Worldstars Tour 2004

  • 7 008
  • 31

baldie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Tuntemattomat, HJK, Liverpool
Tänään WS-äijien putki kulki jo paljon mallikkammin kuin eilen Färjestadia vastaan. Vaikkakin tänäänkään tähdet eivät antaneet varmaankaan täyttä 100%. Paljon yksin läpi tilanteita hv:lle, mutta sekä Brodeur ja Hasek pelasi loistavasti. Peli päättyi worldstarseille 5-1 . Pelissä nähtiin myös joitain kovia taklauksiakin ja eräässä maalin edus ruuhkassa meinasi Domi tarjota hanskaakin. Hv:n nuori mokke teki joitakin loistavia torjuntoja. Komee oli Fedorovin ranne yhdellä-yhtä vastaan ja verkko heilui....

Ottelun tilastot:

HV71 - Worldstars 1 - 5 (0-2, 0-2, 1-1)

Period 1:
0-1 WS (08.05) Ray Whitney (Amonte, Sundin)
0-2 WS (14.48) Alexander Daigle (Whitney)

Period 2:
0-3 WS (14.09) Jamal Mayers (Belanger, Lapierre)
0-4 WS (18.49) John-Michael Liles (Belanger)

Period 3:
1-4 HV71 (10.21) Andreas Jämtin (Jacobsson)
1-5 WS (16.24) Sergei Fedorov (Jackman, Draper)

Utvisningar: HV71: 2x2 – WS: 4x2
Skott: 49-31 (13-10, 21-12, 15-9)
Domare: Sören Persson
Publik: 5885
 
Viimeksi muokattu:

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
LHC - World All Stars 6-4 (3-1, 0-1, 3-3)

Första perioden: 0-1 Mattias Norström (Tie Domi, Sergei Fedorov), 1-1 Mike Knuble (Kristian Huselius, Brendan Morrison), 2-1 Mikael Håkanson (Jussi Tarvainen), 3-1 Brendan Morrison (Kristian Huselius, Mike Knuble)

Andra perioden: 3-2 Anson Carter (Stephane Quintal)

Tredje perioden: 4-2 Johan Andersson (Per Eklund), 4-3 Tie Domi (Ian Laperriere), 5-3 Tim Eriksson (Johan Lindström, Ulf Söderström), 5-4 Tie Domi (John Michael-Liles), 6-4 Kristian Huselius (Mike Knuble) tom kasse.

SvenskaFans
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Linköpingin patu Mike Helber oli armoton kritiikissään ottelun jälkeen. Hän kertoi tähtien vauhdin olleen niin verkkaista, että olisi luullut että he olivat lomalla (noh.. niinhän he olivatkin..). Helber oli aidosti pahoillaan yleisön puolesta, joka oli maksanut nähdäkseen tähdet.
Lieneekö ihme jos poekia väsytti, sillä tähdet valmistautuivat otteluun Linköpingkiä vastaan Tukholman yöelämässä, joka alkoi Cafe Operassa. Heillä oli siellä käytössään VIP-huone, jonne kannettiin drinkkejä ja shampanjaa. Myöhemmin he olivat vailla myös naisseuraa ja pian sinne alkoikin valua nuoria tyttöjä...

Worldstars ovat nyt Oslossa ja he latautuivat päivää ennen otteluun - kapakassa.

Aika mukavaa jääkiekkoilua. Kuinkahan moni pelaajista kaipaa tosissaan NHL:ää? Voihan sitä harrastaa näinkin:-))

Taitaa olla Jere Karalahti raittiuden esikuva kun aletaan vertailemaan näihin pelaajiin.. hahahaaaa!!
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Onko tuo WS:n velttoilu jollekin yllätys, kun katsoo aikataulua, jolla he pelaavat ja käytössä 3 hyökkäyskenttää. Panosta ei nimeksikään. Kunniastahan nhl pelaajat ei juuri pelaa, vaan rahasta(kärjistetty yleistys).
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Viestin lähetti Eddie
Kunniastahan nhl pelaajat ei juuri pelaa, vaan rahasta(kärjistetty yleistys).
En oikein jaksa uskoa että kysymys on rahasta. Heillähän ei ole sponsoreita (vai onko??), ei televisioyhtiöitä eikä edes kotimatseja, vaan kaikki yöt menevät hotelleissa ja koko ajan liikutaan lentäen. Kyllä tässä taitaa olla taustalla se, että saadaan pelata ja pitää itsensä kunnossa. Mutta kun mukana ei ole valmentajaa tökkimässä kepillä niin homma saattaa samanalaiseksi kuin suomalaisten kommennusmiesten Norjassa...

Worldstars voi olla iloinen jos lipputulot peittävät heidän kustannuksensa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti finnishninja
Linköpingin patu Mike Helber oli armoton kritiikissään ottelun jälkeen. Hän kertoi tähtien vauhdin olleen niin verkkaista, että olisi luullut että he olivat lomalla (noh.. niinhän he olivatkin..). Helber oli aidosti pahoillaan yleisön puolesta, joka oli maksanut nähdäkseen tähdet.

Tässä on eräs syys sille miksen minä enää koskaan tule kantamaan rahojani yhteenkään all star -tyyppisen joukkueen matsiin. Edellisen työsulun aikaan näin yhden tällaisen matsin ja se riitti minulle.

Miksi helvetissä maksaa maltaita lätkästä mikä ei edes ole lätkää? Kyllä, ymmärrän sen, että monille - varsinkin pikkunappuloille - näiden tähtien näkeminen on se juttu, mutta monasti nämä tähdet eivät kyllä peliesityksiensä perusteella tunnu arvostavan näitä faneja joille tällainen ottelu on se kenties koko sen hetkisen kiekkofaniuran kohokohta.

vlad.
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Viestin lähetti vlad
näiden tähtien näkeminen on se juttu, mutta monasti nämä tähdet eivät kyllä peliesityksiensä perusteella tunnu arvostavan näitä faneja joille tällainen ottelu on se kenties koko sen hetkisen kiekkofaniuran kohokohta.

vlad.
Näinhän se on. On hienoa nähdä eläviä legendoja. All-stars jutut ovat aina jippomatseja, pieni lisä jonka jääkiekkoilijat tarjoavat faneilleen. Nämä matsit tulee nähdä juuri sellaisena kuin ne ovat, elikkä ei ottaa niin verisen totisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös