Tuossa jo Piipposta ja Kurosta kehuttiin. Miten E Oksanen pysyi pelin vauhdissa mukana? Entä Ramstedt?

Ramulla ja Oksasella vielä hakemista. Aleksejev, Saari ja Persson jo mainittujen lisäksi hyvä esitys. Grman parantaa pikkuhiljaa.

Tuntuu, että joku tippui pois taas kolmannessa. Piipponen ehkä?

Mctavish85

SaiPa
Hyvä SaiPa! Meinasi jo itselläkin hermo pettää kun harjoituskaudella on tullut vaan tappioita, mutta nyt tuli komea voitto ja kasvojen pesu eilisen jälkeen.

Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Onko Lahdessa paperipussi jo hankittu?
Johan mä kävin teitä onnittelemassa ensimmäisestä voitetusta harkkamatsista. Ei tarvi kantaa kaunaa :)

PS. Tuli minulle täysin puskista että Peliittojen maalilla pelaa tänään Karri Rämö. Siihenhän tuo tänään kaatui, kun ei B-rosterilla saatu ohitetuksi KHL-tason maalivahtia.

Spitfire

SaiPa, SJS

Joo ei mitään kaunaa ollutkaan. Tuli vain tuo eilinen viesti niin nättinä lättynä lapaan, että oli pakko kuitata ;)

Don Sputnik

SaiPa, Liverpool
No joo. Voitto tuli ja 5 maalia. Toka erä oli hyvä, mutta kummasti se taso laski viimeiseen erään. Siinä hävittiin urakalla oman pään aloituksia, purkukiekot oli surkeita ja hyökkääminen olematonta. Torjunnat 1-18 kertonee jotain...saa nähä mitä tuosta tulee. Toki voitto maistuu aina.

Grman ei vielä vakuuttanut, aika monta harhasyöttöä tuli. Ramstedt veti taas kiikareilla, pakko parantaa. Väläytteli toki muutaman kerran käsiään ja yv-osaamista, josko se sieltä, kun saa pelejä alle.

mirasane

SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Jaahas, SaiPa Mestikseen ja Ketterä tillalle Liigaan?

SaiPa joutaa Mestikseen hävittyään Mestiksen mestarille? Ok.

Samalla logiikalla Mestiksen pikkuseuroihin kuuluneelle Peliitoille murskalukemin hävinneen Pelicansin oikea sarjataso on Suomi-sarja. Heippa :)

heavylutaa18

Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Hukkuu pelaajat omalla alueella yhä ihan samalla tavalla. Toi on hurjaa katottavaa kun vastustajan pelaaja pääsee vapaasti ampumaan hyökkäyksen päätteeksi kun 2-3 pelaajaa juoksee katse kiekossa.

Joko saa haukkua Riikolan ja hänen hankinnasta vastuussa olevan henkilön?
Et vissiin ole hirveästi katellut pelejä jos tosissasi kysyt? Suomisarja tason pelaaja. Ei voi käsittää että joku tarjoaa sille liigasopimuksen.

Geneve Servettestä on jäänyt mieleen se veskari Kisapuiston reissusta, kaverilla oli letti aina aivan mintissä. Kolmannen erän vika powerbreak ja kaveri otti hörppyä ilman maskia ja letti ihan ku just laitettu.

mirasane

Ihan hyvinhän SaiPa pelaa. Hallinnut selvästi. Äsken Piipposella läpiajo.

huhheijaa

SaiPa
Toistaiseksi vastustajalla ollut enemmän vaikeuksia omista lähtemisissä. Ei kauhean yleistä SaiPan peleissä, jos on SaiPan fani. Melkein vähän jalkojakin näyttäisi löytyvän jo osalta pelaajista. Viimeistelytaito ja ylivoima toki taattua SaiPa-laatua, mutta edistystä kuitenkin.

Hetkinen, NLA. Siis täähän on pirun kova jengi vastassa. Kuvittelin jotain Allsvenskan tason jengiä, huoh