Veti iloiseksi / hymyn naamalle –ketju

  • 668 649
  • 3 228

Glove

Jäsen
Tämä oli hyvä ja on hyvä juttu. Kuitenkin kun näin, että olit tänne kirjoittanut, niin toivoin, että olisit saanut hymyn naamalle hyvin nukutusta yöstä.
Noin neljä tuntia nukuin viime yönä. Vähän ennen kahta katoin vielä kelloa ja heräsin viisi yli kuusi. Olisin kyllä voinut nukkua kahdeksaan, mutta kun ei niin ei. Toivottavasti ensi yönä.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Se että tälle päivälle ennustettu "sade" jäikin muutamaan pisaraan sai mut erittäin iloiseksi.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Viinimarjoja on nyt kerätty omiksi tarpeiksi ja viimeinen maijallinen on kiehumassa... Kiva kiva, on sekin homma tehty. Ystävä tulee varmaan huomenilllalla keräämään loput omiksi tarpeikseen kun heidän puskat vissiin paleltu ja marjantuotanto oli hyvin vähäistä. No mukava kun jollekin kelpaa marjat niin ei tarvitse puskiin jättää... Eikä tarvitse enää teidänkään lukea miten on taas marjoja kerätty. No vadelmasesonki on päällä ja puolukkakausi siintää edessä.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Veti iloiseksi se, että opiskeluni etenevät jopa paremmin, kuin osasin odottaa. Kurssejani hieman muutellaan ja pystyn suorittamaan muutamaa tuntia lukuunottamatta kaiken työpaikalla. Ei siis nykyinen työpaikkani, vaan menen toisaalle piakkoin.
 
Vähästä voi tulla hetkellisesti iloiseksi. Ratkaisin äsken Hesarin viiden tähden sudokun ja päivä on pelastettu.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Nyt on selkeästi hyvä viikko menossa täällä. Kohta täytyy pistää jo lottoriviäkin sisään, jos tämä tuuri jatkuu ja jatkuu...

Tiistaina löysin sen uuden vuokra-asunnon ja allekirjoitin vuokrasopimuksen. Nyt tänään sain kuulla että pääsen erääseen keittiöalan työpaikkaan työkokeiluun. Työkokeilu on ensin kuukauden mittainen ja sitten se voi jatkua siitä, jos työ tuntuu mielekkäältä ja olen sopiva työntekijä heille. Nyt menee hyvin, mutta menkööt!

Työkokeilu alkaisi vasta lokakuun alusta, mutta silloinhan ehdin syyskuun aikana just tekemään muutonkin hyvin.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Kyllähän on ollut mukava ilma. Oltiin koko porukalla (mies, minä ja miehen lapsi) mökillä yötä. Tultiin juuri kotiin. Oli kyllä yllättävän onnistunut reissu. Lämmitettiin sauna, uitiin (vesi 19,5°C) ja syötiin makkaraa ja salaattia. Yöksi laskettiin rapumerrat mutta ravut eivät halunneet mennä pyydykseen. Syöttinä oli illalla ongittuja pikkukaloja.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Kylläpäs tuntuu hyvältä noin 40 minuutin lenkin jälkeen.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Asumme rivitalossa ja toinen seinänaapureistamme on ollut tässä vuosien varrella varsinainen riesa. Noin 70 vuotias, sairauseläkkeellä oleva nainen. On myös mielenterveysongelmia. Jos meillä on vaikkapa vieraita kylässä ja keskustellaan iloisesti nauraen, niin tämä naapuri on hakannut seinään. Siis vaikka kello olisi kuusi, illalla. Toisekseen on heittänyt omia ulosteitaan meidän takapihan nurmelle. Ja etupihalle sitten tupakantumppeja sekä tulitikkuja.

Tänään kuulin, että on muuttanut palvelutaloon. Kyllä veti sitten iloiseksi. Sitähän ei sitten tiedä, millainen seuraava naapuri on mutta tuosta on vaikea laittaa pahemmaksi.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Iloiseksi veti se, että opiskeluni saa koko ajan vain parempia ja parempia käänteitä. Nyt viimeinenkin kurssi on muuttunut siihen, että koululla pitää käydä kolmisen tuntia viikossa. Kotona tosin pitää tehdä sitten enemmän, mutta eipähän tarvitse raahautua kouluun lähinnä nostamaan v-käyrää.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Uutinen siitä, että YLE näyttää jopa 17 ottelua koripallon MM-kisoista suorana lähetyksenä. Pelkäsin että nämäkin tulevat joltain maksukanavilta, mutta onneksi YLE näyttää edes nuo 17 peliä.

Koripallon MM 2019- YLE näyttää 17 ottelua suorana (Linkki vie tosiaan YLEn sivuille jossa uutinen siitä että YLE näyttää koriksen MM-kisojen otteluita kanavillaan.)
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Eräs Discord-kaverini laittoi minulle tänään tällaisen viestin "Jos joku kiva bändi tulee Suomeen ja liput on kohtuuhintasii nii ilmottele nii lähen messii" joten kerroin hänelle että oon menossa joulukuussa kattoo Northlanea ja hän sanoi lähtevänsä mielellään mun mukaan.

Todellakin veti iloiseksi! Ei tarvi mennä tuonne sentään yksikseni, vaikka melkoinen kokemus se TWA:n toukokuun keikka olikin. All by myself elämäni ekassa livekonsertissa..
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Nastolan hautausmaalla oli laitetty lautoja vesiastioihin eläinten pelastusteiksi. Nyt ei kyllä huku öttiäiset ja isommat elukat (esim. oravat) jos vaan osaavat ja jaksavat uida laudalle. Kuva virityksestä liitteenä.

Edit. Siis ei tämä mikään uusi juttu ole, lautoja on ollut jo vuosia.
 

Liitteet

  • IMG_20190818_110451~3.jpg
    IMG_20190818_110451~3.jpg
    578,9 KB · kertaa luettu: 288
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Huomenna 10 päivän piinallinen odotus päättyy, kun Pelicans on jälleen tulessa ja Lahteen saapuu vierailulle Växjö Lakers.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
3. Paras syntymäpäivälahja mitä olisin voinut saada: valokuva-albumi elämän alkuvuosilta. Kuolematon lahja, vuodatin muutaman kyyneleenkin.
Minä sain tuollaisen ylioppilaslahjaksi isältäni. Toki oli kiva jo silloin, mutta nykyään ollut vielä kivempi katsella sitä omien lasten kanssa "isikin ollut joskus pieni".
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Paras syntymäpäivälahja mitä olisin voinut saada: valokuva-albumi elämän alkuvuosilta.
Olen tehnyt äidin kanssa jokaiselle veljen ja siskon lapselle valokuva-albumin ensimmäisestä vuodesta. Vielä olisi edessä veljen kuopus ja siskon iltatähti. Huomattiin että veljen kuopuksesta on paljon vähemmän kuvia kuin esikoisesta... ja vähemmän kuin muista veljen lapsista vauvana. Hän on kai mennyt siinä sivussa ihmeemmin kuvaamatta kun on ollut niitä muitakin kuvattavia.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Kyllähän se kivalta kuulostaa että oma joukkue on tehnyt plussaa reilut 200 000 € kun muistaa vielä ne ajat kun oltiin konkurssiin menossa. Velkasaneeraus ja Nupe tuli ja pelasti. Sen jälkeen on vissiin tehty töitä että talous pysyisi kunnossa.

Pelicans loikkasi reilusti plussalle - tulos kaikkien aikojen paras (Etelä-Suomen sanomien juttu Pelicansin viime kauden tuloksesta)
 

Glove

Jäsen
Pitkästä aikaa tuli nukuttua kunnon yö. Himpun yli kahdeksan tuntia kun ei sitä oikein tiedä mihin aikaan tarkalleen on nukahtanut. Uskon kuitenkin, että se tapahtui eilisen puolella ja kello oli viisi yli kahdeksan kun silmäni avasin. En nyt voi sanoa, että hirveän pirteä olo olisi, mutta on tämä parempi lähtö päivään kuin monena muuna aamuna.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllä se vaan on mukavaa joka kerta lähteä lomalle. Perjantaiaamuna, kun klo 7:30 töistä pääsin oli taas sellainen humalluttava vapauden fiilis. Vaikka pidänkin nyt lomaa vaan kaks viikkoa, niin silti fiilis on aina näinä loman alkupäivinä aika makee. Kaks viikkoa on lyhyt aika ja edessä on pitkä ja ankea syksy ja talvi, mutta nekin jaksaa, kun tietää että viimeistään maaliskuussa pääsee taas lämpöön ja aurinkoon vähän pidemmäks aikaa.
Lisäks lomaan sisältyy tyttären häät, joista toivottavasti ja tod.näk. tulee kivat juhlat. Vävykokelaskin on hyväksi ja kelpo mieheksi todettu, joten ihan hyvällä mallilla tässä mennään. Tosin häiden jälkeen nuoripari lähtee viikoks honeymoonille ja pikkusälli, melkein kaks vee, jää meiän hoteille..
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Syksy on taas alkamaisillaan ja sen myötä urheiluakin alkaa taas olemaan seurattavaksi ihan eri lailla kuin kesällä. Tämä tieto pistää hymyn naamalle, vaikka kyllä minä siitä kesästäkin tykkäsin.

Nyt tänään alkoivat koriksen MM-kisat ja sitten kun nämä kisat ovat päättymäisillään niin alkaa jääkiekon SM-liiga. Ja paljon muutakin urheilua on seurattavana nyt enenevässä määrin kun ollaan päästy kesän yli.

Kesä oli kiva, mutta en pahakseni pistä sitäkään vaikka syksy on taas täällä. Eritoten tuon lisääntyvän urheilumäärän takia.

Toivottavasti tämän urheilukauden aikana saan taas jossain vaiheessa näkymään nuo maksulliset urheilukanavatkin. Tai rahasta ja varsinkin sen puutteesta tuo kiinni on, toivotaan siis että taloustilanteenikin kohenee tässä syksyllä vaikka jo.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Odotin että asumistukeni tulisi laskemaan sen vuoksi, kun vuokranikin laskee uuden asunnon myötä. Mutta mitä vielä, asumistuki yllättäen tulee nyt sitten tarkastuslaskennan jälkeen nousemaan parilla kympillä. Siihen vielä päälle se että vuokran hinta laskee noin viidellä kymmenellä eurolla ja kohta ei tarvitse maksaa myös noita hoitomaksuja, ne nyt ei kyllä ollut kuin jotain 13 euroa enää mutta kuitenkin.

Tulee yhteensä säästöä lokakuusta lähtien jotain 80 euroa. Tämähän alkaa tarkoittamaan vain yhtä asiaa, voin kohta taas toivottaa tervetulleeksi maksukanavat talouteeni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös