Väärin luetut otsikot

  • 242 211
  • 1 661
Suosikkijoukkue
Kärpät
Intersportin verkkokaupan alalaidan pop-up-ilmoitus kummastutti: "Verkkopalvelussamme käytetään esteitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi." Toisella vilkaisulla kyseessä paljastui kuitenkin olevan evästeet.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
"Poikkeustilanne"- ketju muuttuu lähes aina silmissäni "pokaustilanteeksi".
No eikös JA:n kirjoittajat ole liikaa naistemiehiö, että pokaustilanteissa 150 ÄO:n keskimäärin omaavat jäsenet valittelevat 30 sebttisten lerssiensä olevan liian isoja naisille.
 

Jyväsjemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D Team
Mitkä nimimerkit, ketä seuraat. Olin ihan onnesta soikeana kun luulin olevani niin hyvä kirjoittaja että joku seuraa minua mutta ei. Taisi tästäkin nyt sitten tulla kalsarikännipäivä. Tai siis ilta. Yö. Ehkä huominenkin. Hello darkness my old friend.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Selasin tuossa äsken Taiteiden yön (Helsingin) ohjelmaa niiden nettisivulta ja "Musiikki"-valinnalla löytyi mm. sivukaupalla tapahtumia nimeltä "Kuurojen kierros". Okei, ihan kiva että kuuroille järjestetään noin paljon ohjelmaa ympäri kaupunkia, mutta miksi ne on musiikin alla? Oli kuitenkin "Kuorojen kierros".
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Nopeasti vilkaistuna luin ihan väärin liitteenä olevan mainoksen tekstin.

Joko masturboit?
 

Liitteet

  • Screenshot_20190815-202026~3.png
    Screenshot_20190815-202026~3.png
    226,4 KB · kertaa luettu: 262
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ministeri Aino-Kaisa Pekonen: ”Joku olikin oksentanut meidät postilaatikkoon!” kertoo Uuden Suomen otsikko

meidät -> meidän

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos puolestaan tietää kertoa, että "AUDIT-C on tutkimusten mukaan validi indikaattori alkoholin käytölle, johon liittyy kohonnut riski saada alkoholitaitoja."

Hetken aikaa jo mietiskelin, että mitähän kaikkea tuollaiset alkoholitaidot pitävät sisällään, vaan todellisuudessa kyse olikin
alkoholihaitoista
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lukaisin pikaisesti, että ”Mitä tänään Syötäisiin”-ohjelmassa olisi tarjolla. Löytyi tuorepersesalaatti ja risotto primavera. Kyllähän tuota voisi ahmia kilokaupalla ja tavaran loppuessa kenties myös samaa versiota, joka on tehty hieman sofistikoituneemmin tuoreparsasta.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Kanavasurffailin eilen ja silmiin pisti erään somevaikuttajan uusi TV-ohjelma, Huvila & Hussi.

Tarkemmin katsottuna se olikin Huvila & Huussi.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Ulkomainoksessa luki "Ole tarkka, juhli piirakkaa", no kai piirakkakin juhlansa ansaitsee siinä missä muutkin. Sitten kun sen lukee oikein, tulee enemmän tolkkua, "Ole tarkka, juhli Pirkkaa".
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Koulutus kielletään Brasiliassa kahdeksi kuukaudeksi

Ei, vaan....

Kuljetus kielletään Brasiliassa kahdeksi kuukaudeksi

Ei ihan niinkään. vaan:

Kulotus kielletään Brasiliassa kahdeksi kuukaudeksi (HS.fi)

Ehti vahvistua käsitys, että tuokin maa on pahasti sekaisin, kunnes oikein luettuna tuntuikin, että vähän ovat saattaneet jopa viisastua.

Kaisse pitäisi mennä sinne SpecSaversille jo.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ilmeisesti aamukahvi ei ollut vielä täysin avannut silmiä tarpeeksi kuin luin ton Jatkoajan etusivulla olevan uutisen "HIFK:n uusi vahvistus Painajainen: "Ei täällä tarvitse tavoitekeskustelua käydä". Nyt jään vaan miettimään että onko kyseinen vahvistus Hifkin fanien vaiko vastustajien mielestä täysi painajainen... :D
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Täällä kertaa kyseessä ei ollut otsikko, vaan nimimerkki: katsoin toisessa ketjussa, että viestin on kirjoittanut Johnny B. Google.

Kyseessä oli kuitenkin wanha tuttu @Johnny B. Goode eikä hypoteettinen hakukoneversionsa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös