Vaclav Sykora jätti Ilveksen!

  • 15 663
  • 68

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Re: Re: Re: Kattaus Ramille?

Viestin lähetti HN

Pelaajistossa on edelleen muutama mätäpaise. Nimiä ei tipu, mutta nuoremman kaartin kavereista on kyse. Konkariosaston asenteissa ja sitoutumisessa ei ole ollut mitään vikaa - päin vastoin.

Kiitos vastauksesta, tämä riittääkin hyvin. Ja huojentaa, koska nuorista kavereista pääsee kyllä eroon jonkinlaiseen hintaan. Kyllähän nuo kauden nuoret pettymykset ja tasonsa pudottaneet on pantu merkille.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Turha arvuutella enempää, mutta kyllä on jätkillä ajatusmaailmassa parannettavaa, jos ei huippukoutsin avulla kehittyminen kiinnosta! Perkele sentään. Tinke sentään uskaltaa ottaa kantaa ja samalla kantaa oman vastuunsa. Surullista pojat, hyvin surullista.

Mikä noita meiän nuoria jannuja oikeen vaivaa?

Vasek kyllä tulee hommia saamaan, huonoasenteisille nuorille jääkiekkoilijoille niitä ei välttämättä löydy. Maine kiirii.
 
Viimeksi muokattu:

Aatos

Jäsen
Re: Re: Re: Re: Kattaus Ramille?

Viestin lähetti HN
Tässä yhteydessä on kyse kohdasta a).

Pelaajistossa on edelleen muutama mätäpaise. Nimiä ei tipu, mutta nuoremman kaartin kavereista on kyse. Konkariosaston asenteissa ja sitoutumisessa ei ole ollut mitään vikaa - päin vastoin.

Muutaman perseilijän elvistely, laiskottelu ja lapsellinen asenne aiheutti Sykoralle paljon ongelmia. Hän olisi halunnut tehdä poikien kanssa töitä, kehittää heitä ja viedä uralla eteenpäin, mutta koki sen kovasta yrityksestä huolimatta mahdottomaksi.

Nyt on kyllä aika viheltää omaan olemattomaan pilliini. Joka joukkueessa on JOKA kausi omat ongelmansa, aina joku joka riitaantuu tai on eri mieltä muiden kanssa. Se nyt aivan normaalia
ryhmän käyttäytymistä. Mitään suurta kapinaliittoa ei Sykoraa
vastaan ole ollut.

Kyse on paljon laajemmasta kokonaisuudesta kuin kohdasta d) tai a). Kyse on sattumien summasta, tapahtumien ketjusta.

Ja vaikka olisi mukava antaa muutamalle mätäpaiseelle 3 miljoonaa yksikköä penisilliiniä, kirjoittaa resepti, ei kyse ole näin simppelistä asiasta.

Peltomaan esille tuomat asiat kannattaa lukea huolella. Sykora on äärimmäisen tunnollinen mies, joka todella omistatautuu asialleen. Tämä tuottaa omat ongelmansa, varsinkin kun materiaali ei ole haluttua luokkaa, ääntään ei saa kuuluviin pelaajahankintojen suhteen jne.

Erossa perheestään, lapsi aloittanut juuri koulun kotimaassaan jne.

Naurettavaa osoitella kaukaa kohti ryhmää, että tuolla se mätäpaise on. Jos taas kuuluu ryhmään, asiat puhutaan tai huudetaan ko. jengin kanssa.

http://www.students.tut.fi/~jjmartti/vetokisa04-05.htm
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tietenkin on turha arvuutella enempää. Ei siitä ole edes pienintäkään hyötyä, jos tietäisin enemmän. Todella harmillista että meillä on semmotteita muutamia pelaajia, jotka ajattelee omaa napaa. Voisin kuvitella että itselläni voisi olla pelaajana huonoa asennetta ja ajattelisin omaakin napaani. Mutta sen tiedän että antaisin kaikkeni joukkueen eteen ja harjoittelisin myös täysiä. Ottaisin varmasti kaiken irti Sykoran valmennuksesta. Miten siis joukkueessa voi olla noin epäkypsiä pelaajia!? Surullista mutta totta.... :(
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
100% työlleen omistautuminen. Tämä on nyt tullut useammastakin suusta todettua Vasekin suhteen. Ja että tämä asenne on yksi taustatekijä tilanteen kriisiytymiseen. Mielenkiintoista, sillä kovasti kippariksi halutusta Summasesta on koko vuoden hoettu: "omistautuu täydellisesti jääkiekolle, elää ja hengittää jääkiekkoa". Tietääkseni ainoastaan homeopatian kaltaisessa uskomushoidossa vaivaa hoidetaan antamalla lisää vaivoja aiheuttanutta ainetta.

Ilmeisesti ulkoisen maailman ja sisäisen vaatimustason synnyttämä kuilu johtaa Vasekin tapauksessa sisäänpäin kääntyväksi voimattomuudeksi (burnout) ja Ramin tapauksessa hallitsemattomaksi raivoksi. Ei kovin hedelmällisiä reaktioita kumpikaan - pidemmän päälle.
 

Aatos

Jäsen
Olen HN samaa mieltä Sykoran työtavoista.

En silti ymmärrä miksi lähdet mukaan valitsemaan a)., ja muuta en kerro.

Pidän sitä hölmönä. Tai naurettavana.

Waut jätän omaan arvoon, ja olen kyllä lukenut sinun ja muiden tekstejä. Siksi olemattomaan pilliini puhalsinkin.

Kapinaliitto tarkoittaa muutamia mätäpaiseita, joita ilmaisit vielä olevan. Tai perseilijöitä tai jotain. Ihan sama.

Kummasti kalahti...
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Re: Re: Re: Re: Kattaus Ramille?

Viestin lähetti HN
ään vikaa - päin vastoin.

Muutaman perseilijän elvistely, laiskottelu ja lapsellinen asenne aiheutti Sykoralle paljon ongelmia.

Juuri tästä syytä valmentaja saisi olla linjaa Summanen Jursi sr.. Curren kuunteleva ja "Lite bettre" tyyli ei näihin herroihin pure. Eriasia on, jos näistä kavereista hankkiudutaan eroon.

Missä on Dave King?
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Re: Re: Kattaus Ramille?

Viestin lähetti Yläpesä
Vaikka sormesi olisivatkin sidotut, niin kysyn oman mielenrauhani vuoksi: voitko määritellä tarkemmin tuon visvan sijainnin? Onko kyse:

a) pelaajasta/pelaajista
b) faneista
c) muista henkilöistä

Tuo ensin lainaamani lauseesi osoittaisi sormea kohtaan c) mikä ei lainkaan auta ensi yön uniani. Jos pelaajistossa sen sijaan on mätää, muutakin kuin pelillistä, se lienee sentään vielä hoidettavissa.

Entä jos se vika on faneissa? Voikos ne vaihtaa..;)
 
Viimeksi muokattu:

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Re: Re: Re: Kattaus Ramille?

Viestin lähetti Mind over matter
Entä jos se vika on faneissa? Voikos ne vaihtaa..;)

Nykyisen toiminnan jatkuessa Ilves alkaa huolestuttavassa määrin kiinnostaa Blues-faneja...

A-B-C:llä hain lähinnä sitä HN:n taustaTietoa, että paikallistuuko jäljellä oleva kriisipesäke ryhmähenkeä kuluttaviin pelaajiin vai tähän kestoaiheeseen laivavarustamon pääkallopaikalla (nimet Manngard, Lagerstam, Jääskeläinen, Honkalehto, Hautamaa). Kun jälkimmäinen ei ollut - tällä kertaa - uusien huonojen uutisten lähde, niin minulle ainakin riitti. Eipä nyt joukkueen sisäisiä asioita tarvi jokaisen pelaajan ominaisuuksien tasolla julkisesti repostellakaan. Fanit hoitavat sen joka tapauksessa.

Dave King on toivottavasti juuri parhaillaan tunkemassa faxiinsa lisää paperia.
 

Oates

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Itsekin hieman epäilen tuota Curren mahdollista valintaa. Tunnetusti pehmeällä ja sympaattisella (julkisuuskuva ainakin) valmentajalla voi olla vaikeuksia saada em. asennevammaisia penikoita ruotuun.

Silti ihmettelen sitä, kuinka joukkueessa voi olla teinidiivoja, jos samassa pukukopissa istuu miehiä Helmisestä Heleniuksen kautta Peltomaahan. Luulisi, että nämä miehetkin voisivat antaa pientä kurinpalautusta puhumattakaan siitä, kuinka joku kehtaa edes lepsuilla tällaisten miesten seurassa.

Tältä kantilta tarkastaltuna Raato voisi olla hyvä vaihtoehto. Jos Raato ei saa joukkueeseen järjestystä, niin tuskin kukaan toinenkaan suomalainen valmentaja. Ilveksellä alkaa olla nyt koossa sellainen nippu niminä paidan selkämyksissä, että sillä pitäisi pystyä haastamaan kenet tahansa.
 

Kyle

Jäsen
Re: Re: Kattaus Ramille?

Viestin lähetti HN

Niinimäki ei ollut ainoa mätäpaise. Niitä on vielä jäljellä, ja ne ovat suureksi osaksi syyllisiä Sykoran lähtemiseen. Tässä yhteydessä en tarkoita kakkosvalmentajaa.

Jäminki lähti kaaneihin, tästä voi päätellä varmasti jotain. A-J Miettinen vaikka esitykset ovat olleet Jäminkin luokkaa on taistelu tahto ollut kovempi kuin Jessellä ja Jämingillä, näin oma arvioni on nimeltämainitsematon Hpk:kin kiikarissa ollut sentteri lupaus.

Sori. chat.
 

Baritoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES, Vasen Pakki Kerho, Murskeat Lokit, TurHmA
Viestin lähetti raipe

Meillä ei ole mitään syytä heittää tulta ja tulikiveä Ilves-johdon päälle, asiassa ei ole minusta takana mitään erityisempää. Tinke sanoi Aamulehdessä aivan oikein, että pelaajat lepsuilla otteillaan olivat vahvasti vauhdittamassa Sykoran päätöstä.

Muuten voimme päättää spukulaatiot lähdön syistä ja keskittyä pelkästään seurauksiin.

Ilves-johdon on todellakin syyta miettia, mita olisi pitanyt tai voinut tehda toisin, jotta tama maailmanluokan huippuvalmentaja ei olisi saanut tarpeekseen Ilveksen valmentamisesta. Miten pitaisi esimerkiksi tukea miesta, joka on yksinainen?

Jos ei analysoida Sykoran lahtoon johtaneita syita, ei mitaan kehitysta voi ikina tapahtua. Jos ongelmat lakaistaan maton alle, niista ei opita mitaan ja ne voivat toistua - niin kuin Tampereen Ilveksen repaleista kohellushistoriaa tarkastelemalla voimme huomata yleensa kayneen.

B
 

Kyle

Jäsen
Re: Re: Re: Re: Kattaus Ramille?

Viestin lähetti Kopteri
Ei siitä mitään voi päätellä,
Jäminki tuli jo takaisin.

Jaa tuli, en ollut tietoinen asiasta.

No jos mies saisi yrittää Koo-Veessa jos pystyisi vakiinnuttamaan paikkansa siellä.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Sykora oli hyvä valmentaja, harmi että lähti. Raimossa ei ole valittamista mulla ainakaan, kaksi raimoa ilveksessä, ei paha. Hyvä valmentaja se on eikä siitä mihinkään pääse, ja varmasti saa tulosta aikaan (?) onhan sentään entinen Ilvesläinen ja ehkäpä tuleva nykyinen. Kai Summaselle olisi hienoa nostaa porukka missä on pelannut niin mitaleille? Tuskin tulisi siis säheltämään, sanonpa vain.
En menisi nostamaan junnuja alamäkeen syylliseksi, koko joukkue on hiukan pelillisesti sekaisin, joukkuehenki kuntoon, ja tietysti peli. Uusi valmentaja voi herättää Ilveksen iskuun, varmasti tekeekin sen.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Bulls, Arsenal, Canucks ja Three Lions
Hämeen uutsissa (tv 2) sanottiin, että Ilveksellä on 3 vaihtoehtoa koutsiks jäljellä ovat: Curre, Ruotsalainen ja Raato.
Uudesta valmentajasta pitäisi tiedottaa viikonlopun aikana. Jatkuukohan Ilveksen lauantai tiedotus linja.
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Hiisi van Holten : Hämeen uutsissa (tv 2) sanottiin, että Ilveksellä on 3 vaihtoehtoa koutsiks jäljellä ovat: Curre, Ruotsalainen ja Raato.
Uudesta valmentajasta pitäisi tiedottaa viikonlopun aikana. Jatkuukohan Ilveksen lauantai tiedotus linja.

Toivotaan Raatoa tai Currea teidän valkuksi, mutta Reksa on turhake.
Ei meinaan kärpäsien hehkutuksesta ja pelaajana loistostaan huolimatta omaa minkäänlaisia näyttöjä valmennuksesta huipputasolla.
Eikä varmaankaan ainakaan parantaisi Ilveksen tilannetta.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Ei meinaan kärpäsien hehkutuksesta ja pelaajana loistostaan huolimatta omaa minkäänlaisia näyttöjä valmennuksesta huipputasolla.
Eikö? Pari kautta Heikkilän aisaparina jolloin menestys oli vähintäänkin kohtuullista. Reksan tullessa Pieniniemen tilalle, Kärpät oli pienoisessa kriisissä. Monet sanovat Ruotsalaisen kääntäneen kurssin ja tuoneen peliin kurinalaisuutta ja niin päin pois. Kyllä Reksa "jonkinlaiset" näytöt omaa huippuvalmennuksesta. Monet olisivat kelpuuttaneet Kärppien ykköseksi Jalosen sijaan.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Curre olis aika kova nimi, en sitten tiedä miten nykyään hoituu valmennus? Tuskin huonostikaan. Muita vaihtoehtoja on mutta mielestäni Curre paras...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös