Virstanpylväät kaudella 2004-05

  • 3 968
  • 30

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Mihis tälläinen tieto oikeasti kuuluu?

Odotellaanko sitä kuuluisaa 14.päivää vai mihin asti?Veikkaaja-lehti (veikkaajan saamien tietojen mukaan) kirjoittaa jälleen tuosta A.Laaksosesta ja hänen tulostaan lukkoon.Kovasti on lukko kaverin perässä.Saas nähdä pitääkö kerrankin kyseisen lehden "tiedot" paikkansa?

EDIT:1 kirjain jäi välistä
 

Flamez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, VT-HT
Maalivahti Petri Vehanen pelaa tänään 300. liigaottelunsa. toivottavasti P.Vehanen saa tänään pelata ja juhlistaa juhlaotteluaan kauden kolmannella peräkkäisellä nollapelillään.

Vehanen on ilman muuta yksi liigan aliarvosteimmista maalivahdeista, pitänyt Lukkoa pystyssä huonoilla kausilla, torjuntaprosentin heilahdellesssa reilun 91% ja Nykyisen reilun 93% välillä. Kuluvan kauden tilastoja nostaa toki Vehasen vähäinen pelimäärä mutta pitää muistaa, että Vehanen piti mm. loukkaantumisensa jälkeen kaksi peräkkäistä nollapeliä.

Huomionarvoista on myös se ,että "huonommat" torjuntaprosentit ajoittuvat kausile jolloin Lukko taisteli sijoista jolla nykyisin aukeaisi korkeintaan "säälipleijaripaikka". Aika hyvin mieheltä joka ei koskaan pelannut A-nuorien ykkösmaalivahtina!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kauden 04-05 todellinen the virstanpylväs.

Lukko nelonen tekee MAALIN, vastassa Tappara
Teemu Normio (Jaakko Hagelberg, Erik Hämäläinen) 2-1
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
The Pasi

Saarelan 200. syöttö liigassa näki tänään päivänvalon Jypiä vastaan.

Samaisessa ottelussa Yli-Junnila iskee ensimmäisen liigamaalinsa Lukon riveissä ja Hagelberg avaa kauden maalitilinsä.
 
Viimeksi muokattu:

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja Pahin juhlat senkuin jatkuvat torstaina Lappeenrannassa, kun edessä on liigaottelu numero 600. Onnittelut Pahille siitä, toivottavasti juhlistaa merkkipaalua maalilla tai parilla kyseisessä ottelussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös