Pesiskausi 2019

  • 356 810
  • 2 431

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Olisiko tuossa Rytkönen voinut ehtiä kotiin, kun Kosonen lähti hihhuloimaan keskelle kenttää?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kovin epäjymymäinen jaksolopetus. Niko Korhonen tuomittiin vielä irti kakkoselta, mutta olen kyllä hieman eri mieltä tilanteesta.

No, onneksi edes tasuri.
Minäkään en hidastuksen perusteella pitänyt tuota ihan selvänä. Mutta en siis varmasti virhetuomionakaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Minäkään en hidastuksen perusteella pitänyt tuota ihan selvänä. Mutta en siis varmasti virhetuomionakaan.

Juu, ei siis mikään oikeusmurha, mutta harvemmin noita etenijän tappioksi tuomitaan, kun hidastuksestakaan ei selvyyttä saa.

Mutta Jymy kaivoi kyllä oman kuoppansa.
 

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jukkiksella ei tänään ihan yhtä vahva päivä kuin perjantaina. Eka jakso selvästi Kouvolalle. Ennen sarjaa kirjoitin, että kaksi jaksovoittoa on Jusseille realismia, mutta saa nähdä tuleeko yhtään.

E: ja toiselle jaksolle Koplan avausjuoksu ulkokentän avustuksella.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Piiponniemelle tehtiin piiponniemet.

Ja nyt Piiponniemi teki piiponniemet.

Täytyy arvostaa noita Puhtimäen ja Törmäsen karkaamisia. Kumpikaan ei edes ole mikään kärkietenijä jaloistaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kitee pakottamassa Vetoa supervuoropariin.

Jymy tekee taas eroa Rytkösen läpärillä, mutta on tuo PattU samperin sitkeä porukka.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kiteehän räväytti. Voittasivat nyt myös,niin saatais vipinää edes johonkin pariin. Tietysti siihen, jota pidin ihan läpihuutojuttuna ;)
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joo piti vaihtaa Kiteen peliin. Olin jo kerennyt unohtamaan nämä Kiteen katsomon huutelevat sankarit: ”Eieieieieieieeiei”
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Se oli siinä...Jymy, KPL, JoMa ja ViVe painelee puhtaasti välieriin. Oulu paineli myös ykkösessä 2-0 johtoon ja Kuopio sai tasoitettua Haminaa vastaan 1-1 otteluin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Kiteelle tarjoillaan, mutta kun ei vaan ole ottajaksi. Loistavaa takatilannepelaamista myös jälleen Vedolta, ensin kolme peräkkäistä puolustusta superin tasoittavalla ja sitten kotareissa ei yhtään omiin.

Sisällä oli Vedolta vähän nuhaisempi tuo toinen jakso ja superi myös. Näin muutoin koko matsi Vedon hallussa, siihen asti kunnes Sillanpää töpeksi takakentällä pallon läpi, tuosta KiPa tasoihin ja pääsivät iholle. Näitä hörppyjä ei kestä välierissä enää Sillanpäälle tulla.

Seinäjoella kotijoukkue vaikutti jotenkin alistuneelta ja hengettömältä tänään. Lopulta ei yhtä ainutta kiinnitystä vielä sarjataulukossa alempana olleille puolivälierissä, mikä on kyllä kieltämättä jonkinastainen pettymys. No, jyvät erottuu yleensä akanoista, kun aletaan pelaamaan tosissaan..
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Piiponniemi, Rytkönen ja N. Korhonen tuoneet kolmeen pekkaan kahteen peliin 21 juoksua. Saa yrittää perässä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ensimmäisen jakson taisteluilme ei sitten lopulta riittänyt. Jymy näytti toisella jaksolla tasonsa, Kyllähän se jo ihmeen vaatii, että PattU tähän sarjaan vielä mukaan nousee,
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Mleknoe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Vimpelin Veto
Veto järjesti jännitystä sunnuntai-iltaan, mutta loppu hyvin ja vain voitot ratkaisevat. Tosiaan peli täysin hallussa kunnes Sillanpää teki Sillanpäät, silmät kiinni palloa vastaan, kun olisi pitänyt peruuttaa ja antaa yksi pinna, näihin ei kerta kaikkiaan ole varaa välierissä ja vastustaja tietää tämän ulkokentän heikon lenkin. Sisäpeli oli hieman tukkoista, Haapakoskella haettiin hieman jääräpäisesti läpilyöntejä ja Ruuska epäonnistui muutaman kerran pahasti kahden palon lyönneillä, vaikka toki ensimmäisen jakson kunnarillaan ratkaisi ja kotareissa tärkeän pinnan löi. Hyvällä prosentilla Veto on pystynyt ottelut voitoksi kääntämään jos superiin on jouduttu. Tiistaina varmaankin vapautuneempi kotijoukkue ja peräkkäisiä onnistumisia saadaan kaivettua. Kitee onnistui luomaan hieman harmaita hiuksia Vedolle pudottamalla Hanhisaloa kakkospesälle asti ja pakottaen Lassilan kahteen koppiin, tuosta olisi mahdollista toki pelata, mutta riskit ovat toki isot. Ensi kaudella tämä vaihe jää pois, kivitalon korkuisiin tolppiin Lassila ei älyttömän varmasti kahta koppia peräkkäin nosta.

Joma on kovassa vireessä tällä hetkellä ja heidän ulkopeli tuo kovan haasteen välierissä, parannusta pitää tapahtua, jos finaaliin meinataan. No, hieman asioiden edelle menin, mutta vahvasti näyttää neljä suurta menevän jälleen välieriin.
 

Il Gladiatore

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, AS Roma
Jotakin satunnaisia havaintoja puolivälieristä meikäläisenkin osalta.

KPL vs. JymyJussit - Kyllähän tämä pari on kulminoitunut (kuten ennakoitua) KPL vs. Jukkis taistoksi. Syy tähän on, että Seinäjoen kärki ei vaan saa tehtyä tilannetta sujuvasti. Tämän seurauksena joutuvat käyttämään Puputtia todella paljon jo vaihtotilanteissa --> Jukkiksen harteille tulee kaikki kotiutuspaineet. Eilenkin Jukkiksen lyönnit olivat kyllä jatkuvasti vaarallisen oloisia, joskin tulosta ei tullut kuin sen kolmen lyödyn verran. Tämän kauden perusteella en toki ole varma Puputinkaan kotiuttamiskyvyistä, mutta nyt niitä ei pääse edes säännöllisesti tarkastelemaan. Tässä on mielestäni se kynnyskysymys ollut Seinäjoen kannalta. KPL puolestaan on pelannut sellaista ihan ok peliä. Tilannetta tulee kyllä ihan kivasti, mutta kotiutuksissa on ollut haasteita. Sinänsä leveyttä on tuolla rintamalla nimien puolesta, mutta Laaksolla on ollut vaikeaa. Jotenkin tuo todellisen lyöjäjokerin puuttuminen aiheuttaa ongelmaa etenkin jos keulassa vähän sakkaa peli --> Hacklin,Toikka,Latvala ja Laakso joutuu vaihtotilanteisiin jolloin menee kotiutusarsenaalia hukkaan. Laakso toki eilen siirtyi jokeriksi, mutta ei ratkaissut ongelmaa kun räiskii palloja vähän mihin sattuu. KPL tästä menee todennäköisesti jatkoon, mutta tasoa pitää nostaa välieriin paljon.

ViVe vs. KiPa - Vimpeli menee tästä odotetusti jatkoon. Materiaali/rutiini ei vaan Kiteellä riitä kun verrataan Vimpeliin. Jotenkin tuo Vedon peli etenkin sisällä vain on jokseenkin epävakaata. Kärki on nimellisesti hyvä, mutta pelaajien todellinen kunto on hieman kysymysmerkki. Lisäksi tuossa Vedon pelissä annetaan esim Haapakoskelle & Kanalalle todella paljon mahdollisuuksia lyödä niitä läpäreitä. Välierissä ulkokentät tiivistyy, niin en usko tämän olevan enää toimiva taktiikka vaan itse luottaisin enemmän sellaiseen "konemaiseen" kärkeen kuten kovimmilla kilpailijoilla. Ulkopeli Vedolla on ihan OK tikissä joskin siellä löytyy ne heikot/testaamattomat kohdat etenkin Sillanpää. Muitakin kysymysmerkkejä itselleni välierävaiheeseen on Hanhisalo & Anttila.

JoMa vs. Tahko - Etenkin JoMan ulkopeli on ollut aika timanttista. Välierissä takuuvarma pommituksen kohde kuitenkin tulee olemaan Piiroinen. Eilenkin karkea arviointivirhe kohtalaisen kimmoisalla kentällä ja 2 juoksua Tahkolle yhden sijaan. Tämä taistelupari on kyllä ollut täysin JoMan hallintaa pääosin JoMan hyvän ulkopelin ja Tahkon surkean kärjen takia. Mitään ei oikein saa vaihtotilanteissa/kentällemenoissa ilmaiseksi ja Tahko on ollut aikalailla sormi suussa tämän homman kanssa. Tahkon kotiutusarsenaali on kuitenkin kapea, joten vaatisi sitä, että kärki pelaisi hyvin. JoMa on mielestäni edelleen mestarisuosikki tällä hetkellä, sillä sisäpelikin on riittävän hyvää.

SoJy vs. PattU - On jäänyt itselläni vähän vähemmälle huomiolle, joten en pysty oikein sanomaan mitään Jymyn pelistä. En lähde siis arpomaan sen enempää..Katellaan välierissä sitten tarkemmin..
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
PattU näytti eilen, että kun peli kulkee on Jymy vaikeuksissa. Ongelma vain on se, että tuo hyvä ilme ei kestä koko ottelua. Joukkue teki helppoja virheitä niin sisällä kuin ulkonakin. Tällä hetkellä PattU lyö aivan liikaa laittomia. Jymy puolestaan pommitti kolmospuolta eilen koko ajan ja tulosta tuli. Jos PattU saisi tuon eilisen eka jakson lopun taisteluilmeen pidettyä koko pelin ajan, olisi sarja nyt erinäköinen.
 

Il Gladiatore

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, AS Roma
Mielenkiintoa herättävä rosteri Seinäjoella tänään. Viita ja tavallaan Marjamäkikin siirretty keulasta pois ja Haukkala tilalle.

1. Korvola
2. Haukkala
3. Puputti
+ Myllyniemi & Raunio jokereina.

Varmasti tällä haetaan Kouvolassa ainakin Haukkalan pompulla vaihtoja. En sitten tiedä tuleeko jo ykköstilannetta purkamaan vai käytetäänkö Myllyniemeä siihen. Olettaisin jälkimmäistä vaihtoehtoa että saavat jalkoja kentälle + Puputtia kotiuttamaan. Myllyniemen pelikunto tosin itselleni hieman hämärän peitossa.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Hyvinkäällä ei kokoonpanomuutoksia tämänpäiväiseen otteluun. Olisin kyllä jotain tehnyt. Laittanut vaikka Rouhiaisen numerolle ja Nikkasen jokeriksi. Nooh, kohta mennään.

Mitä mä sekoilen. Tänään: 3 Nikkanen, 4 Huusko, 5 Vartama.
 
Viimeksi muokattu:

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs KalPa
  • 2.32
  • 4.00
  • 2.64
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös