heavylutaa18

Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Terävästi ja yllättävästi lähti Perssonilta pari kutia putkeen. Vetoaanhan tuo taisi haastiksessa kehuakkin, liigassa tulee tulosta kyllä.

Vitjaz toinen yyvee. Grman kiinnipitäminen oman maalin takana.

E; Ja 14sek vaatii, Aaltonen pelaa maalineteen ja sieltä pomppii kiekko vastustajan lapaan ja 0-1

Paremmalta näytti eka erä kun vertaa Tampereen peleihin. Vauhtia on ihan eri tavalla, kaikkihan tietää Rautakorven tylsääkin tylsemmän kiekon ja tää vauhdikkaampi meno tuntuu sopivan SaiPalle paremmin. Maalipaikkojen vähyys harmittaa, olikohan yksi läpiajo jäähyltä tulleelle plus Perssonin pari napakkaa kutia. Toki kova porukka vastassakin, silti ei mitään ihmeempää hätää omassa päässäkään, paitsi tuo avauspelaaminen on edelleen hirveällä tasolla ja vaatii eniten työtä. Väitän ihan rehellisesti että 9/10 avauksista päättyy vastustajan katkoon, kiekon menetykseen muuten tai pitkään kiekkoon.

Syötöt, helpotkin, menee vähän ohi osoitteesta ymmärrettävästi, kenties jään kuntokaan ei paras. Jäähyt pois ja tää on ihan voitettavissa.

Alexejev vaikuttaa hyvältä kaverilta. Ekan erän maininnat myös Perssonille jolla ilkeä kuti sekä Grmanille joka jakelee ainakin YVllä todella napakoita syöttöjä lapaan. Kuti vielä testaamatta.

Jugger77

SaiPa
Riikola esittää kyllä sellaista settiä, että taistelee vuoden sylkykupin palkinnosta. Maali oli sellainen viime kaudelta tuttu "touhutaan helvetisti kaikenlaista oman maalin edessä, mutta ei vahingossakaan häiritä vastustajaa". Hyviä elementtejäkin tuolla on eli yritys kääntää peliä nopeasti ja ajoittain syötöt menevät ihan kohdilleen. Tuo Alexejev on pirteän oloinen kaveri, mutta paha vielä sanoa onko oikeasti hyvä vai sellainen kädetön ja aivoton koheltaja. Ainakin saa tämän erän perusteella saumaa näyttöihin jatkossakin.

Vainikainen tekee sitä mistä sille maksetaan, rouhii ja rouhii, mutta jäähylle. Selvä.

Olishan toi ollut purettavissa, löysää löysää. 0-2 vieraille.

Joo o, 0-3 ylivoimalla vieraat. Aivan lapasia SaiPan av ukot. Minkä helvetin takia sitä purkukiekkoa ei voi heittää kunnolla kun aikaakin on? Kaks purkukiekkoa putkeen ja katko viivalla, jälkimmäisestä sitten maali.

aceman81

Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kyllä sitä jonkinlainen tasoero aukeaa. Jossei muutoin niin erikoistilanteiden puolesta.

Kotijoukkue kerkes hassaamaan omat paikkansa vastaiskuissa jne. ennen kuin peli repsahti.

Oliko Salo joka riplaili omalla sinisellä, siitä kiekonriisto ja leikitellen kiekko maaliin. Tulee pitkä ilta vielä tällä pelillä.

Lehterällä on aivan hirveä työ edessään saada tää joukkue pelaamaan jääkiekkoa kuukaudessa.

Ramu-Zabo akselilla sentään jotain peliä olemassa kuten olettaa sopikin.