kerran SaiPaa kannatamme, tulee näitä tappiopelejä aika useasti ja yhtä useasti myös Sniperin ylilyöntejä.

Daespoo: Tämän herran kanssa en ole kuin muutaman kerran ollut sanasodassa, mutta oireet on pitkälti samat kuin Sniperilla. Jos joku kritisoi Bluesia millään tavalla tai on ottelun kulusta eri mieltä kuin Daespoo, näkee tämä herra heti punaista ja on valmis syöksymään soitellen sotaan. Oman joukkueen puolustaminen ja seurauskollisuus on hyviä asioita, mutta rajansa kaikella.
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
just...

Aika turhanoloinen ketju tämä on...Ei näitä asioita tarvitse julkisuudessa puida, niin että kaikki näkevät ketä ärsyttää ketäkin. Eiköhän nää hiekkalaatikkotappelut ole jo hoidettu pois alta...
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Todella järjetön ketju minunkin mielestäni. Mitä hyvää tällaisesta voi seurata? Laita sitten "Parhaimmat kirjoittajat" jos haluat kirjoittajia yleensä arvioida.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Mä sain jo yhden äänen! :D

...mutta se vedettiinkin pois. :eek:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös