Vedonlyöntivihjeet

  • 3 072 433
  • 15 011

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Miesten ykköspesis Ulvila - Kuopio 2 ml (2,10 Coolbet)
Äärimmäisen tärkeä kamppailu kyseessä molemmille. Ulvilalla on lautasen ääressä tänään J. Jokela joka ei ole pelaamissaan kahdessa ottelussa vakuuttanut lautasen äärellä lainkaan (2-0 tappiot Simolle ja Lipolle). Kitola on puolikuntoinen, joten ei voi syöttää ja on näin ollen jokeripaidassa. Myös pari peliä tuurannut Talvitie on poissa kokoonpanosta.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eihän siinä, jokainen laittaa mitä vihjeitä haluaa ja milloin haluaa. Mutta jos vihjeet tulee jotain minuuttia vaille alkamista, niin eipä kauheasti pysty niitä hyödyntämään. Vähän sama kun vihjaisin kaupassa kaljan olevan myynnissä puoleen hintaan klo 20:59 =P Muuten peukkua Blackielle...hyvää duunia ja peesailtu hyvällä ja huonolla menestyksellä vihjeitä =)
Juu, sori. Onneksi meni ketuiksi joka tapauksessa. Olin sen verran myöhään liikkeellä, että ainakin perustelut olisi pitänyt jättää pois, niin ehkä joku olisi ehtinyt vielä lyömään pelien alkamista.

Tänään pelasin futista Unibetillä:

FF Jaro - TPS 2 2,70
MuSa - KTP 1 2,30

Vertauksen vuoksi, Veikkauksella oli TPS:n kerroin 2,35 ja MuSa:n 2,18, kun viimeksi katsoin. Haka ja TPS ovat olleet selkeästi kaksi parasta joukkuetta Ykkösessä tällä kaudella ja Jarolla on gäppiä näihin joukkueisiin myös pelillisesti. Tuo kerroin on vaan otettava kiinni, vaikka toki tasainen peli onkin tiedossa.

MuSa ja KTP ovat kaksi suht tasaväkistä joukkuetta. MuSan japskikaksikko ovat kuitenkin aika veijareita hieman kuin FC Jazzin brassit joskus 90-luvulla. He tekevät sen maalin eron tänään.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
^ Tepsi käänsi tappioaseman voitoksi ja MuSa:n japskit tekivät maalin mieheen 2-1 -voitossa. Vähän lisärahaa hassattavaksi pesiskohteisiin... :D
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Veikkaus:

Jyväskylä (n) - Tampere (n) u13,5 juoksua 1,82
Imatra - Raahe +0,5 1,73
Kouvola - Hyvinkää o15,5 juoksua 1,76

Tampere on selkein under-jengi varmaan naisten puolella ja väännöt Jyskylän kanssa ovat usein olleet vähäjuoksuisia viime vuosina.

Raahe on nihkeän alkukauden jälkeen ollut hyvässä vireessä. Etenkin ulkopelissä on homma toiminut ihan jees. Imatra tuntuu pelissä kuin pelissä päästävän läpilyöntejä tällä hetkellä ja tasoero joukkueiden lukkareissa on tässä myös olemassa.

Toikka palaa jokerina Kouvolan kokoonpanoon. Jokin aika sitten nämä joukkueet järjestivät kunnon juoksutalkoot Pihkalassa ja tänään lämpimässä kelissä kimmoisalla kentällä odotettavissa samaa.

Unibet:

KPV - KuPS 2 2,25
Imatra - Raahe ml. 1.90

Eilen pistin tämän tuplan, koska pelkäsin KuPS:n kertoimen laskevan. Veikkaukselta sai muuten kertoimen 2.00, joten arvoa löytyy tästä. KuPS on selvästi parempi joukkue ja en viitsinyt liikaa vaivata päätäni sillä, että pelasivat Varsovassa torstaina, sillä rotaatiomiehinäkin on pelaajia, jotka kävelisivät KPV:n avaukseen.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tänään on vähintäänkin mielenkiintoisia kohteita tarjolla.

1. Vimpeli - Koskenkorva, alle 17,5 juoksua, 1.90 (60%)


- Vimpelissä on tänään +14c lämmintä ja pallo ei kulje läheskään yhtä kovaa kuin viikonloppuna. Lisäksi Vimpeli pelaa aivan C-kokoonpanollaan, kun heidän lyöntijärjestyksensä on tällainen jopa hämmennystä herättävä.

1. V.Sillanpää
2. S.Haapakoski
3. E.Anttila
4. P.Ruuska (L)
5. M.Rinta-aho
6. P.Olli
7. V.Takala
8. T.Hanhisalo
9. S.Lassila
J. J.Saukko
J. J.Mäkelä
J. Joonas Suominen (milloin Suominen on edes viimeksi pelannut)

Poissa ovat Vimpeliltä siis Mikko Kanala, Teemu Isoketo, Olli Heikkala ja Janne Heimonen.
Väistämättä tämän kokoonpanon voidaan laskea näkyvän juoksumäärissä selvästi matalampana linjana.

Kossu sai kakkospelinjohtajakseen Mikko Vainionpään, jonka luulisi herättävän Kossun ainakin pelaamaan ulkopelissä aivan eri tavalla. Kossu on toki selvästi heikompi joukkue, mutta tasoero ei ole läheskään niin suuri mitä se olisi ykköskokoonpanoilla.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
2. Vimpeli - Koskenkorva, X2, kerroin 8.00 (20%)

- Koskenkorvalla ei ole kovin pitkä matka vieraspeliin Vimpelin C-kokoonpanon vieraaksi. Uuden kakkospelinjohtaja Mikko Vainionpään tulo saattaa herättää Koskenkorvan joukkueen tai sitten sama kyntäminen jatkuu. Kossun lukkarin tontti on nyt ainakin sinetöity Atte Brandtille, kun joukkue ilmoitti tällä kaudella epävarman lukkari Juho Hakomäen olevan koko loppukauden sivussa.

Vain pienellä pientä miraakkelia odotellen.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
3. Hyvinkää - Sotkamo, 2, kerroin 1.88 (59%)

- Sotkamolla on nyt varsin kova vauhti päällä runkosarjan voittoa ajatellen. Hyvinkää on selvästi astetta heikompi nippu vaikka jokerit Nikkanen & Korhonen voivat ratkaista yksittäisiä otteluita myös kovempia vastustajia vastaan. Tosin en muista milloin Hyvinkää olisi viimeksi voittanut Sotkamon. Siitä on varsin kauan.

Sotkamo lähtee otteluun ykkösnipullaan ja saa odotusarvollisesti selvästi Hyvinkäätä enemmän tilanteita. Juha Korhonen löi edellisessä pelissä sellaisen kerran kesässä lyönnin ja jotain vastaavaa Hyvinkää tarvitsisi jotta edes yksi piste irtoaisi Jymyltä tänään. Sotkamo saapuu paikalle myös Tampereelta, joten kovin suurta matkustusrasitusta ei joukkueella ole.
 
Viimeksi muokattu:

Eskelarit

Jäsen
Komeeta @Mazaa ! Oli PAF:illa yksi 50e ilmaisveto menossa vanhaksi perjantaille, joten laitoin Jymy + Vimpeli-Kossu alle 17,5, joten sain vähän lisää rahaa pieneen pelikassaani. Lisää vaan vihjettä, niin ei tarvitse omilla vähillä tiedoilla veikkailla. Alkaispa kiekko jo!
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kankaanpää - Sotkamo, yli 13.5 juoksua, 2.00 (Veikkaus) 57%

- Lämpötila on juoksujen kannalta mukava +19c, Kankaapään peleissä on tullut paljon juoksuja tällä kaudella myös kotiotteluissa. Sotkamon vire on myös varsin hurjalla tasolla sisäpelin osalta.

Joukkueiden viimeisissä viidessä heinäkuun 2019 pelissä on 9/10 kertaa menty yli 13,5 juoksun.

Muut ajatukset eivät ehdi ennen kohteen sulkeutumista.
 

zet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Ritari
Eilen oli tarjolla vuoden ehdottomasti kovin ylikerroin, kun Veikkaus tarjosi Alajärvelle kerrointa 22 ja moneylinevoitollekin kerrointa 8,4. Nyt kertoimet tippuneet, mutta Alajärven kerroin edelleen pelattavissa. KPL liikkeellä melkoisella kokeilukokoonpanolla ja muutamaa avainmiestä huilautetaan.
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään champion's leaguen karsinnoissa Brugge-Kiovan Dynamo. Dynamo on päästänyt 5 viime vierasottelussaan yhden maalin. Toki vastustajat eivät ole olleet Bruggen tasoa, mutta kertoo jotain joukkueen puolustuksesta. Ja nyt on varmasti aikomus hakea hyvä tulos ja sitten iskeä kotona. Veikkaukselta löytyy tod näk markkinatoppi 0-0 tulokselle kohdasta ensimmäinen maali, ei maalia 10. Siihen kylkeen kun ottaa x/1 puoliaika/tulos, jossa kertoimet pikkuisen alle viiden pintaan, niin se lisäajan räkäpilkku ei vituta niin paljon. Alle 2,5 maalia oli 1,75 monella bookkerilla, jonka pitäisi olla aika saleteissa herkimmille.

E. Pompsahtanut kiikarit jo 12

E2. Räkäpilkku tulikin jo ekan jakson lopussa ja siitä matsin ainoa maali. Maalin jälkeen sai vielä livestä ei enää maaleja 5,25. Ahneella on paskanen loppu, olis kai tuota vähämaalisuusolettamaa hyödyntää järkevämminkin, mutta minkäs teet.
 
Viimeksi muokattu:

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Gambit Youngsters - Se7en Pinnacle. Gambit -1,5 kerroin 1,714.

Gambit Y on todellisessa lennossa ja tekee nousua huipulle. Seuratkaa pelaajaa Sh1r
o.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Mitä helvettiä veljet!? Vähän kun selkänsä kääntää niin ketju on jossain kolmannella sivulla, vaikka potkupallokausikin jo alkoi. Ryhtiä ny, saatana!

Perinteisesti Valioliigan avauskierroksilta on otettu hyvät massit pois kuleksimasta ja näin täytyy tehdä nytkin. Toisen kierroksen kohteista ainakin Aston Villa, Everton, Norwich ja West Ham näyttävät kiinnostavilta. Tutkin vielä hetken ja panen vihjaten sitten.

Onko kukaan seurannut Metsurien liigan karsintoja? Siellä näyttäisi olevan toisissa osaotteluissa melko mielenkiintoisia tilanteita varsinkin maalimäärien suhteen. Esim. Basel tarvii vähintään kaksi maalia vieraissa Linziä vastaan, samoin APOEL Qarabagin vieraana Azereissa.

Aletaanpa taas takomaan tiliä niin ei tarvi koko talvea pakkasessa värjötellä!
 

neks0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Juventus, HIFK, Darts
Onko kukaan seurannut Metsurien liigan karsintoja? Siellä näyttäisi olevan toisissa osaotteluissa melko mielenkiintoisia tilanteita varsinkin maalimäärien suhteen. Esim. Basel tarvii vähintään kaksi maalia vieraissa Linziä vastaan, samoin APOEL Qarabagin vieraana Azereissa.

Itse olen jotain noita lyönnyt tänä kesänä, ja en ole vielä saanut yhtään osumaa, joten ottaisin kyllä vastaan joitain vinkkejä.

Katselin tänään vähän tuota FC Kööpenhamina - Crvena Zvezda, ja BTTS toisi Unibetilla kertoimen 2,05. Köpikselle riittää kyllä 0-0 tulos, mutta kun Punainen Tähti nyt tarvitsee ainakin tuon yhden maalin (ensimmäinen osaottelu päättyi 1-1), niin uskon myös heidän ylihyökkäävän, josta sitten Köpis painaisi vastahyökkäyksestä maalin. Eli BTTS 2,05 @ Unibet voisi toimia.

Ja kuten sanoit, tuohon Linz - Basel peliin voi myös lyödä, mahdollisesti o2,5 maalia, josta saisi kertoimeksi Unibetilla 1,71. Baselin kun pitää vieraissa tehdä vähintään kaksi maalia. Lisäksi voi napata tuon Celticin suoran voiton CFR Clujista, Unibetillä kerroin 1,56.

EDIT. Lisäksi olisi yksi CS-kohde, jota kelpaa kokeilla:

19:55 OFFSET - The Final Tribe
The Final Tribe 2,15 @Unibet
 
Viimeksi muokattu:

Filari

Jäsen
Aletaanpa taas takomaan tiliä niin ei tarvi koko talvea pakkasessa värjötellä!


Pitää itsekkin palata laitumelle, noista futiksista ei kyllä oo mitään kovin järkevää vihjattavaa. Ja tuntuu että omien ideoiden kanssa on kyllä auttamatta myöhässä kun kertoimet on painettu alas jo heti edellisen kierroksen jälkeen.

Kuun lopussa alkaa koriksen mm-kisat, jos niihin koittaisi perehtyä. Heräisiko kenties myös Saul?

Jenkeillä ei oo all-stars nippu tällä kertaa mukana. Ylikylän kavereita pitäisi olla Kreikalla Giannis ja Serbialla Jokic.
Alta löytää joukkuetta painamalla jengien kisarosterit.

http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/groups

Linkki vie Fiban sivuille.
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään olisi Dynamo Kiova-Club Brügge toinen osa. Viimeksi spekuleerasin 0-0 tulosta, mutta halvanlainen pilkku ekan puoliajan lopulla Brugelle pilasi sen.

Nyt osat ovat vaihtuneet ja taas nihkeillään. Kiova on varmasti vittumainen paikka vierailla ja 1-0 ja sitä kautta jatkoaika on hyvin todennäköinen. Yli 2,5 maalia nuo eivät saa tahkottua millään. Brügge pelaa aikaa alusta lähtien ja yrittää kytätä hyvää vastaiskusaumaa.

E. Ja vitut. Kaksi ekaa vetoa maalia kohti ja kaksi maalia. Ei ollut siis lähelläkään. Melkoisen vesisateen vielä Kiovaan pukkas, mutta ei auttanut sekään.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Terveisiä Veikkaukselle Nygårdin Petrin sanoin, kun kuitenkin luette tätä ketjua.

"Tän piti olla pääpäivä...

Mä voisin tarjota koko illan
Konkkaan juoda koko firman
Jos et ois nössö
Jos et ois nössö
Järjestää stripparit jatkoille
Mut sä lähdet jo kotimatkalle
Kun sä oot nössö
Kun sä oot nössö
Kiva olla nössön kaveri"

Tänään piti olla kauden pääpäivä, mutta seitsemästä miesten Superin pelistä kaksi on uskallettu avata. V*tun nössöt.

No ei kai siinä sitte mitään jos et sää uskalla...
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Elämää! Jee!

Lähdetään tänään riskipitoisesti haistelemaan noita UCL-karsintoja, suurimmaksi osaksi täysin tilastojen varassa ja sen mukaan mitä jengien tarvii tehdä. Jalkapalloilijathan on yleisesti ihan vitun tyhmiä, eli välttämättä ne ei edes tajua olevansa tappiolla tai että tarvisi tehdä viisi maalia, mutta yritetään nyt kuitenkin.

LASK Linz - Basel
Basel otti ekassa matsissa vähän yllättäenkin pataan kotonaan 1-2 eli joutuvat nyt lähtemään ajaan takaa oikein kunnolla. Kokoonpanojen perusteella sveitsiläiset on himpun verran laadukkaampi nippu, mutta ero ei toki mikään älytön ole. Sen verran voisi visioida, että Linz ei kyllä lähde pelkästään peruuttelemaan sillä vääjäämättä Basel iskee sen yhden ja sitten voikin olla liikaa kakkaa housussa. Tähän lyödään yli 2.5 maalia kertoimella 1.75 (Pinny) vähän isommalla ja sitten vähän riskimpi yli 2.5 ja molemmat tekevät maalin kertoimella 2.00 (bet365). Edit. Se meni aika kässäriin, Basel joutui hyökkimään riskillä ja 3-1 tauluun.

Qarabag - APOEL
Tähän samat perustelut kuin edelliseen, kahden muukalaislegioonan kohtaamiseen. APOEL ei toki ole Baselin tasoinen hyökkäykseltään ja Qarabag on aina yllättävän kova näissä karkeloissa. Vierailla ei kuitenkaan ole nyt yhtään mitään menetettävää ekan 1-2 tappion jälkeen, eli aika avoimin mielin voidaan lähteä hakemaan sitä voittoa. Tähän saa maistuvan kertoimen kun puljut luottavat Qarabagin puolustusmuuriin, minä en. Yli 2.5 maalia 2.25 (Unibet). Edit. Ajatus oikeilla jäljillä, mutta ei saanut Qarabag muuta aikaan kun turhautumista. Eli APOEL 0-2 jatkoon.

Dinamo Kiev - Club Brugge

Tuossa aiemmin spekuloitiinkin, tää varmaan jumittaa 0-0 pitkään ja Kiovan veljet herää 85 minuutilla tekemään sitä yhtä maalia. Urheilunvihaajan alle 2.5 saisi kertoimen 1.90, mutta mua houkuttaisi pelaamaan kotijengin voittoa kertoimella 2.35 (Coolbet) tai jatkopaikkaa kertoimella 3.52 (Pinny). Edit. Voi jeesuksen kulli mikä peli. 3-3 lopulta, pari tuplakeltasta, 88 mim vituiks, lisäajalla taas oikein ja lisäajan lisäajalla vituiks. Huhhuh.Tää on kyllä vähän epäselvä, kun Bruggella on parempi jengi mutta Ukraina on Ukraina ja se eka peli oli ihan 50/50 myös. Pienellä kokeiluun yllä mainitut, niin ei jää harmittamaan jos olisi osunut.

Semmottii, katellaan se Valioliiga illemmalla!
 
Viimeksi muokattu:

Vini29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit // Chelsea
Hyvä, että palsta herännyt taas itsekin voisin alkaa vähän futista tipsaamaan pitkästä aikaa.

Edellä olevat vihjeet särähtää omaan korvaan uhan hyvältä, varsinkin Kiova pelin under 2,5 ja Basel pelin overi.

E. Kiova ja Brugge pitivät maalijuhlat... Basel peli oikein.





Oman lusikkani soppaan lyön seuraavilla:

Ferencvaros - Dinamo Zagreb BTTS 1.74 (muutamakin eri bookkeri)

E Zagreb möyhensi kotijoukkueen 0-4..




Lyhyet perustelut: ensimmäinen osa päättyi 1-1, joten Zagrebin pakko tehdä maali tänään. Lisäksi Unkarilaiset onnistuivat vieraissa maalinteossa, joten miksei kotona. Kannattaa kokeilla.

Olympiakos - Basaksehir under 2,5 1.90 bet365


Ensimmäinen osa Olympiakosille 0-1,joten Kreikkalaisten puolesta asetelmat ovat loistavat. Vierasmaali tehtynä kotipeliin, jossa tunnetusti fanaattiset fanit buustaavat kotijoukkueen tänään hyvään suoritukseen.

Kaikki tasurit kelpaa, joten ei tässä Olympiakosilla ole järkeä lähteä päättömästi pelaamaan, kun kaikki riskit ovat vierasjoukkueella. Under 2,5 kuulostaa hyvältä. Lisäksi muovi-Basalla on ollut maalinteko ongelmia viime aikoina, joten tätä lapulle tuolla kertoimella.

Viikonloppuna tulee enemmän, kun kohteita paljon paremmin.

Onnea iltaan kaikille!
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Pannaanpa ne Valioliigan pelitkin sitten hyvissä ajoin tulille, kun maistuvaisia kertoimia löytyy.

Aston Villa - Bournemouth
Villa jäi Spursia vastaan jalkoihin 1-3 hyvän startin jälkeen ja Bournemouth oli melkoisen hampaaton himassaan nousijajengi Sheffieldiä vastaan 1-1. Nousijoista Villa on mun papereissa selkeästi paras ja kotidebyytissä vedetään varmasti urku auki. B'mouth tappelee Villan kanssa samoista sijoista siellä häntäpäässä ja mä näen Aston Villan kotonaan selvästi kovempana suosikkina kuin vedonlyöntipuljut. Kotivoitolle muhkea 2.50 kerroin Coolbetilta.

Brighton - West Ham

Tähän disclaimer, koska olen Hammersin miehiä. Silti, sysipaskasta kauden avauksesta huolimatta, Hammers on Brightonia edellä oikeastaan kaikilla osa-alueilla. Statementin paikka tosiaan umpisurkean City turpasaunan jälkeen. Brighton painoi vieraissa Watfordia kuonoon 0-3, tehden jokaisella maalia kohden suuntautuneella kudillaan maalin. Hammers on sekä Watfordia että Brightonia paljon parempi joukkue, joten laitetaan tähän West Ham Draw No Bet kertoimella 2.05 (Unibet).

Everton - Watford

Evertonin peli vähän yskähteli Palacea vastaan avauksessa ja 0-0 oli vierasreissulta tulos. Watford otti himassa pataan Brightonilta, mutta ei ollut ihan niin paska kuin lukemat näyttivät. Silti, Everton on aika ylivoimaisesti parempi joukkue ja tulosta pitää tulla juuri näistä matseista. Palikat loksahtelee kohdilleen ja Everton pyörittelee Watfordia mennen tullen tyyliin 3-0. Siispä riskipitoisesti Everton -1.0 kertoimella 2.31 Pinnyllä.

Norwich - Newcastle

Molemmat rimpuilivat parempiaan vastaan ekassa matsissa, kun Liverpool hakkasi Norwichin 4-1 ja Arsu haki pongot Newcastlesta 0-1. Norwich näytti ajoittain erinomaiselta Pukin johdolla ja varmasti taas kotona on näyttöhaluja enemmän. Puolustuksessa isoimmat ongelmat, mutta vastassakin oli kohtalaisen kova hyökkäyskalusto. N'castle pysyi Arsun kyydissä mainiosti, mutta ei ollut erikoinen esitys Arsenalilta tuo. Vahva luotto varsinkin Norwichin hyökkäskalustoon vs Newcastlen reikäinen puolustus ja kotivoiton kerroin 2.35 Coolbetillä otetaan kiinni.

Southampton - Liverpool

Tässä nyt mitään kummempia perusteluja tarvitse, Soton on todella surkea, ottivat turpaan 3-0 Burnleyltä avauksessa eikä Liverpool varmasti säästele yhtään kun on helppoja pisteitä jaossa. Siellä on näytönhaluja monella Poolin ukolla ja Kloppo ei näissäkään peleissä anna yhtään löysää. Helpot massit himaan Liverpool -1.5 kertoimella 2.15 Pinnacle.

Mennään näillä tässä vaiheessa, katsellaan sitten lähempänä tarviiko tehdä jotain muuta tai lyödä lisää.
 

Filari

Jäsen
Mielenkiintoinen treenimatsi tänään. Jokerit - Ska.

Jokereilla 2 peliä 2 voittoa ja suht iso maalista. Vieraat pelanneet myös iso maalista, mutta voitto irronnut vain 1 / 4.

Mielestäni erittäin pelattava Yli 5,5 2.40 (Coolbet), Yli 5 2.00 (Comeon), Yli 4.5 1.77 (Comeon). Pelataan Vantaan askissa, joten luulisi tilanteita tulevan.

Myös Jokerit suoralla, tai ml. Nordicilla antaa Jokereille 2,80 vs Coolbet 2.10.

Ps. Coolilla fiba, Jokerit ML antaa 2.15...



Treenipeleissä on mennyt 5/8 yli tuosta. Myös runkosarjassa on nähty varsin usein overeita näiden kahden välillä.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Siilinjärvi - Alajärvi, yli 9.5 juoksua, 1.90 (Veikkaus) 60%

- Keli on hieno +20c ja silti Veikkaus tarjoaa huimaa rajaa 9,5 juoksua tähän otteluun. Kumpikaan joukkue ei ole vakuuttanut ulkopelissään ja Mantun monttu tarjoaa lisää tilaa keskelle kenttää.

Alajärven vierasotteluissa on menty 13/15 tuon rajan yli ja Siilinjärven kotiotteluissakin 11/15. Tästä voi tehdä joitain päätelmiä.
Kotiotteluissa Siipe on tosin tehnyt vain ka. 5 juoksua ja Alajärvi vieraissa 4.6 juoksua. Nyt on vastassa kuitenkin paljon huonommat ulkokentät kuin Superissa keskimäärin.

Edit: Tämänpäiväiset 35 kolmostilannetta tuo tämän vedon maaliin noin yli 90% todennäköisyydellä ja noista syntyi tänään 16 juoksua. Olisi varmaan pitänyt lyödä maxbet x2, kuitenkin kassanhallinta on kaikkein tärkeintä - ja se kannattaa muistaa.
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Vimpeli - Kitee, alle 17,5 juoksua, 1.80, 63%

- Vimpelille riittää voitto. Turhia tasoittavia ei pelata. Kiteen on pakko panostaa pitävään ulkopeliin, jos se aikoo tavoitella voittoa tänään.
Vaikka keli on kohdallaan, niin ehdottomasti kannattaa huomioida, että Vimpelin kotiotteluissa tuota rajaa ei ole rikottu kertaakaan juhannuksen jälkeen. Ei siis kertaakaan. Vimpelin seitsemän edellisen kotiottelut yhteisjuoksumäärät ovat 5, 11, 14, 10, 10, 16, 10 ja 10. Pidätän oikeuden virheisiin.

Vimpelin tämän kauden runkosarjan ykköspaikan salaisuus on ollut erittäin pitävä ulkopeli. Aikamoiset lyöntijuhlat saa tänään syntyä, että tuo 17,5 juoksun raja rikkoontuu.

Edit: 14 juoksua ja osuttiin täsmälleen odottamaani juoksumäärään.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös