KalPa, Nurmeksen Sepot
JYP 1-0. Turkulainen.

Nukkemurhaaja

Läpsytinpoppoo
Jälleen kerran järkyttävä viisikon nukahdus ja Liigan vittumaisin Turkulainen pääsee iskemään täysin vapaasta paikasta B -pisteiden välistä kotijoukkueen 1-0 johtoon.

Filimonov

Jep. Eipä tuo KalPa oikein hyville paikoille ekassa erässä päässyt. JYP oli tuon yhden Turkulaisen paikan verran parempi. Muuten tasaista nyhjäystä.

Filimonov

Klemetti 1-1

KiekkoMes

KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Oho olipas hieno harhautus ja rystyltä yläpönttöön.

Alivoiman juuri päätyttyä KalPa pääsee 2v1 hyökkäykseen ja Klemetti iskee komealla harhautuksella kiekon maaliin Sebokin esityöstä. 1-1.

Filimonov

Siinä oli nyt parikin 2-1 paikkaa KalPalla, mutta ei neloskentälle oikein maistu.

Filimonov

Kantola vois jättää nuo sokkosyötöt selän taakse vähemmälle. Taas aukea Jypille paikka sen takia. Onneksi Kilpi on maalissa.

Filimonov

Komea kuvio KalPalta ja Huttunen 2-1. Jokiselle ja Timoselle syöttöpisteen tuohon.

KiekkoMes

Todella hieno laukaus Huttuselta.

Valelämäri Timonen syöttää pakkipari Huttuselle joka napauttaa B -pisteen kaarelta todella räväkän rannekudin ohi Heleniuksen.

Filimonov

Taitaa Huttunen pelata itselleen sopparin KalPaan täksi kaudeksi.

Filimonov

Ja 3-1. Tais olla Nousiainen

Filimonov

KalPalta huomattavasti parempi erä kuin ensimmäinen. Syötöt osui jo jotenkin kohdilleen ja luistinkin liikkui. JYPillä sitä vastoin oli ajoittain suuria vaikeuksia pelin avaamisessa, vaikkakin erä muuten oli suht tasainen.

JYPilläkin erässä pari hylättyä läheltä piti -tilannetta. Toinen kävi nähdäkseni maalin sisällä takaraudassa ja toinen tolpassa. Parempaan päin on KalPan peli menossa. Nousiainen ollut hyvä, tuo rohkeasti kiekkoa ylös jalalla.

Filimonov

Minusta se Immosen vetokin osui tolppaan.

Filimonov

Ekat 3,5 minuuttia on pelattu täysin yhtä päätyä kolmannessa erässä. KalPa vie.

Filimonov

Sittemmin JYP päässyt paremmin peliin mukaan.

Filimonov

Peli loppui KalPan 3-2 voittoon. KalPa jäähyili viime minuuteilla maalin JYPille, mutta muuten ei pahempaa hätää ollut. KalPasta mieleen jäi positiivisesti Nousiainen ja Huttunen. Muut oli varsin näkymättömiä. Kantola jakeli huonoja syöttöjä ja neloskenttä oli melko vaisu. Kilpeläinen hyvä.

KiekkoMes

Pitkänen antoi pari hyvää syöttöä, Keränen ja Järvinen pelin ulkopuolella ja Ruuttusta ei mitään sanottavaa.

Filimonov

Olikos joku katsomassa aamun höntsäottelua hallilla? Miten kävi ja miltä näytti?

Hollanti

Varmaan se KalPa

Ekan erän kattelin lounastauon lomassa ja höntsältähän se vaikutti. Joku mustapaitainen teki hienot veivit Kilpeläisen taakse. Paidassa luki "Nevalainen". Myös Lavoien ja Halosen paidat vilahti jäällä. Paidat oli siis CHL-kausien perua.